FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Primul derby din 2009: Steaua - HC Csikszereda, duminicã

«1234»
11205.01.2009 14:03

fii mai atent la ce scriu ...reciteste faza cu imnu ungariei ...ca n-ai inteles

dee05.01.2009 14:12

112, toate bune si frumoase pana la propozitia asta, care nu-ti face cinste

M.Ciuc a dovedit ca stie sa respecte si imnul romanesc
. Cum sa nu-ti respecti propriul imn national? pai eu respect si imnul Croatie de-l canta d'apai propiul meu imn.

E foarte bine ca fiecare echipa sa aiba un imn, insa acesta ar trebui sa-i reprezinte, pe ei ,ca si club sportiv si nu o minoritate, caci pana la urma competitia e sportiva, nu interetnica. De aici apar si disesiunile, iar tu ar trebui sa intelegi asta. Ce-ar fi sa cante toate echipele din Ardeal la inceputul fiecarui meci "Doamne ocroteste-i pe romani" ( ca sa aleg tot o ruga, ca si cantarea voastra) sau "Tu, Ardeal"?

kaymack05.01.2009 15:35

un tracker ceva?

ps:despre un "ban" (am un prieten banat pe site) sa imi dea si mie un privat ms frumos

Lari05.01.2009 22:54

Steaua - NZ Stars, de la ora 18:30, marti. Meci care TREBUIE castigat! Echipa are nevoie de sustinere!

CU TOTII LA PATINOAR!

Hai baietzi! SPRE PLAY-OFF!!!

lucvald-190206.01.2009 07:40
...Cum sa nu-ti respecti propriul imn national? pai eu respect si imnul Croatie de-l canta d'apai propiul meu imn..........caci pana la urma competitia e sportiva, nu interetnica. De aici apar si disesiunile, iar tu ar trebui sa intelegi asta. Ce-ar fi sa cante toate echipele din Ardeal la inceputul fiecarui meci "Doamne ocroteste-i pe romani" ......

Precizie de lunetista....ai pus fix punctul pe "i" !!!

Stanici06.01.2009 09:40
Daca va uitati mai atenti , chiar si pe tricourile HC-ului scrie in maghiara si cu vechile litere secuiesti urmatorul indemn " Vizitati tinutul secuiesc" ... mai ganditi-va cand folositi unii termeni ...

"tinutul secuiesc" cu litere mici! Asta pentru ca nu e judet sau zona istorica a Romaniei. Oricum, acolo e Romania sau, in cel mai rau caz, Ardealul - in niciun caz nu se poate vorbi despre cele doua judete ca despre o regiune hmmm... izolata, ca sa zic asa.

Pentru colegii mei pacifisti si sovini prin antisovinismul lor - am facut mentionarea asta deoarece consider ca nu ar trebui sa existe expresia folosita de 112 fara anumite precizari.

tipbv06.01.2009 09:42

la multi ani.Ioan timaru!

ar fii frumos ca baietii sa-i faca cadou victoria cu nz stars..in alta ordine de idei ,cei din ciuc ,raman niste nesimtiti pe veci..asa ceva nu se iarta niciodata,sa te intorci cu spatele la imnul Romaniei..din intamplare hockeyul romanesc este o rivalitate intre 2 natiuni sa nu ne facem ca nu vedem asta, Steaua e varful de lance al Romaniei in aceasta problematica

cu Steaua mereu!

gfr06.01.2009 09:58

"tinutul secuiesc" cu litere mici! Asta pentru ca nu e judet sau zona istorica a Romaniei. Oricum, acolo e Romania sau, in cel mai rau caz, Ardealul - in niciun caz nu se poate vorbi despre cele doua judete ca despre o regiune hmmm... izolata, ca sa zic asa.

Pentru colegii mei pacifisti si sovini prin antisovinismul lor - am facut mentionarea asta deoarece consider ca nu ar trebui sa existe expresia folosita de 112 fara anumite precizari.

Sa cam deviat discutia. Stanici, tu ca moderator trebuia sa-ti dai seama de asta.

Steaua - HC Csikszereda 1-6

Diferenta care sa vazut in tot sezonul. Steaua e in cadere libera

grgapitic2206.01.2009 12:57

am vazut rusia- canada cm de juniori, ala da hochey doamne cu ce viteza jucau incredibil, cand te uiti la noi parca vezi reluari.

Hok3y06.01.2009 15:23

nu ne comparam cu rusii:))

cand te uiti la TV la un meci din NHL, nici nu vezi pucu la TV:))

Hok3y06.01.2009 19:39

pff..inca o infragere... 2-0...

momentan suntem afara din play-off

11206.01.2009 21:55
nu ne comparam cu rusii:))

cand te uiti la TV la un meci din NHL, nici nu vezi pucu la TV:))

pai invatati sa jucati , defapt invatati sa patinati , ca voi astia de la u18 si u16 sunteti Steaua de peste 4-5 ani... Aveti antrenor capabil pe Gliga care stie sa va explice ce si cum tre sa faceti ...dar voi ce faceti ? mergeti la carta si in min 52 sau 54 se termina meciu ca v-ati luat la bataie cu totii ...ba mai mult si parintii !!! Si cu cine ?? cu marea echipa fenestela ilieni . Vine meci pe 3 si 4 ianuarie ...dar nu jucati .. De ce ??? Sunteti profesionisti, jucati !!! Deja trecusera 2 zile de la revelion , se putea juca fara probleme ... Sa mai zicem de jucatori trecuti pe foaia de joc fara ca ei sa fie prezenti la meciuri ? ... Federatia ce face ? pune meciuri la 6 jumate dimineata luni ( asta a fost acu vreo 2 luni de zile.. )

Si dupa ne intrebam de ce suntem unde suntem ...

@dee : asa e , ai dreptate, m-am exprimat gresit eu, chiar daca nu am vrut sa iasa asa.

Lari06.01.2009 23:05
pai invatati sa jucati , defapt invatati sa patinati , ca voi astia de la u18 si u16 sunteti Steaua de peste 4-5 ani... Aveti antrenor capabil pe Gliga care stie sa va explice ce si cum tre sa faceti

Am observat ca sunt mari probleme la driblingurile in viteza in campionatul romanesc si in Liga Mol: fie pucu' se duce in ma-sa, fie nu se dribleaza pana la capat, fie, in multe cazuri, jucatorul se dezechilibreaza. Tin minte cum, in urma cu doua sezoane, doi arbitri rusi, care au oficiat la o finala a campianatului nostru, au declarat ca au ras de s-au prapadit in vestiare cand au vazut cat de prost patinaza jucatorii. Au mai spus ca nici nu se pune problema de o comparatie intre "hocheiul adevarat" si ce au vazut ei.

Exista si o groaza de greseli personale, probabil cauzate tot de incapacitatea de a patina cum trebuie: de la preluari complet aiurea, la suturi in peluze si pase stupide.

Jocul din aceasta seara a fost deosebit de enervant din aceste motive. Din punctul meu de vedere, spectacolul sportiv a lipsit complet. A fost de admirat doar determinarea pe care au avut-o jucatorilor ambelor echipe. Si, bineinteles, prezenta extrem de activa a celor aproximativ 15 Stelisti care, desi au ajuns in minutul 6, au incercat sa-i faca pe baietii nostri sa simta ca joaca in fata unui patinoar plin si entuziast.

Cry.Baby707.01.2009 00:13

http://cocalari.com/2008/09/sporturideiarna/ pozele sunt facute seara pe Flamaropol de curiozitate astia o fi hocheisti? interzis minorilor :gathering:

11207.01.2009 00:16

Parca au fost mai mult de 15 totusi ...

2 jucatori stiu sa patineze in Romania : Peter Filip si Timaru ...restu sunt departe de ceea ce se patineaza in alte tari ... Meciul a fost slab din partea voastra, a si tinut o gramada din cauza acelui plexiglas , canadianul deja nu mai are nicio provocare in Romania ...iar playoff-ul e 99% pierdut .

tipbv07.01.2009 08:40

NU TE GRABI 112,MAI sunt 4 MECIURI DECISIVE,PE FERENCVAROS Steaua II VA BATE,SA VEDEM CU DAB SI CU UJPEST

Hok3y07.01.2009 11:16
pai invatati sa jucati , defapt invatati sa patinati , ca voi astia de la u18 si u16 sunteti Steaua de peste 4-5 ani... Aveti antrenor capabil pe Gliga care stie sa va explice ce si cum tre sa faceti ...dar voi ce faceti ? mergeti la carta si in min 52 sau 54 se termina meciu ca v-ati luat la bataie cu totii ...ba mai mult si parintii !!! Si cu cine ?? cu marea echipa fenestela ilieni . Vine meci pe 3 si 4 ianuarie ...dar nu jucati .. De ce ??? Sunteti profesionisti, jucati !!! Deja trecusera 2 zile de la revelion , se putea juca fara probleme ... Sa mai zicem de jucatori trecuti pe foaia de joc fara ca ei sa fie prezenti la meciuri ? ... Federatia ce face ? pune meciuri la 6 jumate dimineata luni ( asta a fost acu vreo 2 luni de zile.. )

Si dupa ne intrebam de ce suntem unde suntem ...

@dee : asa e , ai dreptate, m-am exprimat gresit eu, chiar daca nu am vrut sa iasa asa.

deci,nu include taranii aia de la ilieni (jucatori sau parintii) ca toti sunt lalfe..nu caute decat sa injure,sa agate,sa loveasca, orice sa faca neregulamentar pt a te accidenta :)...si porma te miri de ce scapa nevii si iese bataie...

SI faza cu patinatul..stim ff bine :),,,nu imi spune ca cei de la SC II sunt ff buni la acest capitol:))..sa zicem ca la 1-2 le mere mana bine pe crosa,ca la viteza=0

In general cele din harghita atata stiu...bataie si sa agate,sa loveasca,orice.. :)

pukka07.01.2009 15:34

Steaua a pierdut partida cu NZ Stars din Liga MOL, dar ar putea câștiga la "masa verde"

BUCUREªTI (MEDIAFAX) - Steaua a fost învinsã, marți, cu scorul de 2-0 (1-0, 1-0, 0-0), de NZ Stars Budapesta, într-un meci din Liga MOL, însã ar putea câștiga aceastã întâlnire la "masa verde" din cauza faptului cã delegații oaspeților au trecut pe foaia de joc mai puțini jucãtori decât prevãd regulamentele IIHF și FRHG.

Președintele secției de hochei a CSA Steaua, Cristian Cârlan, a sesizat la jumãtatea reprizei a doua, la scorul de 0-1, cã formația oaspete s-a prezentat pentru meciul de la București cu un lot de 16 jucãtori.

În ultima pauzã a meciului, oficialul clubului Steaua a verificat foaia de joc, pe care erau trecuți 14 jucãtori plus doi portari, dupã care a sesizat observatorul de meci și a înmânat contestația secretarului general al Federației Române de Hochei pe Gheațã (FRHG), Iuliu Becze.

"Am verificat foaia de joc și am vãzut cã cei de la NZ Stars Budapesta au trecut pe foaia de joc doar 16 jucãtori, deși regulamentul Federației Internaționale de Hochei pe Gheațã (n.r. - IIHG) prevede cã o echipã trebuie sã treacã 15 jucãtori de câmp plus doi portari. Am fãcut contestație și, în mod normal, nu avem cum sã nu ni se facã dreptate", a spus Cârlan.

Steaua va trebui sã achite, miercuri, taxa de 200 de euro, prevãzutã de regulament, pentru ca aceastã contestație sã fie luatã în considerare.

La finalul întâlnirii, Iuliu Becze a luat legãtura, telefonic, cu oficialii federației de la Budapesta, care au precizat cã regulamentul din Ungaria prevede cã echipele pot folosi minim 14 jucãtori plus doi portari.

În replicã, oficialul clubului român a argumentat cã Steaua nu s-a înscris în campionatul Ungariei, ci este vorba de o ligã comunã, iar regulamentul intern, tradus dupã cel al forului internațional, prevede înscrierea pe foaia de joc a minim 17 jucãtori: 15 jucãtori de plus doi portari.

"Pe mine nu mã intereseazã ce scrie în regulamentul federației ungare, pentru cã noi, Steaua, nu ne-am înscris în campionatul Ungariei. S-a creat o ligã comunã, iar acest amãnunt nu a fost trecut în regulament. Așa cum se întâmplã în orice ramurã sportivã, când apare un viciu de regulament, el este judecat dupã prevederile normelor federației internaționale", a precizat Cârlan.

Saramago07.01.2009 18:41

1.Cele mai optimiste prognoze ar arata in felul urmator: NZ Stars Budapesta obtine 9 puncte in cele 6 jocuri pe care le mai are de disputat in sezonul regulat (victorii cu Alba Volan, Miskolc si Progym, infrangeri cu SportClub, UTE si Dab.docler), iar Dab.docler acumuleaza 6 puncte in ultimele 5 jocuri (victorii cu Miskolc si NZ Stars, infrangeri cu Csikszereda, Steaua si UTE). Astfel, NZ Stars ar totaliza 63 de puncte, iar Dab.docler 59 de puncte. Steaua, in cel mai fericit caz, poate acumula 63 de puncte (victorii cu Csikszereda?, cu UTE ?, cu Dab.docler? si Ferencvaros!). Dar si in acest caz ar fi devansata in clasament de NZ Stars care, in meciurile directe cu Steaua a castigat 7 puncte si a pierdut 5 puncte.

2. Steaua poate spera, asadar, cel mult la locul 5. Insa va trebui sa castige obligatoriu jocul cu Dab.docler din 11 ianuarie si inca doua partide!

3. Stelistii au dovedit pragmatism in acest sezon; au inteles ca pot castiga Cupa Romaniei si si-au organizat strategia pentru atingerea acestui obiectiv. Dupa indeplinarea obiectivului a intervenit, normal, o relaxare (nu inseamna ca in alte conditii i-am fi depasit pe cei de la HC Csikszereda!).

4. Chiar daca vor incheia Liga MOL pe locul 6, putem remarca ca au facut fata competitiei si ca s-au luptat pana in ultimele etape pentru un loc in play-off.

5. In Liga Nationala Steaua va lupta pentru locul 3 cu echipa din Brasov; sa nu uitam ca brasovenii (prin adoptiune) au izbutit sa devanseze in clasament Progym-ul si datorita stelistilor, care au cedat 5 din cele 9 puncte in confruntarile directe. E drept, si-au luat revansa in meciul cel mai important, cel din finala Cupei.

6. In concluzia, Steaua va incheia acest sezon cu un trofeu (Cupa Romaniei, inca o data FELICITARI!!!) si, in varianta optimista va fi a 5-a in Liga MOL si a 3-a in Liga Nationala. Exista, desigur, si varianta pesimista - locul 6 in Liga MOL si locul 4 in Liga Nationala. Indiferent de situatie, sa simpatizam pe mai departe cu Steaua!

floroflores07.01.2009 19:40
1.Cele mai optimiste prognoze ar arata in felul urmator: NZ Stars Budapesta obtine 9 puncte in cele 6 jocuri pe care le mai are de disputat in sezonul regulat (victorii cu Alba Volan, Miskolc si Progym, infrangeri cu SportClub, UTE si Dab.docler), iar Dab.docler acumuleaza 6 puncte in ultimele 5 jocuri (victorii cu Miskolc si NZ Stars, infrangeri cu Csikszereda, Steaua si UTE). Astfel, NZ Stars ar totaliza 63 de puncte, iar Dab.docler 59 de puncte. Steaua, in cel mai fericit caz, poate acumula 63 de puncte (victorii cu Csikszereda?, cu UTE ?, cu Dab.docler? si Ferencvaros!). Dar si in acest caz ar fi devansata in clasament de NZ Stars care, in meciurile directe cu Steaua a castigat 7 puncte si a pierdut 5 puncte.

2. Steaua poate spera, asadar, cel mult la locul 5. Insa va trebui sa castige obligatoriu jocul cu Dab.docler din 11 ianuarie si inca doua partide!

3. Stelistii au dovedit pragmatism in acest sezon; au inteles ca pot castiga Cupa Romaniei si si-au organizat strategia pentru atingerea acestui obiectiv. Dupa indeplinarea obiectivului a intervenit, normal, o relaxare (nu inseamna ca in alte conditii i-am fi depasit pe cei de la HC Csikszereda!).

4. Chiar daca vor incheia Liga MOL pe locul 6, putem remarca ca au facut fata competitiei si ca s-au luptat pana in ultimele etape pentru un loc in play-off.

5. In Liga Nationala Steaua va lupta pentru locul 3 cu echipa din Brasov; sa nu uitam ca brasovenii (prin adoptiune) au izbutit sa devanseze in clasament Progym-ul si datorita stelistilor, care au cedat 5 din cele 9 puncte in confruntarile directe. E drept, si-au luat revansa in meciul cel mai important, cel din finala Cupei.

6. In concluzia, Steaua va incheia acest sezon cu un trofeu (Cupa Romaniei, inca o data FELICITARI!!!) si, in varianta optimista va fi a 5-a in Liga MOL si a 3-a in Liga Nationala. Exista, desigur, si varianta pesimista - locul 6 in Liga MOL si locul 4 in Liga Nationala. Indiferent de situatie, sa simpatizam pe mai departe cu Steaua!

Din cate stiu,va incepe apoi Superliga nationala...si aici in LNH ne vom califica in play-off...sper sa jucam macar finala...daca are cineva date mai exacte cu privire la desfasurarea campionatului national sunt extrem de interesat...

Getodacu07.01.2009 20:39
"Am verificat foaia de joc și am vãzut cã cei de la NZ Stars Budapesta au trecut pe foaia de joc doar 16 jucãtori, deși regulamentul Federației Internaționale de Hochei pe Gheațã (n.r. - IIHG) prevede cã o echipã trebuie sã treacã 15 jucãtori de câmp plus doi portari. Am fãcut contestație și, în mod normal, nu avem cum sã nu ni se facã dreptate", a spus Cârlan.

ar fi penibil sa castigam asa...la noi organizarea e de rahat, ne-a luat juma de ora sa inlocuim un amarat de geam de plexiglas, ca sa nu mai vorbim de faptu ca la un momentdat aveam printre spectatori si niste maidanezi...

Lari07.01.2009 22:02
Din cate stiu,va incepe apoi Superliga nationala...si aici in LNH ne vom califica in play-off...sper sa jucam macar finala...daca are cineva date mai exacte cu privire la desfasurarea campionatului national sunt extrem de interesat...

Si eu sunt interesat de datele referitoare la LNH. Daca le poate afla cineva, il rog sa le posteze in topicul de hochei.

Marius07.01.2009 22:11

Sambata jucam pe Flamaropol?

Lari07.01.2009 22:15

Dap, toate meciurile in care Steaua apare prima sunt jucate pe Flamaropol.

Marius07.01.2009 22:16

tot de la 15.00 presupun

«1234»