FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A rãmas cu urme dupã bãtaia primitã

«1234»
juby29.11.2008 23:08

Ce ? Ce-i cu atata cearta ?

Nu are fata de 16 ani ? Dar de cat are, ma rog, de 25 ? 20 ? Bravo lui, mie mi se pare tot un pusti, nu prea stiti sa va uitati la trasaturile fetei, sau poate eu nu stiu.

Sunt pur si simplu indignat; 'fara torte pe teren'... ce ?! Ce este asa de grav, atata timp cat intentia nu a fost sa fie aruncate ? Si ce probe ale jandarmeriei ?! Cum au venit si au dat buzna peste suporteri, si au inceput sa ii calareasca ? Am inca amintiri cum in refugiul de la tramvai au oprit 5-6 dube de jandarmi, dupa un meci cu Sportul, si au luat la pulane, la nimereala, cativa suporteri. Imi vine greu a crede ca un om, inainte de suporter, intreg la cap, ar da intr-un jandarm / om angajat la firma de paza a lui Zmarandescu, doar ca au venit cand au fost aprinse tortele. Daca a facut asta omul respectiv asta, nu vad de ce a trebuit baiatul din articol sa isi ia bataie.

Ce sa te gandesti, fratiorul meu, la altii, ca aprinzi o torta ?! Nu e o situatie deloc similara, dar e ca si cand ai cumpara ultima paine de la magazin, ca nu mai ai acasa. Gadneste-te si la altii, nu !? E la fel de aberant....

Jandarmii intotdeauna au avut boala pe suporteri. Nu ati observat ca atunci cand mergeti singuri pe strada, cu fularul la gat, si treceti pe langa 2 jandarmi, in ce hal va privesc ? Abia asteapta doar o privire, cel mai mic motiv sa se ia de tine.

Pff..E asa greu de inteles ? Nu vi se pare ca Becali pur si simplu cauta un motiv sa-i asmuteasca pe oamenii de paza asupra noastra ? Cum de pana acum, la torte aprinse nu s-a intamplat nimic !? Si doar acum, cand prin coincidenta, era Becali injurat ? Vi se pare ca Becali e genul care sa gandeasca prea mult ? Mai ales cand se simte incoltit...

In fine, ce s-a intamplat, s-a intamplat. Trebuie dati in judecata, asta-i parerea mea.

Si lasati-o mai moale cu 'suporteri adevarati' si altele, fiecare face ce poate, cat poate, unde poate..dar e totul pentru Steaua.

bla bla29.11.2008 23:15

@@@ Adrian...

Eu,spre deosebire de tine,nu prea am cu ce "fapte de vitejie" sa ma laud.Nu sunt decat un simplu suporter de-al Stelei,abonat.Iubesc Steaua atat de mult incat nu m-as duce in veci sa vad un meci al "cainilor"la care adversar sa nu le fie Steaua,dar eu nu sunt decat un SIMPLU suporter,ce stiu eu fata de tine?

Nu,nu sunt ultras pentru ca nu-mi place postura de huligan!

Abuzuri suferim toti...,viata nu este dreapta!

Si cu deplasarile este o problema,daca ai mers cu noi stii foarte bine ce zic,cum ti-o iei din cauza la 3-5 copii beti.

Iar cu habarnismul apropo de lumea inconjuratoare cred ca ai dreptate...,da-mi te rog cateva lectii.

Fane29.11.2008 23:15

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

blablablabla pustiule ... tu nu ai ani de munca sau carti in biblioteca ,cate meciuri cu Steaua am eu...e misto cand te ascunzi in spatele unui nick...poti fi chiar Superman.

bla bla29.11.2008 23:22

[...]

amenintari... doar atat!

Adrian29.11.2008 23:25

Stai linistit frate.

Daca as fi si eu ca tine, din Bucuresti, nici eu nu as merge la meciuri din Liga 1 ale altor echipe.

Dar ce sa ii faci?

Aveam atunci 17-18 ani.Singurele meciuri in Liga 1 pe care le vazusem pana atunci erau cateva meciuri de-ale Stelei de prin Ardeal.Si pe vremea aia Clujul nu era in a.Cele mai apropiate erau Bistrita si Brasovul.Sunt ceva fata de Alba Iulia.

Dar nu are rost sa discutam despre asta.

Abuzuri suferim cu totii...ok.

Ce zici daca maine vin politistii peste tine cand te pregatesti sa tai mancarea cu cutitul?

Ca doar ai un cutit in mana.Aia inseamna ca ai putea sa omori pe cineva.

E motiv sa fii cautat de politie, nu?

Ai zis ca esti abonat.Foarte bine.Inseamna ca mergi la meciuri constant.

Inseamna ca ai vazut cum se poarta cei de la intrare cu oamenii.

Ai vazut cum le pipaie pe fete pe sani, nu?

Ai vazut cu cat respect vorbesc cu cei care vor sa intre, nu?

Eh...astea nu conteaza.Conteaza ca mi-o iau eu de la 2-3 copii beti in deplasari.

Dar de ce sa mi-o iau eu din cauza lor?

Asta nu e abuz?

De ce nu sunt arestati doar acei 2-3 copii beti?

De ce suntem abuzati noi, ceilalti copii nebeti, din cauza lor?

A cui e vina pt toate astea?

A celor 2-3 copii beti sau a "fortelor de ordine" care nu respecta legea, nu ii aresteaza doar pe cei care fac prostii si care sunt in acelasi timp si judecatori si calai si hotarasc cine merita sa ia bataie si cine nu?

bla bla29.11.2008 23:35

@@@ Fane...

Fanica tata,eu sunt cu 5 ani mai in varsta decat tine si nu-mi place sa fac tapaj de Stelismul meu!

Daca esti cel ce banuiesc eu ca ai fi o sa facem cunostinta luni la meci,pana atunci pune postul la loc,fii fair play,nu profita de postura ta!

@@@ Adrian...

Multumesc,pentru lectie...,esti un adevarat profesor in habarnism!

Fane29.11.2008 23:49

@bla bla

Incearca pe PM..esti deja offtopic.

Adrian29.11.2008 23:49

Bla Bla

Nu stiu ce varsta ai si nici nu ma intereseaza.

Poate ca ai trecut prin mai multe ca mine.Asta nu te face mai bun.

Eu iti spun doar ce se intampla acum.Daca nu te intereseaza, foarte bine.

Ti-am adus niste argumente.Nu le-ai bagat in seama.

Ai adus chiar si tu niste argumente(faptul ca mi-ai zis cum mai multi oameni sunt abuzati din cauza a 2-3 indivizi este un argument care intareste tot ce am zis eu) dar te faci ca nu le observi.

Cand a trebuit sa argumentezi, ai ironizat.

Cand ai fost ironizat, ai amenintat.

Cu tine nu se poate, se pare.

Incep sa inteleg de ce ai primit ban.

Dar toate astea nu conteaza.

Eu m-am saturat sa tot vorbesc cu oameni care cauta doar cearta.Si tu ai zis ca te-ai saturat de faptul ca tot ma bag in discutii fara sfarsit si eu m-am saturat sa ma bag in discutii fara sfarsit.

Asa ca cel mai bine ar fi sa nu mai discutam niciodata.

Acesta e ultimul raspuns pe care eu ti-l voi mai da.

Navigare placuta pe site in continuare si noapte buna.

bla bla29.11.2008 23:57

@@@ copii netului...

Hai s-o lamurim!

Afara de cativa,pentru care am toata condescendenta,pe acest site se alinta drept Stelisti tot felul de "cruditati",unii provinciali ce nu stiu daca au intrat vreodata in Ghencea,altii "sugari" de 15-16 ani care abia au aflat ca da bine fata de toartele lor sa se dea Stelisti si cativa "camuflati",din "javre","ciori",etc.,in nikuri "Stralucitoare".

Intrand in ecuatie,eu un batran Stelist,bineinteles ca nu-mi convin multe bla-blauri si atunci simt nevoia sa-i combat.

Da,dar "gasculita"sare repede si incearca sa te faca,fara rusine si cu putine argumente.De aceea va provoc: incercati aceleasi nerozii sa le enuntati si in stadion!

Stanici29.11.2008 23:59

Dom'le... pai daca nu e voie, nu e vie! Si huliganii aia trebuie cel putin impuscati. Sau ultrasii? Stai asa ca nu imi aduc aminte daca e aceeasi dracie - da' din cat a inteles mintea mea ingusta din ghesepe, ultrasii astia sunt niste huligani si vagabonzi. Adica sa aduca ei pirotehnie in stadion... uoof, unde sunt vremurile cand facea Ceausescu dreptate dupa propriile idei in tara asta? Norocul nostru cu Mitica - pentru ca face la fel in Liga.

P.S. - cata scarba mi-e de omul indobitocit si gata sa se lase subjugat.

bla bla30.11.2008 00:00

@@@ Fane...

Nu ma pricep frate...,abia scriu si eu doua randuri.

Am un laptop si putine cunostinte tehnice,dar iubesc Steaua si vreau s-o fac si pe asta.

Fane30.11.2008 00:04

@bla bla

Avem PM pentru probleme personale

sabin130730.11.2008 00:14

Il felicit pe Daniel daca are destul stomac incat sa-si materializeze intentia.

ªeful securitãții grupãrii roș-albastre a mai adãugat cã firma sa nu are în dotare dispozitive pe bazã de curent. Dacã se va demonstra cã persoanele care s-au ocupat de securitatea stadionului au folosit electroșocul, lucrurile pot lua o întorsãturã gravã pentru luptãtorul profesionist și firma sa, având în vedere faptul cã singurele zone legale unde se poate aplica sunt la umãr, șold și pulpã, în nici un caz pe fațã.

Sunt convins ca si de aceasta data justitia isi va face datoria, oarba si neiertatoare. Ori se va stabili ca semnele de pe fata au fost produse de niste martieni, ori cei din firma lui zmarandescu vor suporta consecintele legii, care nu permite sa foloseasca electrosocurile in alte zone decat umar, sold, pulpa (indiferent de situatie din cate inteleg; daca ma insel sa ma contrazica cineva). Astel nu se va crea precedentul, iar Zmarandescu VIP Security va actiona in litera legii si pe viitor si va asigura desfasurarea in ordine a competitiilor sportive.

Jandarmeria Româna este instituția specializatã a statului, cu statut militar, componentã a Ministerului Internelor și Reformei Administrative, care exercitã, în condițiile legii, atributiile ce ii revin cu privire la apararea ordinii si linistii publice, a drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, a proprietatii publice si private, la prevenirea si descoperirea infractiunilor si a altor incalcari ale legilor in vigoare, precum si la protectia institutiilor fundamentale ale statului si combaterea actelor de terorism.

O institutie a statului nu poate actiona nici cu jumatati de masura, nici facand excel de zel, pentru ca e a statului, il reprezinta. O institutie a statului nu poate invoca mereu ¨o mana de bagabonzi¨ in discutiile despre abuzuri. O insitutie a statului nu-si poate permite sa-si piarda credibilitatea si trebuie sa elimine orice suspiciune de abuz, eventual fara musamalizare si cu cat mai multa transparenta, ca sa nu ¨beneficieze¨ pe viitor de ¨prezumtia de vinovatie¨.

w3bmaster30.11.2008 01:29

Bla bla termina tu cearta asta idioata pt ca de la celalt nu am pretentia ...

axl30.11.2008 06:38

Ceea ce mi se pare mie ca sare in ochi si voi nu vedeti e demersul in sine, de a da in judecata ZVIPS-ul. Mult succes, Daniel, sa ai timpul, banii si taria sufleteasca sa mergi pana-n panzele albe.

Eu vad aici 3 posibilitati, si toate-mi convin:

1. Daniel e un mielusel, se afla in peluza vazandu-si linistit de sustinerea echipei si si-a luat-o gratis. Cu atat mai mult trebuie sa dea in judecata ZVIPS-ul.

2. Daniel nu e un mielusel, e un huligan, si si-a luat-o meritat. Nu ma intereseaza, sa dea in judecata ZVIPS-ul.

3. Daniel nu-i un mielusel dar nici un huligan, de la o injuratura, o impingere, o jignire si-a luat-o mai mult sau mai putin meritat. Sa dea in judecata ZVIPS-ul.

Pentru ca mi se pare mult mai important, cu toata bataia primita, de care de altfel imi pare rau, ca exista un suporter stelist care are curajul sa ia atitudine. Mult succes, Daniel, iti urez sa ai parte de toata sustinerea parintilor, prietenilor si a tuturor suporterilor stelisti.

Esti, la numai 16 ani, un purtator de sperante pentru o comunitate imensa. Jos palaria!

Radu1830.11.2008 08:50

Ma faceti sa rad :bananadance:

"Tânãrul susține cã se dusese sã vadã ce scrie pe mesajul afișat de galeria roș-albastrã și a fost prins la mijloc în momentul în care firma de securitate, inclusiv Zmãrãndescu."

P E N I B I L!!!

dee30.11.2008 09:19

Jandarmeria si firmele de paza trebuie sa raspunda o data si ele pentru abuzurile savarsite, iar asta e calea ce trebuie urmata de toti cei care au suferit de pe urma lor. Din cate stiu, Instanta nu a dat inca castig de cauza in astfel de cazuri ( suporter agresat vs jandarm) , poate ma insel, singurele cazuri castigate de suporteri au fost cele intentate pentru abuz in serviciu- intocmiri de procese verbale fara motiv si amenzi.

@radu18

daca, prin absurd, un suporter incalca legea, trebuie ca si jandarmii ( sau cei care se ocupa cu securitatea) sa o incalce si ei, aplicand corectii fizice? Cu totii stim de ultramediatizatul caz de la Cluj, cand cei trei suporteri au avut o iesire impardonabila,lovind acel om, insa mai putini stim ca acestia au fost rupti in bataie in arest, de catre un anumit agent Crisan. Toti ce care gresesc trebuie sa plateasca, insa in nici un caz Jandarmeria nu trebuie sa-si aroge dreptul de "judecator".

grizzly30.11.2008 09:40
Ceea ce mi se pare mie ca sare in ochi si voi nu vedeti e demersul in sine, de a da in judecata ZVIPS-ul. Mult succes, Daniel, sa ai timpul, banii si taria sufleteasca sa mergi pana-n panzele albe.

Eu vad aici 3 posibilitati, si toate-mi convin:

da, faptul ca se si face altceva in afara de eternele comentarii este unul demn de laudat, indiferent care e varianta reala a povestii. sigur, procesul nu are nici o sansa de izbanda decat daca judecatorul este un stelist vechi, dar cu siguranta e un inceput.

The Flyer30.11.2008 09:45
Nu au voie cu electrosocuri?

Dar huliganii au voie cu torte,fumigene si alte materiale pirotehnice?

La asa "suporteri",ce prin actiunile lor fac rau Stelei,trebuie par caci altfel nu inteleg!

[...]

Editat de Moderatori

redondo30.11.2008 09:51

@Adrian

E destul de dificil sa se certe omul cu tine pentru ca ai un mod agresiv de a raspunde si faci de multe ori atacuri la persoana.

Am inteles ca esti din Alba-Iulia,sau din Ardeal de undeva.OK Eu sunt din Craiova...si am fost la meciuri cu tribune arhipline in ultimii 20 de ani.Nu stiu daca se poate asta pe la Bistrita,Alba sau Cluj. In Craiova chiar se mananca fotbal pe paine...nu exagarez.Atunci cand ti-am zis ca stiu multe despre unii fotbalisti,ai iesit repede la atac.Gandeste-te cati fotbalisti craioveni sau olteni au ajuns in ultimii 15 ani la echipe din Bucuresti :Radoi,Raducanu,Danciulescu,Niculescu,fratii Ilie....Gandeste-te ca ei au rude si prieteni in Craiova,iar stirile se afla intr-un oras in care fotbalul este mult mai important decat in tot Ardealul la un loc (cu tot respectul).

Revenind la problema....in 2003 la un meci al nationalei cu Bosnia de la Craiova,m-am dus la hotelul nationalei pentru a da mana cu Aliuta si sa-i zic "Marian esti cel mai bun".Cand toti se bagasera la Mutu pentru autografe am incercat sa ma apropii de Aliuta dar a venit Lacatus si m-a indepartat cu o injuratura. Mai tarziu eram cu niste prieteni in Parcul Romanescu si au venit fortele de ordine sa ne impinga si sa ne injure...n-aveam ce cauta in parc caci baietii urmau sa faca o plimbare si Nea Puiu nu vroia ca ei sa fie cumva deranjati. Iar abuzuri pe stadion...n-are rost sa le mai enumar....am patit si eu destule.Deci aici te inteleg.Dar in inteleg si pe @bla-bla. Caci daca el plateste abonament,de ce sa vada cum minim 10 meciuri in ultimii 3 ani s-au jucat cu portile inchise din cauza unor huligani?

Adrian30.11.2008 10:30

Redondo

Si tu crezi ca oamenii aia care sunt batuti, gazati si electrocutati nu sunt platitori de abonamente?

Eu nu mai am de gand sa discut despre astea.Mi-am spus povestea mea.

Ca mine, sunt multi.Sunt multi care au luat-o mult mai rau si care nu meritau.

Eu unul nu inteleg de ce au mai fost puse camere pe Ghencea daca oricum nu conteaza cine face scandal.Pt ca asta e mentalitatea gaborilor: "nu conteaza cine face scandal, tot ce se gaseste in peluza poarta eticheta de "vinovat"."

bla bla30.11.2008 10:55

@@@ The Flayer...

Auzi mai THE FLAYER,uite din cauza unora ca tine nu am eu curajul sa-mi iau nepotelul la meci.

Sustin pana in panzele albe inlaturarea din si de pe stadioane a huliganilor,derbedeilor si nenorocitilor ce nu au alt scop decat acela de a produce anarhie si dezordine.

Dar asta este doar parerea mea!

In legatura cu injurile si jignirile ce mi le aduci nu pot decat sa-ti urez sa crezi mai departe ca pacifismul ma va retine atunci cand as avea norocul sa te intanlesc.

un_ultras30.11.2008 11:03

fac parte dintr-o brigada de la sud, nu tin nici cu unul si nici cu altu nu m-am mai logat ca sa nu imi fac mai multi draci dar nu pot sa ma abtin vb romaneasca "mi sa umplut paharul" da sunt pentru unii dintre voi care nu cred ce inseamna sa iei bataie de la jandarmi cand incerci sa ajuti un alt coleg prieten sau un simplu om ce vreau sa va spun si bagati la cap "sunt ultras un huligan cum vreti voi sa intelegeti, tin minte a jucat Steaua-Timisoara in cupa pe giulesti uni isi pot aduce aminte ce sa intamplat aveai buletin ieseai iti lua datele si erai liber nu mai tin minte cate dube si "regine" erau acolo, spuneai ca suntem intr-o puscarie de maxima securitate te lua groaza ca nu stiai ce se va intampla dar slava domnului ca nu a iesit iar macel..... in fine deviez ca nu stiu cum sa mai spun ce a fost acolo in peluza stelista sa terminat meciul toate bune si nebune pana cand cativa suporteri ai rapidului au intrat pe gazon si au inceput sa ne incite la violente am stat cuminti pana la un punct.... acei suporteri au fost evacuati am ramas doar noi si jandarmi cred ca am stat aproape doua ore in stadion in fine.... si sa auzit o voce mai bine spus un ragnet "omorati bulangii" erau doi copii chiar intre jandarmi asteptau sa putem pleca acasa, cand sa dat acel ordin "" cred ca erau 30 de jandarmi si ei doar 2 intre ei imagineativa cate pulane au luat copii aia doi, toti au fugit ca sa isi salveze de bataie, eu unul am incercat sa le spun sa nu mai dea in ei erau pasnici au venit spore mine 3 jandarmi tu ce morti mati vrei mah si au inceput sa imi care la pulane,bocanci, scuturi pe unde apucau si tot incercam sa imi dea explicatie de ce da in copii sau in mine RASPUNSUL "DACA ESTI JMECHER" asta a fost motivul am jmecher ca am incercat sa ii opresc sa nu mai dea in acei copii in fine nu ai cu cine sa vb daca incerci sa faci ceva nu poti ca ramai singur, ma uitam in spate nici draq eram singur printre jandarmi care mai de care se uitau la mine parca eram un criminal in serie"

am o intrebare pentru uni care "cei care au mancat adevarat bataie de la jandarmi" de cate ori au inceput ei problemele fac pariu ca multi dintre voi ati incercat sa ajutati un coleg, prieten sau stelist indiferent cine este vinovat,

vad multi care inteleg si multi care chiar nu vor sa inteleaga si ma rog cei care sunt impotriva ultrasilor sa patiti ca acei doi copii sa vedeti si voi cu ochi si cu "carca" ce vor face acei hooligani vor sari in ajutor sau se vor uita la voi cum luati bataie va las pe voi sa raspundeti toate cele bune

ps: sper ca nu v-am plictisit?:)) LUPTA STELISTULE IMPOTRIVA TARANULUI

The Flyer30.11.2008 11:44
@@@ The Flayer...

Auzi mai THE FLAYER,uite din cauza unora ca tine nu am eu curajul sa-mi iau nepotelul la meci.

Sustin pana in panzele albe inlaturarea din si de pe stadioane a huliganilor,derbedeilor si nenorocitilor ce nu au alt scop decat acela de a produce anarhie si dezordine.

Dar asta este doar parerea mea!

In legatura cu injurile si jignirile ce mi le aduci nu pot decat sa-ti urez sa crezi mai departe ca pacifismul ma va retine atunci cand as avea norocul sa te intanlesc.

pacifismul tau n-are nimic de-a face cu ceea ce ai postat!vorbesti in necunostinta de cauza si-ti dai cu parerea despre niste lucruri care te depasesc,ultrasi,hooligani!de intilnit,cind esti disponibil,putem vorbi cite in lune si-n stele,sau despre altceva si altfel!injuriile si jignirile venite din partea mea le meriti pentru ca esti pe din'afara cu treaba!

te pupa tata si pentru alte detalii foloseste cu incredere pm-ul!sunt receptiv la dorintele oamenilor!

ps:si te rog sa-mi dai pe pm continutul mesajului editat pe forum,in copie intreaga!n-am apucat sa vad ce ai scris in toata splendoare inteligentei tale!

redondo30.11.2008 11:47

@un ultras

Eu stiu ca ai dreptate,dar din pacate se mai gaseste cate un tampit precum cel de la meciul cu Charleroi,sau precum celebrul Tweety si din cauza lor platim cu totii.Si uneori suntem toti vazuti ca niste cretini. Stii cum e daca te scuipa 3 unguri,pe al patrulea il iei direct la bataie. In rest,repet, sunt de acord cu tine.

«1234»