FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Brasov - FC Steaua Bucuresti

«12346»
georgetocila08.03.2009 08:55

Pana la urma osa vedem meciul la TV .

"Am depus eforturi mari și vom transmite meciul în ciuda faptului cã reprogramarea ne-a dat peste cap schema de transmisii.

Am fãcut acest efort de a transmite meciul pentru cã avem mai mult respect pentru iubitorii fotbalului decît oamenii de fotbal", a declarat redactorul șef al televiziunii GSP TV, Radu Naum."

Marius08.03.2009 09:00

Da ma, de vineri am tot zis ca gesepeu' va da meciul :)

Ionut Iancu08.03.2009 09:10

neata lume....se pare ca pana la urma si gesepeii isi fac marketing pe spinarea noastra...in sfarsit....important este ca se vede meciul. eu nu aveam cum sa ajung la Brasov, si n-as fi stat o secunda linistit fara sa stiu ce se intampla pe teren.

apropo, ce zici de cainii jegosi, care au scapt cu egal doar datorita lui lajos?

respect universului ros-albastru:)

yozisss08.03.2009 09:12

E clar, nesimtitii de la gsp au fost mana in mana cu vama. Aia si-au scos banii pe bilete, gsp si-a facut publicitate la meci asa cum le place lor, cu scandal. Asta e. Stirea a aparut si in editia print, deci se stia de aseara. Pe site la gsp a aparut azi, la 10.24. Deci e clar ca se stia de mult ca o sa se transmita. Niste tarani.

Marius08.03.2009 09:16

Se stia de cand au anuntat ca nu-l dau la TV doar ca ma asteptam sa anunte de aseara, tocmai pentru ca au bagat stirea si in ziar.

In fine +2-3.000 de abonamente la Brasov in doua zile parca nu-s de lepadat :))

Guardian08.03.2009 09:17

Mai au si tupeul jegos sã declare :

"Am depus eforturi mari și vom transmite meciul în ciuda faptului cã reprogramarea ne-a dat peste cap schema de transmisii.

Am fãcut acest efort de a transmite meciul pentru cã avem mai mult respect pentru iubitorii fotbalului decît oamenii de fotbal", a declarat redactorul șef al televiziunii GSP TV, Radu Naum.

diamond_man08.03.2009 09:18

Mamaaaa, ce-a nimerit-o cine a zis ca e vrajeala ca sa umple stadionu' si sa faca gsptv-u' audienta... Tot 1 as pune la pariuri...

CaTaLiNsm StElIsTu08.03.2009 09:22

Stiti de ce mi-e mie frica in meciul asta...Sa nu se faca un complot pt a pierde Steaua ca JJ sa-l aduca inapoi pe ZEROlaroiu.Oricum Marius nu mai sta mult pe banca,ZEROli ii va lua locul curand.

O sa vedeti........

stelutawillis08.03.2009 09:27

forzza Steaua>:D<

SS Lazio08.03.2009 09:32

Era clar...

Ingenioasã strategie a bãgat Dinu v-amã la înaintare. Fostele reflexe și metehne înca le stãpânește cu o mãiestrie frapantã.

ªi acum vor fi mulți care îl vor preaslãvi pe Naum, cã, Vezi-Doamne, cât s-a strãduit el, ce muncã sisificã a depus ca sã transmitã meciul care va avea ratingul cel mai mare:). Poate se vor da tricouri și pixuri cu salutarul Radu Naum, eroul GSP-ului și al micilor ecrane. Poate chiar unii se mutã pe RDS, cã sunt bãieți harnici și sufletiști.

Toți suferã de lichelism. ªi gsp-ul, și brașovenii.

Acum ar fi lovitura de grație sã mai și pierdem...

xray_rom08.03.2009 09:37
Stiti de ce mi-e mie frica in meciul asta...Sa nu se faca un complot pt a pierde Steaua ca JJ sa-l aduca inapoi pe ZEROlaroiu.Oricum Marius nu mai sta mult pe banca,ZEROli ii va lua locul curand.

O sa vedeti........

Te joci cu epitetele persiflante ca motanul cu ghemul. Ar trebui sa ai un pic de respect fata de cei care au pus borne istorice in palmaresul Stelei(titlul, semifinala UEFA, calificare in CL, loc 3 in grupa CL). Ca Olaroiu nu este un zero cum crezi tu a demonstrat-o si la arabi.

SS Lazio08.03.2009 09:46

Olãroiu, Neolãroiu, dar tot era cam supus. ªi fricos pe deasupra. ªi lucra dupa un șablon. Nu era stelist și în mãduvã.

Dar sã plece Gigi, dup-aia ne poate antrena si Rednic. Sau chiar Radu Naum, cã tot ne televizeazã.

diamond_man08.03.2009 10:19

Ar trebui sa ai un pic de respect fata de cei care au pus borne istorice in palmaresul Stelei(titlul, semifinala UEFA, calificare in CL, loc 3 in grupa CL). Ca Olaroiu nu este un zero cum crezi tu a demonstrat-o si la arabi.

Sa moara fratioarele mele toate, voi va dati seama ce antrenor avem, daca am ajuns sa-l regeretam pe Oli? Macar pe vremea aia aveam draq o idee de joc : ne aparam si vedem noi. Acuma, Dumnezeu cu mila. Si cand ma gandesc ca am tricou original cu Lcatus, si fanionul de la Steaua-Dinamo 5-0 original cu autograful lui Lacatus, luat in ziua meciului( ma si laud un pic), puse la loc de cinste. Ciobane, TREBUIE sa mori in chinuri !

xray_rom08.03.2009 10:25
Ar trebui sa ai un pic de respect fata de cei care au pus borne istorice in palmaresul Stelei(titlul, semifinala UEFA, calificare in CL, loc 3 in grupa CL). Ca Olaroiu nu este un zero cum crezi tu a demonstrat-o si la arabi.

Sa moara fratioarele mele toate, voi va dati seama ce antrenor avem, daca am ajuns sa-l regeretam pe Oli? Macar pe vremea aia aveam draq o idee de joc : ne aparam si vedem noi. Acuma, Dumnezeu cu mila. Si cand ma gandesc ca am tricou original cu Lcatus, si fanionul de la Steaua-Dinamo 5-0 original cu autograful lui Lacatus, luat in ziua meciului( ma si laud un pic), puse la loc de cinste. Ciobane, TREBUIE sa mori in chinuri !

Ai inteles gresit.Nu era vorba de regret, ci de un pic de respect cand vorbim de cei care au trecut pe la Steaua, nu ca gasca prin apa si care nu au aruncat cu noroi in club dupa plecare. Sa nu facem si noi ca ciobanul, calcandu-i in picioare pe toti!

Kustic08.03.2009 10:32

gsp-ul au fost si sunt de tot kkt-ul... prost a fost ala de si-a bagat gsp prin cablu doar ca sa vada niste meciuri de 2 lei... Romania este ce-a mai plina de hoti tara, toti vor sa prosteasca lumea sa ocoleasca legea, fac tot felul de manevre unele chiar si pe fata si nimeni nu este sanctionat, mare idiot a fost ala care si-a facut abonament la Brasov doar ca sa vada Steaua (oricum nu are ce vedea)

gsp-ul la anul o suge anal, ca nu si-a scos nici pe jumatate suma investita in drepturile de televizare si in gsptv... la anul parca vad ca antena 1 nu v-a obtine dreptul nici la Liga a doua :)

Pro TV a cam pierdut teren anul asta in fata antenei si mai mult ca sigur nu vor trece cu vederea... antena a investit mult sezonul asta dar a pierdut mult mai mult, Pro TV va investi mult si va castiga enorm, pro sunt mereu cu un pas inaintea tuturor!!

cat despre Steaua.. 2-1 scor final.. si dupa meci Lacatus este demis! Oli prost sa fie sa mai semneze cu Steaua!!!!

Getodacu08.03.2009 10:48

gsp adopta modelul Gigi Becali. Creeaza problema si apoi pozeaza in salvator

CaTaLiNsm StElIsTu08.03.2009 11:10

@xray_rom

Ma faci sa rad amar.Mai baiatule...tu ai vazut cum juca echipa ta favorita sub conducerea acestui mare nume din istoria Stelei?Tu ai cumva impresia ca performantele acelea s-au facut in urma uni joc bine gandit si in urma unei strategii de joc,alta decat"unde-i mingea si echipa"?!...Eu unul cred cu tarie ca acele performante au venit doar din vointa iesita din comun a jucatorilor de a face performanta si nu a antrenorului prin idei si tactica...si nu cred ca sunt singurul care a vazut asta.

Iarasi cu argumentul Arabiei...hai cu ceva mai concret.Acolo e raiul antrenorilor de mana a2-a,care sunt alungati de la echipe pe motiv de incompetenta.Daca nu s-ar da salarii de milioane nici macar acesti antrenori de mana a2-a n-ar merge,dar asa fiecare se uita in traista si se gandeste la viitor.

Asa ca dragilor nu mai veniti sa vindeti paine la brutar cu echivalarea performantelor Stelei din 2006,cu priceperea de mare antrenor a lui ZEROlaroiu.Prefer de1000de ori sa fim pe locul10 in campionat,dar sa vad meciuri cel putin la fel de frumoase precum cel din prima etapa cu Vasluiul.

Fotbalul a fost creeat pt a deservi"placerii",de al practica si al privii si nici intr-un caz pt a devenii o afacere pt sucesul careia nu conteaza mijloacele ci doar scopul.

Forza Steaua!!!!!!!!!

maye08.03.2009 11:33

Era clar ca vor transmite meciul.Vama a vandut abonamente , Ghesepe isi ia o parte din bani plus cativa abonati naivi in plus.Si uite asa toata lumea fericita.Oare de ce am impresia ca presupusii comentatori sunt de ieri in Brasov? :laugh: Daca ne comenteaza Cosmescu e clar...intre Brasov si Medias...nu-i chiar asa mult...

diamond_man08.03.2009 11:41
@xray_rom

echipa ta favorita

Speram ca si a ta...

Ciobane mori in chinuri !

Marius08.03.2009 12:50
@xray_rom

Ma faci sa rad amar.Mai baiatule...tu ai vazut cum juca echipa ta favorita sub conducerea acestui mare nume din istoria Stelei?Tu ai cumva impresia ca performantele acelea s-au facut in urma uni joc bine gandit si in urma unei strategii de joc,alta decat"unde-i mingea si echipa"?!...Eu unul cred cu tarie ca acele performante au venit doar din vointa iesita din comun a jucatorilor de a face performanta si nu a antrenorului prin idei si tactica...si nu cred ca sunt singurul care a vazut asta.

Iarasi cu argumentul Arabiei...hai cu ceva mai concret.Acolo e raiul antrenorilor de mana a2-a,care sunt alungati de la echipe pe motiv de incompetenta.Daca nu s-ar da salarii de milioane nici macar acesti antrenori de mana a2-a n-ar merge,dar asa fiecare se uita in traista si se gandeste la viitor.

Asa ca dragilor nu mai veniti sa vindeti paine la brutar cu echivalarea performantelor Stelei din 2006,cu priceperea de mare antrenor a lui ZEROlaroiu.Prefer de1000de ori sa fim pe locul10 in campionat,dar sa vad meciuri cel putin la fel de frumoase precum cel din prima etapa cu Vasluiul.

Fotbalul a fost creeat pt a deservi"placerii",de al practica si al privii si nici intr-un caz pt a devenii o afacere pt sucesul careia nu conteaza mijloacele ci doar scopul.

Forza Steaua!!!!!!!!!

Si limba romana este creata pentru a fi scrisa/vorbita corect. Asta nu te impiedica totusi sa te exprimi, dupa cum lesne observam cu totii.

Fotbalul e placere dragule atunci cand il joci cu prietenii pe sintetic. In momentul in care un fotbalist mediocru incaseaza 10.000 de euro lunar, avand la baza 8 clase intr-o generala din provincie si un bagaj de cunostinte putin mai mare decat al tau, fotbalul e afacere in toata regula, fie ca-ti place sau nu.

Despre performanta extraordinara din perioada Oli putem vorbi mult si bine. Dar cand tu imi spui ca ea are la baza, citez "vointa iesita din comun a jucatorilor de a face performanta" imi vine sa rad. Adica Bostina, expulzat la Dinamo si care arata si acum o scarba iesita din comun pentru ceea ce inseamna antrenamente, Iacob, adus liber de contract si care din cauza putorii sale a ratat cateva oportunitati excelente in Germania, sau Dica, a carui lehamite este deja proverbiala in fotbalul romanesc, au dat dovada de "vointa iesita din comun"?

Multumesc ca m-ai facut sa rad astazi. Acum incepe meciul si presimt o multime de fire albe aparute subit :)

Virgil08.03.2009 12:50

Primul 11:

Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin - Ov. Petre, Tiago -Nicolita, Stancu, Szekely - Kapetanos

Marius08.03.2009 12:51

Deci am avut dreptate Virgile cand am zis de Tiago. Merit o bere? :D

Virgil08.03.2009 13:37

In mod sigur. Bea-o linistit. :)

senzor0008.03.2009 13:49

nu leaga doua pase..doamne ce-am ajuns!!

MALDINI08.03.2009 13:57

Bambilici...

«12346»