daca nu reusim sa-l dam afara pe cioban din Ghencea macar sa-l dam afara pe javra aia de Argaseala, perversul asta nu merita sa conduca Steaua
daca nu reusim sa-l dam afara pe cioban din Ghencea macar sa-l dam afara pe javra aia de Argaseala, perversul asta nu merita sa conduca Steaua
Oli te asteptam.
Cred ca in moentul de fara o venire a lui Oli ar fi o mana cereasca pentru Steaua.
Sper totusi ca majoritatea suporterilor sa isin dea seama cat e mult au gresit cand nu au fost 100% langa Olaroiu.
Tre sa apara Lacatus sa zica: "A fost un meci destul de bun, din pacate am avut putine ocazii, iar brasovul a castigat cu noroc. Sunt multumit de joc insa nu si de rezultat. Meciul viitor vom invinge. Inca speram la titlu."
@godfather86: CE Oli ? ESTI NEBUN ? ALA A STRICAT TOTUL, Lacatus DOAR A CONTINUAT SA FACA SI MAI RAU!!! FARA OLITA LA Steaua !!!
sunt la tribuna cei cu Lacatus, Lacatus"![]()
In stilul asta nu avem cum sa nu castigam campionatul. E doar ghinion.
Cei 3 magi in tribuna.
Lacatus: Uite ba Vali, suntem peste ei, ii dominam tactic.
Argaseala: Da Laca asa e, golu pluteste in aer.
Se baga Gigi.
Gigi: Laca sa intre Lovin.
L: Da Gigi, pai la asta ma gandeam si eu. Ii dau bip lu Massimo, ca ma suna el.
cica Tiago si Szekely sunt vinovati
Oli te asteptam.
Cred ca in moentul de fara o venire a lui Oli ar fi o mana cereasca pentru Steaua.
Sper totusi ca majoritatea suporterilor sa isin dea seama cat e mult au gresit cand nu au fost 100% langa Olaroiu.
sincer nu e o solutie
poate doar de moment, insa daca vine ala nu-l mai dai afara cu una cu doua
a gasit ciobanu vinovati Tiago si Szekely
Sa nu va aud ca va luati de jucatori! Nu sunt ei de vina! Nu ati vazut atitudine??? Pai de unde,bai baieti cu Lacatus??? Echipa nu joaca nimic! NIMIC! Il aud pe cretinul principal care s-a luat de Szekely acum! Bai dobitocea analfabet, nu te duce creierul sa vezi ca TOTI jucatorii joaca slab??? O singura idee am vazut: Degajare in fata la intamplare si blocarea oamenilor in margine intre 3-4 adversari! El spune ca Lacatus nu e de vina ca nu el a jucat! Atata stie asta! Nimic!
As dori sa va uitati la golul lui Eduardo, golul 2 in Arsenal - Burnley! Gol din 13 metri cu calcaiul in vinclu din prima! FOTBAL! Gol fenomenal! Va spun sincer ca sper sa pierdem cu Iasi doar ca sa plece Lacatus! Nu-l mai suport pe asta! Il baga pe Lovin la 0-0! Langa Ovidiu Petre! Bai, esti tampit??? Banel in teren! Nu mai pot! Am obosit eu psihic sa mai accept un astfel de antrenor care nu are loc in Liga a-2-a! Ce sa mai zic de jucatori! Chiar ca nu au nicio vina! Chiar am ajuns sa-i compatimesc! Cred ca sunt macinati psihic si ei! Bai, Steaua joaca mai prost ca UTA antrenata de Lacatus! Va spun ca nici in primele 10 nu merita pe ce joaca! Cine mai poate spune ca Lacatus e macar o tentativa de antrenor e clar ca s-a uitat toata viata degeaba la fotbal! Asta e!
Oli te asteptam.
Off...nu mai de asta nu aveam nevoie ca in rest toate is roz la Steua....
Inafara de victoriile alea chinuite si plictis CE PELEA MEA VEDETI IN PLUS LA Steaua sub Olaroiu????? Aaaa,,,, ca atunci castigammmm.....mersi frumos....... voi sau Becali tot aia....
a gasit ciobanu vinovati Tiago si Szekely
Pai astia mai erau in teren la golul lor?
da szekelu si tiago sunt vinovatii , la spanzuratoare cu ei ,bah cred ca oaia asta baga in caiula numele la jucatori si extrage 1 sau 2 si paia ii ia la ****
De ce vreti pe Oli ? Deja cand era el lucrurile incepusera sa se duca de rapa... ne trebuie antrenor strain, si alti oieri. Practic alta echipa .
daca oaia zice ca Tiago si Szekely is vinovati, atunci Morenitza ce ii ? Diavolul ?
@godfather86: CE Oli ? ESTI NEBUN ? ALA A STRICAT TOTUL, Lacatus DOAR A CONTINUAT SA FACA SI MAI RAU!!! FARA OLITA LA Steaua !!!
Nu sunt nebun pentru ca ma pricep la fotbal si iti spun si tie si la alti destepti ca Oli e cel mai bun antrenor care ar putea prelua Steaua.
Te rog mai mult respect macar in pronuntarea numelui corect al unui antrenor care nu mai trebuie sa iti reamintesc cate a facut pentru Steaua.
ar trebui sa se desfiinteze echipa si sa se refaca alta noua... atunci ar fi mai bine
foarte bine zis![]()
eu sunt unul din aia cu Lacatus Lacatus! de ce, care-i problema??
declaratia lui Jiji dupa meci: 'nici gratis sa mi-l ofere pe thiago si nu il iau, ba mai dau eu 100.000 sa plece' Cum crezi ca mai poate un jucator sa faca ceva in conditiile astea?
asta e doar una din multele declaratii ale oierului la adresa unui jucator. sa vina frate Oli, apoi Panduru, apoi x si y, ce daca avem cea mai proasta si corupta conducere din istorie!
macar cu Oli noi neam pisat pe muce in timp ce cu Laca...
Din cauza atitudinii suporterilor am pierdut azi la Brasov. Daca, ei incurajau echipa si nu contestau conducerea, jucatorii se concentrau mai mult si castigam meciul fara probleme...scuza preferata a becalizatilor
eu sunt unul din aia cu Lacatus Lacatus! de ce, care-i problema??declaratia lui Jiji dupa meci: 'nici gratis sa mi-l ofere pe thiago si nu il iau, ba mai dau eu 100.000 sa plece' Cum crezi ca mai poate un jucator sa faca ceva in conditiile astea?
asta e doar una din multele declaratii ale oierului la adresa unui jucator. sa vina frate Oli, apoi Panduru, apoi x si y, ce daca avem cea mai proasta si corupta conducere din istorie!
Problema e ca lumea il sustine si el nu e in stare de nimic... Daca nu era Gigi, mai mult ca probabil tot la fel de slab antrenor era. Nu e in stare sa conduca o echipa.