FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hai sa deratizam Templul!

«12345»
anti gigi26.02.2009 15:41

observ ca Gigi are in continuare foarte multi fani,dar care nu recunosc pe fata ci spun sa in curajam echipa,daca ar fi dupa mine i as lua la injuraturi si pe Nicolita si pe Lovin si pe multi altii,pe ei ii doare in cot de Steaua si de noi,deci pe cine sa incurajez?...

fredysteaua26.02.2009 15:44

cat de mult as vrea sa incurajam echipa din toate puterile si cat de frumos ar fii...va dati seama cum s-ar simtii ei? probabil se asteapta doar sa injuram pe cioban si atat...100% cand ne vor auzii (DACA NE VOR AUZII) cantand din tot sufletul o sa fie un + foarte mare pt ei !!

cristian8626.02.2009 16:14

deci atat timp cat mai sunt oi imbecile printre noi, nu vom castiga.

singurul mod de a castiga e sa scapam de idolul, de modelul lor de frumusete si inteligenta pura, desavarsita, de iubitul conducator , care ne va duce pe culmile cele mai inalte ale progresului stiintific, fotbalistic, managerial, etc.

Asa ca momentan sanse de victorie sunt ,doar daca bagati frica in oaia nebuna, atlfel no chance.

Sa faca pe el, in **** mamii lui. NE AJUNG 6-7 ANI de umilinte, de "arongante", de stropire cu noroi in valori si in suporterii Stelei.

Asa ca cei care se simt oi, pot merge la javre in groapa. poate vi-o trag aia de nu va vedeti.

MORI JAVRA si turma de oi !

Mars in groapa unde vi-e locul.

AICI ESTE Steaua , NUMAI Steaua, nu e loc pentru corcituri, amestecaturi, creaturi fara personalitate si care habar nu au sa se defineasca, pentru aia exista raped si altele, dar pana si aia de acolo sunt peste oile care imput templul cu prostia lor.

ERA OII TREBUIE SA SE INCHEIE, ACUM.

cat de mult as vrea sa incurajam echipa din toate puterile si cat de frumos ar fii...va dati seama cum s-ar simtii ei? probabil se asteapta doar sa injuram pe cioban si atat...100% cand ne vor auzii (DACA NE VOR AUZII) cantand din tot sufletul o sa fie un + foarte mare pt ei !!

ciobanul poate fi injurat inainte si dupa, si in pauza..eventual ii puteti arata si degetul ala gros, dintre picioare, il merita chiar la reducere!

AmuntBoy26.02.2009 16:21

Rada, împrumutat 6 luni la CS Otopeni!

Fundașul echipei din Ghencea, Ionuț Rada, a fost împrumutat, pânã la finalul sezonului, la CS Otopeni.

Fotbalistul și-a motivat decizia prin faptul cã nu avea nicio șansã de a evolua la Steaua.

"Este adevãrat, am fost împrumutat șase luni la CS Otopeni. Nu aveam absolut nicio șansã sã joc la Steaua. A fost alegerea mea sa plec la CS Otopeni" , a spus Rada pentru NewsIn, citat de sport.ro.

Probabil se doreste cel mai slab sezon

E timpul sa-l injuram cel mai mult acum pe rahhat

alexmk1726.02.2009 16:30

Rusine sa va (si ne) fie, nesimtitilor! Cum ba, nu auziti ca Steaua e PROPRIETATEA lui! Cum va permiteti, bai, golanilor (ca sa citez din Mitica Penalul) sa va luati de Gigi??? Lasati-l in pace pe acest om scolit, cu mult creier si civilizat! Ma refer la domnul George Becali! Absolvent la Oxford, Harvard si ASE (Academia de Smardoi Elevati), domnul George Becali este autor al lucrarilor: "Ce le-am facut eu fanilor Stelei?", "Ma doare-n paispe de suporteri" (adaptare din lucrarea "Ma doare-n palarie" a lui Mitica Penalul) si celebra lucrare "Sa retrogradeze Steaua, dar sa nu ma trimita la inchisoare!"

Cum sa va (si sa ne) permitem sa jigniti un asemenea om cerebral???

Ma bucur ca s-au trezit toti si sper (pentru a 198-a oara in ultimii 4 ani) ca vom reusi sa alugam BALEGA din Ghencea! PUROIUL, PUTREFACTIA, CANCERUL! Adica, pe doctorandul George Becali!

Am sperat si acum 1 an si acum 2 si acum 3 ...etc! Nu a fost nimic! Poate acum!

Vad ca RADA a fost dat la Otopeni! Nu ar fi problema, pentru ca e Tudose acolo, care trebuie promovat! Sa vedem cine il promoveaza! Pun pariu ca nu Laca!

Iar l-am auzit pe Laca, iar a spus NIMIC! Chiar ca imi pare rau de el! A intrat ca, vorba romanului, musca-n rahat! Nici macar el nu mai este scut intre suporteri si Becali! Mai bine ar pleca Laca, spre binele Stelei, ca numai el are de suferit! Hai sa-i dam un retur de vis lui Gigi si chiar cred ca daca vom ajunge pe 7-8, vom avea un nou Marriot, dupa meciul cu FC National, ultimul al lui Zenga! Atunci va fi operatiunea PALATUL!

Sa inceapa BALUL, sa inceapa Revolutia! Ma, putem sa terminam si pe 14, daca scapam de PROFESORUL-DOCTOR-ACADEMICIAN George Becali, va fi perfect! O sa fie distractieeee!

Forza Steaua! Jos cu Gigi! Hai sa-i luam si familia in bataie de joc!:)) Ca merita! :steag_cruce_invers:

Gigi, UITA-TE! ORA TA SE-APROPIE!

luck8726.02.2009 16:54

:steag_cruce_invers: Haideti sa facem revolutie impotriva acestui retardat ignorant.....acest articol ar trebui preluat de un site de sport din Romania,sa reprezinte un imbold pt miile de suporteri care nu mai calca in Ghencea din cauza ciobanului fecali si a argatilor lui

Fac apel catre toti,haideti la revolutie!!!!dar fara fumigene sau orice ar putea provoca scandal cu fortele de ordine.....sa fie o revolutie de catifea :steag_sah_mic:

Gigi,NUMARA ORELE PANA LA MECI!!ESTI PE DUCA!

alex_costin8026.02.2009 17:27

nu cred ca ciobanul va renunta la Steaua,dar mai bine sa ramina acasa in pipera sa vada meciurile,daca vine pe stadion nu o sa fie bine,o sa il injuram la nesfirsit! :steag_cruce_invers:

sabin130726.02.2009 17:36

Cea mai mare grija in pauza asta competitionala a fost legata de continuarea protestelor la adresa ciobanului. Ma bucur sa " aflu" ca mai sunt multi care cred cu tarie ca binele Stelei a fost si va fi incompatibil cu persoana ciuobanului. Sper ca noi sa fim in numar cat mai mare pe stadion maine seara.

Becali, pleaca din Ghencea!

FortuneTeller26.02.2009 18:25

Nu prea cred ca pleaca mos balega Gigel de Meihbah-Pipera. El are bani de recuperat, afaceri de facut cu verii, etc. Si daca pleaca Il Ciobandante, nu stiu daca e in stare sa plece fara scandal si fara ranchiuna. Dupa parerea mea asta e in stare sa vanda la un dinamovist sau poate chiar sa desfiinteze clubul dupa ce vinde jucatorii la bucata. Nu uitati ca s-a impacat cu verii, iar astia nu prea fac bani decat din fotbal, asa ca se prea poate ca Steaua sa devina vitrina becaliilor. Putem striga pana ne dam duhu', pe cioban nici in branza nu-l va durea. Eu zic sa mergeti la colindat cu strigaturi pe la usa lui Patriciu sau alti barosani, poate ii convingeti pe astia sa negocieze serios cu actualul proprietar.

Sebastien26.02.2009 18:41

Draga Lari, prezinti o analiza impecabila, subordonata unei idei fluturate naivilor. Pozitia ta pute mai rau decat o stana de oi si capre: ai misiunea de a prezenta pe site materiale bine ticluite si indreptate contra finantatorului echipei. Ma feresc sa dau nume deoarece stiu bine ca oricine ar fi fost finantatorul Stelei, capul grupului de presiune care isi doreste cu ardoare preluarea echipei tot te-ar fi inventat si ti-ar fi pus la dispozitie materialele de lupta pe internet. Uita-te atent, draga Lari, la asa zisii suporteri ai echipei si care ocupa cele doua peluze, ba chiar si la multi din tribune: incultura totala, despre civilizatie nu au auzit, vocabular redus la "baga-mi-asi" si "sa moara mama", in fapt o masa amorfa de manevra si usor de manipulat careea tu i te adresezi in acest scop. Deratizarea Templului trebuie sa inceapa cu tribunele si nu uita ca fotbalul este un joc de gentelmani practicat de derbedei! Evenimentele generate de fotbal nu trebuie sa mai fie privite ca fenomene sociale, ci mercantil, fenomen economic. Fotbalul si spectacolul oferit de fotbal se adreseaza astazi celor cu bani. Intr-un Templu al fotbalului trebuie sa poata intra nu numai barbati, ci si sotiile si copii lor, prietenele tinerilor si nimeni nu trebuie sa suporte trivialitati de genul celor care se revarsa din plin pe stadioanele din Romania. Vorbesti cu nonsalanta, nu cu nostalgie, despre obisnuinta ta cu stilul de joc al unor mostri sacri -Alexandrescu, Constantin, Jenei- dandu-ne de inteles ca i-ai fi vazut jucand. Atunci, lasa-ma sa te intreb: cati ani ai fratele meu? 75? 80? 85? Asta ,asa, ca sa vezi ca iei pastilele grupului de presiune pe nerasuflate! In ce-l priveste pe Gica Hagi, il iubesc pentru ceea ce a stiut sa faca bine, prin munca, talent si seriozitate: sa joace fotbal! Despre antrenorat, Dumnezeu cu mila... . De regula, nicaieri in lume, fotbalistii reprezentativi ai unei natii nu au reusit in antrenorat (nu te grabi, e prematur sa ne pronuntam asupra lui Maradona!). Marii antrenori au fost jucatori mediocri sau cel mult de valoare medie, ne selectionati in echipele nationale! Mourinho nici in curtea scolii nu a jucat fotbal, a fost translatorul unui antrenor strain la FC Porto si a asimilat ata de mult, incat s-a apucat gospodareste de munca de antrenor.

In final doresc sa subliniez ceea ce ne uneste: dragostea noastra fata de echipa Steaua, careea, fiecare in felul sau, ii doreste numai binele.

Cu respect, Sebastien

Lari26.02.2009 18:59

@Sebastien

Deci sa inteleg ca as fi purtatorul unor interese ascunse ale viitorilor patroni. Asta mi-a placut mult de tot. Ia uite, bah, ce bou îs, nu m-a dus capu' sa scot si niste bani din materiale de genu' asta. Cand o voi face, te asigur ca vei fi invitat la vila mea din Primaverii, sa-ti fac cinste pentru ca ai pus baza bunastarii mele.

Nu am 90 de ani, ci 29.

Nu i-am vazut jucand pe fotbalistii pe care i-am enumerat, ci am citit cat am putut de mult pe tema asta, stand si cu ochii pe o emisiune care se numeste Replay si care a prezentat de multe ori imagini din anii de demult ai fotbalului romanesc. Absolut toti cronicarii au scris ce am prezentat eu mai sus.

Cand am scris "eleganta", nu m-am referit neaparat la modul lor de a juca, ci la modul in care alegeau sa vorbeasca in interviuri si in aparitiile publice. Un exemplu: Gheorghe Constantin a fost selectioner la inceputul anilor '90 si a fost extrem de dur criticat de toata presa. Intr-un interviu acordat TVR (cui altcuiva pe atunci?!), a vorbit calm, demn, explicand modul in care a ales sa abordeze strategiile de joc. Atat. Fara sa-si zmulga parul din cap, fara sa ameninte, fara sa zbiere, fara sa pozeze in geniu neinteles. Aveam doar 12 ani, insa imi voi aminti toata viata de atitudinea sa. Nu stiu de ce, poate pentru ca familia mea m-a invatat sa scuip, sa dau in cap si sa injur la fiecare 2 cuvinte, cine stie...

Stiu foarte bine de cine este practicat fotbalul si de cine este iubit. Insa mai stiu ca masele de jucatori si de suporteri pot fi "manipulate" si spre civilizatie. Sub Becali, acest lucru este imposibil. Paszkany, de exemplu, nu este cu nimic mai curat decat Gigi (ba eu banuiesc faptul ca este mult mai rau decat el), dar are un discurs public impecabil. Rezultatul? In tribunele din Gruia se regasesc si acele familii de care vorbeai tu, cu neveste, copii si nepoti.

Inca ceva legat de suporteri: cred ca nu ai mai fost prin peluze de pe la sfarsitul anilor '90. Cunosc personal multi oameni care nu numai ca au studii superioare (in zilele noastre, asta nu mai inseamna mare lucru), dar au joburi mai mult decat respectabile, sunt oameni care vin pe stadion nu cu intentia de a vomita invective, ci din dragoste de Steaua.

Ca prin tribune se regasesc si multi imbecili, fara indoiala. Romania este plina de ei, de ce ar lipsi de pe stadioane? Insa si ei pot fi "manipulati" inspre civilizatie.

Parerea mea, si se pare ca nu sunt singurul, este ca odata cu disparitia lui Becali, avem o sansa de civilizare. Cu el, nici macar una. Am explicat deja de ce merg injuraturile sau de ce ar fi "functionale" si alte scandari.

Daca ai alte idei, vom fi mai mult decat bucurosi sa le auzim!

Cu acelasi respect,

Lari

bodanelu26.02.2009 19:09

@Sebastien ti-a raspuns prea bine Lari.

Cu respect,

un golan din peluza ;)

Sebastien26.02.2009 19:31

Draga Lari,

Ma bucur ca ai citit postare mea. Si mai mult ma bucur ca ai 29 ani. M-ai convins ca am gresit afirmand ca materialul postat nu iti apartine si, datorita raspunsului tau, cred ca esti un om foarte serios. Banuiesc ca ai citit si celelalte postari pe marginea materialului tau. Majoritatea au inteles ca maine este rost de hartuiala cu strigaturi triviale la adresa lui Gigi! Pacat, mare pacat, deoarece mesajul tau este in mod evident altul decat o nenorocita instigare, de aceea raman la parerea ca DERATIZAREA trebuie sa inceapa de la tribune, asfel incat orice conducator sa priceapa ca nu merita suporterii pe care ii are Steaua. Sunt de acord ca jucatorii enumerati de tine reprezinta, inainte de toate, niste caractere foarte puternice, de altfel eu insumi fiind prieten cu nea Imi Jenei.

Cu respect,

Sebastien

Lari26.02.2009 19:43

Sebastien,

Ma bucur enorm ca putem purta un dialog civilizat. ENORM!

Pana si in civilizatele tribune din Gruia se aud la fiecare meci injuraturi ca la usa cortului contra Stelei, de exemplu. Nu mai este nevoie sa amintesc ce patea Radoi, de exemplu, in Giulesti si in Stefan cel Mare.

Tribunele s-au deratizat mult fata de ce se intampla acum 10 ani, de exemplu.

In Ghencea poti vedea familii care isi aduc copii de doar cativa anisori la meciuri, atat la Tribuna a II-a, cat si la Tribuna I inca de prin 2003. Eu am vazut meciul cu Valencia, din 2004 de la Tribuna a II-a, alaturi de un cuplu, care a cantat pe aproape intreaga durata a meciului. Bine... la ratarea lui Di Vaio, el mi-a sarit in spate zbierand din toti bojogii, lasandu-si prietena cu gura cascata, la propriu.

Am vazut meciul cu Rosenborg alaturi de o familie formata din 4 membri. Am trait o emotie fantastica la golul lui Iacob, cand cei doi copii mi-au sarit in carca de bucurie, punandu-si parintii intr-o situatie usor jenanta. Evident ca nici nu m-au deranjat si ca nici nu am maturat tribuna cu ei.

Ambele "entitati" fiind departe de huligani gen "Tweety".

Inca o data: tribunele sunt mult, mult mai civilizate decat becaLoja. Eu sunt ferm convins ca daca ar veni un patron decent, Ghencea ar fi din nou un model din multe puncte de vedere.

Cu respect,

Lari

ronrichie26.02.2009 19:46
inconstienta voastra va duce la destramarea Stelei!behaiti cat vreti dar sa nu plangeti cand Steaua va juca la matineu.faceti jocurile unor nemernici care isi freaca palmele cand vad ca haosul poate pleca de la suporteri!suporteri de carton.forza Steaua!!!

Asa e... unii sunt paranoia... si cand le cade becul din casa...tot Gigi Becali e de vina.

Cum necum, a facut academia si intr-adevar, interesati-va daca vreti, a adus in pepiniera toata crema de la juniori. Steaua are viitorul asigurat.

Pt mine nu stiu daca e DE AJUNS Gigi Becali, dar sigur aceasta solutie a lui cu promovarea tinerilor de valoare este o solutie mai fiabila pe termen lung decat a celorlalti conducatori care fie aduc straini pe banda rulanta ...fie repatriaza rebururi... cum spuneam... o prefer pe cea a lui Gigi.

Viitorul se pare ca e asigurat... dar ne trebuie si un bun antrenor-pedagog care sa-i indrume pe acesti tineri... iar Lacatus trebuie sa confirme ca el e cel ce merita sa poarte aceasta responsabilitate, RECONSTRUCTIA Stelei.

bodanelu26.02.2009 19:59

@ronrichie cum poti sa zici ca viitorul este asigurat cand la echipa a doua antreneaza marele antrenor Leo Strizu. Si antrenori la acea academie sunt nepotii lu` Becali?

puyol26.02.2009 20:22

sebastien, intr-adevar nu e frumos sa injuri... dar ce vrei sa se faca? ok,se deratizeaza tribunele cum zici tu,vin oameni civilizati. Ce fac ei ca sa il indeparteze pe Becali? :)

andreutzusteaua26.02.2009 20:31
:steag_cruce_invers: pentru prima data in viata sunt pus intr-o situatie stanjenitoare,deoarece imi vine sa plang cand ma gandesc la ce este in interiorul echipei mele,pentru care mi-am tocit nervii,am varsat lacrimi si sunt plin de emotii numai cand rostesc numele Steaua.facem ce credem ca e bine sa facem.ok,il injuram,il gonim...verbal,il apostrofam si ce vom rezolva?ce am rezolvat si pana acum...nimic,mai mult,furie si reactii ostentative!daca vrem sa facem ceva atunci ganditiva la ceva ILEGAL care sa-l determine sa plece,ceva care sa-l sperie.fapte nu vorbe!!!mintea lui e prea inveninata ca sa plece.Steaua?pt el inseamna doar o alta sursa de unde ii vin bani.nu va pleca pana nu o va distruge.un lucru e sigur.poate distruge ceva material,nu o emblema,nu sfinti asezati pe aceasta emblema(idolii nostri),nu milioanele de stelisti care sustin echipa indiferent de anotimpul din interiorul ei.FORZA Steaua!
puyol26.02.2009 20:35

e cineva prieten cu cel care controleaza tabela de marcaj? sa ii dedice lui Gigi urmatorul video

anti gigi26.02.2009 21:03

sebastien dragule.......eu am 2 facultati si stau de foarte multi ani in peluza,de cine crezi ca sunt platit ca sa l injur pe Gigi Becali?.....crezi ca toti ce i care l detestam suntem platiti?.......da mi un sfat si spune mi cum sa fac sa l adulez pe Gigi Becali ca nu prea pot?......ps:nu mi vine sa cred ca in aceasta tara sunt oameni care l sustin pe acest individ,asta spune multe despre poporul roman.......si ca sa l citez pe emil cioran:romanii ar trebui arestati si batuti pana la sange poate doar asa un popor superficial ar putea schimba ceva(multi dintre golanii din peluza sunt mult mai inteligenti decat voi astia.........)

redondo26.02.2009 21:08

Si eu am banuieli ca anumiti redactori fac jocurile unor eventuali viitori patroni,dar nu exista dovezi clare,deci mai bine tac aici.

Lari26.02.2009 21:12

Cum ai comentat aici, pe mine ma poti acuza si fara dovezi, nu ma deranjeaza. Daca vrei, iti ofer IP-urile de unde postez, sa verifici. Vrei si o copie dupa CI? Vorbesc serios!

Omule, daca s-ar face jocuri, sub nicio forma nu s-ar folosi astfel de site-uri. Cateva exemple: Patriciu controleaza "Adevarul" (ziarul care a oferit IN EXCLUSIVITATE discutiile telefonice obtinute de la DNA) si "Click", Vantu are trustul Realitatea.

Altii?

bodanelu26.02.2009 21:15

@redondo... si eu sunt platit de de o natie de extraterestrii dintr-o galaxie indepartata. Si sunt platit sa racolez redactori ca Lari, sa-i puna sa faca munca voluntara pentru acest site ca sa citeasca suporterii niste articole.

redondo26.02.2009 21:20

Corect...din fata calculatoarelor n-avem noi cum sa le stim pe toate...si nu este Lari cel pe care-l banuiesc,dar nu asta e important.Dar si Becali este de multe ori acuzat fara dovezi pe acest site,si asta ma deranjeaza,chiar daca am spus ca nu-l simpatizez.Dar simpatia e una si realitatea alta...nu pot sa-l i-au la pumni pe unul doar ca nu-mi place fata lui.

danimarcu26.02.2009 21:27
Si eu am banuieli ca anumiti redactori fac jocurile unor eventuali viitori patroni,dar nu exista dovezi clare,deci mai bine tac aici.

Cand ti-am spus ca esti paranoic mi-ai reprosat ca nu cunosc sensul cuvantului... :angry:

On-topic: Afara cu Becali si argatii lui din Ghencea!!!!

«12345»