FORZA Steaua!!!!
FORZA Steaua!!!!
ms...sper sa ajung
)
se poate urmari meciul si pe net? un link se poate?
Pai, da, nenica, dar atunci patinoarul a fost plin! Asta daca vorbim de acelasi meci, cand Jean Pavel a adus juma' din spectatori, sa nu-si faca ungurii de cap. Si si-au facut de lucru si au mancat niste batai zdravene.
asa e, dar sa nu uitam nici meciul cu rapid cand a fost patinuarul 3/4 stelisti restul rapidisti.
in acei ani s-au organizat si deplasari la ciuc.
am luat bataie ................................cu 8 min inainte de final era 5 - 1 pentru unguri
scorul final a fost 1-6 pentru unguri
in a treia repriza am ramas cam putini,dar s-a cantat bine in prima si a doua repriza ![]()
Am fost cam 200 de persoane...
scorul final a fost 1-6 pentru unguriin a treia repriza am ramas cam putini,dar s-a cantat bine in prima si a doua repriza
![]()
Ne poti da si noua citeva detalii despre meci ? Am jucat noi mai slab sau asta este diferenta reala in momentul de fata ?
Nu credeam sa vad vreodata cum Steaua e batuta atat de rau...
Primul si al patrulea gol l-am luat dupa un ghinion fantastic, doua devieri care ne-au bagat pucu'n poarta. La restul, jocul nostru defensiv a fost jenant, nimeni nefiind in stare sa ridice capul si vada unde se dispun jucatorii adversi. De altfel, defensiva noastra mi s-a parut lipsita de concentrare pe parcursul intregului meci. Au avut, insa, o atitudine fantastica atunci cand eram in inferioritate.
Am incasat cred ca peste 30 de minute de penalizare. Din nou, arbitrii nu au vazut piedici clare puse de maghiari, dar aproape orice imbranceala a noastra era fluierata, mai ales din a doua jumatate a meciului.
3/4 din goluri le-am primit la inceputul fiecarei reprize.
Geru a ratat singur cu portarul o data, iar maghiarii de vreo 3 ori. Totusi, portarul nostru are cel putin doua goluri pe constiinta. Mi-a placut enorm de mult modul in care il incurajau coechipierii.
Maghiarii mi s-au parut o echipa extrem de omogena, acestia reusind sa joace compact indiferent de minut sau de zona in care se afla pucul. Noi, in schimb, am parut o echipa dezorganizata, pierzand sau degajand usor pucul in momentele de presiune.
Meciul este difuzat pe SportKlub de la ora 20.
Prezint scuze cunoscatorilor daca am batut campii cu ceva in comentariile de mai sus.
Imediat cum s-a terminat meciul ungurii au sarit toti sa-l felicite pe portarul lor care a fost intr-o zi mare astazi. Cred ca o diferenta de 2 goluri era mai corecta la ce s-a jucat.
atmosfera placuta...
pacat de scor
In conditiile in care abia reusim sa-i batem pe Progym sau pe cei din Brasov,este normal sa nu ridicam pretentii in fata celor din Ciuc.Mie imi sunt clare 3 lucruri :
- trebuie sa copiem modelul celor din Ciuc care in 3 ani au reusit sa cladeasca 2 echipe foarte bune pentrucampionatul Romaniei.Sa speram ca pustii de pe banca vor creste si in 2-3 ani vom reveni pe primul loc,dar va fi imposibil daca nu vom aduce si niste straini mai acatarii.
- este nevoie urgenta de 1-2 sponsori de potential,dar de unde sa-i iei ? Atita timp cit am avut pe piept BCR sau Suki am mai facut fata,dar acum ?!
- este nevoie de o sala polivalenta care sa includa o sala pentruhandbal,baschet,volei si hochei.
Nu inteleg cum este posibil ca Dinamo sa-si ridice o sala noua,sa mai investeasca si in stadion si nu in ultimul rind sa ne ia multi dintre sportivi de frunte iar noi sa jucam la Chiajna ori prin Mihai Viteazu.O sala polivalenta in Dr.Taberei ar insemna nu numai o reteta de public dar si o pepiniera pentrutoate sectiile clubului sportiv.Daca nu se va realiza acest deziderat in viitorul apropiat,imi este teama ca CSA Steaua va deveni curind doar istorie.
@AdrianS
Complet de acord cu tine.
Numai ca banii vor fi din ce in ce mai putini, mai ales pentru extra-fotbal. Si mie imi este teama de ceea ce se va intampla cu CS Steaua.
Nu credeam sa vad vreodata cum Steaua e batuta atat de rau...
Primul si al patrulea gol l-am luat dupa un ghinion fantastic, doua devieri care ne-au bagat pucu'n poarta. La restul, jocul nostru defensiv a fost jenant, nimeni nefiind in stare sa ridice capul si vada unde se dispun jucatorii adversi. De altfel, defensiva noastra mi s-a parut lipsita de concentrare pe parcursul intregului meci. Au avut, insa, o atitudine fantastica atunci cand eram in inferioritate.
Am incasat cred ca peste 30 de minute de penalizare. Din nou, arbitrii nu au vazut piedici clare puse de maghiari, dar aproape orice imbranceala a noastra era fluierata, mai ales din a doua jumatate a meciului.
3/4 din goluri le-am primit la inceputul fiecarei reprize.
Geru a ratat singur cu portarul o data, iar maghiarii de vreo 3 ori. Totusi, portarul nostru are cel putin doua goluri pe constiinta. Mi-a placut enorm de mult modul in care il incurajau coechipierii.
Maghiarii mi s-au parut o echipa extrem de omogena, acestia reusind sa joace compact indiferent de minut sau de zona in care se afla pucul. Noi, in schimb, am parut o echipa dezorganizata, pierzand sau degajand usor pucul in momentele de presiune.
Meciul este difuzat pe SportKlub de la ora 20.
Prezint scuze cunoscatorilor daca am batut campii cu ceva in comentariile de mai sus.
Bravo Lari !!!! Multiple felicitari pt comentariul extrem de pertinent reusit !!! O singura remarca as incerca,totusi atunci cand s-a jucat meciul in repr a 2 a la inceput a fost in urma a doua inexistente greseli de arbitraj!!! Inca o data felicitari si baietilor din peluza pt felul in care s-au manifestat si inca o data tie,Lari!!! Incep sa ma apropii din ce in ce mai mult de oamenii acestui site !!! Congratulations !!!
Bravo Lari !!!! Multiple felicitari pt comentariul extrem de pertinent reusit !!! O singura remarca as incerca,totusi atunci cand s-a jucat meciul in repr a 2 a la inceput a fost in urma a doua inexistente greseli de arbitraj!!! Inca o data felicitari si baietilor din peluza pt felul in care s-au manifestat si inca o data tie,Lari!!! Incep sa ma apropii din ce in ce mai mult de oamenii acestui site !!! Congratulations !!!
scuze,din graba,am omis un cuv...inexistente eliminari era de fapt...pt ca oricum arbitrajul a fost claar pro unguri...in rest...bucuria dupa acest esec ramane faptul ca parca incepem sa dezmortim atmosfera la hochei...Haideti baieti!!! Pana nu va fi prea tarziu...sunt tare curios cum se va auzi la TV...in repriza a doua n-am mai stat la peluza ci la tribuna 1,mai aproape de poarta lor...si se auzea excelent...in primele 2 reprize s-a cantat super...iar apoi,este explicabil...poate este pt prima oara cand,dupa amortirea suporterilor nostri fata de hochei din ultima perioada,campania articolelor din site isi arata roadele!!! BRAVO RAGGAZZI!!! FORZA Steaua!!!
A fost tare faza cand s-a aruncat o petarda:))...Si se grabeau repede vreo 6-7 jandarmi
...daca se bagau in mijloc isi luau omor:))
Golul nostru a fost marcat de Kostandi Andras (9:26).
Pentru ciucani au inscris: Denis Zabludovsky (min 5:16 si 52:56), Petres Tivadar ( 5:48), Mihaly Ede (23:47), Nagy Istvan (24:37) si Goga Attila (40:56).
Bravo voua:redbluesorin,Nyghty,barzu,f234567k,kaymack,floroflores,Hok3y si celor care ati mai fost pe Flamaropol....restul...nu conteaza.
Se simte lipsa unui "leader"
Suntem din ce in ce mai putini si e mare pacat.
Fane, sigur n-ai uitat pe cineva ![]()
Numele de Denis Zabludovski va spune ceva? Ei bine, a reusit doua goluri si trei pase decisive in meciul de azi.
Petres a dat 2 goluri , iar Zablu decat unul singur.
Minute de penalizare ...22-16( iar daca lusneac nu tragea de timp erau doar 4 minute diferenta) ... o diferenta mult prea mica ca sa zica unii care n-au vazut meciul ca a fost vreun arbitraj pro hc . Si de cand are HC arbitraj pro ??? N-a avut niciodata si nici n-o sa aiba vreodata, echipele ajutate de arbitrii sunt brasovul si Steaua cateodata. Nu vreau sa aberez, dar la progym - nz stars , ungurii au avut vreo 20 de min de penalizare in prima repriza .. de aici a venit si un 3-0 categoric pt o echipa cu mult mai slaba decat ei , astfel Steaua ramane pe locul 4 .
offtopic
Si ca sa stiti si voi e o mare greseala ca ziceti "ungurii" sau "maghiarii" ...daca intr-adevar vreti sa ne ziceti asa cum se prezinta unii din aceasta zona a tarii si ca sa demonstari ca si stiti putina istorie , numiti oamenii de aici "secui", nicidecum unguri . Daca va uitati mai atenti , chiar si pe tricourile HC-ului scrie in maghiara si cu vechile litere secuiesti urmatorul indemn " Vizitati Tinutul Secuiesc" ... mai ganditi-va cand folositi unii termeni ...
Petres a dat 2 goluri , iar Zablu decat unul singur.
Imi cer scuze pentru inadvertente. Ca sursa, am folosit inregistrarea meciului, data pe SportKlub, si ce am vazut acolo (n-am vazut meciul cu sonor, nu stiu ce a spus comentatorul).
Si ca sa stiti si voi e o mare greseala ca ziceti "ungurii" sau "maghiarii" ...daca intr-adevar vreti sa ne ziceti asa cum se prezinta unii din aceasta zona a tarii si ca sa demonstari ca si stiti putina istorie , numiti oamenii de aici "secui", nicidecum unguri . Daca va uitati mai atenti , chiar si pe tricourile HC-ului scrie in maghiara si cu vechile litere secuiesti urmatorul indemn " Vizitati Tinutul Secuiesc" ... mai ganditi-va cand folositi unii termeni ...
Eu nu folosesc termenul de "maghiar" sau "ungur" in sensul peiorativ. Dar l-am auzit deseori pe Janos Kurko spunand ca el este maghiar. Ca sa nu mai spun de meciurile cu HC Miercurea Ciuc de acum 6/7/8 ani, cand fanii de acolo intonau imnul Ungariei in timpul meciurilor cu Steaua, mai ales, atat la MC, cat si la Bucuresti.
Imi este cam greu sa fiu sovin, atata vreme cat matusa la care tin cel mai mult este originara din Okland (probabil stii unde vine).
Nu spun ca romanii sunt imaculati, vreau doar sa spun ca nici voi nu v-ati asternut foarte bine acest pat.
Altfel, respect infinit pentru modul in care postezi pe acest site!
Multumesc pentru aprecieri!
Cred ca il confunzi pe Kurko cu Boloni ...in toate inregistraile cu el pe care le am ( cateva de la sport.ro , cateva din ziare + multe multe de la Gabi Safta din emisiune ) nu a spus vreodata ca se considera maghiar. A zis doar ca e ciucan si ca inima lui e ciucana. Chiar si postul TV rtl klub ( e maghiar ) l-a prezentat ca fiind roman de etnie maghiara ...parintii lui sunt romani.
Nu te critic, doar iti dau unele informatii. Imnul acela l-am cantat si eu de nenumarate ori si la Bucuresti , si la M.ciuc, si la Gheorgheni si la Budapesta ...este imnul secuilor ( sau "szekely himniusz" in maghiara) . Un exemplu frumos a fost acu 2 ani, cand la Szekeszfehervar, cand SC intalnea pe Alba Volan, s-a intonat mai intai imnul maghiar pt echipa locala apoi imnul secuilor pentru SportKlub. Antal istvan a luat acest imn ca pe un imn al echipei, jucatorii au spus ca este extraordinar sa il auda la inceputul unui meci ...dasta se canta asa de mult la inceputul meciurilor importante. Dar, M.Ciuc a dovedit ca stie sa respecte si imnul romanesc ...anul trecut la campionatul Mondial au fost prezenti 1000 de spectatori la meciul decisiv cu Belgia . 1000 de spectatori care au stat in picioare la imnul romanesc pus la final si tot atatia care l-au aplaudat pe unul din cei mari jucatori ai tuturor timpurilor : Catalin Geru ...care a plans cand a stat in fata spectatorilor . Jucatorii de calitate si cei care au o conduita sportiva si morala buna sunt apreciati la ciuc, chiar daca sunt stelisti sau din gheorgheni.
La fel de bine pot da exemplul lui Adi catrinoi, care in acel interviu dat pt sport1, a fost intrebat cum de stie asa bine limba maghiara. raspunsul a fost extrem de simplu si real : " sunt secui, familia mea e din secuime , e limba mea, e normal sa o stiu" . Nu vad de ce acest jucator care a dat orice pentru Steaua ar merita sa fie injurat sau huiduit pentru asta ...asa se simte el , asa a fost crescut , asa a fost educat , dar isi apara culorile oricand si evolueaza pt echipa nationala a Romaniei oricand cu placere. E o adevarata lectie care ne-a dat-o catrinoi la toti suporterii care ne injuram prosteste pe la meciuri.
M-am lungit prea mult si n-am zis esentialul ... am stat o ora in seara asta sa fac o varianta favorabila pt Steaua incat sa prinda locul 4 . Si, spre bucuria voastra, si chiar si a mea , se poate ...chiar si cu 2 infrangeri din 3 meciuri extrem de grele ( HC in deplasare si Ujpest si DAB acasa) + 3 victorii ( una cu NZ Stars , una cu ferencvaros + una cu echipele scrise anterior). Asa s-ar face 60 de puncte . Daca Stars pierde cu voi , cu SportClub, cu UTE si cu DAB face tot 60 puncte . Daca si voi , si HC Csik. si UTE bate pe DAB ei fac doar 59 de puncte . Departajarea intre voi si Stars se va face la meciuri directe cred, ceea ce va avantajeaza. E o lupta extraordinara pentru acest loc 4 intre cele doua Stele din campionat si tanara echipa din Dunaujvaros. Bafta !
@112
Eu asa am retinut, ca Janos Kurko se considera maghiar. Te rog sa ma scuzi. Cu siguranta, esti mult mai bine informat decat mine despre acest subiect.
Referitor la imnul secuilor: fac precizarea ca nu sunt nici anti-semit, nici sovin. Dar, personal, consider putin deplasat sa canti imnul secuilor, in limba maghiara, in Bucuresti, si sa ceri intelegere referitor la acest aspect. Oricat de bine am comunica noi, pe acest site, sau in viata de zi cu zi, trebuie sa admitem existenta unor tensiuni intre romani si secui/maghiari. Chiar daca acestea isi au originea in aspecte (geo)politice.
Imi este imposibil sa uit, de asemenea, cum, la finala din anul 2004 de la Bucuresti, dintre Steaua si HC Miercurea Ciuc, mai multi suporteri oaspeti care stateau la coada la racoritoare/ceaiuri au inceput sa-si bage toate cele in Romania, in Steaua si in Bucuresti, fara ca nimeni sa le adreseze nici macar un cuvant. Am fost acolo, la coada, si m-am ingrozit. Daca ai fost la acel meci, cu siguranta iti aduci aminte si de gravele incidente de dupa partida.
Repet: am tot respectul pentru oamenii echilibrati, indiferent de culoarea pielii sau de nationalitate si ii voi respecta pana la Dumnezeu pe cei ca tine, pentru care civilizatia este un mod de viata, nu doar un costum de gala.
Continuu sa cred ca relatiile romano-secuiesti/maghiare (foarte putina lume poate face diferenta) sunt destul de delicate, iar ambele parti trebuie sa se comporte cu multa delicatete cu cealalta parte pentru a nu "iesi scantei".
Inca o data, respect pentru atitudinea ta!
Eu nu folosesc termenul de "maghiar" sau "ungur" in sensul peiorativ. Dar l-am auzit deseori pe Janos Kurko spunand ca el este maghiar. Ca sa nu mai spun de meciurile cu HC Miercurea Ciuc de acum 6/7/8 ani, cand fanii de acolo intonau imnul Ungariei in timpul meciurilor cu Steaua, mai ales, atat la MC, cat si la Bucuresti.
faza cu imnul..asta mi se pare fiind cea mai urata cheste..la inceputul meciului sa intoneze imnul Ungariei..DC?Sa nu uitati, sunteti in Romania !Imi aduc aminte si la buc,cand veneau fanii echipei SC,se intona imnul Romaniei si ei de multe ori intorceau spatele sau cantau imnul lor....De asta "NU VA SUPORTAM" in unele faze ! Esti in Romania?Te-ai nascut aici? Se canta imnul Romaniei nu al ungurilor ! ! for 112 ![]()
Bravo voua:redbluesorin,Nyghty,barzu,f234567k,kaymack,floroflores,Hok3y si celor care ati mai fost pe Flamaropol....restul...nu conteaza.Se simte lipsa unui "leader"
Suntem din ce in ce mai putini si e mare pacat.
asta pt ca marea pasiune pt multi ramane fotbalul...nu pt toti pasiunea se numeste Steaua! (asta nu inseamna ca am ceva cu cei care nu au venit...poate nu au putut poate nu au avut placerea)
ps:un sfat pt cei care vor venii pt data viitoare pt 1 oara! Imbracati`va ca si cum v`ati duce la munte
eu asa am sa fac ![]()
totusi nici o poza? nici un filmulet? mie unul mi s-a parut a fii o atmosfera foarte buna in ciuda scorului...