FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa nu-l uitam pe Hagi

«1234»
redondo18.02.2009 22:51

Am prins unele meciuri inainte de 89...am spus asta. Cupele nationale au insemnat mult in trecut,dar acum sunt neglijate in multe tari,de acea s-a desfintat si Cupa Cupelor. Supercupele nationale...sa fim seriosi,sunt aproape amicale. Ceea ce conteaza e Europa...si acolo am fost buni.

PS Eu nu i-am cedat sufletul lui Becali dar,repet nici nu suport ideea de Inchizitie. Aici toti pustii de 20 de ani sunt si procurori si judecatori si avocati si economisti si antrenori si poeti si...ce mai...de toate.Daca ei zic ca e Becali vinovat pentru toate inseamna ca asa si e ...ce mama masii. In sfarsit vad si la tine Adrian ca recunosti ca ceea ce am obtinut cu Becali nu e putin.

ssilviu_1918.02.2009 23:08
@silviu19

Acestea sunt acuzatii fara nici-un fundament.Nu am nici-o legatura cu Becali,dar nici nu suport sa vad cum se transforma totul aici intr-o Inchizitie.Cat a fost Becali conducator,Steaua a obtinut in cel mai rau caz locul 2 asa ca e mai bine sa vorbim la sfarsit.Pana sa ajungi in Liga Campionilor a trebuit sa treci de un tur preliminar foarte greu,iar pentru a juca pur si simplu acolo ne-am luptat 10 ani. Daca acum nu e performanta,spune tu cand a fost...si te rog fara Sevilla 86 cand erau alte timpuri.

Eu am prins si meciuri din anii 80 si toate din 90 asa ca imi permit sa fac unele comparatii.Mai ai de crescut pana sa-mi spui ca sunt departe de realitate...caci tu esti cel care vorbeste din auzite.

Se pare ca nu are rost sa ne mai certam...Cu tine n-o s-o scoata nimeni,niciodata la capat cand e vorba de "era Becali" la Steaua...E clar ca il apreciezi sau poate chiar il idolatrizezi pe acest "om" si nimeni si nimic n-o sa te faca sa-ti schimbi parerea...Cu o atitudine ca a ta n-o sa reusim niciodata sa schimbam actuala situatia de la Steaua..E bine ca vezi aspectele pozitive dar e foarte grav ca incerci sa le musamalizezi pe cele negative care sunt mult mai multe decat cele pozitive.Imaginea Stelei este tarata prin noroi zi de zi si noi stam sa ascultam aberatiile lui Becali...Prefer o echipa modesta si cinstita uneia cu performante bune obtinute prin metode necinstite!Asa ca eu o sa susti in continuare incercarea de inlaturare a lui Becali,pe cand tu o sa faci ce vrei....

redondo18.02.2009 23:13

@ssilviu 19

Nu ai cum sa-ntelegi ce-nseamna sa sustii o echipa modesta deoarece ai crescut doar cu ideea ca Steaua e nr. 1 fotbalistic.E usor sa spui ca ai sustine echipa ani la rand si daca ar juca in B cand nu ai fost pus in aceasta situatie.

Dar spune-mi tu,cine a fost peste Steaua (per-total) in Romania in era-Becali?

Adrian18.02.2009 23:20

Nu vorbeam despre sufletul meu taticule. Nu ai inteles.

Si da, recunosc ca nu e putin ce a facut Steaua. Atunci cand dinam0 ia bataie de la elfsborg si nec, cand Rapid se face de rusine cu mlada boleslav, cand Timisoara e corectata frumos de vecina partizan, cand super echipa cefereului de abia se misca in ritmul campionat-cl si cand toti guralivii din Liga 1 nu au altceva decat de adus ca proba in fata Stelei decat vorbe goale, atunci recunosc ca e performanta ce am facut.

Dar in nici un caz nu e performanta asa de mare ca sa ii raman recunoscator lui Gigel si sa inchid ochii la tot ce face.

Din pacate pt el, performanta a disparut odata cu plecarea lui Stoica.

Si acest lucru e un mare semnal de alarma. Acest lucru spune clar cine a avut contributia decisiva. Nu cea mai mare dar decisiva.

Daca becalii era patron, Steaua era pe 1 si el era foarte respectat(nu zic iubit.dar respectat sigur era) Dar el a vrut sa se autodepaseasca. A vrut sa fie antrenor, manager, jucator, preparator fizic, etc. Si uite unde am ajuns.

Redondo, iti zic inca o data. Noi suntem acum generalii. Acum 20 de ani altii erau generalii. Acum noi suntem. Acum Steaua raspunde in fata noastra.

Pe noi trebuie sa ne satisfaca.

Pana acum Steaua ne-a aruncat doar o bucata mai mare dintr-un os dar frate....mai e mult pana la friptura.

p.s.

Dar spune-mi tu,cine a fost peste Steaua (per-total) in Romania in era-Becali?

In era becalii, in Liga 1, noi nu putem spune ca am fost cei mai buni. Repet, in Liga 1 si deci in Romania.

redondo18.02.2009 23:37

Ai spus acum exact ceea ce gandeam si eu. Dar si in Liga 1 suntem la egalitate cu Dinamo la titluri.

bodanelu19.02.2009 08:33

@redondo... orice trofeu conteaza. Cupa, campionat supercupa.

Pe mine ma doare in fund de 10 calificari consecutive in LC de pe locul doi. Eu vreau campionatul si cupa la mine in tara plus sa-i umilim pe spurcati. Nu ma intereseaza altceva. Nu dau 10 bani pe fotbalul modern din LC.

redondo19.02.2009 10:08

Pai tocmai din cauza cupelor europene sunt dinamovistii frustrati an de an.Ca suntem mereu peste ei,oricat de prost am juca. In tara,in meciurile directe au avantaj in ultimii 10 ani.Dar in Europa se vede valoarea reala!

Lari19.02.2009 11:45

Din gaozeta de azi:

La peste un an și jumãtate dupã unul dintre cele mai mari scandaluri petrecute în curtea Stelei, cel dintre Gheorghe Hagi și Gigi Becali, Gazeta Sporturilor dezvãluie azi, pe baza mãrturiilor unor persoane direct implicate în evenimentele de la acea vreme, povestea adevãratã a ceea ce s-a petrecut atunci.

Gigi Becali l-a atacat violent la vremea respectivã pe Hagi, spunînd cã propriii jucãtori i-au spus cã e zero ca antrenor. "Cinci jucãtori au venit la mine la palat, în frunte cu Mirel Rãdoi, și mi-au spus cã Hagi nu e în stare sã facã nici mãcar trasee cu ei. Jucãtorii aveau pretenții sã facã antrenamente bune, dar mi-au zis cã el nu știe sã le explice nimic. ªi din cantonamentul din Olanda m-au sunat și mi-au spus sã intervin repede cã altfel ajungem în prãpastie", a spus Gigi Becali, nominalizîndu-i apoi pe cei 5 jucãtori ca fiind Rãdoi, Petre Marin, Dorin Goian, Nicolae Dicã și Adrian Neaga.

Ce s-a întîmplat cu adevãrat

Persoanele cu care a discutat Gazeta fac însã dezvãluiri care schimbã situația cu 180 de grade: "Becali a fost cel care i-a chemat la palat și le-a spus cã o sã iasã cu declarații de genul cã jucãtorii i-au spus cã Hagi e zero ca antrenor, cã nu știe nimic. Le-a cerut ca ei sã nu comenteze în nici un fel dacã sînt întrebați. Voia sã scape de Hagi, pentru cã nu-l asculta în alcãtuirea echipei, dar nu știa cum sã nu-și strice el imaginea și atunci s-a folosit de jucãtori".

Cum patronul a spus explicit cã Rãdoi a fost liderul celor care l-au acuzat pe Hagi, cãpitanul Stelei a fost pus imediat la zid de suporteri. Pe site-urile stelisti.ro și gsp.ro, Mirel a fost acuzat violent și amenințat cã va fi huiduit la urmãtorul meci.

Amenințarea fanilor a mers chiar mai departe. Suporterii Stelei i-au lãsat cîteva mesaje pe ușa apartamentului și chiar mai mulți dintre ei s-au strîns în jurul locuinței lui Mirel pentru a-i cere socotealã cã l-a pus la zid pe "Rege"! Rãdoi s-a speriat, totul a ajuns la urechile lui Hagi, care a decis sã intervinã și sã-l ajute pe Rãdoi. Imediat a plecat acasã la elevul sãu. De aici, începe o dezvãluire incredibilã: "Pur și simplu, dacã Gicã nu se ducea acolo, putea ieși foarte rãu. Tocmai de-asta, dacã vã aduceți aminte, Mirel s-a arãtat atunci extrem de dezamãgit de situație și a luat în calcul varianta sã renunțe la fotbal, a fost de-a dreptul disperat pentru cã a intrat pe nedrept la mijloc", a adãugat.

SFATUL LUI Hagi CÃTRE JUCÃTORI ÎNAINTE DE A PÃRÃSI Steaua

Dupã ce și-a dat demisia, "Regele" a dorit sã aibã o ultimã discuție cu jucãtorii, chiar în vestiarul din Ghencea, discursul sãu vizîndu-i în special pe cei 5 fotbaliști scoși în fațã de Becali. Povestește unul dintre cei prezenți: "Hagi pãrea liniștit, însã vorbele sale au avut o mare greutate. Ne-a zis așa: «Dacã veți ajunge sã acceptați sã vi se ia personalitatea și demnitatea doar pentru cã voi sînteți plãtiți de cãtre cineva, atunci nu veți realiza nimic. Aveți mare grijã, pentru cã dacã veți rãmîne fãrã cele douã lucruri pe care vi le-am spus, nu veți realiza lucruri mari în fotbal». Apoi a plecat".

La doar cîteva zile dupã ce spusese cã 5 jucãtori au venit la el pentru a se plînge de metodele lui Hagi, Gigi Becali a spus cã un al 6-lea fotbalist a avut și el referințe proaste despre nașul sãu. "Mi-a spus un jucãtor care l-a avut antrenor și la Galatasaray cã și acolo a pãțit la fel", a spus Becali, care nu a pronunțat numele fotbalistului, însã singurul care se potrivea descrierii era Ovidiu Petre. Reacția acestuia? "Eu nu am vorbit în viața mea cu nici un președinte, nici mãcar cu domnul Becali despre vreun antrenor. Nici nu o voi face vreodatã. Mai ales despre Hagi, cu care am lucrat în atîtea locuri. Cum sã-l critic eu pe Hagi, omul care m-a numit cãpitan la Timișoara și și-a pus toatã încrederea în mine?!", a spus "Sîrmã".

Mirel Rãdoi, cel care a fost indicat de Gigi Becali ca jucãtorul care a condus revolta anti-Hagi, a fãcut la acea vreme declarații care vin sã întãreascã dezvãluirile GSP de azi. "Nu ne-am dus noi, jucãtorii, din proprie inițiativã, la palat. Patronul a fost cel care ne-a chemat. N-am absolut nici o vinã, chiar îmi pare rãu cã s-a ajuns aici", spunea Rãdoi într-un interviu acordat pentru TVR dupã izbucnirea scandalului.

Mirel Rãdoi: "Nu sînt un simbol pentru Steaua! Nu mã pot compara cu Hagi!"

"Suporterii și toți cei care iubesc Steaua trebuie sã realizeze cã noi, jucãtorii, am fost pe nedrept bãgați în acest scandal, care nu-și avea rostul" - Mirel Rãdoi, în august 2007

CE A SPUS Hagi ATUNCI

A doua zi dupã demisia sa, Gazeta Sporturilor a publicat un interviu pe douã pagini cu Hagi, la un moment dat el fiind întrebat și despre complotul fotbaliștilor.

- Domnule Hagi, jucãtorii au fost și ei împotriva dumneav...

- Stați, stați, lãsați-i în pace!

- De ce?

- ªtie Gigi mai bine. Eu cred cã jucãtorii au fost bãgați la mijloc în toatã aceastã chestie. Probabil, dacã nu i-ar fi ieșit nici cu ei, ar fi urmat spectatorii și așa mai departe.

"Întrebați-l pe Paraschiv de ce a lãsat o echipã de Liga Campionilor pentru un transfer în Serie B. ªi nu e singurul care ar alege așa. Sînt mulți în lot!" - Gica Hagi.

THE RADICAL19.02.2009 12:33

@Lari

Ma bucur ca, fara sa fi citit acest articol, am scris ca singurul vinovat pentru ce s-a intamplat atunci este Nemernicia Sa. Nu era deloc adevart ca Hagi injura jucatorii, ca nu-i respecta, etc. Si nu spun asta ca sa-l cautionez cu orice pret, dar toata lumea stie cat de mult a visat el sa antreneze Steaua, e un fapt unanim acceptat. Atunci cum ar fi putut el sa-si dea singur foc dupa nici o luna punandu-se rau cu jucatorii, injurandu-i si ce mai indruga Nemernicia Sa, cand e limpede ca un antrenor depinde in primul rand de proprii jucatori si re relatia cu ei?

axl19.02.2009 12:55
Gazeta Sporturilor dezvãluie azi povestea adevãratã a ceea ce s-a petrecut atunci.

Ii durea oare gura sa dezvaluie atunci? Sau atunci nu stiau? Si daca nu stiau ce pana mea au mai scris?

Lari19.02.2009 14:15

@Axl

S-a scris si atunci, numai ca presa a fost obiectiva, prezentand faptele asa cum au fost, fara sa le dea niciun sens anume. Asta pentru ca Hagi a preferat sa taca, iar jegalu' era pe toate posturile de televiziune afirmand ca e un antrenor foarte slab, ca jucatorii au venit la el, bla-bla.

Materialul de acum prezinta tot faptele de atunci, doar ca intr-o alta nuanta. Ti se pare ca aduce vreun element nou? Nu, nici nu aveau ce. Au dat aceleasi lucruri, numai ca, de aceasta data, au vorbit mai mult din punctul de vedere al lui Hagi.

Asta este inca un exemplu ca presa se fereste sa se ia in gura cu Becali atunci cand maimuta e nervoasa. Gandeste-te ca pana si Radu Banciu, ala care ne tot vorbeste de civilizatie, a declarat ca i se pare normal ce-a facut "giovani" cu Terzian.

Totusi, pentru a spune si adevarul istoric: Hagi nu se comporta tocmai frumos cu jucatorii. Le vorbea de sus, mai mult urla decat explica, indicatiile tactice erau destul de sarace. El astepta de la elevii lui, pe ultimii 30 de metri, sa aiba imaginatie, lasand totul in seama acestui amanunt.

MoWeed19.02.2009 14:23
El astepta de la elevii lui, pe ultimii 30 de metri, sa aiba imaginatie, lasand totul in seama acestui amanunt.

Greseala fatala cand trebuie sa lucrezi cu Lovin, Banel sau Badea

mountytoma20.02.2009 11:14
Totusi, pentru a spune si adevarul istoric: Hagi nu se comporta tocmai frumos cu jucatorii. Le vorbea de sus, mai mult urla decat explica, indicatiile tactice erau destul de sarace. El astepta de la elevii lui, pe ultimii 30 de metri, sa aiba imaginatie, lasand totul in seama acestui amanunt.

e tare chestia cu adevarul istoric. Hagi nu poate vorbi cu alti fotbalisti decat de sus. pentru ca acolo sus, langa el, nu prea au loc multi. zidane, rijkaard, t Stoica, Boloni, ribery, sunt doar cateva nume ce imi vin acum, sunt la nivelul lui Hagi.

in plus, cum am zis-o si pe vremea aia, la antrenament e mai greu sa strigi la jucator "domnule Radoi, dumneavoastra de ce nu alergati?". e mai repede si mai simplu "alearga ba!". nu cred ca e vreun jucator care sa aiba pretentia sa i se vorbeasca cu "dumneavoastra'

se spune ca antrenorul trebuie sa duca echipa pana la 30 de metri de poarta adversa, de acolo e treaba jucatorilor. ca incerca cu imaginatie sau cu capul inainte, e mai greu pentru antrenor sa intervina. mie imi pare rau ca Hagi si-a inceput treaba la Steaua cu apararea, si nu cu atacul!

Hagi e un geniu fotbalistic, si ca orice geniu este si neinteles. daca ar avea sansa sa il lase cineva cativa ani la o echipa, sunt sigur ca va reusi sa faca o echipa foarte buna. daca nu, cel putin va scoate la rampa cativa tineri valorosi! ca nu uita cum a fost si el ajutat sa iasa in fata. de-aia nu l-a terminat inca pe Lucescu, cel mai mare dusman al Stelei. pentru ca muce l-a scos pe Gica in fotbalul international cand era foarte tanar.

Adrian20.02.2009 11:18

Asa, si antrenorul "bai p**a" cum se poarta cu ei acum?

Marius20.02.2009 11:34
Asta este inca un exemplu ca presa se fereste sa se ia in gura cu Becali atunci cand maimuta e nervoasa. Gandeste-te ca pana si Radu Banciu, ala care ne tot vorbeste de civilizatie, a declarat ca i se pare normal ce-a facut "giovani" cu Terzian.

Sa-mi fie cu iertare.

Eu am vazut in declaratia lui Banciu multa, multa ironie.

redondo20.02.2009 11:36

Foarte multi,care l-au cunoscut au spus despre Hagi ca are un caracter indoelnic.Faptul ca a fost genial este una,iar caracterul e alta. Nu l-am cunoscut noi personal,deci nu-si au rostul aceste discutii...si repet,faptul ca a fost un geniu in iarba nu inseamna ca este la fel in toate domeniile.Nu mai amestecati problemele.

Lari20.02.2009 13:15
in plus, cum am zis-o si pe vremea aia, la antrenament e mai greu sa strigi la jucator "domnule Radoi, dumneavoastra de ce nu alergati?". e mai repede si mai simplu "alearga ba!". nu cred ca e vreun jucator care sa aiba pretentia sa i se vorbeasca cu "dumneavoastra'

Hagi e un geniu fotbalistic, si ca orice geniu este si neinteles. daca ar avea sansa sa il lase cineva cativa ani la o echipa, sunt sigur ca va reusi sa faca o echipa foarte buna. daca nu, cel putin va scoate la rampa cativa tineri valorosi! ca nu uita cum a fost si el ajutat sa iasa in fata. de-aia nu l-a terminat inca pe Lucescu, cel mai mare dusman al Stelei. pentru ca muce l-a scos pe Gica in fotbalul international cand era foarte tanar.

Nu este vorba de ce le striga de pe margine in timpul meciurilor. Pana si Stoichita ii injura pe aia de prin '97, '98 iar printre acei oameni erau Fotbalisti...

Hagi nu explica, el urla. Avea rar rabdare, avea rar tact.

Da, Hagi a fost un jucator colosal. Asta nu trebuie sa fie echivalent cu a fi marlan, lipsit de pedagogie sau de bun-simt. Tin minte imagini de la Cupa Mondiala din '90, cand Beckenbauer era tot numai un zambet cu elevii lui. El a si spus, fapt confirmat apoi de jucatori precum Brehme sau Mattaus: repeta obsesiv aproape fazele, cu aceeasi rabdare. La fel se comporta si Cruyff.

Asa, si antrenorul "bai p**a" cum se poarta cu ei acum?

Faptul ca Hagi se comporta asa, nu inseamna ca este ceva normal. Stiu ca Lacatus a vorbit asa, dar nu mai tin minte nici cui i-a adresat-o, nici in ce moment. Repet faptul ca Stoichita injura de mama focului pe margine, chiar de mamele jucatorilor.

Sa-mi fie cu iertare.

Eu am vazut in declaratia lui Banciu multa, multa ironie.

Man, atunci SORRY! Eu am citit-o si nu mi-am dat seama de ironie.

Uite, inca o data, declaratiile lui Banciu:

"Giovanni a avut dreptate sã facã așa cum a fãcut. Nu mi se pare ieșit din comun modul în care a procedat pentru cã eu și cu Manolo sîntem acolo ca sã fim pocniți! Nu sîntem victime deloc. Îl prefer pe Becali ca invitat decît pe unul care sã nu spunã nimic și de aceea nu trebuie sã am vreo reacție atunci cînd se comportã astfel. Poate îl stîrneam mai rãu dacã mã bãgam și eu. Credeți cã o sã fie ultimul care va face așa? Numai personaje de genul acesta avem în fotbal. Nu ai de unde alege alții mai buni".

Sa-mi bag picioarele daca eu vad vreo urma de ironie.

Adrian20.02.2009 13:18

Lari

Nu te supara dar nu am inteles nimic din explicatia ta.

Ai zis ca Hagi se purta urat cu ei si ca baietii intelegeau cu greu ce le cerea.

Inca o data intreb.

Nu e la fel si cu Lacatus?

Si el injura, si el ii ia la misto. Si in ceea ce priveste pregatirea, o face mult mai prost ca Hagi.

Lari20.02.2009 13:58

Credeam ca vorbesti doar de comportament.

Lacatus mai avea sa-l pupe pe Semedo in astea doua cantonamente.

Si gsp si prosport au scris ca vorbea aproape zilnic, tete-a-tete, cu mai toti jucatorii, chiar pe terenul de antrenament.

Aceleasi surse au povestit cum multe antrenamente s-au desfasurat cu zambetul pe buze.

Hagi facea chestiile astea foarte rar, doar cand vedea ca ceva nu merge bine.

In timpul meciurilor, foarte multi antrenori isi ies din minti, incepand de la Van Gaal si terminand cu dementul de Malesani. Insa astia doi sunt toba de fotbal si, mai ales, de antrenorat, chestie pe care n-as putea s-o spun despre Hagi si Laca.

cristian8620.02.2009 22:46

Cum am putea sa-l uitam pe rege ?

Cum am putea sa uitam fiara ?

In ziua in care i-am uita, am muri cu totii.

nemilosul21.02.2009 08:07

cum ati vrea sa vorbeasca un profesionist 100% cu niste lepre imputite cu 2 fete care citez "cînd a plecat Hagi își dãdeau coate și rîdeau"

eu sincer as aduce la javrele astea imputite un antrenor ca halagian si i-as da mana libera sa le scoata vedetismul din cap

probabil erau obisnuiti de pe vremea lui olita cand se duceau cu nevestele in cantonament ,cand in loc sa faca pregatire erau la shoping ....pot sa bag mana in foc ca REGELE a fost lucrat de mironositele din echipa in frunte cu il capitano Mirel Radoi

nici acum nu imi vine sa cred cum o ceata de neica nimeni si-a dat cu parerea despre cum ar trebui sa se antreneze o echipa"Cinci jucãtori au venit la mine la palat, în frunte cu Mirel Rãdoi, și mi-au spus cã Hagi nu e în stare sã facã nici mãcar trasee cu ei. Jucãtorii aveau pretenții sã facã antrenamente bune, dar mi-au zis cã el nu știe sã le explice nimic"

eu am fost printre putinii care am regretat plecarea REGELUI si inca o regret...sunt mai mult ca sigur ca daca i se dadea timp si liniste facea treaba foarte buna la noi

bodanelu21.02.2009 08:16

@nemilosul esti influentat de presa. daca citeai un articol de acum 2 zile... vedeai ca becalul i-a chemat pe jucatori la palat cerandu-le sa-l sustina in demersul lui.

nemilosul21.02.2009 08:49
@nemilosul esti influentat de presa. daca citeai un articol de acum 2 zile... vedeai ca becalul i-a chemat pe jucatori la palat cerandu-le sa-l sustina in demersul lui.

Radoi a fost implicat in toate scandalurile de la Steaua asa ca da-mi voie sa cred ca nu e un ingeras,iar modul in care a declarat cu jumate de gura ca nu l-a lucrat pe Hagi imi sustine afirmatia+declaratiile de iubire ale radoiului fata de Olaroiu si Lacatus (fara sa zica nici un cuvant de Hagi)+daca imi amintesc eu bine Radoi s-a plans la oaia sefa ca nu da randament ca mijlocas si vrea sa joace fundas central(cam de acolo a inceput cearata intre oaie si REGE)

cristian8621.02.2009 09:10

Are si Mirel pacatele lui, dar fara el ajungeam ca Poli AEK, eventual jucam si prin alt oras si sustineam o echipa fantoma.

In jungla de azi, la un anumit nivel, trebuie sa joci dur, chiar calcandu-ti pe inima.

Sunt sigur ca Mirel il respecta pe Gica Hagi.

mountytoma21.02.2009 21:49
cum ati vrea sa vorbeasca un profesionist 100% cu niste lepre imputite cu 2 fete care citez "cînd a plecat Hagi își dãdeau coate și rîdeau"

probabil erau obisnuiti de pe vremea lui olita cand se duceau cu nevestele in cantonament ,cand in loc sa faca pregatire erau la shoping ....pot sa bag mana in foc ca REGELE a fost lucrat de mironositele din echipa in frunte cu il capitano Mirel Radoi

ai mare dreptate. uite ca uneori avem si pareri asemanatoare :-)

si eu cred ca Mirel a fost cel care a pus umarul la indepartarea de la Steaua a lui Hagi si Neaga. nu-i nimic, toate se platesc pe lumea asta.

«1234»