FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa UEFA, Editia 2008/2009

«1345»
yozisss21.05.2009 13:33

Tovarasi, cu noroc, fara noroc, a castigat. Aia e. Dar de aici pana a face din asta un titlu de glorie pentru unul care ne face de rahat de cate ori are posibilitatea, unul care nu are pic de consideratie pentru CCE si celelalte performante ale Stelei, e drum lung.

Si voi, mari stelisti, ii luati apararea... cum aia masii sa spui ca am avut noroc... in toti anii aia... inseamna ca voi nu ati vazut Steaua in acei ani, voi vorbiti dupa ce cititi in ziare, dupa ce zice El Muce si toti care ii mananca excrementele mentale.

Daca nu va convine, mergeti fratilor si aclamati-l cat vreti pe alte stadioane, pe alte site-uri, voi nu stiti ce e Steaua... voi vedeti ce e acum si raportati la pseudo-performantele unui pseudo-antrenor (era sa zic pseudo-om, dar nu ma caracterizeaza).

Dar ajunge, ca deja mi-a ocupat prea mult timp acestui personaj.

redondo21.05.2009 13:53

Asta inseamna a fi frustrat din pacate.Sa iei la bani marunti si sa compari orice performanta a altuia cu Sevilla.

A facut treaba cu milioanele lui Ahmetov....pai daca United ia Liga ce sa zicem...mare rahat ce-a facut Ferguson la ce jucatori a avut...Pai tocmai asta inseamna a fi mare antrenor...a castiga trofee.Vreti o lista lunga de antrenori care desi au avut loturi extraordinare au facut rahatu praf?

Pai Mo Weed tu spui ca a mostenit Galata de la Terim.Pai pe principiul asta,Zenga a mostenit echipa noastra facuta de Piturca,Protasov cea facuta de Zenga si lista continua la nesfarsit.Si el si Terim au avut lot bun(Lucescu chiar mai slab,multi plecand in 2001) si a facut fiecare ce a putut,Terim a luat UEFA pentru ca a ocupat locul 3 in prima faza a grupelor si intrat automat intr-o competitie mai usoara.

Aici nu e ideea de a-l sustine ci pur si simplu de a recunoaste o realitate clara.pentru unii dintre voi asta este insa o continuare a luptei contra Dinamo,asa ca am avut dreptate cu ce am zis mai devreme.

MoWeed21.05.2009 14:00

Una e sa iei Liga Campionilor, alta este sa castigi o cupa in care nu joaca marile echipe ale Europei. La Sahtior s-a investit masiv in ultimii ani; daca ar fi sa comparam cu o alta fosta castigatoare a cupei UEFA din Est, s-au cheltuit mult mai multi bani decat la CSKA Moscova.

mircea_1021.05.2009 15:08

Si italienii ii poarta un respect imens lui Il muce :clap:

"Mircea Lucescu, 64enne zingaro romeno della panca, porta a casa la coppa"

:thumbup:

«1345»