@xray_rom
Ma faci sa rad amar.Mai baiatule...tu ai vazut cum juca echipa ta favorita sub conducerea acestui mare nume din istoria Stelei?Tu ai cumva impresia ca performantele acelea s-au facut in urma uni joc bine gandit si in urma unei strategii de joc,alta decat"unde-i mingea si echipa"?!...Eu unul cred cu tarie ca acele performante au venit doar din vointa iesita din comun a jucatorilor de a face performanta si nu a antrenorului prin idei si tactica...si nu cred ca sunt singurul care a vazut asta.
Iarasi cu argumentul Arabiei...hai cu ceva mai concret.Acolo e raiul antrenorilor de mana a2-a,care sunt alungati de la echipe pe motiv de incompetenta.Daca nu s-ar da salarii de milioane nici macar acesti antrenori de mana a2-a n-ar merge,dar asa fiecare se uita in traista si se gandeste la viitor.
Asa ca dragilor nu mai veniti sa vindeti paine la brutar cu echivalarea performantelor Stelei din 2006,cu priceperea de mare antrenor a lui ZEROlaroiu.Prefer de1000de ori sa fim pe locul10 in campionat,dar sa vad meciuri cel putin la fel de frumoase precum cel din prima etapa cu Vasluiul.
Fotbalul a fost creeat pt a deservi"placerii",de al practica si al privii si nici intr-un caz pt a devenii o afacere pt sucesul careia nu conteaza mijloacele ci doar scopul.
Forza Steaua!!!!!!!!!
Si limba romana este creata pentru a fi scrisa/vorbita corect. Asta nu te impiedica totusi sa te exprimi, dupa cum lesne observam cu totii.
Fotbalul e placere dragule atunci cand il joci cu prietenii pe sintetic. In momentul in care un fotbalist mediocru incaseaza 10.000 de euro lunar, avand la baza 8 clase intr-o generala din provincie si un bagaj de cunostinte putin mai mare decat al tau, fotbalul e afacere in toata regula, fie ca-ti place sau nu.
Despre performanta extraordinara din perioada Oli putem vorbi mult si bine. Dar cand tu imi spui ca ea are la baza, citez "vointa iesita din comun a jucatorilor de a face performanta" imi vine sa rad. Adica Bostina, expulzat la Dinamo si care arata si acum o scarba iesita din comun pentru ceea ce inseamna antrenamente, Iacob, adus liber de contract si care din cauza putorii sale a ratat cateva oportunitati excelente in Germania, sau Dica, a carui lehamite este deja proverbiala in fotbalul romanesc, au dat dovada de "vointa iesita din comun"?
Multumesc ca m-ai facut sa rad astazi. Acum incepe meciul si presimt o multime de fire albe aparute subit