@Il Soldatino
Daca patronul nu ar fi fost interesat de performanta, nu ai fi vazut echipa 3 ani la rand in Liga Campionilor. Acum a spus ca nu mai vrea sa dea bani si e de inteles,deoarece a cumparat foarte multi care inca nu au confirmat.Nu poti cumpara in fiecare pauza de intersezon cate 4-5 jucatori doar ca sa inchizi gura suporterilor.Acum 4 ani dupa dubla cu CSKA Sofia,toata suflarea stelista s-a bucurat,de la patron la femeia de serviciu,inclusiv suporterii.Si ce realizasem? Jucam in grupele UEFA.Dar acum nici faptul ca jucam in Liga nu ne mai multumeste!
Intotdeauna trebuie sa vrei mai mult, altfel nu vei progresa niciodata.
Doar ca la Steaua nu ai cu cine. Management defectuos, jucatori de o calitate indoielnica atat ca si caracter si ca abilitati tehnice.
Patronul a vrut Steaua in CL pentru imagine si nimic mai mult. In plus a murdarit imaginea Stelei si a stelismului peste puterea multora de a-l ierta si in 1000 de ani.
Fara Mirel ajungeam ca Poli AEK?! De unde scoti prietene astfel de aberatii?!
Era metaforic, prietene.
Spune-mi pe cine ai fi vazut tu capitan la Steaua, in perioada 2000(2001)-2008 ? Aveam pe cineva mai bun ca Mirel ?
Deci sunt doua aspecte, unul legat de jocul echipei, care ne incanta, ne ridica la cer de fericire, prin 2002-2003. Jucam ca barca cu 2 viteze in plus, de se minunau toate echipele Europei si luau notite de la marele antrenor piti.
Poate ar trebui sa mai faci un reality check din cand in cand.
Sa iti povestesc despre situatia din 2002-2003 la Steaua ?
Cand era sa se puna sechestru pe noctura ?
Cand daca nu prelua Jiji pachetul majoritar, cum l-o fi preluat, probabil ca Steaua ar fi fost vanduta pe bucati la "fiare vechi" ? Imi pare rau ca a fost jij cel care l-a preluat, deci nu ajungeam ca Poli AEK, ajungeam mai rau, Steaua se putea desfiinta, nu cred ca sareau investitori straini sa o cumpere, era o perioada extrem de cenusie in Romania, atat la nivel economic cat si politic.
Eu spun aberatii, prietene, dar sunt reale, uneori realitatea e o aberatie, dar e realitatea.
nu-i nimic, toate se platesc pe lumea asta.
de aceea traim mai mult , nu ? 
De fapt chiar si copiii nostri platesc erorile noastre !