Adica vrei sa spui ca aia au fost supusi, cuminti si nu au suparat procurorii, de aceea au scapat?
)Daca ar fi adevarat(desi nu e) ar fi cea mai mare injosire adusa fiintei umane de catre un stat, care nu poate fi populat decat de pupincuristi! Sa fim seriosi! E un SF dupa Orwell ce spui tu acolo!
Oricat cat de mult nu l-am avea la inima pe Becali, nu poate fi belit si condamnat de DNA numai ca este arogant si ca a dat cu bata in bata enervandu-i. Stti vorba aia...prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul, dar pentru prostie este scoala, medicina sau ignorarea, nu justitia atat timp cat nu a incalcat legea!Indiferent cum se numeste acel prost!
Daca am ajunge ca in tara asta sa fim haituiti de justitie pentru fapte imaginare, in contul "datului cu bata-n balta" , al arogantei sau ca enervam pe unul si pe altul din "oficiali", inseamna ca nu ne mai ramane decat sa emigram in masa!
vreau sa spun ca in politica , o mana o spala pe cealalta! adica , acum avem ''noi'' puterea , furam noi ! dupa ce veniti ''voi'' la putere , ne veti da 2-3 vergeluse la poponet ( vezi cazul Adrian nastase ) , ca am furat si blablabla , de ochii poporului , dupa care furati si voi ! peste 4 ani , schimbam pozitiile , pastrand aceleasi reguli !
numai ca , atunci cand i-a venit randul , nici unul nu a provocat mascarada deliberata pe care a facut-o Becali , cu mintea lui redusa , fata de institutiile statului ( aduc aminte aici recentele declaratii la adresa dna-ului , nementionand ''caterinca'' facuta pe seama MApN-ului , Presidentiei , si fata de alti oameni politici ) ! mascarada care trebuia sa ''dea bine'' in ochii fraierului din popor , care ulterior ar fi trebuit sa-l voteze cu ochii inchisi pe razboinic!
toate aceste luari de pozitie ale maimutoiului , venind intr-o perioada in care avea o acoperire ( politica/ probabil cineva credea in viitorul lui politic....si probabil din punct de vedere al sprijinului invizibil din partea unor oameni cu influenta ) , care acum se pare ca nu mai exista , odata cu pierderea alegerilor !
sa fim convinsi de un lucru : Becali , prin felul lui de a da declaratii si a arunca cu noroi in stanga si in drapta a deranjat multi oameni importanti ( stiuti de noi de la TV , sau nu ) . iar vremea cand va plati pentru declaratiile lui , va veni , acum sau mai tarziu ! si va plati penal , sau....altfel ( vezi erbasu , anghelescu )! de scapat nu scapa ...ca e prost ! cand liota de juristi si experti contabili , care ii fluidizeaza afacerile va socoti ca e cazul , sau va fi ''determinata'' sa paraseasca ''titanicul Becali COMP '' , respectivul va cadea cu poponetul in.... balta si se va uda rau de tot !
cat despre :'''Oricat cat de mult nu l-am avea la inima pe Becali, nu poate fi belit si condamnat de DNA numai ca este arogant si ca a dat cu bata in bata enervandu-i.'''...mi se pare ca ..daca s-ar dori , declaratiile lui ''belicoase '' la adresa institutiei respective ( numai ) , pot fi obiectul unei autosesizari cu urmari penale . mi se pare ca i se spune ''subminarea autoritatii statului'' ! nu bag mana in foc , astept pareri avizate , despre aceasta posibilitate!