FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Urziceni

«1234»
fcsteaua.ro01.12.2008 06:54

Partida dintre Steaua si Unirea Urziceni a fost programata pe 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Meciul se va va disputa pe arena din bulevardul Ghencea, incepand de la ora 20.30, fiind transmisa in direct pe Antena 1 si in format LIVE Text pe FCSTEAUA.RO.

Desi presa a speculat la maxim un posibil aranjament intre cele doua formatii, date fiind legaturile de afaceri dintre cei doi finantatori, oameni cu capul pe umeri si stelisti pe viata, ca Marius Lacatus sau Mihai Stoica, au infirmat categoric aceasta varianta.

Ros-albastrii se confrunta cu serioase probleme de efectiv, atacantul grec Pantelis Kapetanos, mijlocasul Janos Szekely si fundasul dreapta George Ogararu fiind indisponibili. Daca in atac solutia poate fi Bogdan Stancu,problemele din banda dreapta il vor forta pe Dorinel Munteanu sa improvizeze. Solutiile pot fi retragerea lui Banel Nicolita sau folosirea lui Eugen Baciu, jucator care a mai jucat pe acest post in mandatul lui Lacatus.

Iata cum ar putea arata formula de start a Stelei:

Zapata - Nicolita, Goian, Ghionea, P. Marin - Radoi, Tiago Gomes - Semedo, Dayro Moreno, Juan Toja - Bogdan Stancu.

Forza Steaua! Hai bãieții!

Marius

diamond_man01.12.2008 06:56

Si uite-asa terminam turul pe 8(opt)...Sa-ti stea-n gat, Gigi !

stelutawillis01.12.2008 07:34

Forzza Steaua

Ionutz8601.12.2008 07:51

?S-a hotãrât la o ședințã cu Jandarmeria și cei de la clubul Steaua sã nu se mai intre cu bannere pe stadion, deoarece în spatele lor se pot introduce torțe? Catalin Zmarandescu....citatul este din ProSport..

Nu inteleg cum e posibil sa se interzica introducerea de banere pe un singur stadion ?!

Maine poate se trezesc si zic : Intra pe stadion doar cei ce au tricouri pe care sa scrie " I love Gigi"....

SzabiStelistu01.12.2008 08:59

dar cu golanski ce e????este accidentat???sau suspendat cumva????

axl01.12.2008 09:06

Din cate stiu eu Golo e accidentat, si eu nu stiu multe.

c.ronaldo1701.12.2008 09:28

Cred ca cea mai buna alegere ar fi cu P.Marin pe dreapta si Filip pe stanga. De fapt, cea mai buna alegere ar fi sa castigam, indiferent de cine joaca.

xray_rom01.12.2008 09:30

In conditiile in care un membru AISS spune:

"THE RADICAL @ Nov 29 2008, 11:09 PM) Ba din contra, NUMAI contestarile si injuraturile de pe stadion, venite de la mii de oameni din toate partile il vor lovi pe jegos in punctul sensibil . Dictatorii asemeni lui vor sa se simta adulati , aclamati , iar cand apar asemenea haiduceli ( pentru ca doar asa pot numi niste actiuni la 3 dimineata, lipind afise pe strazi ) ei le explica prin celebra afirmatie ; " o mana de derbedei manipulati, restul lumii nu e de aceeasi parere ".

Asadar, DOAR INJURATURILE DE PE STADION CONTEAZA, sum ochii opiniei publice care nu va mai putea fi intoxicata apoi de el sau de vreu sclav de ziarist .

Oare de ce pe 21.12.89 manifestantii din Piata Ravolutiei s-au mutat apoi la Inter ? . Simplu, pentru ca sita toata lumea ca acolo mai erau singurii straini (in principiu ziaristi) care se mai puteau afla in Romania in acele vremuri si care puteau sa vada totul live si sa transmita apoi mai departe .

Sper din tot sufletul ca luni seara asta sa fie singura miza a fiecarui spectator, dupa cum se poate vedea, locul 1 (singurul obiectiv valabil pentru orice stelist ) e tot mai departe dupa o noua mascarada a spurcatilor dublata de pasivitatea si nepasarea conducerii noastre ."

... chiar ne consumam de pomana in a prognoza echipa si a anticipa jocul, "jocurile" si rezultatul.

Vad ca nu mai intereseaza pe nimeni!

Mai interesant ar fi sa pariem in ce minut se va intrerupe meciul!:))

Marius01.12.2008 09:31

@ Szabi

Avem nevoie de o calificare in primavara europeana. Am ceva probleme medicale in lot, Golanski si Szekely intrand pe lista jucatorilor indisponibili - Dorinel Munteanu la conferinta de presa

LE: xray

Nu scrie prostii. The Radical a postat in nume personal, nu in numele AISS, asa ca te rog sa nu aduci asociatia in discutie. De asemenea, te rog sa postezi on-topic.

zloty01.12.2008 09:36

sper sa nu ii vedem iar pe Banel sau Baciu fundasi dreapta unde amandoi au avut evolutii penibile

xray_rom01.12.2008 09:53
LE: xray

Nu scrie prostii. The Radical a postat in nume personal, nu in numele AISS, asa ca te rog sa nu aduci asociatia in discutie. De asemenea, te rog sa postezi on-topic.

1) Nu am scris prostii, tu citesti prost! Nu am spus AISS-ul, ci un membru AISS!

2) Asociatia s-a adus singura in discutie pt acest meci. In comunicatul AISS se spune ca se va continua protestul ca in meciul cu Poli si Bayern, unde s-a intamplat ce am vazut cu totii. Deci si la acest meci va fi la fel! Ce e greu de inteles si priceput?

3) Este postat on-topic pentru ca se refera la meciul Steaua-Urziceni.

Asa ca documenteaza-te inainte de a elabora o replica, judecand depreciativ ce scrie altul!Capisci?

BNQ01.12.2008 10:16

Din nou Arthuro nu prinde nici lotul, eh Dorinele, așteptam azi un meci cu 2 vîrfuri, Arthuro și Kapetanos + Dayro în spatele lor, dar nu a fost sã fie, iarãși ratatul de Stancu, sper azi sã atingã mãcar 1 datã mai mult balonul fațã de meciul cu Bayern .. și invenția Nicolițã fundaș, ugh.. interesant ) și iarãși același Ov. Petre care vai de capul lui, ops, cer iertare, vai de genunchii lui, + marele Semedo, Oare Dorinel + Lãcã au intrat pe fcsteaua.ro sã vadã ce note au discipolii sãi? Sau notele nu conteazã? un 2,3,4 - pentru Semedo, Stancu - le dã curaj? sau ce naiba.. hai sã vedem ce faceam seara, Forța Steaua !

kaymack01.12.2008 10:17
Si uite-asa terminam turul pe 8(opt)...Sa-ti stea-n gat, Gigi !

sal cine poate sa imi raspunda si mie urgent: inainte de meci pot sa imi iau si eu fular? gasesc? multumiri anticipate

BNQ01.12.2008 10:19
sper sa nu ii vedem iar pe Banel sau Baciu fundasi dreapta unde amandoi au avut evolutii penibile

Dar cine sã joace? Pawel într-un picior? sau George cu ghips? :)

Marius01.12.2008 10:20

Gasesti la magazinul Stelei de la oficiala.

xray

Asta e avancronica meciului. Despre eventuale proteste, discutam dupa meci. Despre AISS discutam pe topicele dedicate Asociatiei. Capisci?

kaymack01.12.2008 10:26
1) Nu am scris prostii, tu citesti prost! Nu am spus AISS-ul, ci un membru AISS!

2) Asociatia s-a adus singura in discutie pt acest meci. In comunicatul AISS se spune ca se va continua protestul ca in meciul cu Poli si Bayern, unde s-a intamplat ce am vazut cu totii. Deci si la acest meci va fi la fel! Ce e greu de inteles si priceput?

3) Este postat on-topic pentru ca se refera la meciul Steaua-Urziceni.

Asa ca documenteaza-te inainte de a elabora o replica, judecand depreciativ ce scrie altul!Capisci?

HAI SA VA SPUN EU CEVA DESPRE MECIUL ASTA,CEVA DE CARE VOI NU STIATI:

TOTI STEWARDZII AU ORDIN SA DEA FARA MILA SI FARA MOTIV (ex: daca nu ii place fata unuia poate sa dea in el pana il linseaza) SI SA FOLOSEASCA ORICE ARMA DIN DOTARE.

Si sa nu credeti ca va vorbeste un idiot care se baga aiurea in seama am prieteni care vin la meci ca stewardzi si asa li s-au spus.Deci in seara asta ori invingem ori pierdem!

Gasesti la magazinul Stelei de la oficiala.

xray

Asta e avancronica meciului. Despre eventuale proteste, discutam dupa meci. Despre AISS discutam pe topicele dedicate Asociatiei. Capisci?

ms ms nu ma asteptam sa fie cineva asa rapid :))

Ionutz8601.12.2008 10:33

kaymak....presupun ca stai acasa azi...nu ?!

Ca doar au baietii ordin sa bata pe oricine misca...Sunt sigur ca vor fi probleme din nou..dar nu cred ca stewarzi vor lovii in stanga si-n dreapta.

kaymack01.12.2008 11:03
kaymak....presupun ca stai acasa azi...nu ?!

Ca doar au baietii ordin sa bata pe oricine misca...Sunt sigur ca vor fi probleme din nou..dar nu cred ca stewarzi vor lovii in stanga si-n dreapta.

se scrie kaymack si NU! NU am sa fiu acasa,am sa fiu in Peluza Sud,(de obicei stau la nord la a47v dar de data asta nu stiu inima imi zice sa stau la sud).Nu sunt mare "zmardoi" ba chiar deloc insa ma risc cum m-am riscat si pana acum.

Le reseau pansant01.12.2008 11:30
sal cine poate sa imi raspunda si mie urgent: inainte de meci pot sa imi iau si eu fular? gasesc? multumiri anticipate

pãi mã Neacșu de la Câmpulung, dacã tot ești așa ultras prin peluze, ai informații de la Zmãrãndescu, cum mama dracu se face cã nu știi de unde și dacã poși sã îți iei un fular?

PS: eu nu vin la meci, o sã stau acasã și nu o sã mã uit la TV cã nu am.

Ionutz8601.12.2008 11:34

kaymack...nu am vrut sa te jignesc in nici un fel.....bafta !

steaua-no101.12.2008 11:51

tot ce sper de la meciul din seara asta este ca Steaua sa arate macar acum la sfarsit ca o adevarata echipa de fotbal.

prefer sa piarda meciul decat sa castige chinuit cu 1-0 mimand fotbalul sau sa scoata un egal pe final, vezi meciurile cu otopeni, buzau sau Timisoara.

p.s. imi este dor de o victorie cu 2 sau 3-0.

SzabiStelistu01.12.2008 12:08
tot ce sper de la meciul din seara asta este ca Steaua sa arate macar acum la sfarsit ca o adevarata echipa de fotbal.

prefer sa piarda meciul decat sa castige chinuit cu 1-0 mimand fotbalul sau sa scoata un egal pe final, vezi meciurile cu otopeni, buzau sau Timisoara.

mai bine castigam cu 1-0,si in retur avem timp sa batem cu 2,3-0.....nici mie nu-mi place sa vad un 1-0 chinuit,dar acuma avem nevoie de cele 3 puncte!!sper intr-o victorie!!FORZZA Steaua!!! fularsteaua2

steaua_gloria01.12.2008 12:13

Hai Bogdan Stancu ! Am incredere in tine.

S.S.Lazio01.12.2008 12:15

little question ...bilete,stiti ceva ?

mie mi-e dor de o victorie ..de un meci dintr-ala palpitant frate..sa mor acolo pe scaun pana in min 93 ! :)

fredysteaua01.12.2008 12:17

de abia astept diseara :x sper intr-o victorie :D parerea mea personala e ca numarul de meciuri fara victorie (13) este un capat de linie ! azi vom castiga

BAFTA BAIETI

«1234»