VOTATI PREDA Nicusor ADRIIAN !!!! STELIST PANA LA MOARTE ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VOTATI PREDA Nicusor ADRIIAN !!!! STELIST PANA LA MOARTE ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Votati Gigi Fecali si partidul sticla de fier !
pe mine cine ma voteaza????????ZOLDI FRANCISC-Victor Astept voturi;) Dar cine e Dee,care e bradul lui?Vad ca are multi dusmani:) Azzido,ms mult pt comentariu,primesc si un vot?![]()
Scria undeva ca n-am voie sa mi fac reclama pe dc? in fine.. asta este.. dar daca nu ati specificat mai de mult nu mi se pare corect
Forza Steaua ![]()
e o chestie ce se subintelege si nu e corect fata de ceilalti.
pana la urma rasplatim calitatea, nu cantitatea.
Forza Steaua !
da bine.. daca nu ati zis de la inceput nu aveti dreptul sa ziceti acum. multe se pot subintelege
in fine, asta e Romania si mentalitatea oamenilor.. nu avem ce sa schimbam la asta...
Nu cred ca doar existenta celor doua culori definitorii ar trebui sa stea la baza votului ci si aspectul...lucru care vad ca nu se prea intampla.Bravo tuturor,felicitari si administratorilor pentru concurs.
Multe criterii ar fi trebuit sa fie, insa pana la urma cel mai important este lumina in suflet adusa de Sarbatori, bucuria impartasita a unei dupa-amieze de decembrie in care spiritul Craciunului a intrat in sufletele noastre. E o adevarata placere si relaxare sa ii privesti pe toti, de la mosuletii aia simpatici ai lui Zoldi pana la coronita Olimpiei.
Din partea mea au cu totii un punct, chiar doua cei care au ales bradul natural, infinit mai greu de ornat spectaculos decat cel artificial, care are din start avantajul unui coronament bogat. Brazii lui Vlad , Irina, Madalin ( mai sunt si altii insa nu le-am retinut numele) sunt adevarate provocari , iti trebuie multa ingeniozitate,deci, cu atat mai mult sunt de admirat.
ati specificat undeva inainte de inceperea concursului ca nu este permisa folosirea dc++ sau a altor metode de a face lumea sa voteze? si de unde pana unde stiti voi ca unii useri s au inregistrat numai pentru a vota? asta e chiar tare...daca vreti sa faceti un concurs, sa l faceti calumea si cu regulamente clare dinainte...nu care se schimba cum vreti voi. sunt curios ce se intampla daca trece altcineva pe primul loc...inventati altceva? patetic ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Andreea Muresan, fara cuvinte.
nu e patetic. dar a fost prea evident. Eu, un concurent, puteam sa-mi caut un program care schimba ip-ul la minut, si-mi faceam 200 de conturi si ma votam. dar am ales sa raman cinstit, cu 2 voturi ![]()
recunosc, bradul lu` dee, al lu` alina si inca doua sunt foarte foarte frumoase.
un plus pentru globurile cu emblema Stelei. Dupa mine merita un premiu special.
@Virgil, dar Bogdan-Ionut ce are? ![]()
Bogdan-Ionut nu e Andreea Muresan, ca sa zic asa ![]()
Apropo Ioane
esti in Bucuresti pe 7?
))
se pare ca da... sunt in Bucuresti de pe 4 ![]()
era "prea evident"...da, sigur. nu e vorba de a trisa si de a schimba n ip uri, ci de a sti sa ti faci "campanie" ca sa zic asa...e o mare diferenta intre a sti sa iti atragi sustinatori si a trisa. Si ps: e simplu sa dau un deconnect si reconnect la net ca sa mi se schimbe ip ul...toti puteam face asta.
auzi ca evident.. ce e asa greu sa-ti convingi toti prietenii stelisti de pe mess sa te voteze? daca nu ai putere de convingere e problema ta, dar nu mai vb daca nu stii... si lasa, ca daca erai tu pe 1 se gasea alta scuza si se inventau niste reguli sa fi descalificat, sa castige trebuie
:) ![]()
iulia, e o conspiratie fata. Eu voiam sa castigi tu, dar nu am putut sa fac nimic... m-au ciuruit ![]()
iulia, ar fi fost... imoral, sa zicem ![]()
de ce, o sa ma intrebi. pentru ca voturile in acest concurs trebuie indreptate de catre useri spre bradul cel mai frumos, nu spre bradul cu cel mai bun "lobby". e o competitie amicala intre stelisti, nu un curs de geopolitica.
imi scot votul la vanzare pentru cei interesati...astept oferte
P.S:dupa o analiza mai atenta a listei de messenger,cred ca pot bune la bataie in jur de 20 de voturi(20 de useri fcsteaua.ro gata sa voteze)...nu glumesc!
rezistento... bere? ![]()
rezistento... bere?![]()
e abia prima oferta bogdanele...mai sunt destule zile pana pe 5 ianuarie...sa vedem cu ce propuneri vin fetele din concurs...
imi scot votul la vanzare pentru cei interesati...astept oferte
ce usor i-a fost lui Gigi cu voi ![]()
vezi sa nu te lasi, trage mai mult de la bodanelu, ce-ai aia o amarata de bere?! macar o sticla de whisky !!!
PIRVU Alexandru Gabriel DE DEPARTE
Sheva, te-ai trezit prea tarziu...
Ce dobitoc sunt! Abia acum am aflat de concursul asta.
Andreea Muresan, fara cuvinte.
Adica Andreea Muresan muta? ![]()