FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua București - AC Fiorentina

«1234»
hypno10.12.2008 21:26

Suturi la poarta: Steaua 2, Fiorentina 11.

Cornere: Steaua 1, Fiorentina 6 din care 1 a dat golul.

Cine vrea sa castige meciul asta ? Steaua ??? nici daca vine sfantu Petre sa bage mingea in poarta nu se va intampla. Statisticile spun clar cine vrea si poate ceva.

stelist24/2410.12.2008 21:27
E trist baieti... Dorinel a primit ordin sa saboteze meciul, altfel nu-mi explic cum i-a inversat pe Toja si pe Semedo.

Radoi trebuia jucat mijlocas, ca fundas joaca mereu ezitant in meciurile cruciale.

Daca are cojones isi da demisia in seara asta si sa-l lase pe cioban sa antreneze. Macar sa nu-si pateze "onoarea".

Mandru ca sunt stelist!

pe naiba .... Radoi joaca mai bine fundas

hypno10.12.2008 21:30
E trist baieti... Dorinel a primit ordin sa saboteze meciul, altfel nu-mi explic cum i-a inversat pe Toja si pe Semedo.

Radoi trebuia jucat mijlocas, ca fundas joaca mereu ezitant in meciurile cruciale.

Daca are cojones isi da demisia in seara asta si sa-l lase pe cioban sa antreneze. Macar sa nu-si pateze "onoarea".

Mandru ca sunt stelist!

De ce sa saboteze meciul ? Daca Steaua ar bate, ciobanu' ar mai incasa niste bani ... eu nush de unde teoriile astea. Asta este Steaua la momentul de fata, nu e nici un sabotaj. Este varza si atat.

Joga Bonito10.12.2008 21:30

Joaca, juca, ar fi jucat... Cert e ca in seara asta a facut-o lata. Spiritul lui de sacrificiu s-ar fi simtit la mijloc, pun pariu ca era singurul capabil sa dea o pasa filtranta, o tentativa de sut...

@hypno, care bani fratioare? De la UEFA vin bani de la sferturi in sus. Si aia "maruntis" ... bani de tigari pt neamul Fecali. Get a life!

CoRsSo10.12.2008 21:37

suntem slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabi

zloty10.12.2008 21:39
suntem slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabi

sincer acum ce sperante aveai la meciul asta?? eu pentru prima oara in viata nu am avut speranta ca o sa batem ,nu avea de unde sa vina golu ,doar sa cada din cer

cosmin_20222210.12.2008 21:42

Am ajuns sa plecam capu in fata la CFR si alte echipe.RUSINE!!! Va bateti joc de jucatori, Vali Badea, Cristocea, Arthuro(care cum era el era mai bun ca ce avem acuma pe teren).Si aduceti vedete gen Semedo,Toja si varza ala de Plesan care o prins un meci bun in viata lui si l=o facut presa mare fotbalist.

handrei10.12.2008 21:52

Ce jos am ajuns .. si cat mai e de coborat! :no::angry:

Catalyn0710.12.2008 21:52

mi-ar fi rusine daca as fi in locul jucatorilor, dar ei probabil se duc frumusel acasa, bucurosi ca joaca mai putin la anul, si noi ne amagim degeaba...mi s-a facut scarba de tot ce inseamna Steaua in momentu de fata...De la infectul de patron pana la infectul de Semedo.

Later Edit: "Who's livin' la vida loca... Sta acasa si-o arde pe coca!" GENIAL :)) respect pt cine a facut asta

amache10.12.2008 21:58
:wanker: nasol moment dar trebuie luat tot de la zero si sper ca MApn sa castige in instanta si o vom lua frumos din Liga a treia sau cu putin noroc din prima Liga si sa si ia ciobanul infect echipa de doua parale si sa se duca in mortii lui de tiran de unde a venit sa si faca stadion in pipera si sa joace cu dunarea giurgiu pana atunci noi ne vom ocupa cu :wanker: ca echipa de incurajat nu mai avem
pugliesi10.12.2008 21:59

sa ma kak pe ei de jucatori...si pe Dorinel Munteanu...auzi declaratie la Dorinel....urmeaza o vacanta mult asteptata de baieti si binemeritata...baietii au muncit..bla bla......aaaa....si ca e dezamagit de suporteri..si ca meciul a fost cadtigat nemeritat de fiorentina.....nu am decat o singura concluzie...sa-mi bag pl in gura voastra carnatzilor...

morosanu'10.12.2008 22:01

eu sant din baia mare,dar daca azi juca f.c. baia mare,echipa de Liga 3, poate lua vreo 3 dar sigut vedeati 2 pase si 1 sut mai acatarii... rusine tuturor pt meciul penibil! mori gunoiule!!!

amache10.12.2008 22:03

asa a declarat piticania aia de Dorinel o vacanta bine meritata hahahahahahahahahaha sa ma fac pe el de antrenor de rahat mai bine ramanea in plm la undfe plm a fost ah ce nervi am fmm si ti e ciobane

cosmin_20222210.12.2008 22:05

Dorinel Ca Dorinel ce sa si zica el.Daca Steaua trebuie sa inscrie acasa cu fiorentina si ciobanu ii da afara singuru atacant valid din lot se sa mai si zici.

amache10.12.2008 22:08

saracu Mutu cata ue si a luat si nu are nici o vina asta este mentalitatea suporterului stelist din spusele lui nasol dar asa gandim noi Romanii mai avem mult pana la civilizatie asta este respect Mutu pentru ce face pentru echipa nationala si Becali o sa plece cand ne vom vedea noi ceafa ne agitam aiurea nervi injuraturi si tot rahatul asta care sa ajuns la Steaua pacat dar suntem varza in retur vom fi ciuca batailor

Joga Bonito10.12.2008 22:09

Cred caa tot meciul se reduce la iconita asta: :wanker: ... Genial!

pugliesi10.12.2008 22:11
Dorinel Ca Dorinel ce sa si zica el.Daca Steaua trebuie sa inscrie acasa cu fiorentina si ciobanu ii da afara singuru atacant valid din lot se sa mai si zici.

trebuia sa-si faca bagaju' i sa plece..daca era barbat adevarat...si antrenor cu caracter....oricum stia de cand a acceptat sa antreneze ca Becali decide peste capul lui.....vb lu porumboiu...peste Dorinel te poti baga cat incape...

morosanu'10.12.2008 22:14
saracu Mutu cata ue si a luat si nu are nici o vina asta este mentalitatea suporterului stelist din spusele lui nasol dar asa gandim noi Romanii mai avem mult pana la civilizatie asta este respect Mutu pentru ce face pentru echipa nationala si Becali o sa plece cand ne vom vedea noi ceafa ne agitam aiurea nervi injuraturi si tot rahatul asta care sa ajuns la Steaua pacat dar suntem varza in retur vom fi ciuca batailor

ce samana omul aia culege... in tur a zis ca daca dadea gol Stelei il dedica suporterilor patrupezi,asa ca mutule ai luat-o la mooie! asta meriti!

amache10.12.2008 22:14

suporterul Stelist acum 3 ani :steag_cruce_invers: suporterul Stelist in momentul de fata :wanker::wall: haideti sa privim realitatea nu avem cu ce nu avem patron valabil nu avem echipa ba mai mult ca nu mai sunt nici suporteri hahahaha :ike:

alaturi de steaua10.12.2008 22:17

un meci de rahat!

o echipa penala!

un antrenor incompetent!

Becali vreau sa arzi'n iad! sa cunosti infernu.

Penalule tu ai infectat Steaua mea mult iubita!

prefer sa vad Steaua in C! si pe tine in mormant.

morosanu'10.12.2008 22:17

@amache

[....]

pugliesi10.12.2008 22:18

prietene....cum nu are vina Mutu mah?...probabil esti prea mic..si nu stii cand la un meci Steaua-Dinamo in Ghencea....un jucator stelist era cazut la pamant...iar idolul tau Mutu...a continuat faza si a scos penalty....Mutu e un drogat afemeiat...cum bine i-au spus baietzii in banner....asa ca lasa-ne cu kkturile astea ca e roman..ca a facut nu stiu ce pt nationala...ce a facut la euro?...acolo se vede valoarea unui fotbalist...nu cand marcheaza din lovitura libera cu luxemburg si armenia....Mutu e aceeasi persoana care s-a vopsit pe cap alb-rosu la un meci a lui Dinamo...pe cand el juk in italia...merita sa fie mai injurat decat a fost in seara asta......

MoWeed10.12.2008 22:18

Cu siguranta e cel mai prost meci din sezonul acesta de CL. Pacat!

predatorpulse710.12.2008 22:20

Meciul de azi nici nu trebuia sa se joace,au jucat 2 echipe de pensionari care au aratat un spectacol jalnic. Pe italieni ii durea in p**a,pe ai nostri ii durea in p**a,Jiji a declarat inaintea meciului ca de acum incolo il va durea in p**a de Steaua(ca nu-i va mai pasa de echipa),pe scurt nu am vazut nimic atractiv la acest meci.

Am vazut in schimb falimentul managementului becalian,atat din punct de vedere al managementului sportiv cat si in ceea ce priveste relatia cu fanii. Omul asta a reusit in ultimii 3 ani de zile,odata cu plecarea lui MM,sa distruga prin incompetenta tot ce s-a realizat pana atunci.

Se lauda in stanga si in dreapta ce a facut el la Steaua insa niciodata in istoria sa Steaua nu a fost atat de jos,din toate punctele de vedere. Nu sunt de acord cu violenta pe stadioane insa rabdarea oamenilor a ajuns la capat.

Ca sa va dati seama cat de greu de ucis e brandul Steaua tot au venit 20.000 de oameni pe stadion desi Steaua nu joaca nimic de vreo 3 sezoane.

In afara de traditie,stadion si gazon Steaua nu mai ofera nimic fanilor sai in aceste momente. Titlu nu(si nici anul asta nu luam titlul),cupa Romaniei ciu-ciu de nspe ani de zile,in CL incasam umilinte la greu,joc frumos nu,joc eficient nu,atac bun nu,mijloc ofensiv nu si chiar si asa oamenii tot isi rup de la gura si merg la stadion dupa o serie de 13 meciuri fara victorie(alt capitol la care echipa construita de marele Becali).

Spuneti-mi un capitol la care Steaua exceleaza si un jucatori in forma la Steaua si imi scot palaria(sapca) in fata voastra. Staff-ul medical e praf(uitati-va cati accidentati avem din nou),managementul este ZERO BARAT,moralul este la pamant datorita jocului modest dublat de rezultate si mai modeste,antrenorul este cantitate neglijabila iar transferurile au fost ratate. Steaua in acest moment este ZERO din toate punctele de vedere,singurul lucru pozitiv din aceasta seara este faptul ca protestul a continuat.

Nici cel mai mare dusman al Stelei nu reusea sa distruga Steaua cum a facut-o Becali in ultimele 3 sezoane. Si sa nu credeti ca "distractia" se va termina prea curand. Dupa ce am vazut cum ne pleaca pe rand manageri,antrenori si jucatori,dupa ce am vazut cum o echipa fara istorie a facut eventul,dupa ce am vazut cum javrele castiga dupa 18 ani in Ghencea si ne fura un titlul in penultima etapa,dupa ce ne-am facut de ras in campionat si in cupa(din nou),dupa ce ne-am incasat portia obisnuita de goluri in CL,vom fi martorii unui eveniment neplacut pentru orice suporter roman,nu neaparat stelist,dinamu in CL(jocurile sunt facute pentru ei anul acesta). Toate,direct sau indirect,cauzate de incompetenta lui Becali,om care a dovedit ca nu poate conduce de unul singur cel mai mare club de fotbal din Romania.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

pugliesi10.12.2008 22:22

declaratie Mutu...."dedic victoria tuturor suporterilor dinamovisti".....ce mai zici acum prietene "amache"...sa-i trag la ****

«1234»