FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mos Craciun Stelist

«1234»
fcsteaua.ro05.12.2008 20:58

Astazi, 28 Decembrie 2008, s-a incheiat concursul "Bradul Ros-Albastru", oraganizat de Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti si fcsteaua.ro.

Ne-au fost trimise de catre suporterii stelisti, un numar de 77 poze, care au fost atasate mai jos.

Comentariile referitoare la acest concurs puteti sa le postati aici, votarea se face pe forum,

LA ACEASTA ADRESA

Se accepta un singur vot/cont.

Nu incercati sa votati de pe acelasi IP cu mai multe conturi! (primiti ban IP+cont sters)

O sa se acorde 3 premii, dupa cum am postat mai jos + un premiu special acordat de redactia fcsteaua.ro

Votarea se va incheia la data de 5.01.2009, ora 12:00

Succes !

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti si FCSteaua.ro lanseaza concursul "Mos Craciun Stelist" cu prilejul sfintei sarbatori a nasterii Domnului nostru Iisus Hristos.

Trimite-ne in intervalul 10 - 27 decembrie la adresa de e-mail c***@*** doua poze cu bradul tau decorat in culorile rosu si albastru si ai sansa sa castigi unul dintre urmatoarele premii:

Locul 1: Minge UCL Star, esarfa Steaua-Fiorentina, set pixuri FCSB, set breloc si PIN

Locul 2: Sapca Steaua -Nike, esarfa Steaua-Fiorentina, set pixuri FCSB, set breloc si PIN

Locul 3: Stick USB 1 GB, esarfa Steaua-Fiorentina, set pixuri FCSB, set breloc si PIN

Premiu special: esarfa Steaua-Fiorentina, set pixuri FCSB, set breloc si PIN

Concurentii sunt rugati sa specifice in e-mail-ul cu cele doua poze urmatoarele date:

Numele si prenumele

Adresa

CNP

Numarul de telefon la care pot fi contactati

In data de 28 Decembrie o sa postam pe forum pozele primite de la utilizatori.

Intre 28 Decembrie si 5 Ianuarie, utilizatorii fcsteaua.ro o sa voteze castigatorii concursului.

FCSteaua.ro

axl06.12.2008 12:33

O idee foarte buna, salut AISS pentru initiativa!

DonAndres06.12.2008 13:49

Fratilor.......stiu ca se face muzeul echipei.Se ofera cineva sa-mi primeasca si mie toate revistele UCL +bilete+alte materiale despre Steaua si sa le doneze????(reviste UCL=anii 90.......dau si fularul de la Glasgow Rangers)!

Astept pe mess!!!!!!!PM!!!!!!!!!!!!

Cineva din Bucuresti!

Lupta Steaua!!!

Il Soldatino06.12.2008 14:24
Fratilor.......stiu ca se face muzeul echipei.Se ofera cineva sa-mi primeasca si mie toate revistele UCL +bilete+alte materiale despre Steaua si sa le doneze????(reviste UCL=anii 90.......dau si fularul de la Glasgow Rangers)!

Astept pe mess!!!!!!!PM!!!!!!!!!!!!

Cineva din Bucuresti!

Lupta Steaua!!!

Sfatul meu este sa le tii la tine inca o perioada.

In clipa in care vei fi sigur ca acest muzeu are sanse sa fie functional si este o actiune serioasa, atunci intentia ta este extraordinara si va fi bine primita. In acest sens eu inca astept ceva mesaje ale conducerii Stelei catre suporterul stelist de rand. Deocamdata suporterul de rand al Stelei fie este golan, fie confundat cu un gornist, fie ignorat daca nu este de acord cu hegemonia lui Becali...

Pana in clipa in care vom simti cu totii ca "a venit clipa" si ca Steaua este din nou a suporterilor, eu cred ca persoana cea mai potrivita sa aiba grija de acest tip de comori esti chiar TU. Acolo este o mica bucatica din istoria glorioasa a clubului NOSTRU iar cei mai indreptatiti sa o detinem suntem NOI.

Asadar, daca nu vrei ca sa contribui la proiectul "Cupa Campionilor Europeni este scrumiera lui George Becali" eu te sfatuiesc prieteneste sa mai ai putina rabdare. Putina, nu mult.....Poate avem noroc

w3bmaster06.12.2008 14:33

Spor cu concursu ....

STARforce06.12.2008 14:40

Cred ca ar trebui mutata conversatia cu muzeul...

On topic>>Sper sa participe cat mai multa lume la concurs.Eu ma bag!

Il Soldatino06.12.2008 14:54
Cred ca ar trebui mutata conversatia cu muzeul...

On topic>>Sper sa participe cat mai multa lume la concurs.Eu ma bag!

Da, ai dreptate cu privire la conversatia legata de muzeu. Ne bucuram sa te avem printre concurenti si asteptam cu mare interes fotografiile tale.

dee06.12.2008 16:35
Interesanta initiativa! Am discutat azi cu consoarta mea si nu prea vrea bradul in 2 culori... :biggrin:

nicio problema, putem lansa in paralel "bradul lui Mitica", sau bradul ligii 1, care-i (evident) multicolor. Consoartele/consortii vor fi multumiti ;)

Yoyoyoi06.12.2008 16:59

doar ca alea cu bradul lu Mitica sau alea cu bradul tricolor ar trebui sponsorizate de LPF sau FRF :D

La concurs ma bag si eu, dar as vrea locul 3 ca n-am ce face cu mingea, in schimb stick-ul e bine primit :laugh:

axl06.12.2008 17:01

La stick mi-a ramas si mie gandul.

Yoyoyoi06.12.2008 17:06

eu am zis prima :P

axl06.12.2008 17:09

Nu ma intereseaza, daca vreau imi cumpar singur un stick de 2 Giga! Na!

STARforce06.12.2008 17:16

Eu vreau locul 1!Mingea aia e belea!

dee06.12.2008 18:02

Vad ca nu se inghesuie nimeni pt locul 2, fie .. il vreau eu ( insa fara esarfa,pixuri, sapca etc.. doar ca denumire generica)

alexandru_mare07.12.2008 13:09

de laudat initiativa AISS dar ce frumos ar fi daca cei care castiga sau cei de la AISS ar face o fapta buna de Craciun sa trimita niste materiale pe la centre de plasament si leagane de batrani ar fi un gest superb de sarbatori

dee07.12.2008 15:35
sa trimita niste materiale pe la centre de plasament si leagane de batrani

nu prea au ce sa faca cu materialele promotionale , insa daca fiecare dintre noi am dona 5 RON pentru un cozonac, cu siguranta am face o mica bucurie de Craciun varstnicilor dintr-un azil de batrani si le-am usura povara singuratatii.

valentin2day07.12.2008 15:38
nu prea au ce sa faca cu materialele promotionale , insa daca fiecare dintre noi am dona 5 RON pentru un cozonac, cu siguranta am face o mica bucurie de Craciun varstnicilor dintr-un azil de batrani si le-am usura povara singuratatii.

o idee foarte buna

miner07.12.2008 19:44

Spuneti in ce cont se pot trimite bani. Eu as vrea sa donez 50 lei.

sabin130708.12.2008 22:57

Sa speram ca va fi o lupta acerba intre brazi.

korynna08.12.2008 23:07

Imi cer scuze de off topic, dar ideea cu niste donatii pentru un azil sau pentru o casa de copii mi se pare foarte buna.Suntem "golani", dar avem suflet si cred ca am face mari bucurii unor oameni simpli.

Il Soldatino09.12.2008 05:34
Imi cer scuze de off topic, dar ideea cu niste donatii pentru un azil sau pentru o casa de copii mi se pare foarte buna.Suntem "golani", dar avem suflet si cred ca am face mari bucurii unor oameni simpli.

Ideea este excelenta, fondurile sunt extrem de mici. Din cei peste cinci milioane de simpatizanti ai Stelei avem in AISS vreo 100-150. Daca acest "stelism pana la moarte" s-ar concretiza prin implicare sunt sigur ca in viitor vom reusi sa punem in practica toate ideile de acest tip. Din pacate, la noi exista multi oameni care asteapta de la altii sa "faca ceva".

dee09.12.2008 05:39

nu trebuie sa fii in AISS pentru a finanta o astfel de campanie de caritate, insa strangerea de fonduri ar avea o mai mare credibilitate daca ar fi tutelata de AISS si nu de un user obisnuit al forumului.

korynna09.12.2008 10:25

Eu sunt dispusa sa dau o suma de bani si nu sunt in AISS.Pot sa vorbesc si cu alti prieteni de pe la stadion, iar pe forum sunt sigura ca o sa se mobilizeze destui oameni.Mi-ar face placere sa colaboram. :P

Il Soldatino09.12.2008 10:29
Eu sunt dispusa sa dau o suma de bani si nu sunt in AISS.Pot sa vorbesc si cu alti prieteni de pe la stadion, iar pe forum sunt sigura ca o sa se mobilizeze destui oameni.Mi-ar face placere sa colaboram. :P

:) Daca ar mai fi vreo 500 ca tine

korynna09.12.2008 11:17

500 nu stiu, dar daca vrei cu adevarat sa faci ceva, reusesti.Mai ales un gest caritabil intr-o perioada in care toti suntem mai buni.

«1234»