FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa UEFA, Editia 2008/2009

«12345»
MoWeed20.05.2009 18:26
Daca ar fi dupa el, tot in gura ne-ar respecta.

Mare dreptate ai Adriane.

Si cand ma gandesc ca jegul asta a fost aplaudat in Ghencea...

mircea_1020.05.2009 19:12

Goool Naldoooo 1-1 :drunk:

inca unu si se poate termina :thumbup:

Lari20.05.2009 19:40

Trebuie sa recunosc faptul ca Sahtior joaca mai bine.

Alexandru H.20.05.2009 21:03

Sahtior a invins meritat.

Bravo Lucescu si Rat!

zloty20.05.2009 21:04

Sa iti stea in gat il muce

MoWeed20.05.2009 21:06

Ia sa vedem daca cel care mereu se plange de arbitraj va recunoaste ca golul ala a lu werder din minutul 119 a fost anulat eronat.

Ce-i drept ca Sahtior a jucat mai bine...

Alexandru H.20.05.2009 21:07
Ia sa vedem daca cel care mereu se plange de arbitraj va recunoaste ca golul ala a lu werder din minutul 119 a fost anulat eronat.

Ce-i drept ca Sahtior a jucat mai bine...

Ala a fost o greseala a arbitrului...

Per total, insa, Sahtior a fost echipa superioara...

zloty20.05.2009 21:11
Ala a fost o greseala a arbitrului...

Per total, insa, Sahtior a fost echipa superioara...

Pai si cand arbitru a gresit impotriva lui a inceput sa debiteze conspirati ,care doar ele puteau sa il opreasca pa acest miez din fanta .Acuma mai zice ceva? zice o p...la

Cum reuseste wiese asta sa clacheze cand tie lumea mai draga :chair:

rLz20.05.2009 21:16

antijoc total ... cum sa incepi sa tragi de timp cu 20 minute inainte de final? gol anulat , la sfarsit cand sa urce in tribune thomas schaff nici nu la privit pe Lucescu ... asta spune totul!Ganditiva ca nationala o sa joace lafel (cum ne vedem in avantaj cum dam numai pase cu portarul) pentru ca muce al mai mic invata de la tasu

DelPiero1020.05.2009 21:28
antijoc total ... cum sa incepi sa tragi de timp cu 20 minute inainte de final? gol anulat , la sfarsit cand sa urce in tribune thomas schaff nici nu la privit pe Lucescu ... asta spune totul!Ganditiva ca nationala o sa joace lafel (cum ne vedem in avantaj cum dam numai pase cu portarul) pentru ca muce al mai mic invata de la tasu

Ai vazut alt meci.Sahtior a jucat mai bn.Si spun asta fara a fi deloc fanul lui Il Muce...

SteauaB20.05.2009 21:29

Ati vazut cum a gastigat Shakhtar Cupa UEFA, si cu ce jucatori? Asa tata trebuie sa faca si Steaua. Doar Brazilieni si strainii, fara nicio roman(Rat exclus =)). 6-7 brazilieni si restul strainii. Vedeti voi vreun jucator ca Nicolita la Shakhtar? NU! Atunci?.. Vrem sa jucam un fotbal tehnic, rapid si spectaculos. Atunci trebuiem sa dam afara jucatorii ca Nicolita, Ogararu, Plesan,P.Marin etc.

predatorpulse720.05.2009 21:32

Bravo bai Il Muce,ti-ai trebuit 30 de ani si niste mega sume investite insa in sfarsit ai ajuns intr-o finala europeana si ai si castigat-o.N-am vazut meciul pentru ca mi s-a rupt de finala UEFA insa am mutat pe meci in ultimele zece minute cand am auzit toti nebunii din blocul de vizavi tipau.Mut pe Pro TV si vad ca e 2-1.De asemenea mai vad ca bremen are un gol valabil in min 119,insa asta nu conteaza.

Ma amuza cand vad reactiile unor stelisti care se bucura de succesul lui Lucescu,om care a porcait Steaua toata viata lui.Insa nu mai ma mira nimic,avand in vedere ca "stelistii" lui Becali l-au aplaudat pe acest om in Templu.

Abia astept reactiile de maine:Lucescu-victorie romaneasca,Megavictorie pentru Il Luce si tot asa,o sa intoarcem succesul personal al acestui om,dar mai ales al ucrainienilor intr-o chestie romaneasca,cu care noi nu avem nici o legatura.Asa am facut si cu Hagi si Popescu atunci cand erau la galata,traim din victoriile altora...

Nu e o mare supriza victoria unei echipe din est in Cupa UEFA.Cu exceptia sevillei,ultimele campioane au fost din est,tska,zenit si acum sahtior.O sa-mi sara unii in cap insa nu mi se pare o mega performanta castigarea acestui trofeu.E frumos,nu neg,totusi e o cupa europeana,insa in UEFA,daca ai un parcurs bun,dand de echipe medii sau putin peste valoarea ta,poti ajunge sus.Iar aceste formatii din est au tot dreptul sa aiba pretentii la cupe europene. Tska a jucat binisor chiar si in CL,Zenit s-a luptat de la egal la egal in majoritatea meciurilor din grupe si sahtior a luat mai mereu vreo 6 puncte pe acolo.Mi se pare normal ca sahtior sa fie o favorita la castigarea acestei cupe,avand in vedere ca au un buget de vreo 60 de milioane.

Mai mare mi se pare performanta Stelei care,cu un buget de 10 milioane maxim pe vremea aia,a fost la 2 minute de finala cupei UEFA,fara marit jucatori si fara mega-transferuri.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

rLz20.05.2009 21:34
Ai vazut alt meci.Sahtior a jucat mai bn.Si spun asta fara a fi deloc fanul lui Il Muce...

adica negi faptul ca dupa ce au dat al 2lea gol sau retras nu au mai atacat consistent si nu au tras de timp?

rLz20.05.2009 21:39

recunosc faptul ca sahtiorul a fost net superioara dar trebuie tinut cont de faptul ca celor de la werder lea lipsit Diego iar asta a contat infinit...

stiam din meciurile anterioare ca daca sahtior va ajunge sa conduca se va retrage iar asta nu suport la tactica lui Lucescu...

SteauaB20.05.2009 21:43

predatorpulse7//

Moooa, dar tu din ce tara esti fratiorul? Parca esti englez, spaniol sau italian cand vorbesti despre estul europei in halul asta.

predatorpulse720.05.2009 21:49
predatorpulse7//

Moooa, dar tu din ce tara esti fratiorul? Parca esti englez, spaniol sau italian cand vorbesti despre estul europei in halul asta.

Sunt roman prietene,dar comentariul meu se referea la stupizenia asta vehiculata peste tot cu "echipele din est" care ar fi la ani lumina fata de cele din vest. Cele occidentale sunt mai in fata insa diferenta dintre ele s-a mai redus. Din est inseamna automat sarac in fotbal(si nu numai) insa asta nu e adevarat nici la sahtior,nici la zenit,nici la tska.Campionetele Romaniei,Bulgariei,Ungariei si altele din zone au ramas in est.Anumite echipe din Ucraina si Rusia sunt mai vestice la bani decat vom fi noi vreodata.Cand va avea Steaua o mega firma de gaze in spatele sau sau cand va avea un patron care sa investeasca 60 de milioane pe an,atunci vom merge si noi in finala cupei UEFA si o vom castiga. Faza tragi-comica este ca,avand un buget de 10-12 milioane,am fost la 2 minute de acea finala.

Sper ca ai inteles mesajul meu.Noapte buna.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Alexandru H.20.05.2009 21:49

Chiar asa, ce mare branza e sa castigi Cupa UEFA? Sau Cupa Romaniei? Sau Campionatul? Nu trofeele raman, ci faptul ca am fost la doua minute de finala Cupei UEFA cu o echipa care retrogradeaza anul asta pe sloganul "Remember umilirea Stelei".

Dupa ce ca suntem rupti in cur ne permitem sa fim si fuduli. Exact ca Becali, cel fara nevoie de Cupa Romaniei (cupa de looseri) sau Cupa UEFA (ce bani ii vin de acolo). Lucescu e bou ca ne-a injurat, Petrescu e bou ca a pupat steagul rapidist, Ienei ca vorbeste prea mult (am vazut unele comentarii care il trimiteau la azil pe omul asta, protagonist al celui mai frumos moment al istoriei noastre)... Stoarcem orice eveniment prin sita semi-chioara a unui standard stelist in care se regasesc doar niste fanatici.

Mi-e ciuda ca puteam si noi sa jucam o finala de Cupa UEFA si am capotat ca niste dobitoci. Titlul ala ne-ar fi ramas pentru totdeauna in palmares. Sincer, campionatul romanesc e unul de adevarat looseri si nu mai am nicio placere in a-l castiga. O cupa europeana e o confirmare a valorii. Poate nu ca cea de Champions League, insa extrem de importanta si ea.

predatorpulse720.05.2009 21:58
Chiar asa, ce mare branza e sa castigi Cupa UEFA? Sau Cupa Romaniei? Sau Campionatul? Nu trofeele raman, ci faptul ca am fost la doua minute de finala Cupei UEFA cu o echipa care retrogradeaza anul asta pe sloganul "Remember umilirea Stelei".

Dupa ce ca suntem rupti in cur ne permitem sa fim si fuduli. Exact ca Becali, cel fara nevoie de Cupa Romaniei (cupa de looseri) sau Cupa UEFA (ce bani ii vin de acolo). Lucescu e bou ca ne-a injurat, Petrescu e bou ca a pupat steagul rapidist, Ienei ca vorbeste prea mult (am vazut unele comentarii care il trimiteau la azil pe omul asta, protagonist al celui mai frumos moment al istoriei noastre)... Stoarcem orice eveniment prin sita semi-chioara a unui standard stelist in care se regasesc doar niste fanatici.

Mi-e ciuda ca puteam si noi sa jucam o finala de Cupa UEFA si am capotat ca niste dobitoci. Titlul ala ne-ar fi ramas pentru totdeauna in palmares. Sincer, campionatul romanesc e unul de adevarat looseri si nu mai am nicio placere in a-l castiga. O cupa europeana e o confirmare a valorii. Poate nu ca cea de Champions League, insa extrem de importanta si ea.

Sunt de acord cu comentariul tau mai ales ultimele 2 paragrafe insa,daca te referai la postarea mea,te rog sa nu ma intelegi gresit.Eu nu am zis ca aceasta Cupa UEFA de 2 bani,bravo lui sahtior pentru acest rezultat,tot ce spuneam este ca e mult mai usor sa ajungi aici cand se pompeaza zeci de milioane pe an intr-o echipa.Nici nu mai conteaza numele echipei si de unde vine ea.Chelsea era cea mai slaba dintre marile echipe ale Angliei iar dupa venirea lui abramovici a crescut foarte mult.Odata ce au crescut investitiile la tska si zenit(estul Europei) acestea au castigat Cupa UEFA,zenit chiar umilind-o pe bayern munchen in semifinala,aceeasi bayern care a sters pe jos cu noi.

Atat vroaim sa zic,aceasta cupa nu este o minune pentru sahtior,este rezultatul muncii unor oameni platiti foarte,foarte bine.Ma repet pentru a 10-a oara in seara asta,insa Steaua,o echipa cu niste sume muuulllltttttt mai mici decat cele vehiculate la finalistele de azi a fost la 2 minute de finala UEFA. Ca n-am ajuns acolo e alta poveste,una foarte trista,sansa ca aia n-o sa mai prindem in urmatorii 20 de ani.

Si da,Lucescu e un bou,nu numai pentru ca ne-a injurat,ci pentru ca ne-a pus bete in roate in toata istoria noastra,sunt lucruri care se stiu,nu mai vorbesc eu de ele ca ma lungesc prea mult.Insa daca e bou nu inseamna ca nu e si un antrenor bun.E anti-stelist iar asta imi da dreptul sa il iau la rost,panarama asta a fost prima care a pus la indoiala titlul european din 86',doar pentru ca el nu ajunsese nici macar in finala(Steaua mai prinzand una in 89).

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Alexandru H.20.05.2009 22:08

Sigur ca banii sunt cei mai importanti. De asta nu inteleg chestia aia cu "A castigat si Lucescu Cupa UEFA dupa ce i s-au pompat in cur milioane de euro". Sunt echipe excelente in Europa in care se investesc anual zeci de milioane de euro si care nu au castigat un campionat european niciodata in istoria lor. Nimeni nu a spus ca Lucescu e antrenor de nivelul 1, dar este deocamdata cel mai bun antrenor al nostru in activitate. Si ma bucur cand vad ca un roman a castigat finala asta.

Am explicat in topicul dedicat lui Razvan Lucescu de ce nu il urasc pe taica-sau. Mai pun o explicatie suplimentara: pentru ca e dinamovist. Mi se pare logic ca un dinamovist sa injure un stelist si un stelist sa injure un dinamovist. E in logica lucrurilor, a naturii. Nu ma simt jignit cand Lucescu spune ceva despre Steaua pentru ca asta e profesia lui primara, de anti-stelist. E un rol.

In schimb, in afara tarii sau la nationala, orice roman imi starneste microbul competitional. Sunt si roman, mai ales ca nu pot uita ca in anii 90 doar echipa nationala mi-a provocat adevaratele bucurii...

predatorpulse720.05.2009 22:55

Deja se intampla ceea ce am previzionat,tolontan a scos deja un articol melodramatic despre bravul nostru roman Mircea Lucescu iar maine vom fi invadati de alte articole care sa incerce sa fure putin din gloria clubului ucrainiean si sa o transfere asupra Romaniei.

Fratilor,Lucescu,antrenorul roman,a castigat pentru UCRAINIENI Cupa UEFA,avand un singur roman in teren.Omului ii e scarba sa revina in Romania si implicit in fotbalul romanesc dar noi ne dam mari si tari cu el.Din pacate suntem un popor atat de mic incat ne bucuram pentru orice reprezentant al nostru in strainatate,uitand ca ei obtin victorii pentru altii pentru ca nu au fost valorizati la ei in tara.

Victorii romanesti sunt cele ale unor cluburi de fotbal romanesti,ale unor atleti romani la mari competitii etc. Nu este o victorie romaneasca daca maine un antrenor roman castiga CL cu o echipa straina.Asta doar arata faptul ca nu a putut sa reuseasca aici si a trebuit sa-si gaseasca o echipa afara cu patron dornic sa investeasca,pentru ca in Romania nu gasea asa ceva.Nu o sa uit niciodata cum ziaristi de doi bani se luau de Gica Hagi iar apoi aplaudau galata condusa de magnificul decar,anuntand victorii romanesti in Cupa UEFA.Cand ii priveam pe turci castigand Cupa UEFA si supercupa europei ma gandeam cum ar fi fost daca Gica ar fi trait intr-o tara care sa-i poata oferi conditii si salariu ca acolo.

Sunt de acord sa acesti oameni fac Romania cunoscuta in lume insa pentru mine asta inseamna un esec mai degraba decat un succes,pentru ca s-au realizat afara,cam ca toti romanii.Si nu e ca si cand avem nspe mii de oameni de fotbal de valoare ca sa zici ca se pot raspandi in lume,ca brazilienii sa spunem.Sunt putini(Mutu,Chivu la jucatori si Lucescu la antrenori) iar noi traim in fotbal prin succesele lor. Fotbalul romanesc a fost mai cunoscut in Europa cand am avut un sfert de finala romanesc,cand am avut 2 echipe in CL si 7 in Europa decat atunci cand a luat Lucescu UEFA,cand a ajuns Mutu in CL sau cand a luat Chivu titlul in italia.

Cupa UEFA pentru echipele mari este un fel de "daca o castig e bine,daca ies afara nu e o mare tragedie",tragedie fiind doar ies prin sferturi sau semifinale,adica daca tot am ajuns pana aici hai sa o castigam.Repet,noi,Steaua Bucuresti,echipa cu buget infim,am ajuns pana in semifinale.Cu un an-doi inainte,Parma,echipa care se batea la retrogradare in Italia,a ajuns in semifinale,ba chiar mi se pare ca in sferturi a jucat cu tineretul batand aproape fara sa vrea.In UEFA,spre deosebire de CL,daca ai culoar si vointa,poti ajunge in fazele superioare,ba chiar o poti castiga.Chiar anul asta daca nu ma insel a fost un numar record de echipe din est eliminand echipe mai mari din vest,multe echipe de acolo punand calificarea europeana pe locul 2,alegand sa se lupte pentru obiectivul din campionat. Daca ai fi o echipa din germania,anglia,italia,spania si te bati la locurile pentru CL de exemplu,ce ai alege,sa lupti pentru CL si sa iei mai multi bani anul viitor sa sa incerci intrarea mai departe in UEFA,o competitie care nu-ti ofera prea multe decat daca ajungi in fazele superioare.

Exemplu bun:Milan a fost eliminata dramatic de bremen,insa au trecut destul de repede peste acest esec si s-au concentrat pe campionat.Pentru o echipa cu nspe CL-uri castigate,o eliminare din Cupa UEFA nu era tragica.Va asigur ca daca erau eliminati in CL era nasol de tot.

Hai ca deja e tarziu iar eu stau sa vorbesc despre sahtior si Lucescu. Sper ca m-am facut inteles si noapte buna tuturor.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Ronnie21.05.2009 03:41
cum sa incepi sa tragi de timp cu 20 minute inainte de final?

Fantastic! Ce e cu frustratrea asta ma? Ce vroiai sa faca daca avea 2-1? Sa se duca cu portarul in careul advers?! Sahtior a jucat excelent aseara, chiar trebuie sa inchidem ochii? Felicitari in primul rand lui Lucescu si Rat si felicitari Sahtiorului. Inca o Cupa UEFA in EST!

maye21.05.2009 05:33

Cum zicea un bun prieten aseara la o bere dupa meci:¨Bai degeaba castiga pt altii si pt noi nici nu se strofoaca¨.

Eu nu ma mandresc pt performanta lui ca nu am de ce.Nici nu imi pare bine pentru ca o sa il vad inca 100 de zile la TV si m-am saturat de refularile lui anti-Steaua , pe care cu siguranta ca o sa le revedem cu toti.Aici vorbeam despre omul Lucescu cat si antrenorul Lucescu.

In schimb nu am nimic cu omul si jucatorul Rat , pe care il felicit si ma bucur ca un copil sarac din Slatina a ajuns acolo unde a ajuns.Daca e sa ma bucur pt ceva dupa finala asta , e pt Rat.

P.S.Daca juca Diego , Sahtior nu castiga !

red&blue_boy21.05.2009 06:39

Meci destul de slab aseara.Nu prea demn de o finala.Sincer,am tinut cu Werder.Si nu ca am cine stie ce cu Lucescu,nu-mi place Sahtior.Werder slab fara Diego.Golul lui Pizarro din final cred ca a fost valabil.Oricum,Sahtior mi s-a parut mai buna.A tras de timp,n-a tras,ce conteaza,ce ramane e ca Lucescu si Sahtior au castigat.Lucru pe care,cum spuneti si unii dintre voi,noi n-am fost in stare sa-l facem,nici barem sa ajungem in finala,sa ai asemena avantaj si sa te intoarca o echipa ca Middlesbrough.La naiba!Iar cat priveste Sahtior-ul,ati vazut ce investitii au facut de atatia ani.Si Becali vrea sa castige ceva fara sa bage bani,doar cu romani etc.Aia nu inseamna ca toti strainii nu sunt buni,daca aduci de calitate...Sincer,fara straini n-ai cum sa faci ceva mare performanta,doar printr-o exceptie,sansa.Cati ucrainieni a avut Sahtior aseara titulari?Parca vreo trei.Becali ar trebui sa se uite mai bine la Ahmetov,la ce inseamna sa investesti.

redondo21.05.2009 07:02

@Predatorpulse

Diferenta dintre marile echipe din vest si cele din est e inca mare.Vorbim la nivelul Champios League.

Era clar pt . mine ca Lucescu va stii sa pregateasca acest meci.Au fost mai buni si au castigat pe merit.

@Adriane

Nu mai spune ca Lucescu nu are valoare de Steaua....nu de alta,dar isi varsa toti cafeaua pe tastatura.

Eu unul l-as vrea antrenor in Ghencea.

Adrian21.05.2009 07:04
@Adriane

Nu mai spune ca Lucescu nu are valoare de Steaua....nu de alta,dar isi varsa toti cafeaua pe tastatura.

Eu unul l-as vrea antrenor in Ghencea.

Pentru ca tu nu esti stelist.

Eu unul nu vreau la Steaua un antrenor care castiga doar cu blaturi si arbitrii.(ups...gol valabil anulat lui Werder...Oare aseara ti-ai varsat cafeaua pe tastatura cand cantalejo le-a anulat alora golul?)

«12345»