nu-mi vine sa cred!
nu-mi vine sa cred!
Acelasi Pantelis ! bravo tata!
Kapetanos rulz !!!
Mi-a plãcut Andrei Ionescu , un jucãtor de valoare , dar se complicã mult ![]()
bravo kapetanos
A reinviat STELISMUL !
V.I.C.T.O.R.I.E.
bine Petre
:D
bine kapetanos ai fost unde trebuie ![]()
IN SFARSIT!!!bravo pantelis!!bravo Munteanu!!important e ca am castigat:D:D
fereasca D-zeu.. a`ti vazut si voi clasa lu Dayro Moreno la ultima faza.. cum poti sa dai in asemenea hal frate ?!??? daca luam toti useri de pe forumu asta sigur 99,9% dau mai bine ca pacaliciul asta
A intrat Andrei Ionescu bancul zilei
Bancul zilei esti tu, Ionescu a jucat foarte bine!
ce va spuneam, a venit rosul
rosu` la cine ? ..
fereasca D-zeu.. a`ti vazut si voi clasa lu Dayro Moreno la ultima faza.. cum poti sa dai in asemenea hal frate ?!??? daca luam toti useri de pe forumu asta sigur 99,9% dau mai bine ca pacaliciul asta
Asta am remarcat si eu in urma cu vreo 1-2 luni. Nu e posibil sa ratezi in halul asta... Ma mir cum a iesit golgheter in Columbia.
Conducatorul de joc pe care il cautam de atata timp se pare ca este Andrei Ionescu. Returul va fi mult mai greu fara Goe, Radoi...
Semedo e puscarie de jucator...pe langa el surdu era valoros
)
Daca ma pot exprima asa, golul a dovedit inca o data faptul ca Pantelis Kapetanos este exact atacantul incisiv de care avem nevoie.
Andrei ionescu e foarte bun... e cu 2 clase peste toti mijlocasii Stelei de acum!!!
cat despre ratarea lui Dayro... frate alearga tu 90 de minute ca el, fa sprint de 50 de m
si sa vedem apoi daca dai gol mereu! sigur ca a dat prost, dar in conditiile date oricine
putea sa rateze!!
subscriu la comparatia Semedo-surdu!
@ Matusalem
si daca era 0-0 tot asa mai ziceai????iti zic eu ca spargeai televizorul de nervi(asta daca esti intr-adevar stelist)
atat vreau sa zic , cat timp Steaua va avea in jumate pe Ov. Petre ,Lovin, Semedo , Nicolita , asa va juca mereu .