FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mos Craciun Stelist

«1234»
Freedman29.12.2008 17:31

VOTATI PREDA Nicusor ADRIIAN !!!! STELIST PANA LA MOARTE :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

Azzido29.12.2008 18:08

Votati Gigi Fecali si partidul sticla de fier !

LACATUS729.12.2008 18:57

pe mine cine ma voteaza????????ZOLDI FRANCISC-Victor Astept voturi;) Dar cine e Dee,care e bradul lui?Vad ca are multi dusmani:) Azzido,ms mult pt comentariu,primesc si un vot?:)

iulia.C29.12.2008 21:49

Scria undeva ca n-am voie sa mi fac reclama pe dc? in fine.. asta este.. dar daca nu ati specificat mai de mult nu mi se pare corect :) Forza Steaua ;)

Azzido29.12.2008 21:51

e o chestie ce se subintelege si nu e corect fata de ceilalti.

pana la urma rasplatim calitatea, nu cantitatea.

Forza Steaua !

iulia.C29.12.2008 21:52

da bine.. daca nu ati zis de la inceput nu aveti dreptul sa ziceti acum. multe se pot subintelege ;) in fine, asta e Romania si mentalitatea oamenilor.. nu avem ce sa schimbam la asta...

dee30.12.2008 08:26
Nu cred ca doar existenta celor doua culori definitorii ar trebui sa stea la baza votului ci si aspectul...lucru care vad ca nu se prea intampla.

Bravo tuturor,felicitari si administratorilor pentru concurs.

Multe criterii ar fi trebuit sa fie, insa pana la urma cel mai important este lumina in suflet adusa de Sarbatori, bucuria impartasita a unei dupa-amieze de decembrie in care spiritul Craciunului a intrat in sufletele noastre. E o adevarata placere si relaxare sa ii privesti pe toti, de la mosuletii aia simpatici ai lui Zoldi pana la coronita Olimpiei.

Din partea mea au cu totii un punct, chiar doua cei care au ales bradul natural, infinit mai greu de ornat spectaculos decat cel artificial, care are din start avantajul unui coronament bogat. Brazii lui Vlad , Irina, Madalin ( mai sunt si altii insa nu le-am retinut numele) sunt adevarate provocari , iti trebuie multa ingeniozitate,deci, cu atat mai mult sunt de admirat.

wade30.12.2008 08:27

ati specificat undeva inainte de inceperea concursului ca nu este permisa folosirea dc++ sau a altor metode de a face lumea sa voteze? si de unde pana unde stiti voi ca unii useri s au inregistrat numai pentru a vota? asta e chiar tare...daca vreti sa faceti un concurs, sa l faceti calumea si cu regulamente clare dinainte...nu care se schimba cum vreti voi. sunt curios ce se intampla daca trece altcineva pe primul loc...inventati altceva? patetic :puke::puke::sick::sick::tomato::tomato: ...

Virgil30.12.2008 09:15

Andreea Muresan, fara cuvinte.

bodanelu30.12.2008 09:17

nu e patetic. dar a fost prea evident. Eu, un concurent, puteam sa-mi caut un program care schimba ip-ul la minut, si-mi faceam 200 de conturi si ma votam. dar am ales sa raman cinstit, cu 2 voturi :)

recunosc, bradul lu` dee, al lu` alina si inca doua sunt foarte foarte frumoase.

un plus pentru globurile cu emblema Stelei. Dupa mine merita un premiu special.

@Virgil, dar Bogdan-Ionut ce are? :D

Marius30.12.2008 10:00

Bogdan-Ionut nu e Andreea Muresan, ca sa zic asa :D

Apropo Ioane :D esti in Bucuresti pe 7? :))))

bodanelu30.12.2008 10:12

se pare ca da... sunt in Bucuresti de pe 4 :)

wade30.12.2008 10:19

era "prea evident"...da, sigur. nu e vorba de a trisa si de a schimba n ip uri, ci de a sti sa ti faci "campanie" ca sa zic asa...e o mare diferenta intre a sti sa iti atragi sustinatori si a trisa. Si ps: e simplu sa dau un deconnect si reconnect la net ca sa mi se schimbe ip ul...toti puteam face asta.

iulia.C30.12.2008 10:41

auzi ca evident.. ce e asa greu sa-ti convingi toti prietenii stelisti de pe mess sa te voteze? daca nu ai putere de convingere e problema ta, dar nu mai vb daca nu stii... si lasa, ca daca erai tu pe 1 se gasea alta scuza si se inventau niste reguli sa fi descalificat, sa castige trebuie :) :) :)

Marius30.12.2008 10:44

iulia, e o conspiratie fata. Eu voiam sa castigi tu, dar nu am putut sa fac nimic... m-au ciuruit :(

iulia.C30.12.2008 10:47
:) eu vorbeam serios sa stii.. daca dadeam anunt la ziar pt voturi era interzis? sau stai, ca la voi regulile sunt puse pe parcurs.. am uitat, iertare :) :-j
Marius30.12.2008 10:55

iulia, ar fi fost... imoral, sa zicem :)

de ce, o sa ma intrebi. pentru ca voturile in acest concurs trebuie indreptate de catre useri spre bradul cel mai frumos, nu spre bradul cu cel mai bun "lobby". e o competitie amicala intre stelisti, nu un curs de geopolitica.

rezistenta_ultras30.12.2008 12:29

imi scot votul la vanzare pentru cei interesati...astept oferte

P.S:dupa o analiza mai atenta a listei de messenger,cred ca pot bune la bataie in jur de 20 de voturi(20 de useri fcsteaua.ro gata sa voteze)...nu glumesc!

bodanelu30.12.2008 13:27

rezistento... bere? :D

rezistenta_ultras30.12.2008 13:31
rezistento... bere? :D

e abia prima oferta bogdanele...mai sunt destule zile pana pe 5 ianuarie...sa vedem cu ce propuneri vin fetele din concurs...

dee30.12.2008 13:40
imi scot votul la vanzare pentru cei interesati...astept oferte

ce usor i-a fost lui Gigi cu voi :shifty:

vezi sa nu te lasi, trage mai mult de la bodanelu, ce-ai aia o amarata de bere?! macar o sticla de whisky !!!

sheva_dicanio30.12.2008 13:42

PIRVU Alexandru Gabriel DE DEPARTE

korynna30.12.2008 13:48

Sheva, te-ai trezit prea tarziu...

c.ronaldo1730.12.2008 13:50

Ce dobitoc sunt! Abia acum am aflat de concursul asta.

Stanici30.12.2008 14:08
Andreea Muresan, fara cuvinte.

Adica Andreea Muresan muta? :bananadance:

«1234»