Meciul de azi nici nu trebuia sa se joace,au jucat 2 echipe de pensionari care au aratat un spectacol jalnic. Pe italieni ii durea in p**a,pe ai nostri ii durea in p**a,Jiji a declarat inaintea meciului ca de acum incolo il va durea in p**a de Steaua(ca nu-i va mai pasa de echipa),pe scurt nu am vazut nimic atractiv la acest meci.
Am vazut in schimb falimentul managementului becalian,atat din punct de vedere al managementului sportiv cat si in ceea ce priveste relatia cu fanii. Omul asta a reusit in ultimii 3 ani de zile,odata cu plecarea lui MM,sa distruga prin incompetenta tot ce s-a realizat pana atunci.
Se lauda in stanga si in dreapta ce a facut el la Steaua insa niciodata in istoria sa Steaua nu a fost atat de jos,din toate punctele de vedere. Nu sunt de acord cu violenta pe stadioane insa rabdarea oamenilor a ajuns la capat.
Ca sa va dati seama cat de greu de ucis e brandul Steaua tot au venit 20.000 de oameni pe stadion desi Steaua nu joaca nimic de vreo 3 sezoane.
In afara de traditie,stadion si gazon Steaua nu mai ofera nimic fanilor sai in aceste momente. Titlu nu(si nici anul asta nu luam titlul),cupa Romaniei ciu-ciu de nspe ani de zile,in CL incasam umilinte la greu,joc frumos nu,joc eficient nu,atac bun nu,mijloc ofensiv nu si chiar si asa oamenii tot isi rup de la gura si merg la stadion dupa o serie de 13 meciuri fara victorie(alt capitol la care echipa construita de marele Becali).
Spuneti-mi un capitol la care Steaua exceleaza si un jucatori in forma la Steaua si imi scot palaria(sapca) in fata voastra. Staff-ul medical e praf(uitati-va cati accidentati avem din nou),managementul este ZERO BARAT,moralul este la pamant datorita jocului modest dublat de rezultate si mai modeste,antrenorul este cantitate neglijabila iar transferurile au fost ratate. Steaua in acest moment este ZERO din toate punctele de vedere,singurul lucru pozitiv din aceasta seara este faptul ca protestul a continuat.
Nici cel mai mare dusman al Stelei nu reusea sa distruga Steaua cum a facut-o Becali in ultimele 3 sezoane. Si sa nu credeti ca "distractia" se va termina prea curand. Dupa ce am vazut cum ne pleaca pe rand manageri,antrenori si jucatori,dupa ce am vazut cum o echipa fara istorie a facut eventul,dupa ce am vazut cum javrele castiga dupa 18 ani in Ghencea si ne fura un titlul in penultima etapa,dupa ce ne-am facut de ras in campionat si in cupa(din nou),dupa ce ne-am incasat portia obisnuita de goluri in CL,vom fi martorii unui eveniment neplacut pentru orice suporter roman,nu neaparat stelist,dinamu in CL(jocurile sunt facute pentru ei anul acesta). Toate,direct sau indirect,cauzate de incompetenta lui Becali,om care a dovedit ca nu poate conduce de unul singur cel mai mare club de fotbal din Romania.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.