FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Urziceni

«1234»
ThereauRistul01.12.2008 12:27
Cred ca cea mai buna alegere ar fi cu P.Marin pe dreapta si Filip pe stanga. De fapt, cea mai buna alegere ar fi sa castigam, indiferent de cine joaca.

------------------------

excelenta observatie...bravo ! asa da! fara improvizatii si cu mai mult curaj in ceea ce priveste tineretul

w3bmaster01.12.2008 13:14

Oare batm macar in meciu asta

Si desi am ab stau acasa ... pt ca mie scarba ...

Heart_For_Steaua01.12.2008 13:27

Sper sa se puna capat la seria asta de jocuri fara victorie...:) Forza Steaua

Fear01.12.2008 13:57

sigur Becali crede ne cumpara pe noi cu un meci castigat impotriva urziceniului..se inseala amarnic.. oricum din punctul meu de vedere meciul e aranjat 100% .. Bucsaru prietenul lui Becali , Dan Petrescu , MM 101% stelisti cred ca si ei vor sa vada Steaua iesind din criza asta .. daca ar juca la capacitatea maxima urziceniul ne`ar bate de n`ar asculta cu urechea in momentul de fatza.. dar avand in vedere situatia actuala vad un 1x :) la X ma gandesc ca ar iesii cel mai bine Becali si MM ca ar zice uite domne noi suntem cei mia corecti nu facem blaturi sau nushtu ce.. da pe draq ca Steaua nu e in stare sa faca ceva impotriva echipei lui Dan Petrescu la ora asta..

ssilviu_1901.12.2008 14:14
sigur Becali crede ne cumpara pe noi cu un meci castigat impotriva urziceniului..se inseala amarnic.. oricum din punctul meu de vedere meciul e aranjat 100% .. Bucsaru prietenul lui Becali , Dan Petrescu , MM 101% stelisti cred ca si ei vor sa vada Steaua iesind din criza asta .. daca ar juca la capacitatea maxima urziceniul ne`ar bate de n`ar asculta cu urechea in momentul de fatza.. dar avand in vedere situatia actuala vad un 1x :) la X ma gandesc ca ar iesii cel mai bine Becali si MM ca ar zice uite domne noi suntem cei mia corecti nu facem blaturi sau nushtu ce.. da pe draq ca Steaua nu e in stare sa faca ceva impotriva echipei lui Dan Petrescu la ora asta..

Nu cred ca poate fi vorba de blat.Totusi urziceniul se bate la campionat!Cum ne-au batut si altadata tot cu bucsaru patron,cu Petrescu antrenor si cu MM manager asa o sa incerce sa ne bata si in seara asta!Sper sa nu le reuseasca!Mie mi se pare un meci mult mai greu decat ar crede multi!Sa nu uitam ca oamenii astia au batut si in ghiulesti si in groapa!In plus au un antrenor si niste jucatori foarte seriosi si supermotivati!Cele 3 puncte sunt totusi vitale si sper din tot sufletul sa reusim sa le obtinem!Forza Steaua!

Ic3MaN01.12.2008 14:23
tot ce sper de la meciul din seara asta este ca Steaua sa arate macar acum la sfarsit ca o adevarata echipa de fotbal.

prefer sa piarda meciul decat sa castige chinuit cu 1-0 mimand fotbalul sau sa scoata un egal pe final, vezi meciurile cu otopeni, buzau sau Timisoara.

p.s. imi este dor de o victorie cu 2 sau 3-0.

Adevarul e ca Steaua nu a aratat fotbalul la care ne asteptam toti,DAR daca am fi avut putin noroc in multe meciuri am fi castigat(dar poate ca norocul nostru s-a consumat in returul trecut cand am castigat cateva meciuri in ultimele minute).E greu sa mai joci fotbal si sa ai incredere in tine ca atacant atunci cand echipa nu castiga de atata timp,nemarcand foarte mult.Eu unul nu mai sper la prea multe anul asta,poate la anul. :steag_sah_mic:

Cred ca cea mai buna alegere ar fi cu P.Marin pe dreapta si Filip pe stanga. De fapt, cea mai buna alegere ar fi sa castigam, indiferent de cine joaca.

N-ar fi rau dar cred ca o sa joace Baciu in dreapta.O sa vedem diseara.Sunt curios ce sistem va juca Munti.Poate un 4-3-3????

zoloz200501.12.2008 15:12

daca ajung si stewarzii sa ne bata ..e clar..

la meciu cu fiorentina o sa ne bata fotografii, si din retur o sa inceapa sa ne bata copiii de mingi..

Joga Bonito01.12.2008 15:40

Nu se joaca. Probabil o sa fie amanat pe maine la ora 14,00.

CaTaLiNsm StElIsTu01.12.2008 15:46

Din pacate se pare ca acest meci nu se mai joaca astazi...ceata bat-o vina....

Si mai mult ca sigur ca meciul se va suspenda

steaua_gloria01.12.2008 15:48

mai e pana la 8:30 , om trai si-om vedea cand se joaca.

andyro01.12.2008 15:59

@xray_rom, un alt membru AISS, adica eu, iti zice ca o sa se intre cu bate si cutite la meci, o sa moara cel putin 15 stewarzi, iar in minutul 33 va fi o tentativa de asasinat cu bomba la tribuna oficiala. Multumit acum ?

axl01.12.2008 16:00

@xray_rom, un alt membru AISS, adica eu, iti zice ca nu o sa se intre cu bate si cutite la meci, nu o sa moara cel putin 15 stewarzi, iar in minutul 33 nu va fi o tentativa de asasinat cu bomba la tribuna oficiala. Multumit acum ?

MoWeed01.12.2008 16:14

Sunteti 2, cred ca a sunat deja la politie

S.S.Lazio01.12.2008 16:15

pana la urma se joaca ? ..

Dragoshel01.12.2008 16:18

@Lazio, asta se va anunta cu 20-30 minute inainte de meci, nu poti sti ce se intampla peste 2 ore. Poate incepe vantul si ceata se risipeste.

Voi anunta eu pe site daca se amana meciul sau se joaza

S.S.Lazio01.12.2008 16:30

ANM: "Ceața nu se va ridica pînã mîine". Slabe șanse ca meciul sã se joace! sursa : www.gsp.ro (x()

kaymack01.12.2008 16:41
pãi mã Neacșu de la Câmpulung, dacã tot ești așa ultras prin peluze, ai informații de la Zmãrãndescu, cum mama dracu se face cã nu știi de unde și dacã poși sã îți iei un fular?

PS: eu nu vin la meci, o sã stau acasã și nu o sã mã uit la TV cã nu am.

... numai critica aiurea omul

c.ronaldo1701.12.2008 16:42

Daca s-a jucat Dinamo-Arges, cu siguranta se va juca si meciul nostru.

PS: Am vorbit cu cineva care sta pe langa stadion. Se va juca 100%. gsp mananca ca*at ca de obicei.

kaymack01.12.2008 16:44
@Lazio, asta se va anunta cu 20-30 minute inainte de meci, nu poti sti ce se intampla peste 2 ore. Poate incepe vantul si ceata se risipeste.

Voi anunta eu pe site daca se amana meciul sau se joaza

cand ai sa anunti tu eu am sa fiu pe drum...asa ca multi o sa aflam acolo :)

iancu dragosh01.12.2008 16:53

Pana la urma, cele doua peluze vor fi prezente la meci?

xray_rom01.12.2008 17:00
andyro - 01-12-2008 - 17:59

@xray_rom, un alt membru AISS, adica eu, iti zice ca o sa se intre cu bate si cutite la meci, o sa moara cel putin 15 stewarzi, iar in minutul 33 va fi o tentativa de asasinat cu bomba la tribuna oficiala. Multumit acum ?

raspundeti

axl - 01-12-2008 - 18:00

@xray_rom, un alt membru AISS, adica eu, iti zice ca nu o sa se intre cu bate si cutite la meci, nu o sa moara cel putin 15 stewarzi, iar in minutul 33 nu va fi o tentativa de asasinat cu bomba la tribuna oficiala. Multumit acum ?

@andyro @axl

M-ati bagat mai in ceata decat natura stadionul Ghencea.

Eu cum sa pariez acum?Se intrerupe sau nu in min 33?:)))))))

Just kiddding!

Eu nu-mi caut multumirile sau nemultumirile in atitudinea suporterilor din tribuna. Din punctul meu de vedere au TOTALA libertate sa faca ce vor si cum vor. De la a pune dinamita sub scaunul lui Becali pana la a-i da cu sarin in loja oficiala:))

Multumirile sau nemultumirile mele sunt numai legate de echipa, de jocul si rezultatele ei!Atat!

Si inainte de '89 si dupa mi-a fost indiferent cine a condus acest club, pentru ca mi-am vazut lungul nasului!Eu iubesc Steaua ca simbol, istorie si echipa. Si inainte de '89 si dupa, au fost si meciuri bune si meciuri proaste, ca la orice echipa din lume, dar Steaua a fost mereu pe plus la diferenta.

Problema lui Becali pt care a "intrat" in conflict si cu mine este ca spre deosebire de predecesori, a aparut in media cu declaratii tembele asupra jucatorilor, care aveau darul sa le toarne plumb in picioare si nu sa le dea aripi.

Mai pe scurt, tot ceea ce a facut si am considerat eu ca a afectat echipa, jocul si imaginea Stelei(cazul valiza pe care l-a pre-trambitzat ca un dobitoc la TV cu cateva zile inainte de "flagrant").

Dar nici nu cred ca e o solutie sa scoti un rau prin alt rau. Nu te poti vindeca de cancer, prin operatie, imbolnavindu-te constient de hepatita C din cauza bisturiului nesterilizat ca l-a luat valul pe chirurg sub presiunea ta.

E doar parerea mea pe care nu o impun NUMANUI! In fine ...

In acest context as regreta daca am pati si noi ce au patzit rapidistii pt o bricheta, dar nici eu, nici voi, nici AISS-ul nu putem (eu nici nu mi-am propus) sa controlam nemultumirea multimii si dezlantuirea ei.

Putem doar sa nu punem mai multe paie pe foc decat sunt necesare la incitare.

Nu atat din atitudine civica, cat din dragoste fata de echipa Steaua.

Joint01.12.2008 18:09

Am si eu o intrebare pentru cei care poate sunt "mai in subiect" decit mine : de ce nu i se acorda lui Pedriel macar in acest ultim meci o sansa, sau de ce nu i s-a acordat pina acum ??? Eu prin ce secvente m-am uitat, mi s-a parut super-atacant... Dar las' ca revine Vali "Batistuta" Badea si ne-am scos.

Legat de "boicotul" pe care il tot trimbiteaza maimutele astea pe la TV... parerea mea este ca daca se va alege sa se protesteze prin absenta, sunt convins ca mizeriile din conducere, in fruntele cu "marele looser" vor fi foaaaarte afectate. Mai ales marmota se va tavali de durere...

Deliric101.12.2008 18:41

se pare ca , Ov. Petre si Lovin la jumate X( deeeeeee ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?!!!!!!

White_R01.12.2008 19:12

orice faza galben asta e supertampit...alt meci fara ocazii

Guardian01.12.2008 19:12

se pare cã Urziceniu îsi dã si viata pe teren ... asa cã nici vorbã de blat.

«1234»