FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A rãmas cu urme dupã bãtaia primitã

«1234»
Dragoshel01.12.2008 18:36

pe langa ala au mai pus un banner pe gard : "Invinge mirajul banilor, nu pleca din Gruia de dragul fanilor"

super textul, e ceva nemaintalnit

grizzly02.12.2008 00:00

@ Adrian : aia nu "beneficiaza" de o firma de paza gata sa faca demonstratii artistice pe spinarea suporterilor. s-au bagat cam tot atatia jandarmi cati s-au bagat la noi pe allianz arena.

korynna02.12.2008 10:33

@redondo si radu18

Nu am zis ca faptul ca se duce mai des la meciuri il face mai stelist.Sunt situatii si situatii. Cunosc oameni care nu sunt din Bucuresti si vin meci de meci si deplasare de deplasare.Eu m-am enervat pentru ca nu vad ce e atat de greu de crezut ca are 16 ani si a fost nevinovat.Trebuie mereu sa se gaseasca un tap ispasitor printre suporteri. Cand am zis frate, m-am referit la Daniel, ca stelist si da, asa consider eu toti stelistii indiferent de ce zici tu.

@radu18

Nu ti-am luat eu apararea in niciun fel.Cat despre faptul ca acasa suntem mielusei, eu zic sa te mai gandesti de 2 ori.Ti-a fost greu sa lasi peluza, dar totusi...ai lasat-o.Nu imi permit sa comentez decizia ta, dar si asta spune ceva despre tine.Daca tu consideri ca ai ce sa-i inveti pe cei mai tineri, nu vad de ce ai ales sa pleci in loc sa incerci sa schimbi ceva. Pentru ca e mai usor sa renunti, nu?Sunt destui oameni la PN care au ani grei de cand vin la meciuri, le e greu, dar totusi nu renunta cu una cu doua.

Poti sa spui ce vrei, e un forum si nu cred ca vrei sa menajezi pe cineva, amenintari d'astea am mai auzit.Nu a zis nimeni ca situatia e roz, dar pana la urma conteaza ce simte fiecare.Daca si eu sufar...e clar ca n-ai mai dat de mult prin peluza...

«1234»