FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua București - AC Fiorentina

«1234»
AlexV10.12.2008 16:58

Cu mult bulan poate scoatem un egal. Daca se accidenteaza cineva in timul incalzirii am pus-o. Macar sa scapam de Gigi daca altceva bun nu poate sa iasa din meciul asta. Sper sa nu dea gol Mutu. Parca-l si vad cu face pe desteptu' la interviu dupa meci.

Deliric110.12.2008 17:43
Având în vedere numeroasele indisponibilitãți, Steaua va începe probabil cu:

Zapata - Golanski, Baciu, Rãdoi, Petre Marin - Lovin, Ovidiu Petre - Nicolițã, Szekely, Semedo - Dayro Moreno

Forza Steaua! Hai bãieții!

cum sa castigam frate cu formula asta , cand ii vad pastia 2 Lovin, Ovidiu Petre in forumla ma ajuta sa astept cu mai putin interes meciu`! gandul ca tre sa castigam ma sperie , cum sa castigi cu " fotbalisti" gen ? un egal cu Bistrita sau buzaul se poate cu formula asta .

da stiu ca avem accidentari dar la astia 2 am alergie , mai buni cred ca ereau jucatorii de la Steaua 2 .

Catalyn0710.12.2008 17:58

Lupescu: "Fanii Stelei ar trebui sã fie mîndri de Mutu, un fotbalist atît de valoros"

Sacchi: "Suporterii vin la stadion pentru a o vedea pe Fiorentina și pe Mutu, nu pe Steaua"

pt declaratiile astea 2 am scuipat monitoru :| ( la propiu )

Sunnyblack10.12.2008 18:01

Hai *Steaua* bate Italia

Fara FRICA baieti...............

LUPTA *Steaua* LUPTA

Jiji you are desmissed *ziegenjunge*

RazvanAmo10.12.2008 18:07

Salut!

Sunt Razvan si este prima data cand postez pe acest site.Urmaresc insa ce se scrie de cativa ani.

Nu sunt din Bucuresti, n-am fost niciodata la un meci al Stelei dar sunt stelist.Nu sunt anti Dinamo, Rapid sau alte cluburi...la mine se rezuma totul la Steaua.

Am o slujba care ma duce peste tot in lume pentru cea mai mare parte a anului si site-ul acesta este singura mea legatura cu ce se intampla cu echipa.Si se intampla multe...

Vad o gramda de ura pe acest site impotriva lui Gigi Becali, lui Adrian Mutu, lui Dinamo etc.Nu stiu cat de justificata e si nici nu e treaba mea s-o justific.

Bineinteles ca am vrut sa scriu aici ca sa-mi exprim o parere.

Echipa joaca prost.Motive?Ar fi o gramda de oameni care ar da vina pe conducere, pe valoarea jucatorilor s.a.m.d.

De cand a luat Gigi Becali echipa s-au intamplat foarte multe si bune si rele...am revenit in Europa dar am intrat intr-o mediatizare excesiva si negativa mai important.

Cred, si nu ma judecati pentru asta, ca si cei care scriu pe acest forum au partea lor de vina!Pentru ca in nici un caz nu ar trebui sa se discute acum despre injurarea unuia sau altuia.nu se gasesc solutii se fac mai multe probleme.

Cred ca si d-l Becali are partea lui de vina pentru ca se amesteca prea mult in treburi de fotbal.pentru mine e simplu de explicat.Dansul vrea publicitate si profit pentru ca este o afacere pentru dansul.jucatorii, antrenorii..materia prima.Totusi nu stiu unde ar fi ajuns echipa daca nu ar fi luat-o atunci.A declarat ca vrea sa faca din Steaua un fel de Arsenal.Mi-ar placea sa faca asta..dar e greu pentru ca e nevoie de scouteri buni, foarte buni...Arsenal n-are numai pusti englezi de fapt din cate stiu eu are foarte putini.

Avem cativa fotbalisti de valoare acum in lot care joaca de foarte multa vreme.Se spune ca vor fi transferati.Asta ar fi bine pentru ei pentru Steaua si pentru echipa nationala.Au facut tot ce-au putut pentru echipa asta si eu ii apreciez pe fiecare in parte dar e destul trebuie sa plece sa joace si altundeva sa-si reinnoiasca ambitiile, pofta de joc.Avem cativa fotbalisti care nu s-au integrat si au jucat mai prost.Am vazut numai injuraturi pentru ei.Asta mi se pare un lucru foarte rau.Nu cred ca vor juca mai bine daca vor fi injurati si buni, nebuni sunt ai Stelei.E de ajuns cat de rau vorbesc unii din conducere de ei..daca si suporterii care ar trebui sa-i "suporte" ii injura e clar ca sa nu ne asteptam la nimic bun.

Am urmarit aseara meciul CFR-ului cu Chelsea.Mi-a placut f mult cum a jucat.Imi plac patronii CFR-ului...sunt f calmi si rationali in declaratii si-si vad limitele neamestecandu-se in treburile antrenorului.

De aceea si eu il condamn pe d-l Becali...se amesteca prea mult si nu inteleg de ce doreste sa-si atraga atata publicitate negativa...avea atatea de castigat daca nu se amesteca...atat pe plan sportiv cat si politic.Dar nu l-as injura pentru ca n-as avea de ce....de bine de rau acum jucam in UCL, prost dar jucam.Asta e de apreciat pentru ca vedem numele echipei acolo la Monaco.

Eu am incredere in Dorinel Munteanu, am avut si in Marius Lacatus.Dar unii suporteri ce-au facut la cateva zile dupa ce a fost numit Dorinel Munteanu?Au cerut schimbarea lui.Atunci si ei fac acelasi lucru pe care-l urasc la d-l Becali.Se amesteca unde nu stiu...Trebuie sa i se acorde timp oricui pentru ca eu cred ca oricine vine la Steaua vrea sa faca ceva.

Deja am scris exagerat de mult asa ca o sa rezum.

Poate d-l Becali o sa vanda clubul sau poate nu.Orice ar alege eu daca as fi in locul lui as fi mai calm...nu face bine nici in afaceri nici in politica nici in sanatate.

Am sa urmaresc meciul in seara asta la televizor si am sa stau cu inima cat un purice cum stau mereu cu oricine ar juca.As vrea sa fiu mandru si de cei care-i sustin dar sunt prea multe declaratii de ura.Cred ca ar trebui ignorate aceste lucruri si suporterii ar trebui sa faca ceea ce stiu cel mai bine :sa-si sustina echipa.Toti jucatorii au nevoie de asta pentru ca si ei sunt atacati din toate partile.Mai mult decat alta conducere, transferuri bune echipa are nevoie de incredere...aceasta s-a pierdut...si e pacat.Incercati sa nu va mai concetrati atat de mult in a uri atata lume si puneti mai mult suflet in a sustine echipa oricum ar juca si oricine ar conduce-o...

Sper sa nu deranjez pe nimeni cu comentariile mele.

Va multumesc!

Sunnyblack10.12.2008 18:08
Lupescu: "Fanii Stelei ar trebui sã fie mîndri de Mutu, un fotbalist atît de valoros"

Sacchi: "Suporterii vin la stadion pentru a o vedea pe Fiorentina și pe Mutu, nu pe Steaua"

pt declaratiile astea 2 am scuipat monitoru :| ( la propiu )

cu siguranta nu masi duce la meci casa vad cum bate Fiorentina in Tara lu Trajan :)).

Mutu e bun fotbalist il respect, dar azi o sa plece fara puncte din Romania.

respect pt ce o facut Cluj cu Chelsea, in nici un caz nu so facut de rusine.

deseara astept acelias lucru dela echipa *Steaua*.

SzabiStelistu10.12.2008 18:13

Zapata, Petre Marin, Baciu, Radoi, Golanski, Toja, Tiago, Ovidiu Petre, Nicolita, Dayro Moreno si Semedo. ......asta e primul 11......este oficial!!cred ca tiago si toja vor face un meci mare,la fel si Dayro impreuna cu Semedo!!FORZZA Steaua!! :steag_cruce_invers:

Sunnyblack10.12.2008 18:26

De aceea si eu il condamn pe d-l Becali...se amesteca prea mult si nu inteleg de ce doreste sa-si atraga atata publicitate negativa...avea atatea de castigat daca nu se amesteca...atat pe plan sportiv cat si politic.Dar nu l-as injura pentru ca n-as avea de ce....de bine de rau acum jucam in UCL, prost dar jucam.Asta e de apreciat pentru ca vedem numele echipei acolo la Monaco.

problema aicea este, ca romanul se multumeste intodiauna cu putin.

cu sigurante este de apreciat, dar atuncia ce sa mai spun ce echipa Stelei 1986?

nu uita cine o fost Steaua ce am ajuns?

nu vreau decat sa vad jucatori ca lupa si isi dau viata pe tern..........nu o sa ma multumesc niciodata cu putin pt ca Steaua o fost o Forza in Europa. "romani" nu pria avem multe bucuri in viata, dar Steaua o fost intodiauna cea mai mare bucria mea...................nu ma uit cum un om de afaceri, sa spunem asa, ne strica imaginea si interantional.

Tupac Amaru10.12.2008 18:57
Zapata, Petre Marin, Baciu, Radoi, Golanski, Toja, Tiago, Ovidiu Petre, Nicolita, Dayro Moreno si Semedo. ......asta e primul 11......este oficial!!cred ca tiago si toja vor face un meci mare,la fel si Dayro impreuna cu Semedo!!FORZZA Steaua!! :steag_cruce_invers:

Nimic nou, iarasi vom juca din start 10 (noi) la 12 (ei)....

stelutawillis10.12.2008 19:21

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica

Lari10.12.2008 19:51

Iata pe cine trebuie sa batem:

Frey, Kroldrup, Donadel, Gamberini, Vargas, Mutu, Gilardino, Zauri, Montolivo, Santana, Felipe (i-am luat cum sunt scrisi pe UEFA, scuze de brambureala).

Spre deosebire de multi de aici, eu sunt optimist. Avem o sansa uriasa sa dam peste bot tuturor: presei, care ne-a desconsiderat masiv, papagalului nevorbitor de Mutu si, mai ales, celui mai mare jeg.

Sa straluceasca Steaua!!!

SzabiStelistu10.12.2008 20:00

@Lari

si eu sunt optimist!!!cred ca vom invinge azi...am pus si pe pariuri :Dgreseste mult Baciu si p.Marin:-ss

stelist24/2410.12.2008 20:08

incep petardele)

Marius10.12.2008 20:14

Bravo baieti! BRAVO!!!

strezahuzum10.12.2008 20:22

Pentru a 50-a oara, de ce naiba jucam cu Semedo (jucator de picior drept) pe stanga si cu Toja (jucator de picior stang) pe dreapta ? DUpa ce ca si asa nu sunt ei ceva super-vedete, mai sunt si jucati exact pe dos fata de ce-ar trebui.

Alex88pl10.12.2008 20:39

bai baieti,haideti sa facem cheta sa-l cumoparam dracu odata pe Semedo ala...ca e incredibil de prost.nici surdu nu era asa...eu pun 10 bani

Joga Bonito10.12.2008 20:42

Meci intre 2 echipe formate din pensionari.

cred in steaua mea10.12.2008 20:48
Meci intre 2 echipe formate din pensionari.

....care fac greva foamei.

Pleaca berbecu ?

Alin B.10.12.2008 20:48

Dumnezeule, cat e de slab Semedo... E ireal. Incredibil. Am incredere in Dorinel. Il baga pe Lovin si rezolva meciul.

zloty10.12.2008 20:50

noi jucam ca naiba ca nu avem jucatori ba si aia care ii avem joaca pa alte posturi +multi accidentati ,da Fiorentina cu jucatori de 50 milioane??:))))vai mama voastra de italieni

Adrian10.12.2008 20:56

Dorinel e ori orb, ori prost.

Pana in minutul 30, Toja, un jucator doar de picior stang, a jucat peste tot doar in stanga nu.

In tot acest timp, Semedo, un jucator de picior drept, a jucat doar pe stanga.

Dorinele tu te uiti la meciuri?!

Fan FC Steaua10.12.2008 20:57

Tojã e varzã....cel mai prost jucator care a jucat vreodata la Steaua... cel putin 8 mingi a pierdut...deci multe faze stricate...

Sa plece odata ciobanu, sa-si faca echipa Fc Steaua sau FC Athos, FC Steaua Crestina, FC Fãurei... si sa-i ia pe Banel, Dayro, toja, Semedo, Lovin si pe Stancu la el la echipa...

Sper sa faca Dorinel echipa din jucatori tineri...ca mi s-a scarbit de curvele astea de jucatori straini, si de prostii din echipa...

hypno10.12.2008 21:15

Baciu n-o fi el Maradona sau Popescu, dar de fiecare data cand a jucat si-a facut treaba excelent. Le poate da la multi peste bot. Tot respectu' pentru el.

Semedo si Toja .... pana si Dayro ... n-au ce cauta la Steaua (doar daca eventual tragem la locurile 4-8 in campionat).

Tiago ? de ce n-a fost folosit pana acuma ? De-ar fugi toti cat fuge Banel sau macar pe jumate.

Ce sa mai tot atata, avem jucatori care nu au ce sa caute in aceasta echipa. Si atat.

Forza Steaua

ros-albastru4ever10.12.2008 21:21

gata...mi-a ajuns...imi este scarba de echipa asta,de modul in care joaca....sau mai bine zis ca nu jucam absolut nimic frate...nu mai suport...am ajuns rusinea planetei...daon kkt de treaba ca nu e posibil sa nu joci chiar nimic

Joga Bonito10.12.2008 21:24

E trist baieti... Dorinel a primit ordin sa saboteze meciul, altfel nu-mi explic cum i-a inversat pe Toja si pe Semedo.

Radoi trebuia jucat mijlocas, ca fundas joaca mereu ezitant in meciurile cruciale.

Daca are cojones isi da demisia in seara asta si sa-l lase pe cioban sa antreneze. Macar sa nu-si pateze "onoarea".

Mandru ca sunt stelist!

«1234»