FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Concurs: Cel Mai Inspirat Mesaj Al Primei Jumatati De Sezon

«1234»
Inima ros-alb@str@29.01.2009 22:25

vreau sa va intreb dak mai exista TRIADA ????

La meciul cu puricosii am fost din pacate in galeria spurcatilor pt k nu am reusit sa fac rost de bilet in galeria noastra ... si am vazut cand au dat foc la doua steaguri de gard, unu era sigur de la TRIADA iar celalalt nu l-am vazut prea bn si daia va intreb dak mai exista grupul ...

MAGICA Steaua !!!

Sper k la meciul urmator cu javrele alea puricoase sa umpleti gardu` cu steagurile lor de gard si sa le aveti pe post de fumigena sa fie tot gardu` in flacari sa maora potaile cand isi vad steagurile in flacari ... k si pe mine ma durea inima cand ardeau steagurile noastre si nu puteam sa fac nimik ... imi venea sa ma duc k sa le smulg de pe gard si sa fug cat pot dar nu cred k aveam nici o sansa, eram in cotetzu lor si riscam sa fiu muscat ... MAGICA Steaua !!!!

foloseste cu incredere butonul edit

rezistenta_ultras30.01.2009 08:56

31 ianuarie inclusiv e ultima zi?sau azi pana la 12 noaptea?

sandusuddD30.01.2009 09:07

Eu am ales mesajul celor de la Banda Ultra'..insa toate au fost reusite .

cozmin30.01.2009 11:05

si de ce Doamne iarta-ma ne-ati sters vreo 100 si ceva de voturi?pe ce baza?

SteLuTzZz30.01.2009 11:16

Stimati admini .

Mesajele : " Salam cu piesa reggaton " si " F I A R E " au fost depunctate cu aproximativ 100 de voturi , iar cel cu cioban a ramas cu acelasi numar de voturi .

As vrea sa primesc si eu o justificare pt ce s-a facut aceasta penalizare.. si sa se dovedeasca, ca cineva a fraudat acest sondaj . Atunci ar avea sens.

Azzido30.01.2009 12:05

Precum spuneam in postul editat, s-a observat un numar foarte mare de voturi intr-o perioada scurta de timp.

Sa dovedesc nu am cum pentru ca nu stau sa adun dovezi, pt ca pana la urma nu primeste nimeni dosar penal.

E o chestie mai mult de principiu, ori lasi concursul sa mearga de la sine si toata lumea e multumita, ori faci tot posibilul sa fii votat si dai mass-uri la toti cunoscutii doar ca sa fii votat, iar aici deja nu mai e ok.

ideea de baza este ca acest concurs a fost facut mai degraba informativ. din punctul meu de vedere nu trebuia sa fie niciun sondaj pt ca apar discutii si tensiuni intre grupari.

e clar ca nu s-a votat corect.

toate gruparile au folosit diverse manevre pt a fi votate mai mult.

drept pt care, sondajul il desfiintez, urmand ca AISS-ul sa sposorize gruparile in functie de nevoi, asa cum a facut-o si pana acum.

PS: e doar un sondaj pe net, unde voteaza multi care nu au legatura cu fenomenul, deci nu va mai consumati atat.

Daca tot suntem in pauza competitionala si ne plictisim, eu zic sa ne gasim alte ocupatii mai constructive, gen procese intentate jandarmeriei...motive sunt. ;)

rezistenta_ultras30.01.2009 12:23

sunt 100% sigur ca daca in primele 3 pozitii ar fi fost grupuri din sud nu ai fi luat nicio masura.probabil a deranjat prezenta noastra in varful clasamentului.chiar si hotararea de a ne penaliza doar pe noi si pe roosters luata in prima faza dovedeste asta...in situatia in care "toate gruparile au folosit diverse manevre pt a fi votate mai mult".e jenant ce ai facut...de ce nu ai luat masuri pana acum cand vcm a urcat de pe 5 pe 2 intr-un interval scurt de timp?pentru ca era ultima zi de concurs si ne detasasem...

Bodanel30.01.2009 12:38

@rezistenta ultras

Colega las-o balta te rog!

Daca vroia cineva sa masluiasca votarea o facea subtil. Nu mai vorbiti aiurea. Eu am o clasa si nr de as() propriu la servici si daca vroiam sa iasa cineva anume faceam dracu un script sa ruleze intr-o noapte si dimineata cand va trezeati ati fi ramas uimiti ne numarul de voturi, puteam scoate si o lista frumos la imprimanta sa se vada ca fiecare vot a fost de pe un alt ip etc. V-a explicat Azzido cum sta treaba eu zic sa o lasi balta si sa mergi la o bere(sau un vin fiert pe vremea asta) cu prietenii ca pana la urma tot cu ei ai sa mergi la meciuri la primavara . Pana la urma cred ca toata lumea stie cat de mult se munceste la un mesaj. Nu vrea sa va critic munca sau sa va rapesc din merite dar azzido v-a explicat de ce s-a facut ce s-a facut. N-are nici o legatura cu nord-ul sau sudul. Cand a plouat pe stadion a plouat doar la nord, doar la sud, doar la tribune?

Toate bune

rezistenta_ultras30.01.2009 12:51

bogdanel e vorba de gest "colega"...e mai mult decat evident.

daca imi oferi o explicatie logica pentru depunctarea doar a grupurilor din nord din moment ce "toate gruparile au folosit diverse manevre pt a fi votate mai mult" as lasa-o si eu balta.

numai bine

Dubios30.01.2009 13:04

crezi ca noi am facut manevre la votare?ne pisam pe el de concurs pana la urma,nu facem mesaje sa castigam premiu',as ruga adminu' sa scoata mesajul nostru(vcm) de la sondaj ca sa nu mai apara astfel de probleme ca vezi doamne am facut noi manevre sa fim pe primu' loc si ca o parere personala cred ca mesajul nostru a fost votat doar de cei ce l-au inteles :)

lbj30.01.2009 13:36

revenind ontopic, nu au fost depunctate mesajele pentru ca apartineau unui grup din nord, ci pentru ca s-a observat o crestere spectaculoasa de voturi intr-un timp foarte scurt. nu am vrut sa facem pe "jandarmii site-ului" si sa stam cu refresh sa urmarim cum in decurs de o ora in jur de 90 % din voturile exprimate sunt pentru un singur grup.

concursul a fost facut tocmai pentru a rasplati activitatea grupurilor. modalitati de a fura concursul au fost destule. nimeni nu v-a acuzat ca ati incercat voi asta, pur si simplu putea sa fie o eroare de soft si sa se inregistreze voturi aiurea. noi am rezolvat problema, si am remediat-o in sensul acesta.

nu era vorba ca grupurile sa folosesca diverse metode pentru a fi votate mai mult, caci pana una alta premiile sunt simbolice. pur si simplu am vrut sa vedem care mesaj a placut mai mult la lume si sa rasplatim munca celor care au lucrat la el.

later edit: @rezistenta ultras

argumentul tau, cum ca ar fi favorizate grupurile din sud nu este valabil. daca esti atent la clasament in momentul de fata, pentru primele 3 locuri se bat 4 grupuri, dintre care doar unul este din sud.

bodanelu30.01.2009 14:01

concurs anulat? :(

chiar trebuie sa ne certam la fiecare concurs?

Stanici30.01.2009 14:04

Hai, ****! A intrat dihonia in noi? :rolleyes:

rezistenta_ultras30.01.2009 14:10

desi imi propusesem sa nu mai comentez pe acest topic...

lbj nu te face ca nu intelegi...de ce s-a intervenit abia acum in ultima zi de concurs?de ce numai cei din nord au fost penalizati daca toti au "furat"?de ce doar cresterea noastra a fost taxata,in timp ce si alte grupuri au avut cresteri bruste in cateva ore?daca nu ai stat sa dai refresh periodic,de ce tocmai saltul nostru ti-a sarit in ochi?nu ma incalzeste cu nimic ca ati "binevoit" sa ne lasati in top 3 atata timp cat ne-ati furat peste 100 de voturi.e nedrept.ori ii penalizati pe toti,ori pe nimeni...

P.S:vad ca inca se voteaza...nici voi nu mai stiti cum sa o dati.

Azzido30.01.2009 14:15
sunt 100% sigur ca daca in primele 3 pozitii ar fi fost grupuri din sud nu ai fi luat nicio masura.probabil a deranjat prezenta noastra in varful clasamentului.chiar si hotararea de a ne penaliza doar pe noi si pe roosters luata in prima faza dovedeste asta...in situatia in care "toate gruparile au folosit diverse manevre pt a fi votate mai mult".e jenant ce ai facut...de ce nu ai luat masuri pana acum cand vcm a urcat de pe 5 pe 2 intr-un interval scurt de timp?pentru ca era ultima zi de concurs si ne detasasem...

nu inteleg de ce ai tu impresia ca noi avem ceva cu PN.

eu sunt de la Nord, deci de ce sa am ceva cu voi ?

de ce sa deranjeze prezenta voastra ?

pana la urma cand spui galeria Stelei te gandesti la PN, deci eu am ceva cu galeria Stelei ?

Ai impresia ca sunt masochist ?

vrei sa stii de ce nu am luat masuri mai devreme ? pentru ca nu am timp sa stau calare pe sondaj ca sa vad, cine ce voteaza.

repet, nu e vorba ca doar voi ati trisat. eu sunt sigur ca toti au facut asa, numai ca a fost prea evident.

oricum, e destul de trista situatia din moment ce ne certam pt un sondaj de pe un forum. :thumbdown:

lbj30.01.2009 14:17

s-a intervenit acum, cand s-a observat cresterea. Nu e ultima zi de concurs, e penultima. Nu are legatura apartenenta la peluza cu depunctarea, daca se observa acelasi lucru si pentru mesajele apartinand unor grupuri din sud se proceda la fel, cu depunctarea lor. Pe langa faptul ca am observat noi masivitatea de voturi exclusiv indreptata catre un grup, ne-a fost semnalat acest lucru si de catre alti utilizatori ai site-ului, care nu au treaba cu grupurile prezente in concurs.

Daca ai dovezi referitoare la tentativele de fraudare ale altui grup, te rog sa mi le trimiti pe privat, urmand a se recurge de asemenea la penalizarea lor.

Nu cred ca are rost sa se treaca la certuri inutile pentru ca nu ne ajuta cu nimic.

Lista finala a castigatorilor va fi anuntata maine.

Azzido30.01.2009 14:22

am scos sondajul de pe prima pagina.

rezistenta_ultras30.01.2009 14:27

ma faceti sa ma simt ca un nebun intre oameni normali.pun niste intrebari logice si simple si voi ma luati cu povesti...cred ca e clara treaba pentru toata lumea.vezi doamne la altii nu s-a observat si exact la noi a fost toata lumea atenta.premiati-va ma intre voi...dati-va medalii unul altuia daca asta e scopul concursului.

SteLuTzZz30.01.2009 14:28

nimic

SSK30.01.2009 14:36

Cred ca reactionati foarte pripit. Sondajul nu era facut pentru grupuri, ci pentru suporterii stelisti. Mesajele au fost alese pentru ca ni s-au parut a fi reprezentative pentru grupurile respective si pentru ca suporterii sa aiba de unde sa aleaga.

Si nu incercati sa transformati totul intr-un conflict Nord-Sud. Cum a zis si lbj, intre primele 4 mesaje, doar unul este din SUD, asa ca sa incerci sa spui ca Sudul e favorizat fata de Nord e pur si simplu o naivitate (mai ales ca premiile pentru locurile 1, 2 si 3 sunt aceleasi). Mie personal cel mai tare mesaj mi se pare cel cu 2%.

Azzido, te rog sa reintroduci sondajul, ca suporterii (din grupuri sau nu) sa poata vota, pana maine, cand e ultima zi.

SteLuTzZz30.01.2009 14:41

@ dubios

nu a acuzat nimeni pe nimeni .

da`l in maicasa de sondaj . ca nu conteaza asta ..

pe noi ne`a deranjat ca am fost depunctati asa aiurea.. fara un raspuns foarte clar .

@ ssk

nu e nici un conflict sud-nord.

in mare parte suntem prieteni .. si toti ne zbatem pt acelasi ideal .

este vorba intre moderatori si reprezentantii grupurilor defavorizate .

salutari, pace si voie buna`n peluze :) .

eferman30.01.2009 14:54

De cap sa va fie idiotilor!... ia terminatai idiotenia asta... a castigat mesaju care i-a durut cel mai mult pe adversari.. si asta nu avem de unde sa stim. STFU!

cozmin30.01.2009 14:58

subscriu parerii lui stelutz.pace si prietenie pentru toata lumea !

Azzido30.01.2009 14:59

noi ne certam intre noi, iar statul isi baga **** in toate drepturile noastre fundamentale.

mai nou o sa ne puna cipuri in pasapoarte, iar voi va suparati ca de ce am depunctat nu stiu ce grupare.

Off, Doamne...

SteLuTzZz30.01.2009 15:02

@ Eferman .

de ce jignesti tu ? ce statut ai tu sa ne faci idioti , pe cei implicati ?!

@ azzido .

cica o sa ne puna astia cipuri si`n organism .

pregateste-te pentru miting ! :)))

sa mai destindem atmosfera asta incarcata :))

«1234»