Ce ? Ce-i cu atata cearta ?
Nu are fata de 16 ani ? Dar de cat are, ma rog, de 25 ? 20 ? Bravo lui, mie mi se pare tot un pusti, nu prea stiti sa va uitati la trasaturile fetei, sau poate eu nu stiu.
Sunt pur si simplu indignat; 'fara torte pe teren'... ce ?! Ce este asa de grav, atata timp cat intentia nu a fost sa fie aruncate ? Si ce probe ale jandarmeriei ?! Cum au venit si au dat buzna peste suporteri, si au inceput sa ii calareasca ? Am inca amintiri cum in refugiul de la tramvai au oprit 5-6 dube de jandarmi, dupa un meci cu Sportul, si au luat la pulane, la nimereala, cativa suporteri. Imi vine greu a crede ca un om, inainte de suporter, intreg la cap, ar da intr-un jandarm / om angajat la firma de paza a lui Zmarandescu, doar ca au venit cand au fost aprinse tortele. Daca a facut asta omul respectiv asta, nu vad de ce a trebuit baiatul din articol sa isi ia bataie.
Ce sa te gandesti, fratiorul meu, la altii, ca aprinzi o torta ?! Nu e o situatie deloc similara, dar e ca si cand ai cumpara ultima paine de la magazin, ca nu mai ai acasa. Gadneste-te si la altii, nu !? E la fel de aberant....
Jandarmii intotdeauna au avut boala pe suporteri. Nu ati observat ca atunci cand mergeti singuri pe strada, cu fularul la gat, si treceti pe langa 2 jandarmi, in ce hal va privesc ? Abia asteapta doar o privire, cel mai mic motiv sa se ia de tine.
Pff..E asa greu de inteles ? Nu vi se pare ca Becali pur si simplu cauta un motiv sa-i asmuteasca pe oamenii de paza asupra noastra ? Cum de pana acum, la torte aprinse nu s-a intamplat nimic !? Si doar acum, cand prin coincidenta, era Becali injurat ? Vi se pare ca Becali e genul care sa gandeasca prea mult ? Mai ales cand se simte incoltit...
In fine, ce s-a intamplat, s-a intamplat. Trebuie dati in judecata, asta-i parerea mea.
Si lasati-o mai moale cu 'suporteri adevarati' si altele, fiecare face ce poate, cat poate, unde poate..dar e totul pentru Steaua.