FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hai sa deratizam Templul!

«1345»
1uLy4Nn27.02.2009 10:58

In zadar te crezi nemuritor, nu vei ramane vesnic in Ghencea, nimeni nu te poate suporta, NOI REPREZENTAM Steaua :steag_cruce_invers:

du-te la oi nu la Steaua

CNCT27.02.2009 11:33

Afara cu mascariciul din TEMPLU!!!!

joseph27.02.2009 12:08

sper ca toti cei de aici sa-si pastreze si pe stadion determinarea cu care vorbesc pe forum si sa-i aratam ciobanului ca nu mai are prea multe de castigat de pe urma echipei noastre favorite. doar in conditiile astea poate se gandeste la plecare...

iov27.02.2009 12:48

Bai Oamenilor!Nu fiti ma asa, haideti la stadion sa protestam si orinde se poate protesta, nu veniti cu opinii morale, aici nu o sa aiba nimeni de suferit, trebuie indepartata doar ciuma, cei care sunt in afara fenomenului si s-au trezit stelisti de cand il plac pe Banel ii rog macar sa se abtine, cand iubesti ceva nu poti sa fii indiferent, Steaua a fost perveritita de Becali in toate structurile ei, o singura reduta mai are: suporterii, daca "ne face" inseamna ca ne meritam soarta de tigani ai europei si nu are rost sa ne apere Carabinieri drepturile.Din tot sufletul:Ciobane pleaca din Ghencea!!!!

Stanici27.02.2009 13:04

Dosarul Clubului Steaua, cãutat de procurori

Documentele cu privire la echipa finanțatã de Gigi Becali au dispãrut din Registrul Asociațiilor și Fundațiilor. Procurorii Parchetului General și inspectorii Consiliului Superior al Magistraturii fac cercetãri cu privire la dispariția dosarului înființãrii Asociației Fotbal Club Steaua București, 236/PJ/1998, din Registrul Asociațiilor și Fundațiilor de la Judecãtoria Sectorului 6. Potrivit unor surse judiciare, cele douã instituții au fost sesizate de dispariția acestui dosar de cãtre unul dintre membrii fondatori ai clubului de fotbal.

Dosarul este necesar pentru a se identifica dacã modificarea scopului inițial al Asociației s-a fãcut cu încãlcarea legii. De asemenea, documentele ar putea duce la identificarea membrilor Asociației și a conducerii care ar putea fi trase la rãspundere pentru eventuale daune materiale și morale suferite de AFCSB. Nu în ultimul rând, din dosarul respectiv s-ar putea afla dacã deciziile luate de membrii AFCSB, în Adunarea Generalã din 6 februarie 2003, s-au fãcut cu respectarea normelor legale.

Atunci, Adunarea a decis cesionarea mai multor bunuri, a drepturilor asupra unor jucãtori și a mãrcii "Steaua București" cãtre SC Fotbal Club Steaua București SA, controlatã de Gigi Becali. În acest moment, Asociația este în procedurã de dizolvare, la Judecãtoria Sectorului 6, și are datorii istorice la bugetul de stat de aproape 43 milioane de lei.

Jucãtori cedați gratuit

Conform actului constitutiv, Asociația Fotbal Club Steaua București a fost înființatã în 1998, avându-l ca președinte pe Ion Viorel Pãunescu, iar vicepreședinți pe Ilie Nãstase și Traian Pigui. În 28 februarie 2000, conducerea AFCSB a suferit modificãri, iar conducerea a fost preluatã de Teia Sponte și de vicepreședinții George Becali, Ilie Nãstase și Alexandru Sassu. Adunarea Generalã a membrilor a decis în februarie 2003 adoptarea actului de constituire a SC FCSB SA și participarea Asociației la capitalul social al societãții, cu un aport în naturã de 360.000 dolari, reprezentând instalația publicitarã Rotoroll.

Tot atunci s-a mai decis cesionarea gratuitã, cãtre societatea comercialã, a drepturilor de participare în Divizia A, a drepturilor federative asupra jucãtorilor, a contractelor de sponsorizare, publicitate și a drepturilor TV și a mãrcii "Steaua București". Lichidatorul judiciar care a realizat un raport de activitate al AFCSB a arãtat cã principala cauzã a falimentului ar trebui cãutatã în managementul Asociației în primii ani de înființare și în acumularea datoriilor cãtre stat.

Datoriile istorice ale Stelei au început încã din 1999, când Asociația a încheiat un acord cu MApN, în urma unei HG, prin care prelua în folosințã gratuitã terenul de fotbal Ghencea. Astfel, Asociația a preluat datoriile și creanțele Clubului Sportiv al Armatei Steaua și ale fostei secții de fotbal profesionist, acumulate anterior datei de 8.07.1999, exclusiv pentru componenții echipei de fotbal, stafful tehnic și cheltuielile cu echipa de fotbal. Potrivit oficialilor Administrației Financiare a Sectorului 6, AFCSB datoreazã la bugetul de stat 42.747.491 de lei și AVAS, aproximativ 2,2 milioane de dolari.

?Asociația este insolvabilã"

Asociația a preluat, în 1999, datoriile și creanțele Clubului Sportiv al Armatei Steaua și ale fostei secții de fotbal profesionist, acumulate din perioada postdecembristã, exclusiv pentru componenții echipei de fotbal, stafful tehnic și cheltuielile cu echipa. Pânã în 2003, Asociația a manageriat activitatea echipei de fotbal Steaua București, care a fost transferatã pe societatea comercialã. În 2006, Garda Financiarã a constatat insolvabilitatea AFCSB.

Comisarii care s-au deplasat la sediul din Ghencea au constatat cã aceasta nu mai are activitate și au aplicat sechestru pe câteva bunuri din patrimoniu: un televizor, un laptop și o imprimantã. Din primele calcule reiese cã statul mai poate recupera, dupã valorificarea electronicelor și a unor clienți debitori, aproximativ 178.732 de lei.

bgdb27.02.2009 13:07

Hai sa ne radem un pic! Ce frumos ar fi daca ar fi adevarat!!! Dar, avand in vedere sursa........

În aceastã dimineațã, a sosit la București președintele unei mari companii multinaționale, care desfãșoarã afaceri și în Statele Unite ale Americii, cu scopul de a face o ofertã de a cumpãra Steaua.

Numele acestuia este Shon Mekyten, un om de afaceri israelian, iar compania sa se numește SteelFrameHousing. În cursul zilei de astãzi urmeazã sã se întîlneascã și sã discute cu Gigi Becali pentru a-i face o propunere pentru a prelua controlul clubului din Ghencea.

gsp

Stanici27.02.2009 13:24

Asta e o chestie foarte veche peste care s-a trecut cu vederea mult prea usor.

rezistenta_ultras27.02.2009 13:55

http://www.youtube.com/watch?v=1pVhRMrWAag...feature=related

Facem revolutie ! E ultima solutie !

Imbracarea si toata lumea spre stadion ! mai sunt doar 5 ore !

CURAJ !

andyro27.02.2009 14:25

Mai curand asta -

KERATOCONUS27.02.2009 14:28

Pe langa injuriile adresate ciobanului, ar fi bine sa mai incurajam si echipa!...am imbina perfect utilul cu placutul:)

n_am_kef27.02.2009 15:22

Ne vedem pe stadion! Sa protestam! PLEACA DIN Ghencea!

mdionis27.02.2009 16:03
Dar tinand cont ca echipa este a lui Becali, el fiind finantatorul ,exemplul pe care l-ai dat tu nu prea isi are rostul

Un exemplu mai bun ar fi acesta

Seful tau de la servici te critica foarte dur , dar salariul pe care il primesti e bunicel , seful este un incult si tu ai 3 facultati , ce poti face tu in aceasta situatie ?

Iti dai demisia ?

Sau ii raspunzi ? lucru care ar insemna concedierea ta

Ori taci din gura si inchiti ?

Ca suporter nu ai ce sa-i faci lui Becali

Exemplul este mai prost nu mai bun. Suporterii nu sunt angajatii clubului Steaua iar C.A. al clubului nu poate decide asupra statutului social al suporterilor. Exemplul poate fi potrivit cel mult din punct de vedere al fotbalistilor actual angajati ai clubului si criticati de oier (insa nu e de asteptat ca nivelul acestora sa fie astronomic superior celui al ciobanului sef) sau din punctul de vedere al lui Lacatus, actualul antrenor. Ceea ce face Lacatus se vede cu ochiul liber, totusi in situatia sa intra in joc si alte aspecte dincolo de bani, astfel ca exemplul nu este prea potrivit nici macar pentru el.

Oierul a platit din propriul buzunar dreptul de a face pe seful cel mare in fata angajatilor clubului Steaua, ar fi ridicol sa acceptam extinderea acestui drept si asupra suporterilor.

radusteaua2327.02.2009 16:21

SA DERATIZAM TEMPLUL :chair::death::spank:

stelist24/2427.02.2009 18:31

DA!!!!!!!!!111111111111111

crixos-tulcea27.02.2009 21:28

Daca doriti sa scapati de maimuta de Becali trebuie sa-l loviti unde il doare cel mai mult: la buzunar. Degeaba il injurati, e prea prost sa priceapa, faceti-l sa piarda bani. Chiar daca asta inseamna ca va trebui sa nu mai intrati pe stadion sa sustineti echipa. Atata timp cat il injurati dar ii platiti biletul, el isi freaca palmele multumit. Daca pe criza asta va incepe sa piarda bani, nu va mai fi la fel de fericit.

bebeto27.02.2009 22:46

,,Însã cu siguranțã a pierdut teribil de mulți suporteri care au crescut sau erau obișnuiți cu viziunea, cu driblingul, cu șutul dar și cu eleganța și decența unui Ion Alecsandrescu, Gheorghe Constantin, Emerich Jenei, Ladislau Boloni, Tudorel Stoica, sau atâția alți uriași Sportivi și Oameni Gigantici. Iar aceștia sunt și vor fi mult mai importanți decât orice Gigi Becali, întrucât au trãit, au dat viațã și au perpetuat nu atât performanțele fantastice ale CCA-ului sau Stelei Sevilliene, ci au pus munți de suflet în crearea Spiritului Stelist. "

Superb spus.acest pasaj ar trebui citit de mai multe ori de catre o parte a suporterilor Stelei care fac nunti la victorii si inmormintari la infringeri,care injura una,doua,proprii jucatori cind joaca prost(de parca ar fi vina lor ca se afla in teren sau ca nu stiu fotbal si sunt la Steaua),care doresc victoria cu orice pret(joc urit,penalty indoielnic,etc)sau care fluiera si injura jucatorii adversi aflati la incalzire(ma refer in special la cupele europene).

ps:cred ca cel mai frumos lucru ar fi daca stelistii ar aplauda jucatorii adversi(rapid,Dinamo,cam greu,inteleg :) )inaintea meciului si dupa, si i-ar fluiera cit trebuie si atunci cind trebuie in timpul meciului.

Stanici28.02.2009 00:12

Bai, sincer, ce sa ii ceri unui dobitoc venit la stadion nu pentru Steaua ci pentru a se mai bucura inca odata ca "au batut baietii lu' nea Jiji", supranumiti Steaua?!

enjoy28.02.2009 01:16

Anul asta nu avem echipa, trebuie curatat locul si apoi refacuta echipa! deratizare si dezinfectare totala! :steag_sah_mic:

korps28.02.2009 07:48

salut in primul rand....

"hai sa deratizam templul" a spus cineva mai sus in deschidere si a spus-o bine...din suflet si din inima...asa e,atunci cand gandesti cu inima nu poti inghiti un microb precum ciobanu...poti ierta...dar nu poti uita...si eu unul n-o sa uit...acele momente magice din istoria noastra patate cu mizerie de unicul cioban...chipul lui Hagi il poate uita cineva???daca l-ati uitat deja inseamna ca nu apartineti poporului stelist..sunteti pur si simplu inca unul de pe strada si doar atat...

aseara am participat la ultimul meu meci din PN...desi respect enorm baietzii de acolo,eu nu am sau nu mai am rabdarea de a suporta...numai pot...aseara in jurul meu a gravitat prostia,incultura tigania si semintele...le-am auzit pe toate incepand de la"ce au ma cu Gigi de il injura???"...pana la "ai vazut ce repede i-am furat lu ala banii cand a platit biletele" culminand desigur cu traditionalul..."mai bem si noi ceva"...

imi pare rau baietzi dar nu mai pot...am obosit...si creierul meu imi dicteaza ca nu asta e calea pe care trebuie sa o urmez...deratizarea templului cred ca va trebui sa inceapa ca deratizarea unora din peluze...urmasii lui becalii in societatea noastra au inceput sa prinda radacini in peluza,imi pare rau sa o spun dar eu cred ca asta este adevarul...

aseara am mai vazut lasitate...frica...dar am vazut si tarie de caracter,onoare,mandrie si revolta...iar pentru cei ce mai au incontinuare aceste calitati le transmit sa o tina tot asa....

e cazul sa schimbam putin macazul...iar singura directie pe care o vad e PS

mi-e greu ca dupa 13 ani sa incerc sa schimb traditia...dar eu unul cred in schimbare...si singura schimbare o vad la sud...

baietzi sper sa ma primiti...si chiar de nu ma primiti eu voi veni..mereu voi fi acolo...pentru ca nimeni si nimic in lumea asta nu ma poate tine departe de unicul lucru care ma face sa simt ca traiesc...

yes,we can...si o vom face...poate nu acum,dar vom reusi..trebuie sa reusim...pentru noi,pentru Steaua si pentru copii nostri...si pentru toti cei care si-au sacrificat serviciul,familia pentru singurele culori care merita fanatismul nostru...

o zi buna tuturor!

Marius28.02.2009 08:08
aseara am participat la ultimul meu meci din PN...desi respect enorm baietzii de acolo,eu nu am sau nu mai am rabdarea de a suporta...numai pot...aseara in jurul meu a gravitat prostia,incultura tigania si semintele...le-am auzit pe toate incepand de la"ce au ma cu Gigi de il injura???"...pana la "ai vazut ce repede i-am furat lu ala banii cand a platit biletele" culminand desigur cu traditionalul..."mai bem si noi ceva"...

imi pare rau baietzi dar nu mai pot...am obosit...si creierul meu imi dicteaza ca nu asta e calea pe care trebuie sa o urmez...deratizarea templului cred ca va trebui sa inceapa ca deratizarea unora din peluze...urmasii lui becalii in societatea noastra au inceput sa prinda radacini in peluza,imi pare rau sa o spun dar eu cred ca asta este adevarul...

O sa fii dezamagit. Si in Sud sunt cocalarus primitivus ca cei descrisi de tine.

Sudul nu Mecca. Directia in ca ar trebui marsat de acum ar fi in educarea specimenelor. Atat in peluze, cat si pe site-uri, trebuie explicat de ce il contestam pe cioban, fara accesele de superioritate. Trebuie indemnati sa se alature protestului, nu indepartati.

«1345»