FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa UEFA, Editia 2008/2009

«12345»
MoWeed21.05.2009 07:07
Eu unul l-as vrea antrenor in Ghencea.

Eu imi vars cafeaua pe tastatura cand vad ca oameni care se considera stelisti vor ca acest jeg sa antreneze in Ghencea. E ca si cum ai vrea sa lucrezi cu unul care iti injura mama repetat...

Chiar nu mai conteaza nimic pentru voi decat rezultatul? Desi cu o echipa in care s-au bagat sute de milioane de Euro de cand a venit Lucescu, probabil si Cartu lua Cupa UEFA

redondo21.05.2009 07:10

Pai nu e vorba de acel gol anulat nemtilor.Ci de faptul ca pur si simplu a pregatit foarte bine meciul si meritau victoria.Arbitrii au mai gresit grav si prin Champions League.

Stii unde a jucat Capello? Si la Juventus si la Milan. Stii unde a antrenat? La ambele,dar si la Roma.Acolo nu e rivalitate? Ai vazut ce-nseamna sa te antreneze simbolurile? Sau poate il vrei pe banca in scurt timp pe Radoi.

Voi nu puteti intelege ceea ce-nseamna a fi profesionist 100%.Va credeti intr-un razboi sfant aici.

MoWeed21.05.2009 07:18

Dar Capello nu cred ca a injurat rivalele pe unde a putut. Nu cred ca le-a minimalizat performantele, nu cred ca a spus ca e si meritul lui ca a castigat Milan CL pentru ca era el la Roma.

Nu e nici un razboi sfant...

redondo21.05.2009 07:21

Asta e problema generala aici. Amestecarea problemelor pana facem totul fasole cu carnati.Pai atunci ce-ati mai avut cu Lacatus? Ce daca era slab. Conteaza ca era stelist,si putea sa stea 10 ani.De ce mai vorbeati de tactici s.a.? Mai conteaza asta in fata marii iubiri a lui pentru echipa?

bodanelu21.05.2009 07:22

eu n-am auzit de rivalitate intre roma si juve si Milan.... din cate stiu eu Milan sunt cu interul, juve sunt cu torino... roma cu lazio...

Lucescu a castigat o cupa. Punct. Cu investitii majore! Punct. Daca era pus la Steaua, cu Gigi in spate nu facea nimic!

Adu un patron care sa bage banii din sahtior in Steaua si o sa vezi ca si noi ajungem in cativa ani spre fazele terminale ale cupei UEFA.

redondo21.05.2009 07:29

Luigi Radice,Giuseppe Bigogno,Giovanni Trapattoni...3 antrenori care au antrenat atat Interul cat si Milanul.

MoWeed21.05.2009 07:30

Ma repet, da-mi dovezi ca acei antrenori au jignit rivalele.

LDS21.05.2009 07:33

Acu' sã-l auzi pe boracul bãtrân de la Donetsk cum se va umfla în pene de porumbel, cum va vorbi despre cupa câștigatã de el și despre "acea Cupã" a Stelei '86.

Citind comentariile unora de pe aici, nu l-aș mai blama atât de tare pe Gigi pentru episodul cu fularul lui Динамо. Pânã la urmã e în firea lucrurilor, așa cum se prezintã ele în zilele noastre.

BTW, în curând haznaua lu' Ioanițoaia va scoate la mezat o ediție reeditatã a cãrții "Lucescu", scrisã de Ivan Kirilov. O carte care nu trebuie sã lipseascã niciunui stelist adevãrat.

redondo21.05.2009 07:34

Eu nu imi amintesc sa fi injurat Steaua. S-a legat mereu de Steaua deoarece era in concurenta cu el.Dar a si felicitat echipa cand a fost cazul (dubla Valencia). Ideea e ca voi nu prea stiti ce vreti,nu ca ar veni Lucescu,deoarece e clar ca nu vine. Dar ar putea veni Andone si nu ar fi deloc rau.

MoWeed21.05.2009 07:39

Nu mai era in concurenta cu el in anii 90 cand a antrenat mai mult pe afara. Si atunci ne-a minimalizat performantele, l-a jignit pe Tudorel Stoica(era mai bun Mateut cica:)), s-a legat de Steaua cu fiecare ocazie. A jignit si fanii; nu de putine ori a zis ca in Ghencea e normal ca fanii sa fie prost-crescuti.

Nu m-ar deranja un antrenor dinamovist care nu ne-a atacat niciodata; m-ar deranja ca numele acestui jeg sa fie scandat in Ghencea de toti tiganii din Ilfov si suporterii de rezultat din Ghencea. Chiar nu mai conteaza decat rezultatul?

redondo21.05.2009 07:46

Hai MoWeed ca si tu exagerezi. A mai gresit omu' cum au facut-o multi de altfel. Crezi ca mie mi-e simpatic? Dar trebuie sa ne hotaram ce dracu vrem.Ori un stelist simpatic get-beget care sa ne faca praf,ori un arogant dar care stie meserie.

Si acum care e problema daca o fi zis ca Mateut e mai bun decat T.Stoica? Inseamna ca l-a jignit pe ultimul? Era parerea lui si gata.

@LDS

Si care e problema daca ar cumpara stelistii cartea aceea? Eu unul citesc orice carte despre sport,chiar si a lui Dinu. E o carte si atat,nu ca ti-ai tradat culorile,sau alte prostii.

Voi chiar va credeti intr-un razboi sfant.

yozisss21.05.2009 08:38

Bre Redondo.... stau si citesc aici apologia pe care o faci unui om frustrat, care nu a reusit niciodata sa treaca peste marile nereusite ale carierei lui. Daca ma gandesc bine, asta este prima lui "mare" performanta in sport. Si pana la aceasta "mare" performanta, Il Luce (asta-i tare) nu a reusit sa isi refuleze frustrarile decat impotriva echipei pe care o sustinem noi (banuiesc ca si tu, desi nu is chiar sigur :D).

Trecand peste diverse intepaturi legate de publicul ros-albastru, tin sa reamintesc in primul rand minimizarea perfomantei Stelei (asta a fost cu adevarat MARE), in conditiile in care el se propusese la Steaua inainte de acea perioada, fiind refuzat.

Acelasi inidivid refuza cu incapatanare sa cheme jucatori de la Steaua la nationala (in special pe Tudorel Stoica, dar si Lacatus, Dukadam sau Bumbescu avand parte de acest tratament preferential), mergand pe mana scolii Hunedoara-Dinamo, cu rezultate vizibile, rantand tot ce se putea, in conditiile in care pe vremea aceea erau grupe de calificare de cate patru echipe.

Un alt moment interesant este perioada Rapid, perioada marcata de imensul esec din '98, cand a reusit sa nu castige un blat ordinar la Craiova. Mandatul acela a fost reprezentativ pentru fobia pe care o are individul legat de conspiratii (orchestrate evident de Steaua), dupa fiecare esec vinovatii fiind arbitrii (acest model a fost preluat de diverse personaje, gen Pinalti sau Porumboiu).

Pe langa aceste fragmente din portretul "omului" Lucescu (ca daca ii zic tigan se ofusca multi), ar mai fi de subliniat ca nici ca antrenor acesta nu a reusit mari performante (in afara de cea de aseara), reprezentativ fiind momentul Inter, in care era sa retrogradeze viitoarea campioana a Italiei, iesind si "usor" sifonat din vestiarul echipei.

In aceste conditii, permite-mi sa nu ma entuziasmez de aceasta performanta si sa ii urez deja clasicul "sa iti stea in gat".

PS. In semifinale, marea echipa a lui muce a batut Dinamo Kiev, care are tot doi romani in componenta, dar sarbatoarea mare a fost ca s-a calificat antrenorul luciferic. De ce, aialalti nu is suficient de romani? Sau pentru ca aia mai au timp, in timp ce "Antrenorul" incepe sa se apropie incet-incet de retragerea cauzata de senilitate?

redondo21.05.2009 08:49

Da interesant. Acum mai nou esti mare antrenor doar daca reusesti sa castigi o cupa europeana.Pai atunci doar Jenei si Covaci mai sunt antrenori. In fine,nu are rost sa-ti amintesc ca are titluri castigate si in Ucraina si in Turcia,ca a mers an de an departe in Europa...acum tu poti sa vezi performantele cum ai chef.

Acel 2-2 de la Craiova din 98 nu a fost blat.mai multi jucatori erau de partea Stelei,deoarece Danilescu venise cu banii,iar Ganea care a recunoscut ulterior i-a indemnat sa accepte si sa nu astepte contra-oferta lui Copos.

Besiktas a avut cele mai bune rezultate in Europa in istoria lor cu Lucescu pe banca.

Galatasaray a avut cel mai bun traseu in Champions League cu Lucescu pe banca.

Sahtior a avut cele mai mari rezultate europene tot in era Lucescu.

Dinamo a prins una din cele doua semifinale europene din palmares tot cu Lucescu.

Asta spune tot.

Melku21.05.2009 09:01

E jenant sa critici un antrenor care tocmai a castigat Cupa UEFA. Fie el si de sub pod.

Alexandru H.21.05.2009 09:06

Am mai scris undeva, dar vad ca trebuie sa ma repet:

Intre 1970 si 1990, cea mai mare performanta la nivel de nationala a Romaniei a facut-o Mircea Lucescu calificandu-ne PENTRU PRIMA OARA la un campionat european, dintr-o grupa virtual imposibila. Ok, nu s-a folosit de stelisti prea mult, dar nea Ienei i-a avut pentru Campionatul din 88 si nu s-a calificat. Sa nu mai vorbesc de marea generatie 1994, incadrata de cele doua contraperformante (necalificarea la CE 1992 si ultimul loc, cu un gol marcat, la CE 1996). Nu suntem chiar o natiune de fotbalisti incat sa ne tratam antrenorii care castiga cupe europene drept niste dobitoci: si-or permite italienii, germanii sau spaniolii, noi suntem mai rupti in fund.

Observ ca fetisul Sevilla 1986 ameninta chiar si putina ratiune suficienta de care ar trebui sa dispunem conform lui Kant. Noi ne bucuram pentru ea, altii nu se bucura pentru ea; insa 1986 nu reprezinta un element fundamental al calitatii de antrenor bun, doar o viziune diferita si partizana, la care subscriem sau nu. Eu, de exemplu, consider echipa Stelei din 1989 mai buna decat cea din 1986, macar din considerentul ca ala a fost scheletul nationalei pentru vreo 10 ani de atunci incolo. Asta nu inseamna ca desconsider castigarea Cupei Campionilor Europeni; dar nu ma simt in stare sa ader la o filosofie paguboasa, ce pune totul in balanta unui moment cu care nu ne vom mai intalni vreodata.

Mircea Lucescu ramane, deocamdata, cel mai bun antrenor in activitate pe care il avem. Ii urmeaza Boloni si Dan Petrescu. Nu pot sa nu observ ca Dinamo si Rapidul i-a avut fie ca antrenori, fie in perspectiva pe acesti oameni, pe cand Steaua s-a multumit cu firimiturile. Cu toate ca ne place sa tipam in gura mare ca suntem intotdeauna superiori, ne ofuscam imediat ce pomeneste vreunul de adevarurile mai putin placute ale CCE 1986: lipsa englezilor, un traseu foarte usor (sa nu prinzi pana in finala nicio echipa spaniola, germana, italiana, ci doar ciurucuri finlandeze sau unguresti e norocul chiorului) si o finala absolut plictisitoare. Dar nu ne intrebam ce ii voi spune fiului meu cand ma va intreba de ce sa tina cu Steaua: "pai, fiule, sa vezi ca acum 30 de ani Steaua era cea mai buna echipa din Europa. Acum joaca execrabil, fara orizont, fara investitii, fara perspectiva, dar sper eu ca DVDul cu finala din 1986 te va convinge sa iti pui ochelarii de cal si sa te convingi ca e acelasi spirit". Ca sa fie clar, eu am devenit stelist in anii '80 datorita victoriilor si jocului prestat: adica m-am indragostit de fotbal, nu de statistica meciului Barcelona-Steaua. Nu as face la fel in anul de gratie 2009: nu pot sa confund turca cu sportul practicat de Unirea Urziceni sau Shakhtar.

yozisss21.05.2009 09:22

Acel 2-2 de la Craiova a fost blat. Craiova avea finala cupei cu rapid, si daca pierdea meciul mergea automat in Cupa Cupelor. Singurul care nu a fost blat a fost Ganea. Lutu a ratat 11 metri, Lung practic si-a bagat mingea in poarta. Sa fim seriosi, chiar daca vreo 2-3 au acceptat bani de la Danilescu, tot e jenant sa pierzi un titlu in halul ala.

Si da, esti mare antrenor daca ajungi sa castigi o cupa europeana. Apropo de titluri in Ucraina, zi-mi si mie cate puncte avans are Dinamo Kiev anul asta?

Si faptul ca imi insiri ca echipele respective au avut cele mai bune trasee cu Lucescu pe banca nu inseamna nimic. Apropos, Galatasaray a castigat Cupa UEFA si Supercupa Europei fara Lucescu pe banca.

Si da, Lucescu a prins o semifinala de cupa cu Dinamo, un motiv in plus sa fie frustrat ca nu a reusit mai mult.

Si faptul ca a mers an de an in Europa… asa si Rosenborg a mers an de an in Europa, dar nu cred ca stii sa-mi spui cine era antrenorul alora...

Oricum, eu ti-am dat niste exemple clare de contra-performante, tu imi insiri niste generalitati.

Pe bune acum... a castigat Cupa UEFA... spaga lui... dar asta nu inseamna ca toata suflarea stalista sa cada in cur, eventual sa faca petitii sa il aducem antrenor in Ghencea. Sa-si vada de cupita lui, dar parca vad ca o sa apara cu un discurs de genul "Asta e adevarata performanta, nu ce a facut Steaua in 86".

Alexandru H.21.05.2009 09:27

Vezi ca Lucescu a antrenat Galatasaray cu ocazia Supercupei. Iar aia cu contra-performantele e ridicola. O contraperformanta inseamna sa retrogradezi, nu sa prinzi o semifinala de cupa europeana. Sau crezi ca semifinala noastra din 2006 a fost tot o contraperformanta?

Nimeni nu spune sa il aducem pe Lucescu antrenor. In primul rand, si aici ar trebui sa ne doara, ca suntem o echipa prea mica pentru el. Noi avem nevoie de antrenori ieftini si de jucatori pana in 20 de ani.

yozisss21.05.2009 09:42

Maestre Alexandru H, esti un brav discipol al marelul maestru Luce. Asta in cazul in care marele maestru antrenor nu cumva citeste site-ul nostru si mai semneaza comment-uri cu pseudonimul acesta.

Revenind acum la un ton serios, am regasit in discursul matale toate elementele discursului lucescian. Stim toti, lipsa englezilor, echipe slabe, dar cum de nu zici si de influenta lui Ceausescu. Si uite ca in aceste conditii Steaua a reusit o mare performante, in timp ce restul echipelor romanesti care puteau sa profite de aceste circumstante au capotat fara jena in primul tur al cupelor europene din acel an (exceptie Craiova, care a mers trei tururi parca). Si mai mult, spre ciuda lui nea luce, circumstantele favorabile au continuat in perioada urmatoare, culminand cu un norocos 1-0 impotriva lui Dinamo Kiev (ca doar sutul lui Hagi a fost deviat) si cu inca o finala de Cupa Campionilor Europeni (ca pe vremea aia jucau doar campioanele).

Si faptul ca in aceste momente Steaua noastra nu mai exista in ideea in care o cunoastem toti nu constituie un motiv sa ii facem statuie unui individ care pentru noi nu reprezinta decat un etern invins (marea echipa creata de Lucescu la Hunedoara, scheletul nationalei, a reusit performanta sa piarda cu 11-0 in Ghencea).

Si da, ai dreptate, a castigat Supercupa, preluand echipa care castigase Cupa UEFA.

Sper ca nu am suparat pe nimeni cu tonul usor ironic al comentariului meu :)

Adrian21.05.2009 09:45

Asa ma!

Bravo!

Pupati-l in cur pe il muce si minimalizati performantele Stelei!

Bravo!!!

Nu e usor tata sa iei Cupa UEFA cand ai la dispozitie un buget nelimitat. Credeti-ma. Stiu despre ce vorbesc. E foarte greu! Si mai ales cand intalnesti in finala o echipa in piuneze! Pai, daca jucau Diego, Hugo Almeida sau Mertesacker, se termina usor 6 la 0 pentru Sahtior si nu mai era nevoie sa anuleze arbitrul un gol valabil al lui Werder.

E greu mai. De aia e il muce asa mare. Ca numai el poate sa rezolve problemele astea grele.

El trebuia sa fie de mult cel mai mare antrenor din lume. Numai ca nu a avut noroc. Nu a avut noroc din cauza jegurilor de la Steaua. Aia totdeauna i-au bagat bete in roate. Cand a vrut el sa preia Steaua si sa castige CCE-ul, nu l-au lasat. Da, da. Comunistii nu l-au lasat!

I-au dat echipa gata facuta lu' Ienei ala, un antrenor de nimic.

Da' si echipa aia era facuta de el, de il muce. Ca, daca nu era el si dinam0, poate ca Steaua se orienta spre alti jucatori gen Andone, Rednic,camataru sau gabor si nu ii mai lua pe Lacatus, Bumbescu, Belodedici, etc. Si sa nu uitam ca el a ajutat Steaua in acel sezon de cupe europene prin faptul ca nu a selectionat stelisti la nationala. Astfel i-a scutitt pe baiaietii aia de oboseala in plus si au fost fresh pentru CCE.

Ehehe, saracu' il muce. Cat rau i-a facut lui Steaua! Prin 88 a jucat si el o finala de cupa contra Stelei si, desi avea o intelegere cu arbitrul, jegurile de la Steaua au scos echipa de pe teren ca cica i-a furat. Pai cum sa ii fure mah? Le-a anulat doar un gol. Atat. Ce?! Aia de la Werder au scos echipa aseara de pe teren ca le-a anulat arbitrul un gol perfect valabil?! NU!

Doar jegurile de la Steaua. Niste nenorociti!!!

Si tot aia de la Steaua si-au bagat nasu' unde nu le fierbea oala si in 98. Ca atunci il muce a vrut sa faca un bine craiovei si sa ii duca in Cupa UEFA.Da' nu!!! Jegurile de la Steaua au trebuit sa dea bani oltenilor sa joace corect. Pai asa se face treaba?!

Niste jeguri bulanoase Stelistii. Asta sunt.

Ca in 86 nu au intalnit echipe englezesti. Ce dracu? Pai, daca intalneau echipe englezesti, mureau mah! Ca doar romanii totdeauna au avut "probleme" cu englezii. I-au batut pe unde i-au prins: preliminarii, campionate mondiale, europene, etc. Si echipele de club englezesti de atunci nu erau ca multinationalele de azi. Atunci jucau numai englezi, cu stil britanic, cu mingi inalte si lungi. Era clar ca Steaua nu avea nici o sansa.

A avut Steaua atunci noroc ca a intalnit echipe din astea slabe ca Anderlecht sau pe ungurii aia necunoscuti. Ce conteaza ca in echipele alea reprezentau nationalele tarilor respective(majoritatea jucatorilor de la nationale proveneau de la acele echipe)?! Detalii...

Saracu' il muce a castigat acum, dupa 30 de ani de antrenorat si enspemii de milioane de euro bagati in transferuri, primul lui trofeu european adevarat. E antrenor mah! Nu ca aia care au facut performante din nimic.

Asa ca, va rog frumos, nu va mai luati de el ca nu e corect.

Daca nu era el, fotbalul romanesc nu exista. Ce fotbalul romanesc?! Chiar fotbalul insusi!

Acum, in incheiere, sa ne intoarcem la Kant.

Deci, pentru Sevilla 86 unii se bucura, altii nu. Un fel de : Some can, others kant. Ma intelegeti?

Noi, stelistii jegosi care i-au facut numai rau lui il muce, ne-am bucurat pentru Sevilla pe cand ei, el si dinamooistii lui, nu s-au bucurat.

Dar acum sa ne bucuram cu totii pt peformanta lui il muce.

Adica ei pot sa nu se bucure pentru noi dar noi trebuie sa ne bucuram pentru ei.

They can, we kant!

Intelegeti acum care e treaba cu Kant?

Hai, forza muce!

yozisss21.05.2009 09:49

"Noi, stelistii jegosi care i-au facut numai rau lui il muce, ne-am bucurat pentru Sevilla pe cand ei, el si dinamooistii lui, nu s-au bucurat.

Dar acum sa ne bucuram cu totii pt peformanta lui il muce."

Si eventual asteptam participarea la sarbatoarea de la anul a incendiului din Ghencea!

Alexandru H.21.05.2009 10:08

Nu e vorba de bucurie aici. Nu am desfacut sampania aseara si nu intentionez sa o fac nici azi. Dar a spune ca trofeul asta nu e o mare performanta doar pentru ca te raportezi la trofeul nostru din 1986 e o mare porcarie. Asa poate sa vina Nottingam Forrest si sa ne-o traga la bot cu cele doua trofee castigate. Ori Steaua Rosie Belgrad, ca a castigat si Cupa Intercontinentala.

yozisss21.05.2009 10:27

Pai da.. sa ne-o traga.. au trofeele alea... de aia ce sa mai zicem, sa nu se bucure acum de ele ca is in Liga a treia, sau pe unde or mai fi?

Eu am totusi suficiente motive pentru a ma mandri cu echipa mea, nu am nevoie sa ma dau cu fundul de pamant ca a castigat Lucescu un trofeu. Eu cand ma gandesc la antrenori ma gandesc la Ienei, la Iordanescu... cum-necum oamenii astia au facut niste performante, fara a avea sute de milioane de euro la dispozitie.

Noi in loc sa vedem ce se poate face sa ajungem din nou unde am fost, stam sa il pupam in cur pe il muce.

Bravos, stelistilor.

MoWeed21.05.2009 10:37
Hai MoWeed ca si tu exagerezi. A mai gresit omu' cum au facut-o multi de altfel. Crezi ca mie mi-e simpatic? Dar trebuie sa ne hotaram ce dracu vrem.Ori un stelist simpatic get-beget care sa ne faca praf,ori un arogant dar care stie meserie.

Si acum care e problema daca o fi zis ca Mateut e mai bun decat T.Stoica? Inseamna ca l-a jignit pe ultimul? Era parerea lui si gata.

Problema este ca a avut la dispozitie un jucator genial ca Tudorel Sotica si el juca cu "ghete de aur" inventate tot de el. Problema este ca acea generatie a fost, probabil, cea mai buna din istoria fotbalului romanesc si el si-a batut joc de niste jucatori extraordinari pentru a le face loc jucatorilor de la Corvinul(aceeasi echipa care a luat 11 in Ghencea intr-un meci).

Cum adica sa exagerez? El chiar a facut tot ce am zis eu acolo. Greseala o faci odata, de 2 ori; nu in ocazii repetate...

Si mai lasa-ma cu performantele astea excelente a lui Il Muce. La Galatasaray a avut la dispozitie acea echipa superba a lui Terim cu Hagi, Popescu, Sukur, Emre, Okan, Hassan Sas; dupa plecarea acestora a plecat si el la Besiktas unde a avut ceva performante. Totusi a reusit sa piarda un campionat dupa ce avea 12 puncte avans la finalul turului.

La Sahtior are la dispozitie resurse financiare la nivelul celor din vest. Werder nu a cheltuit in vara 60 de milioane de euro pe transferuri(sa-ti dau un exemplu dintr-o alta finalista). Faptul ca nu a fost in stare sa treaca de Sporting spune mult....

Si Lacatus(ca tot l-ai criticat) ar fi reusit macar accederea in finala cu un asemenea sume de bani disponibile pentru transferuri...

predatorpulse721.05.2009 11:10

Nu va crapa ma obrazul sa intrati pe site-ul asta si sa spuneti ca CCE-ul din 86' a fost norocos? Cum naiba va puteti chema stelisti?

Privind obiectiv acel parcurs putem observa ca am jucat cu niste nationale practic,ba chiar "slabii" aia de la lahti erau sa ne elimine.Erau mai putine meciuri dar mult mai multe riscuri.Un pas gresit si erai out.Vad ca repetarea unui lucru la nesfarsit de catre adversari da roade,chiar si printre stelisti.

Ba lipsa echipelor englezesti,ba meciuri mai putine,ba lipsa echipelor din germania,italia in traseul nostru,bla bla bla. Ce mai conteaza ca am batut Barcelona la ei acasa in spania,acestia neavand cine stie ce mari ocazii? Ce conteaza ca Steaua a stat in varful Europei cinci sezoane? Cum bine zicea Adrian mai sus,detalii...

Anderlecht,o echipa foarte buna atunci,a fost calcata in picioare in Ghencea,chiar ei spunand apoi ca nu mai vazusera o echipa care sa joace atat de bine din punct de vedere ofensiv.La 2-0 pentru noi,un gol din partea belgienilor ii califica iar Steaua,ca o echipa mare,a atacat in continuare si a pecetluit soarta partidei.E greu pentru cei de azi sa se puna in locul fotbalistilor de atunci care jucau in cupele europene,sa stii ca orice greseala te duce afara din Europa.

Insa suntem romani si aratam asta criticand singurii invingatori din istoria fotbalului nostru. Steaua 86'-89' e singura echipa din fotbalul romanesc care a dus misiunea pana la capat. Si uta,si pitesti,si Craiova,si dinamu s-au oprit la un moment dat,indiferent de faza in care au ajuns.Nationala nu a castigat niciodata nici un trofeu,nici european,nici mondial.

Pentru ca nu am mai realizat niciodata nimic in fotbal am inceput sa luam la misto aceasta performanta tocmai pentru ca este SINGURA din istoria noastra. 7 Mai este singura sarbatoare a fotbalului romanesc si ca orice sarbatoare sportiva incepe sa-si piarda din farmec pe masura ce devine mai indepartata in timp,cel putin pentru publicul general. Nu si pentru mine. Trebuie sa ne respectam trecutul chiar daca prezentul miroase a oaie.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Joga Bonito21.05.2009 11:20

La cate miliarde de euro a bagat Ahmetov in Sahtior, ma mir ca doar o Cupa UEFA a castigat trupa lui "Il Muce".

Au auvt noroc, sa fim seriosi. Werder e o echipa second-hand.

«12345»