Ia intereseaza-te putin despre aplicarea cipului cu date biometrice pe pasapoartele cetatenilor din tarile "mai civilizate", apoi verifica daca o lege similara cu 298 de la noi exista in tari "mai civilizate". Te asteptam apoi cu impresii
Tocmai am aflat de pe net ca belgienii au pasapoarte cu cip biometric incorporat dar care este foarte usor de "spart", securitatea e in plop. Am ramas surprins pentru ca am intrebat cativa belgieni despre pasapoartele cu cip si habar nu aveau, mama lor, astia is deja animale cu lesa pusa. O sa mai intreb in stanga si n dreapta sa vad, astia chiar nu stiu ce e cu ei?!!!
In Serbia si Grecia lumea a iesit in strada, s au batut pentru libertatea data de Dumnezeu si au reusit. Bineinteles la TV nu a rasuflat nimic, la fel cum nu a rasuflat cat de periculos este gardasilul pentru tinerele noastre (in AMerica, tara de provenienta gardasilul a facut victime printre fetele vaccinate in numele BANILOR).
Tot se dau exemple ca USA in cazul ascultarii telefoanelor si inregistrarii activitatii tale pe net. Acolo totul este sub lupa, daca informatiile respective ajung pe mana cui nu trebuie sunt trasi la raspundere, totul este controlat la sange la noi e o varaza totala.
Dar de ce sa plecam urechea la ce ne spun oamenii implicati in justitie care spun ca aceasta lege le obstructioenaza munca (e vorba de cei care chiar vor sa si faca treaba), de sa sa ascultam de oamenii care si au pierdut copii, sotii, prieteni la Revolutie (da la Revolutie, atunci s a murit pentru o viata mai buna si pentru LIBERTATE), de ce sa ne amintim de toti romanii care au faurit Romania mare dar au murit in puscarile comuniste datorita activitatii SECURITATII, care asta facea FRATILOR, ne ascultau si urmareau parintii ca pe sobolani, ...ce mai conteaza asta......daca ue spune ca trebuie sa fim vite noi trebuie sa fim vite, chair daca nici o tara din eu nu a aplciat legea asta.
Era o reclaam la ciocolata rom inspirata dinntr un slogan comunist, partidul de vrea nu stiu cum, acum ue ne vrae vite si ......... noi ce facem....a da....suntem superiori plecand capul........
Dar se pare ca e mai usor sa bagi capul in nisip si sa spui, totul e roz. Parca cu ceva timp in urma ne plangeam ca ne bat jandarmii ca pe fasolo, iar acum cand trebuie sa luam atitudine impotriva unei VIOLENTE SOFT ne facem ca ploua, ca nu ca e bine asa, ca asa e si la altii( de fapt nici nu este)..dar...noi suntem superiori....superiori in prostie...cum spunea Paul Goma...prostia romaneasca e ceam mai mare dintre toate neamurile lasate de Dumenzeu pe pamant.
In acelasi timp Nicolae Steindardt spune clar in Jurnalul fericirii ca Dumenzeu nu iubeste prostii, iar prostia nu e scuza in fata Sa, prostia e pacat iar credinta in Dumnezeu inseamna curaj nu lasitate, nu prostie. Si Paul Goma si Nicolae Steidhardt au avut de suferit de pe urma SECURITATII, au infundat puscaria, au fost urmariti cum voi astia care aprobati cu seninatate sa fiti urmariti peste tot. In cazul lor cam 70 de securisti erau responsabili de fiecare roman reactionar, 70 de securiti, de trunatori. Acum nu le mai trebuie atata efort, te iau si din gaura de sarpe.
Daca tot ce tine de Romania nu va intereseaza cititi cartea lui George Orwell, 1984 in care acest om a prezis inca de la inceputul anilor secolului 20 cam ce urmeaza sa se intample cu noi, cu lumea asta care numai normala nu a ajuns. Unele din sloganele singurului partid din Oceania (una dintre cele trei zone in care este impartita lumea in aceasta carte) erau urmatoarele:
Freedom is slavery (libertatea este sclavie)
The war is peace (razboiul este pace)
Ignorance is power (ignoranta este putere)
Si conducatorul suprem era, ghci ciuperca ce i, Big Brother.
Cine are ochi sa vada, cine are urechi sa auda dar neamul romaensc este din ce in ce mai aproape de disparitie!
Desteapta te romane ca Dumenzeu te ajuta daca vrei sa fii ajutat, nu daca stai ca o gloaba!