Cine zice sa nu fie injurat ciobanu e prea prost sa ramana in viata
Sa plece ciobanu afara din Ghencea
Cine zice sa nu fie injurat ciobanu e prea prost sa ramana in viata
Sa plece ciobanu afara din Ghencea
Cand ti-am spus ca esti paranoic mi-ai reprosat ca nu cunosc sensul cuvantului...On-topic: Afara cu Becali si argatii lui din Ghencea!!!!
Prietene,chiar nu cunosti sensul cuvantului.Cunosti tu personal pe redactori? pentru ca doar citindu-le articolele nu vad cum de poti fi asa de sigur...Am spus ca banuiesc,dar asta nu inseamna a fi sigur.Nu are rost sa denaturezi sensul cuvantului.
Pareri si pareri. Dar ceva se observa de la departare: diferenta dintre limbajul civilizat al celor care sunt DOAR pt sustinerea echipei si limbajul de mahala al celor care vin maine sa injure cai verzi pe pereti.
Concluzia o trageti voi.
FORZA Steaua ! si atat.
Pareri si pareri. Dar ceva se observa de la departare: diferenta dintre limbajul civilizat al celor care sunt DOAR pt sustinerea echipei si limbajul de mahala al celor care vin maine sa injure cai verzi pe pereti.
Concluzia o trageti voi.
FORZA Steaua ! si atat.
Ai perfecta dreptate....din pacate limbajul de mahala e folosit si de unii veterani ai site-ului.
Problema este ca atmosfera asta de rahat va avea efecte negative nebanuite. Si din pacate noi o intretinem.
Eu deja m-am obisnuit cu eternul scandal ....Cei care l-au provocat si-au atins scopul. Steaua este o familie dezbinata.
Trist.
Problema este ca atmosfera asta de rahat va avea efecte negative nebanuite. Si din pacate noi o intretinem.
Eu deja m-am obisnuit cu eternul scandal ....Cei care l-au provocat si-au atins scopul. Steaua este o familie dezbinata.
Trist.
Si tocmai datorita faptului ca stelistii au fost mereu uniti,am dominat ani buni rivalele.
Si tocmai datorita faptului ca stelistii au fost mereu uniti,am dominat ani buni rivalele.
Exact. Sansa lor ca sa ne infranga este sa ne dezbine. Trebuie sa recunosc ca o fac bine...daca pana si pe acest site se vorbeste prea putin de Steaua si mai mult de proteste si revolutii.
Ii vad cum apar, sobolanii aceia micuti si gri pe la colturi. Atunci cand sobolanul mare face cate o prostie, nu ii vezi niciodata. Stau ascunsi, nu vad, nu cunosc, fluiera. Cand insa sobolanul mare este in pericol, ei, sobolaneii, apar de peste tot. Nu sunt multi, vreo 4-5, dar actioneaza mereu in acelasi fel si in acelasi timp. Ce ii atrage ? Branza, normal, bucuria ca din gura sobolanului mare o sa mai pice vreo cateva bucatele si o sa infulece si ei satisfacuti, cu saliva curgandu-le in coltul gurii, cu ochii sticlosi, cu dintii ascutiti ranjind a incantare. Nu le pasa ca put, ca toata lumea ii uraste, nu le pasa ca de obicei se hranesc cu gunoaie pentru ca sobolanul mare nu le ofera foarte des branza, nu le pasa de nimic. Sunt si vor ramane intotdeuna doar niste ... sobolani.
Sa inceapa deratizarea. Completa.
(orice asemanare cu personajele care au postat mai sus e pur intamplatoare)
Sunt multi, foarte multi care sunt pt linistea la echipa dar majoritatea considera ca nu merita osteneala sa se inhate la discutii care degenereaza in certuri in majoritatea cazurilor tocmai pt ca cei care il injura pe Gigi non stop nu sunt in stare sa poarte o discutie civilizata. O dau pe "branza, bani, oi, ciobanul e idolul vostru" si alte alde.
Toti cautam vinovati in viata la orice, pt ca asta ne e firea dar cum am mai spus, unii sunt asa spalati pe creier incat si atunci cand le arde becul in sufragerie, tot pe Gigi dau vina.
Diferenta e ca unii o fac cu interes, presa sa vanda ziarele, TV pt rating, rivalele ca sa ne destabilizeze ...si mai sunt unii dintre ai nostri, care in mod inconstient (SPER) dau in echipa.
Sunt multi, foarte multi care sunt pt linistea la echipa dar majoritatea considera ca nu merita osteneala sa se inhate la discutii care degenereaza in certuri in majoritatea cazurilor tocmai pt ca cei care il injura pe Gigi non stop nu sunt in stare sa poarte o discutie civilizata. O dau pe "branza, bani, oi, ciobanul e idolul vostru" si alte alde.
Alta explicatie decat "linistea la echipa" nu aveti. Pentru unii din noi conteaza mai mult binele pe termen lung al Stelei decat un sezon reusit...
Concluzia e ca trebuie sa invinga STELISMUL !
nu inteleg de ce tot ii bagati in seama pe sobolanii astia aparatori de cioban, astia intr-adevar sunt platiti si le curge branza ciobanului in coltu gurii . Numai manelistii, cocalarii si copiii fara creier l-ar putea sustine pe cioban dupa ce-a facut in ultimii 3-4 ani. E un babuin megaloman nenorocit si schizofrenic, umileste tot ce inseamna Stelism, e nebun si pe deasupra nu mai are nici bani.
a transformat Steaua in kitch, intr-o porcarie cu care nu se mai identifica vechii suporteri.
Tot mereu aceleasi comentarii!!!
Spre regretul meu tot asist la alte si alte comentarii de genul acestuia! Si stau si ma intreb: oare ce suporteri adevarati mai sunt cite unii. Cind o sa se inteleaga oare ca intr-o lume civilizata (care pt majoritatea romanilor nici nu stiu ce e aia!!!) ca nu injuraturile ca la usa cortului de pe stadioanele unde isi mai fac locul si femei si copii vor aduce schimbarea celui vizat. Niste suporteri adevarati merg la stadion si isi incurajeaza echipa chiar si in cele mai penibile momente-vezi suporteri gen de-ai lui Liverpool care si la 5-0 in defavoarea echipei erau toti in picioare si cintau "You'll never walk alone"- dar va zic eu ca majoritatea dintre voi sinteti mai degraba iuti la minie iar rabdarea voastra nu dureaza citeodata nici un sfert de ora. Imi permit sa spun ca toti cei care nu fac altceva decit sa injure atunci cind se afla pe stadion nu seamana cu nimic altceva decit oile atit de mult amintite ori de cite ori vine vorba de preamaritul cioban!!! si el ce face cind aude asemenea vorbe? pai zice ia haideti voi la muls ca prea mult behaiti!!! asta face el, iar voi nu faceti decit sa ii dati apa la moara.
NU ASA SE FACE INTR-O LUME CIVILIZATA SI INTR-O TARA CARE SE VREA A FI O TARA EUROPEANA. Aceasta este tristul adevar! asta suntem! uitativa si la un meci amical al echipei nationale! cine merge si acolo? tot aceia care au pe cineva de fluierat sau injurat (vezi Mutu). in loc sa fie un spectacol atit in tribune cit si pe stadion ne ingropam singuri intr-o lume care devine pe zi ce trece opusul a tot ceea ce tinde a fi: o lume civilizata cu bun simt!
Asa ca voi oilor continuati sa injurati si sa purtati razboiul vostru surd cu un om care nici nu constientizeaza de ce este injurat pt ca el saracul nu are constiinta si nici nu stie definitia acesteia.
As vrea sa vad stadionul plin la toate meciurile si toata lumea stind in picioare si cintind tot meciul, iar raspunsul echipei va promit ca ar fi acela de a cistiga toate meciurile si ar putea ajunge din nou ceea ce ne dorim cu totii CAMPIOANA.
FORZA Steaua
Daca tu compari comportamentul patronilor lui Liverpool cu cel al lui Gigi Becali, inseamna ca n-ai inteles nimic din ceea ce se doreste.
S-au si bolduit niste chestii...
Arpi, aia sunt civilizati. NICIUN oficial din NICIO tara civilizata nu se comporta ca Becali.
De-asta il vrem plecat!
Uite o situatie ipotetica: te afli intr-un autobuz, si unu' vine si te scuipa. Tu ce faci?
a) Ii vorbesti cu "domnule" si il rogi respectuos sa te lase in pace.
b) Te revolti.
c) Il ignori.
Alege!
Asa ca voi oilor continuati sa injurati si sa purtati razboiul vostru surd cu un om care nici nu constientizeaza de ce este injurat pt ca el saracul nu are constiinta si nici nu stie definitia acesteia.
stai sa inteleg, tu aperi un personaj care saracu n-are constiinta si nici definitia acestuia si care e patronul clubului tau preferat. Sa inteleg ca iti plac aurolacii in fruntea clubului ? Sau cum se explica acest conflict de interese, pe de-o parte zici Forza Steaua si pe cealalta parte aperi aurolacii retardati care au ajuns print niste imprejurari nefericite in fruntea clubului pe care-l simpatizezi. Io inteleg ca logica nu este punctul vostru forte, al mioarelor becalizate dar totusi incercati sa fiti cat de cat coerenti ca altfel nu aveti deloc credibilitate.
Repet, actiunile de contestare NU se vor reduce doar la 3 injuraturi pe stadion.
Toti cei care au idei de contestare si metode posibile de inlaturare a lui Becali din Ghencea,ar fi bine sa si le prezinte ( nu neaparat pe site la vedere, daca vreti luati legatura cu singurele grupuri active de stelisti cum ar fi peluzele sau AISS-ul, grupuri care au puterea si vointa sa se implice si sa schimbe ceva pentru binele echipei ce o iubim). Lumea nu e inapoiata si inchisa la minte.
Important e sa plecam de undeva si pe parcurs se vor inbunatatii metodele. Ignorarea lui e cea mai proasta solutie. L-am ignorat ani de zile si uitati unde s-a ajuns.
Si nu, nu suntem manipulati de nimeni. Nu ne-a pus nimeni sa facem nimic. Nu ne finanteaza nimeni. Pur si simplu suntem o masa de oameni care gandim la fel si care am avut norocul sa ne cunoastem datorita locului pe care il ocupam pe stadion, loc ocupat cu multi ani inaintea sosirii lui Becali in Ghencea.
Ii vad cum apar, sobolanii aceia micuti si gri pe la colturi. Atunci cand sobolanul mare face cate o prostie, nu ii vezi niciodata. Stau ascunsi, nu vad, nu cunosc, fluiera. Cand insa sobolanul mare este in pericol, ei, sobolaneii, apar de peste tot. Nu sunt multi, vreo 4-5, dar actioneaza mereu in acelasi fel si in acelasi timp. Ce ii atrage ? Branza, normal, bucuria ca din gura sobolanului mare o sa mai pice vreo cateva bucatele si o sa infulece si ei satisfacuti, cu saliva curgandu-le in coltul gurii, cu ochii sticlosi, cu dintii ascutiti ranjind a incantare. Nu le pasa ca put, ca toata lumea ii uraste, nu le pasa ca de obicei se hranesc cu gunoaie pentru ca sobolanul mare nu le ofera foarte des branza, nu le pasa de nimic. Sunt si vor ramane intotdeuna doar niste ... sobolani.
Sa inceapa deratizarea. Completa.
(orice asemanare cu personajele care au postat mai sus e pur intamplatoare)
Sa dispara pt totdeauna dintre noi sobolanul mare si aplaudacii lui!
Numai asa vom redeveni o echipa respectabila.
![]()
Tot mereu aceleasi comentarii!!!
Spre regretul meu tot asist la alte si alte comentarii de genul acestuia! Si stau si ma intreb: oare ce suporteri adevarati mai sunt cite unii. Cind o sa se inteleaga oare ca intr-o lume civilizata (care pt majoritatea romanilor nici nu stiu ce e aia!!!) ca nu injuraturile ca la usa cortului de pe stadioanele unde isi mai fac locul si femei si copii vor aduce schimbarea celui vizat. Niste suporteri adevarati merg la stadion si isi incurajeaza echipa chiar si in cele mai penibile momente-vezi suporteri gen de-ai lui Liverpool care si la 5-0 in defavoarea echipei erau toti in picioare si cintau "You'll never walk alone"- dar va zic eu ca majoritatea dintre voi sinteti mai degraba iuti la minie iar rabdarea voastra nu dureaza citeodata nici un sfert de ora.
FORZA Steaua
Prietene, nu ai habar de cate ori, prin '99, cand mergea prost echipa si cand era condusa se canta cu lacrimi in ochi si cu pumnii stransi "cu Steaua pana la moarte". Rabdarea noastra a durat cativa ani buni, ani in care Jiji a intrat in mod constant cu bocancii plini de noroi in cele mai pure si imaculate locuri din moralitatea stelista.
Imi permit sa spun ca toti cei care nu fac altceva decit sa injure atunci cind se afla pe stadion nu seamana cu nimic altceva decit oile atit de mult amintite ori de cite ori vine vorba de preamaritul cioban!!! si el ce face cind aude asemenea vorbe? pai zice ia haideti voi la muls ca prea mult behaiti!!! asta face el, iar voi nu faceti decit sa ii dati apa la moara.NU ASA SE FACE INTR-O LUME CIVILIZATA SI INTR-O TARA CARE SE VREA A FI O TARA EUROPEANA. Aceasta este tristul adevar! asta suntem!
FORZA Steaua
Si eu imi permit sa spun ca nu dau doi bani pe Uniunea Europeana, eu sunt in primul rand roman si aleg sa ma manifest nu dupa normele impuse de o comunitate lipsita de orice pasiune ci dupa cum imi dicteaza inima si constiinta. Si, mai ales, in modul in care o sa fiu sigur ca receptorul o sa priceapa mesajul. Daca situatia era de ambele parti una desprinsa din legile civilizatiei europene, intelegeam sa dai sfaturi parintesti celor care sunt nevoiti zi de zi sa se confrunte cu grobianismul venit din loja. Asa, pari un infatuat care se da "european" si imi citeaza din manualele de cultura civica din Anglia, unde bunul simt vine din AMBELE parti. Si te mai rog sa nu fii ipocrit, la un meci Liverpool - Manchester se injura extrem de mult. Lazio-Roma, la fel. PSG - Marseille, idem. Suporterii Realului injura din motive rasiale in mod constant..
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti isi exprima profunda ingrijorare cu privire la actiunile si declaratiile d-lui George Becali, actualul creditor al echipei de fotbal Steaua Bucuresti, referitoare la incurajarea noncombatului pe teren din partea echipelor adverse in confruntarile directe cu echipa pe care o iubim.
Nu suntem de acord cu tactica d-lui Becali de a solicita, fatis sau voalat, antrenorilor adversarelor cu care Steaua va juca ultimile meciuri pana la finele acestui sezon, sa "o lase mai moale".
Nu este prima data cand acest domn foloseste aceste metode injositoare pentru traditia si valorile echipei de fotbal Steaua Bucuresti. Consideram ca acest tip de actiune a avut si va efecte contrare in ceea ce priveste indarjirea adversarilor care nu vor sa-si pateze onoarea, iar efectul cel mai nociv este legat de faptul ca fiecare meci al echipei Steaua va fi suspectat de blat.
Dorim ca echipa noastra sa castige sau sa piarda meciurile pe teren, prin sudoarea propriilor fotbalisti, cu demnitate si numai prin lupta. Nu am acceptat si nu vom accepta niciodata aceasta injosire a echipei pe care o iubim, nu suntem alaturi de d-l Becali in acestor metode, nu ne dorim performante nemeritate. Decat o calificare rusinoasa in Champions League dorim mai degraba o participare triumfala in Cupa UEFA. Fotbal curat, performante reale pe fondul competentei echipei de conducere si valoarea propriilor fotbalisti, acestea sunt singurele cai care ne intereseaza.
Stii care a fost reactia creditorului la aceste idei, preluate de catre presa? Te las sa ghicesti.
Vezi tu, sa faci pe cineva oaie, fara a il cunoaste, mi se pare o deviere crasa de la regulile "poltically correct" pe care tocmai ai avut bunavointa sa ni le predai. Imi permit sa iti spun sa stai la colt cu mainile la spate.
Bafta in Anglia!
Cea mai noua gaselnita a sobolaneilor - deratizatorii injura si din cauza asta nu pot veni cu familiile si copiii pe stadion.
Odata ca nimeni n-a zis nimic de injurat si ca, asa cum zicea si Geam Spart, exista si metode mult mai normale si mult mai bune de contestare. Da, probabil vor fi si injuraturi, dar nu vor fi partea principala a procesului de deratizare.
A doua oara, la meciurile cu Dinamo, tot stadionul se uneste intr-un general "M*** Dinamo !". Atunci nu va deranjeaza "injuraturile si lipsa de civilizatie", dar acum brusc, cand e vorba de sobolanul vostru, sunteti mai catolici decat papa.
A treia oara, arpi_anglia, ia numara tu cam cati de f.uck you se aud la Liverpool (si cam la toate echipele mari) si cam cate injuraturi la adresa rivalilor. Dar ce vorbesc...daca te pun sa mai zici inca 3 cantece de la Liverpool habar nu o sa ai, ai auzit de "You'll never walk alone" si asta e..
A patra oara, unde erau toti aia care vor sa vina cu femeile si copiii la stadion la meciurile cu echipele mici, sau la meciurile cand era frig sau ploua, samd. Va zic eu, impreuna cu femeile si copiii, in fata televizorului...si totusi, ei nu vin din cauza celor care injura la stadion.
îi mãnâncã pielea pe unii ... si o sã vedeti disearã rezultatele ![]()
Chill, Guardian, am impresia ca pe malul marii nu se va resimti represiunea.
Si la bine si la rau stelist voi fi mereu...
Multa lume a spus ca trebuie sa sustinem echipa orice ar fi...permiteti-mi sa nu fiu de acord, sustinand echipa intr-un meci ii facem un bine temporar, incercand sa-l eliminam pe Becali ii facem un bine istoric, scapam echipa de un parazit care profita de gloria Stelei si se hraneste cu ea.
Sa ne recastigam mandria de a fi Stelisti.
Ciobane, pleaca din Ghencea!
Daca tu compari comportamentul patronilor lui Liverpool cu cel al lui Gigi Becali, inseamna ca n-ai inteles nimic din ceea ce se doreste.
S-au si bolduit niste chestii...
Arpi, aia sunt civilizati. NICIUN oficial din NICIO tara civilizata nu se comporta ca Becali.
De-asta il vrem plecat!
Uite o situatie ipotetica: te afli intr-un autobuz, si unu' vine si te scuipa. Tu ce faci?
a) Ii vorbesti cu "domnule" si il rogi respectuos sa te lase in pace.
b) Te revolti.
c) Il ignori.
Alege!
Primul lucru pe care vreau sa-l subliniez este acela ca nu sunt fan Becali
Dar tinand cont ca echipa este a lui Becali , el fiind finantatorul , exemplul pe care l-ai dat tu nu prea isi are rostul
Un exemplu mai bun ar fi acesta
Seful tau de la servici te critica foarte dur , dar salariul pe care il primesti e bunicel , seful este un incult si tu ai 3 facultati , ce poti face tu in aceasta situatie ?
Iti dai demisia ?
Sau ii raspunzi ? lucru care ar insemna concedierea ta
Ori taci din gura si inchiti ?
Ca suporter nu ai ce sa-i faci lui Becali
daca il injuri te ignora .... este atat de prost incat nu ai ce sa-i faci
Ca suporter nu ai ce sa-i faci lui Becalidaca il injuri te ignora .... este atat de prost incat nu ai ce sa-i faci
Aici te contrazic. Ciobanul e afectat de protest, altfel nu i-ar fi cerut... antrenorului sa discute cu suporterii. Daca nu era afectat nu mai ameninta ca inchide peluzele.
Si, in fine, daca nu protestam avea sanse destul de mari sa intre in Parlament, Doamne-fereste.