Toate detaliile sunt postate in topicul de hochei.
Toate detaliile sunt postate in topicul de hochei.
sambata ? nu e nimic sambata ... e vineri si duminica ....18.30 si 15.00 presupun
ar fi penibil sa castigam asa...la noi organizarea e de rahat, ne-a luat juma de ora sa inlocuim un amarat de geam de plexiglas, ca sa nu mai vorbim de faptu ca la un momentdat aveam printre spectatori si niste maidanezi...
asa e, cand nu prea mai sunt sanse sa ajunga in play-off. Steaua trebuia sa castiga pe teren, nu sa mananca r*hat cu regulamente si alte prostii. avea un lot capabil sa ajunga in playoff dar nu a profitat. pacat ![]()
vineri- Steaua vs UTE ,ora 18:30
duminica- Steaua vs DAB ,ora 15:00
prieteni haideti sa trimitem mass, sa sprijinim hockey club Steaua in gasirea sponsorilor..e imposibil sa nu gasim pe cineva puternic financiar care sa nu simpatizeze aceasta echipa..crybaby mi-a deschis ochii..haideti sa facem lobby pt hc Steaua..cu Steaua mereu!
prieteni haideti sa trimitem mass, sa sprijinim hockey club Steaua in gasirea sponsorilor..e imposibil sa nu gasim pe cineva puternic financiar care sa nu simpatizeze aceasta echipa..crybaby mi-a deschis ochii..haideti sa facem lobby pt hc Steaua..cu Steaua mereu!
sunt total de acord,insa una dintre marile probleme este ca cineva care ar vrea sa-si faca reclama dand niste bani la hochei Steaua,nu prea are cui sa faca reclama si cine sa afle de respectiva firma decat cei 300 de insi care vin la patinoar...altceva era evident,daca,meci de meci veneau spectatori si se intelegea ca este o echipa f iubita si este pacat ca nu are sprijin. O alta idee ar fi sa infiintam noi o asociatie care sa aiba cativa reprezentanti (care sa fie si bagati in seama de catre club ca opinii si sugestii) si sa facem o cheta generala cu care sa ajutam clubul...cu un prag minim de cotizatie...soporterii napolitani au apelat la o astfel de metoda cu ani in urma,salvandu-si echipa din faliment...si noi am putea face asta...ganditi-va daca ar da 1500 de oameni 80 de lei de ex...ar fi peste un miliard de lei...nu ar fi de neglijat sunt convins...
vineri- Steaua vs UTE ,ora 18:30duminica- Steaua vs DAB ,ora 15:00
prezent, forza Steaua!!
80 pe an?n-ar fii mult..AISS cum se implica la hc Steaua..?stiti ceva..?da..ar fii buna o asociatiune care sa sprijine strict echipa de hockey..in alta ordine de idei..eu cel putin n-am vazut echipa noastra atat de nebuna ,in sensul frumos al cuvantului,cel putin in prima repriza si mare parte din a 2a,jucand exceptional cu o echipa de top..acest "tanar" timaru..pur si simplu i-am macelarit pe cei de la ujpest..semper superiores
cu Steaua mereu!
AISS nu se implica in sectia de hochei. AISS ajuta cat poate, dar atat.
Steaua - UTE 6-3 ![]()
victorie sa tinem tot asa, forza Steaua!!!!!!!!!!!!!
sper sa facemceva intr-adevar!!! si atunci se va auzi de noi...pana atunci...suporteri de tastatura si TV sunt enorm de multi...inca o data fac apel si la sectia noastra a clubului..si a site-ului...va veni play-offul..chiar nu putem face niste postere care sa ie in Dr Taberei,Militari,Dristor samd unde suntem suverani??? chiar nu putem sa ne trezim odata din cauza fotbalului??? TITANULE trezeste-te odata!!! DRumul Taberei idem...RAHOVA PREZENTA mai tineti minte??? ce aveti fratilor,v-ati sedat,nu mai stiti????I N C R E D I B I L...
Nu vreau sa nu apreciez victoria voastra...dar voi ati vazut cumva pe gheata pe Rúfus ,Hetler ,Tolnai ,Németh Ádám si cel mai bun jucator in Liga mol Sikorcin? Puteti bate ussor si pe DAB duminica si ei cu multi accidentati, HC i-a batut azi cu 12-3
Dar asta nu mai conteaza, e cel mai trist weekend din istoria recenta a hocheiul romanesc ... Fost component al echipei de aur a Romaniei , unul dintre cei mai mari jucatori romani din istorie, unul din cei care au facut ca hocheiul sa existe in Romania, Presedinte al SC Miercurea Ciuc - Antal Istvan - a decedat azi in urma unui stop cardiac ... Dumnezeu sa-l ierte ![]()
AISS nu se implica in sectia de hochei. AISS ajuta cat poate, dar atat.
Adica, daca ar avea membri dispusi sa faca mnca de voluntariat, AISS s-ar implica i in aceasta chestiune. Uite, de exemplu, ar trebui un om care sa se ocupe de updatarea siteului sectiei de hochei. Om care nu trebuie sa fie neaprat din Bucuresti - sa fie de incredere, sa fie pasionat si hotarat!
A murit Antal Istvan, presedintele celor de la SportClub, fost component al echipei reprezentative intr-o vreme in care participam la turneele olimpice si ne calificam in grupa de elita a mondialelor...Dumnezeu sa-l odihneasca...
chiar nu inseamna nimic pt mine Antal Istvan asta...daca vreti,mai postez si eu din ziare anunturi cu decedati...112 intra pe site la Gheorghieni la aia care in finala tot timpul ne-au injurat si ne-au facut tigani...poate plang ei alaturi de tine...repet,aici e siteul suporterilor stelisti,nu anunturi de inhumari si parastase...Inchipuiti-va cata durere ar fi in Ciuc daca ar muri Coco Cazacu de ex...FORZA Steaua!!! INTOTDEAUNA SUPERIORI!!!
Sal ... am fost si eu aseara la meciul Stelei (primul meci de hokey pt mine ) ...am stat cu galeria dar ma asteptam sa fim mai multi si sa cantam mai mult mai ales ca in sala acustica e f buna si s-ar fi auzit foarte frumos... una peste alta o victorie frumoasa a Stelei dar cu mai multi suporteri si cu mai multe incurajari totul era mult mai frumos !
Sal ... am fost si eu aseara la meciul Stelei (primul meci de hokey pt mine ) ...am stat cu galeria dar ma asteptam sa fim mai multi si sa cantam mai mult mai ales ca in sala acustica e f buna si s-ar fi auzit foarte frumos... una peste alta o victorie frumoasa a Stelei dar cu mai multi suporteri si cu mai multe incurajari totul era mult mai frumos !
de acord...duminica ora 15.00 Steaua- dab docler...hai baieti la patinoar...ca este duminica...dar vad ca pe site in loc sa se anunte meciurile Stelei se anunta morti...FORZA Steaua
si yo am fost cu UTE si voi veni si maine cu DAB
o sa vin si maine la meci...maine e duminica si-mi fac sperante ca vom fi ceva mai multi si cu mai mult chef de cantat
am vazut ca voi sunteti din grupari din galeria Stelei...si eu vin la toate meciurile de pe Ghencea si la unele deplasari din Bucuresti ... oricum Forta Steaua ! Cum o fi sa vedem patinuarul plin intr-o zi? ! ![]()
Cum o fi sa vedem patinuarul plin intr-o zi? !![]()
pff...nu crd ca va mai fi prea curand cum a fost la ultima finala cu sport club
...era om langa om..tot patinoarul canta...prea frumos era
FORZZA Steaua "Trup si suflet pentru culori...
" ![]()
Haideti maine la hochei sa cantam si sa incurajam baietii!!! Hai baieti,maine la 15.00...GRATINATA NORD...