FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Armata vrea sa ia Steaua de la Becali

«156789»
mikutu08.12.2008 16:29

sa nu uitam doua lucruri importante : Becali sta rau cu averea ( chiar daca ne referim numai la lichiditati) , prima la mana . si a doua la mana , la fel de importanta , daca nu chiar mai importanta: fraierul a facut-o de oaie (ha ha ha ) , la alegeri !

daca mai adunam si oamenii de care si-a batut joc , si care pana acum or fi avut vreun motiv sa taca .....maimutoiul iese rau pe minus!

o vorba veche spne ca : '' politica este o ''puta''''! se pare ca ciobanasul mioritic a mizat pe un cal mort , iar acum plateste gresala!

are sau nu bani Armata sa intretina clubul ? nu stiu cat de mult conteaza! important e faptul ca niste militari au intrat in LPF , au dat sau nu ''buna ziua '' , au cerut acte din urma cu ''n-spe ani'' si au fost serviti ''la minut'' !!!!

iar daca umbla vorbe ca Hagi , nastase si Iordanescu ( general in rezerva) , sunt in spatele afacerii , sunt multe sanse de adevar!!!!!!!!

soclul razboinicului se clatina serios de cateva saptamani incoace! iar de cateva zile omul e tot mai speriat , mai disperat ! acum a aparut si cavaleria grea !!!!!

FORZA Steaua !!! HAI Armata !!!! HAI MILITARII !!!!

Protasov08.12.2008 16:38
O echipa de fotbal e ca un ziar.

Ziarele nu traiesc din numarul de exemplare vandute.Ziarele traiesc din publicitatea pe care o contin in paginile lor.

Da, asa este! Comparatia este foarte reusita cu singura rezerva ca acel ziar trebuie sa fie unul serios de opinie si nu unul de cancan. Eu nu am sustinut niciodata ca un club de fotbal trebuie sa faca profit.

Ci sa aduca imagine. Cu toate astea pt ca un ziar sa traiasca decent- sa isi plateasca redactorii, sa plateasca tipografia etc... si ca sa reprezinte cu succes imaginea celor care isi promoveaza afacerile si interesele, el insusi trebuie sa fie un model de succes. Cum va reusi asta? Pai in primul rand si prin obiectivitate si bun simt. Nimeni nu are sa-l mai citeasca daca opiniile cuprinse in el nu sunt oneste. Si atunci nici un holding serios nu are sa mai apeleze la serviciile lui de imagine ( a se citi publicitate).

Sa revenim la Steaua si la fotbal. Aici lucrurile stau asemanator. Cat timp echipa are succes toata lumea e fericita: atat investitorul cat si suporterii. In consecinta investitorul are sa cumpere jucatori noi de valoare, are sa mareasca salariile stiind ca lucrul asta ii sustine capitalul de imagine. Ia exemplul lui Lyon. Aulas are o afacere care are rulaj mai mic decat clubul de fotbal. Cu toate astea clubul de fotbal nu asigura cine stie ce profit. Interesant este ca bugetul lui creste de la an la an prin autofinantare. Sunt doua afaceri diferite care nu se intersecteaza decat intr-un singur punct. La capitolul imagine. Toata lumea a aflat cine este acest manager de succes.

DelPiero1008.12.2008 16:42

Eram sigur ca va veni clipa in care ciobanul este amenintat sa plece din Ghencea.Prevesteam asta de anul trecut.Doamne ajuta!

xray_rom08.12.2008 16:45
aceeasi generali in rezerva pe care i-a mituit bine de tot acum cativa ani pentru niste terenuri?. Din cate stiu se lucreaza la anularea actului prin care s-a facut schimbul de terenuri dintre Becali si Mapn, deci, vorbele lui Gigi catre generali " sa-mi dea toti banii inapoi" pot fi interpretate si in alt mod. ;)

Sunt convins ca dat spagi la greu, dar sunt spetze diferite. Aia cu terenurile e la DNA, dar se pare ca este moarta. Nu a fost dovedit nimic ilegal, altfel macar era in proces acum.

Cea cu Steaua e si mai complicata...

Dar ... daca sunt numai cativa rezervistii rataciti, e o furtuna in pahar cu apa... Unii sunt implicati politic, dar au gresit startul:))Alegerile s-au incheiat!Deh...batranetea!:))

Tot la GSP, Becali a infirmat si zvonul ca Nastase ar pregati ceva(a vorbit cu el) si inclina sa creada ca nici Hagi.

Se pare ca din lipsa de subiecte sportive, media sportiva concureaza CanCan-ul ...

Fac bani pe spatele sperantelor noastre:)))

CaTaLiNsm StElIsTu08.12.2008 16:50

O Doamne...doar nu o sa-mi vad visul cu ochii?!.Se pare ca Jijinio e cam pus la colt din toate partile,se pare ca toata"gloria"lui din vremurile bune abea au facut curba...avand efect de bumerang.Mai e putin si toate se vor rasfrange impotriva lui.

Sunt uni pe-aici care isi fac griji ca nu va fi cine sa"patroneze",sa cumpere Steaua...Un club ca si Steaua se vinde ca si panea calda.Iar chiar daca interesul nu va fi imediat,clubul poate exista o vreme in curtea MApN.Si dupa cum se vehicula...Hagi si Nastase nu sunt de ici de colo.Poate nu au ei averea lui JJ dar suport financiar si bani pt un inceput au!...

Poate nici atunci nu vom reusi mare lucru in materie de parformanta,dar macar o sa stim ca va fi liniste la echipa,ca valorile clubului vor fi apreciate la adevarata valoare,ca suporteri si nemultumirile lor vor "zgaria"pe cineva la ureche si nu vor fi inlaturate cu firme de bodyguarzi.

Sa dea Domnul sa plece ciobanul,in rest nu va faceti griji...prea multi oameni cu potential iubesc clubul asta ca sa-l lase de izbeliste.

Forever Steaua!!!!!!

dee08.12.2008 16:51
Sunt convins ca dat spagi la greu, dar sunt spetze diferite. Aia cu terenurile e la DNA, dar se pare ca este moarta. Nu a fost dovedit nimic ilegal, altfel macar era in proces acum.

de 3 ani DNA-ul tot ancheteaza, insa abia anul trecut au decis inceperea formalitatilor pentru revocarea actului. Nu Becali a facut ilegalitatea, generalii au prejudiciat Mapn-ul cu vreo 3mil de euro. Raman la parerea ca e vorba de un santaj: probabil Gigi le-a spus- de imi iau terenul inapoi, vreau sa-mi dati si mita pe care ati incasat-o, aia, evident ca au refuzat si au facut un contrasantaj: daca nu renunti la banii aia, iti luam Steaua.

mikutu08.12.2008 16:51
Dar ... daca sunt numai cativa rezervistii rataciti, e o furtuna in pahar cu apa... Unii sunt implicati politic, dar au gresit startul:))Alegerile s-au incheiat!Deh...batranetea!:))

Tot la GSP, Becali a infirmat si zvonul ca Nastase ar pregati ceva(a vorbit cu el) si inclina sa creada ca nici Hagi.

Se pare ca din lipsa de subiecte sportive, media sportiva concureaza CanCan-ul ...

Fac bani pe spatele sperantelor noastre:)))

sunt convins ca mitica a facut pe el cand a vazut acesti ''ramoliti'' ii cer acte de 11 ani !!!! de aceea le-a si dat repede!!!!!!!

si nastase trebuia sa confirme public ca e in spatele afacerii!!!!! nu zau ????!!!!!!

treaba e serioasa , altfel nu facea dobitocul conferinta de presa!

PS: pana acum va rugati cu totii sa dispara becaliotul ! acum cand e pe marginea prapastiei ...v-ati speriat cu totii. nici dracul , in maretia lui nu ne mai intelege!

godfather8608.12.2008 16:58
O Doamne...doar nu o sa-mi vad visul cu ochii?!.Se pare ca Jijinio e cam pus la colt din toate partile,se pare ca toata"gloria"lui din vremurile bune abea au facut curba...avand efect de bumerang.Mai e putin si toate se vor rasfrange impotriva lui.

Sunt uni pe-aici care isi fac griji ca nu va fi cine sa"patroneze",sa cumpere Steaua...Un club ca si Steaua se vinde ca si panea calda.Iar chiar daca interesul nu va fi imediat,clubul poate exista o vreme in curtea MApN.Si dupa cum se vehicula...Hagi si Nastase nu sunt de ici de colo.Poate nu au ei averea lui JJ dar suport financiar si bani pt un inceput au!...

Poate nici atunci nu vom reusi mare lucru in materie de parformanta,dar macar o sa stim ca va fi liniste la echipa,ca valorile clubului vor fi apreciate la adevarata valoare,ca suporteri si nemultumirile lor vor "zgaria"pe cineva la ureche si nu vor fi inlaturate cu firme de bodyguarzi.

Sa dea Domnul sa plece ciobanul,in rest nu va faceti griji...prea multi oameni cu potential iubesc clubul asta ca sa-l lase de izbeliste.

Forever Steaua!!!!!!

bn ar fi sa fie cum zici tu da tare ma tem ca o sa o sa dem de un drac si mai mare.

Pai tu ai habar cine sunt generalii aia. Probabil ca niste securusti ca altfel nu se puneau ei cu oamnei atat de bogati.

Asa ca ...ganditi-va bn va rog inainte sa va bucurati.

Cat despre faptul ca Steaua sa fie retrogadata,hmmmmm

o gluma proasta. Asta nu trbuie sa se intample sub nici o forma.

il_scorpio08.12.2008 17:02

Bha ce pot sa spun unii dintre voi sunt inconstienti total.

xray_rom08.12.2008 17:03
PS: pana acum va rugati cu totii sa dispara becaliotul ! acum cand e pe marginea prapastiei ...v-ati speriat cu totii. nici dracul , in maretia lui nu ne mai intelege!

Sper ca nu mie mi-ai spus asta!Ca te vad ca pe unul care stie sa si citeasca la fel de bine cum si scrie!

mikutu08.12.2008 17:08
Sper ca nu mie mi-ai spus asta!Ca te vad ca pe unul care stie sa si citeasca la fel de bine cum si scrie!

dupa cum vezi si singur este un PS , lasat intentionat mai jos cateva randuri , fata de primele 2 paragrafe care contin raspunsul catre citatele tale! nu era in special pentru tine , ci in general pentru toti ''speriatii'' !

citatul asta nou , nu prea il inteleg ! explica-te ;)

CaTaLiNsm StElIsTu08.12.2008 17:11

@godfather86

Pai tu ai vreun moment impresia ca generalii care au inceput demersurile,ei vor fi beneficiarii vre-unei cauze castigate...Beneficiar de drept e MApN.

Si iarasi drac mai mare ca JJ nu exista..deci putem nimeri rau...dar nu mai rau decat acum...

Stiu cxa oricum cine face ceea ce face nu o face de dragul Stelei...ci urmarind un anumit scop...dar macar voi stii ca chiar daca Steaua va fi privita in continuare ca si o vaca de muls,macar asta se va face de oameni cu mai mult respect pt ceea ce insemna istorie,palmares si suporteri...nu cred ca exista altul inafara de JJ care sa spuna...ce ma intereseaza pe mine de bagabonti,le interzic pe stadion,hahalere,etc-etc...

In concluzie...oricat de rau ar fi...mai rau de atat nu se poate.Am suferit enorm si mi-am auzit multe ca si stelist declarat din cauza acestui cioban...m-am saturat.

maye08.12.2008 17:13

mai rau de atat nu se poate....

redondo08.12.2008 17:13

Rau isi mai bat ziaristii joc de oameni uneori! Aceasta este o stire bomba fara nici un fel de fundament,bazata doar pe niste nascociri despre Nastase (pe care omul le Neaga) si unii generali trecuti in rezerva.A venit pauza de iarna,lipsesc subiectele,deci...Din pacate multi s-au apucat sa si sarbatoreasca deja.

ThereauRistul08.12.2008 17:31

L-am vazut pe bacaliot acuma la TV,sa stiti ca are dreptate: si dak echipa se intoarce la MApN e o problema...nu mai poate evolua in Europa pentru ca in competitiile europene nu mai pot participa echipele departamentale!!!!!! sad but true!!

bebeto08.12.2008 17:32

:steag_cruce_invers::bananadance::bananadance::steag_cruce_invers:

asta da veste buna....am mai spus-o si altadata,cea mai sigura si reala sansa ca Steaua sa scape de maimutoi este ca generalii din Armata romana sa se trezeasca si sa-si ia clubul inapoi.pt cei care isi fac griji ca nu Armata nu are resurse financiare pt un club asa mare...Steaua nu are neparata nevoie de finantatori,se poate finanta si singura(poate apela si la fani cum e ex. realului),ce are nevoie Steaua este doar de un conducator de club profesionist,care angajeze la club numai profesionisti,de sus pina jos.Hagi ar putea fi o solutie...ca manager general nu antrenor in orice caz.oricum sa speram ca acest demers nu este doar un foc de paie si ca anul viitor ne va aduce o mare bucurie.doamne ajuta

FORZAAAA Steaua FOREVER!!!

godfather8608.12.2008 17:34
@godfather86

Pai tu ai vreun moment impresia ca generalii care au inceput demersurile,ei vor fi beneficiarii vre-unei cauze castigate...Beneficiar de drept e MApN.

Si iarasi drac mai mare ca JJ nu exista..deci putem nimeri rau...dar nu mai rau decat acum...

Stiu cxa oricum cine face ceea ce face nu o face de dragul Stelei...ci urmarind un anumit scop...dar macar voi stii ca chiar daca Steaua va fi privita in continuare ca si o vaca de muls,macar asta se va face de oameni cu mai mult respect pt ceea ce insemna istorie,palmares si suporteri...nu cred ca exista altul inafara de JJ care sa spuna...ce ma intereseaza pe mine de bagabonti,le interzic pe stadion,hahalere,etc-etc...

In concluzie...oricat de rau ar fi...mai rau de atat nu se poate.Am suferit enorm si mi-am auzit multe ca si stelist declarat din cauza acestui cioban...m-am saturat.

Nu stiu daca nu exista mai rau .

Sa luam spe exemplu..........Dinami si Rapid. Noi barim mai scoatem capu in Europa cat de cat.

Nu trebuie sa te arunci la orice varianta daca nu se gaseste ceva concret.

Si pe da alta parte Gigi nu da pe degeaba clubul si in Romania nu vad pe nimeni sa dea 40 -50 mil CASH.

xray_rom08.12.2008 17:34
de 3 ani DNA-ul tot ancheteaza, insa abia anul trecut au decis inceperea formalitatilor pentru revocarea actului. Nu Becali a facut ilegalitatea, generalii au prejudiciat Mapn-ul cu vreo 3mil de euro. Raman la parerea ca e vorba de un santaj: probabil Gigi le-a spus- de imi iau terenul inapoi, vreau sa-mi dati si mita pe care ati incasat-o, aia, evident ca au refuzat si au facut un contrasantaj: daca nu renunti la banii aia, iti luam Steaua.

Nu ma refer la cazul Becali, dar asta cu prejudiciu din schimburi de terenuri este ca-n bancul ala cu "ai basca?DA!De ce n-ai?"...Pai numai am!Atunci de ce nu mai ai?"

Orice cotatie la "pretul pietei" este discutabila, mai ales la terenuri si cu atat mai mult la barter!

Expertiza iese "cum o platesti":)) Nu este ceva masurabil in mod obiectiv, ca la un produs care are evidentiate clar in el costurile de productie si apoi sa spui ca a fost vandut in pierdere, sub costuri!

Apoi, poti sa vrei sa vinzi ceva "la pretul pietei" dar daca nu ai clienti lasi din pret cand iti frige buza dupa bani! Plecand de la ideea asta, toti care vand sub pretul pietei pt a debloca lichiditatiile din stocuri ar trebui bagati la puscarie :)E o aiureala!

Nu are nicio sansa DNA-ul! Daca Mapn ar fi avut 2 oferte scrise si ar fi ales-o pe a lui Becali, desi scria negru pe alb ca e mai proasta, abia atunci era o baza legala a demersului DNA. Toti se oftica acum ca nu au avut bulanul si inspiratia ciobanului ... Daca Becali a dat spaga, a dat ca sa se incheie afacerea mai repede fata de binecunoscuta tergiversare dintr-un sistem birocratic si nu ca aia sa incalce legea. Nici aia nu-si puneau pielea la saramura daca era ceva ilegal. Cine prevadea atunci ca o vor lua razna preturile peste cativa ani si-l vor umple de bani pe tembel?Au dat pamant si au luat pamant, nu bani! Pamant "chior" fara nici o bogatie subterana au dat si tot asa au luat!Ma rog, dar nu e treaba mea sa fac lumina in daravela asta:)))

bebeto08.12.2008 17:41
L-am vazut pe bacaliot acuma la TV,sa stiti ca are dreptate: si dak echipa se intoarce la MApN e o problema...nu mai poate evolua in Europa pentru ca in competitiile europene nu mai pot participa echipele departamentale!!!!!! sad but true!!

de unde ai scos timpenia asta...bayern münchen tine de landul bavarez si de primaria müncheneza,beckenbauer este doar manager general nu patron. de fapt in bundesliga nu exista nici o echipa privata asa cum este Milan,Chelsea etc.

Protasov08.12.2008 18:01

@xray,

Eu imi aduc perfect de bine aminte cum erau preturile la terenuri atunci, cand scandalul a izbucnit in presa.

In Pipera se vindeau deja cu 50$/mp, pe cand in Stefanesti nu sareau de 1-2$/mp. Prejudiciul poate fi dovedit daca exista. Exista arhive, memoria oamenilor nu este asa scurta. Nu cunosc insa felul dobandirii acolo asa incat prefer sa ma opresc aici.

xray_rom08.12.2008 18:13
@xray,

Eu imi aduc perfect de bine aminte cum erau preturile la terenuri atunci, cand scandalul a izbucnit in presa.

In Pipera se vindeau deja cu 50$/mp, pe cand in Stefanesti nu sareau de 1-2$/mp. Prejudiciul poate fi dovedit daca exista. Exista arhive, memoria oamenilor nu este asa scurta. Nu cunosc insa felul dobandirii acolo asa incat prefer sa ma opresc aici.

Si crezi ca procurorii DNA sunt mai fraieri decat ii credem noi si nu stiau unde sa caute? Vezi ca s-a tinut cont de pret si nu s-a dat mp pe mp. Becali a dat mai mult pamant decat a luat.

In 3 ani, daca erau vinovati, deja aveau 2 ani de parnaie. Cazul asta seamana cu afacerea Motorola a lui Stanculescu, alt balon de sapun. Pe ala au vrut sa-l termine sa taca. Daca nu au reusit cu Motorola au reusit cu revolutia:)

"Specula" cu terenuri in Pipera pt imobiliare, dezvoltari si explozia "preturilor de piata" au inceput dupa ce Becali era proprietar, nu inainte! Chiar el a recunoscut ca atunci cand a facut schimbul nu se gandea sa faca afaceri imobiliare acolo, ci ferme.

mikutu08.12.2008 18:30
Si crezi ca procurorii DNA sunt mai fraieri decat ii credem noi si nu stiau unde sa caute? Vezi ca s-a tinut cont de pret si nu s-a dat mp pe mp. Becali a dat mai mult pamant decat a luat.

In 3 ani, daca erau vinovatii, deja aveau 2 de parnaie. Cazul asta seamana cu afacerea Motorola a lui Stanculescu, alt balon de sapun. Pe ala au vrut sa-l termine sa taca. Daca nu au reusit cu Motorola au reusit cu revolutia:)

"Specula" cu terenuri in Pipera pt imobiliare, dezvoltari si explozia "preturilor de piata" au inceput dupa ce Becali era proprietar, nu inainte! Chiar el a recunoscut ca atunci cand a facut schimbul nu se gandea sa faca afaceri imobiliare acolo, ci ferme.

anul asta a fost an electoral ! nu a cazut nici un nume important! DNA -ul nu a facut nici o declaratie referitor la ancheta asupra lui Becali! nici el insusi nu a declarat prea multe! deci ..''e loc'' pentru orice de acum inainte!

bla bla08.12.2008 19:00

Pentru simpatizantii lui MarEan Vanghelie,un sfat de la nea Imi:nu va faceti iluzii caci o sa traiti deziluzii!

La manipularea presei prietena Stelei s-a pus la cale zilele astea, inaintea jocului cu Fiorentina,o mare cacialma!

Prostii,noi suporterii Stelei,punem botul si gata scandalul.

xray_rom08.12.2008 19:03

@mikutu

anul asta a fost an electoral ! nu a cazut nici un nume important! DNA -ul nu a facut nici o declaratie referitor la ancheta asupra lui Becali! nici el insusi nu a declarat prea multe! deci ..''e loc'' pentru orice de acum inainte!

Frate! Te amagesti cu gaselnitza anului electoral:))

Nu ai trait in tara???

Nu numai in anul asta, ca ar fi fost chipurile, an electoral.

De cand e DNA-ul nu a cazut nici un "rechin". Mai mult!Din '89 pana acum justitia nu a bagat la racoare nici unul! Nici terorist, nici jefuitor.

Doar i-a plimbat prin fata TV-ului ca in acvariu...

Sa-ti reamintesc?Temesan, Tender, Nastase, Mitrea, Patriciu, Iakubov, Marian Iancu, etc... Si nu mai continui lista! Sunt zeci! Toate baloane de sapun! Unde mai pui ca Patriciu le-a luat si bani ca l-au ascultat. E un fel a spune ca le-a luat bani, ca tot noi prostimea platim, cum tot noi am platit si zecile de milionae E, cat a costat statul toate aceste anchete ale incompetentei si ale jocurilor politice, de la teroristii din '89 si pana acum!

Fear08.12.2008 19:26

Dupa ce am citit articolu pot trage 2 concluzii : una proasta si alta si mai proasta

Cea proasta : Daca se va adeverii zvonu cum ca Becali va pleaca de la Steaua si clubul va revenii armatei in 2 anii ne batem la retrogradare..

Cea si mai proasta : daca Becali nu va vinde Steaua si Armata va castiga procesu legat de palmares .. Steaua se va rupe in 2 : numele si palmaresul pana la cumpararea clubului de catre Becali va revenii Armatei iar jucatorii lui Becali ..

P.S : NoWeed astept inca 10% warn pt vestile proaste aduse

«156789»