FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A rãmas cu urme dupã bãtaia primitã

«1234»
fcsteaua.ro29.11.2008 17:23

Daniel, unul dintre fanii Stelei bãtuți la meciul cu Timișoara, vrea sã i se facã dreptate.

Unul dintre suporterii bãtuți la partida de campionat dintre Steaua și FC Timișoara trece la acuze și spune cã va face apel la justiția țãrii pentru a-l ajuta.

"Vreau sã se facã dreptate și pentru asta o sã vorbesc cu pãrinții mei ca sã acționãm în instanțã firma "Zmãrãndescu VIP SECURITY", al cãrei conducãtor e Cãtãlin Zmãrãndescu", a declarat suporterul vicecampioanei României.

Printre victimele care au rezultat din conflictul dintre suporterii Stelei și firma care se ocupã cu securitatea stadionului "Steaua" se regãsește și Daniel, un puști de doar 16 ani. Tânãrul susține cã se dusese sã vadã ce scrie pe mesajul afișat de galeria roș-albastrã și a fost prins la mijloc în momentul în care firma de securitate, inclusiv Zmãrãndescu, a intervenit pentru a-l lua pe individul care avea o torțã în mânã.

"Am fost prins în acea învãlmãșealã care s-a creat și am fost bãtut de Zmãrãndescu și oamenii lui pânã am cãzut la pãmânt, iar când am încercat sã mã ridic mi s-a pus electroșocul pe fațã", ne-a spus Daniel, îngrozit de clipele prin care a trecut. Puștiul nu a apucat sã vadã figura celui care i-ar fi pus dispozitivul pe fațã, deoarece era amețit din cauza loviturilor și a gazului lacrimogen.

Fiind întrebat de cãtre reporterul Click! cum a reacționat în momentul impactului cu dispozitivul pe bazã de curent, elevul de liceu a spus: Prima datã nu am știut cã au folosit o astfel de armã, am crezut cã a fost doar o loviturã puternicã, pe urmã mi-am pus mâna pe obraz si am vãzut cã sângeram. Chiar dacã a trecut ceva timp de când s-a întâmplat, am rãmas cu douã gãuri pe fațã.

Fanul Stelei a afirmat cã dupã ce a fost scos din peluzã, nu a fost lãsat sã pãrãseascã incinta arenei, fiind reținut pânã au venit pãrinții lui. "Când m-a vãzut mama cum arãtam, a început sã tremure, niciodatã nu am vãzut-o așa", își amintește Daniel.

25 de fani reținuți

În urma incidentelor petrecute la meciul Steaua - FC Timișoara, au fost reținuți aproximativ 25 de suporteri, dupã cum a anunțat purtãtorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru.

Nu se știe cine l-a lovit

La acea vreme, dupã încheierea partidei din Ghencea, Cãtãlin Zmãrãndescu și-a justificat intervenția astfel: "În timpul incidentelor din peluza I, unul dintre cei care aprinseserã torțe m-a lovit în momentul în care noi voiam sã-i extragem pe cei care încercau sã facã scandal. Dacã își închipuie cineva cã o sã stau sã mã loveascã, se înșalã și niciodatã nu o sã dau înapoi pentru a opri astfel de manifestãri".

ªeful securitãții grupãrii roș-albastre a mai adãugat cã firma sa nu are în dotare dispozitive pe bazã de curent. Dacã se va demonstra cã persoanele care s-au ocupat de securitatea stadionului au folosit electroșocul, lucrurile pot lua o întorsãturã gravã pentru luptãtorul profesionist și firma sa, având în vedere faptul cã singurele zone legale unde se poate aplica sunt la umãr, șold și pulpã, în nici un caz pe fațã.

Eugen Dinu, click.ro

ultras200429.11.2008 17:38

sper sa nu dea inapoi si sa i dea in judecata pe jegurile astea

bafta multa

Guardian29.11.2008 17:45

CRIMÃ SI PEDEAPSÃ!

Maresal29.11.2008 18:00

au avut electrosocuri, se vedea clar si pe o filmare de la sport.ro undeva sus in peluza era unu cu un caine si incerca sa puna electrosocu pe oameni. Avea bastonu ala numai fulgere pe el. La puscarie cu zmarandescu

w3bmaster29.11.2008 18:57

Avand in vedere ca e vb de Romania nu vad sanse sa castige acest proces ca deh la noi e cu valize etc

Sper sa castige dar nu cred ca va castiga ..

steaua-no129.11.2008 19:13

bai nu mai poci numele Romaniei, daca tu te simti "rroman" e problema ta si nu ne mai plictisi atat cu posturile tale jignitoare la adresa tarii noastre.

on topic : mult succes Daniel in demersul tau, sper sa castigi in fatza sclavilor de la vip rahat security.

Adrian29.11.2008 19:15

Webmaster

Ti s-a atras o data atentia sa nu iti mai bati joc de Romania.

Te sfatuiesc sa editezi textul de mai sus si sa schimbi datele scrise la descrierea ta.

Nu am facut plangere niciodata impotriva unui stelist dar daca nu schimbi voi cere sa fii banat.

Si cred ca sunt multi pe acest site care sunt de acord cu mine.

E offtopic, imi pare rau, dar nu pot sa vad cum un om isi bate joc de Tara asta desi el nu a facut nimic pt ea.

p.s.

Webmaster, ce vina are Romania ca are cetateni ca tine?

bla bla29.11.2008 19:16

Nu au voie cu electrosocuri?

Dar huliganii au voie cu torte,fumigene si alte materiale pirotehnice?

La asa "suporteri",ce prin actiunile lor fac rau Stelei,trebuie par caci altfel nu inteleg!

Adrian29.11.2008 19:21

Bla Bla

Retrage-te cat esti in plina glorie.Nu ai habar despre ce vorbesti.

Lasa-ne!

Cris0729.11.2008 19:38

Sper ca dupa acest prosces gorila sa plateasca cu varf si indesat,nu doar o simpla amenda pe care o va plati ciobanu

tavyto29.11.2008 20:28

e bine ca vrea sa-i de-a in judecata dar sincer nu cred ca va patii ceva firma de paza...din pacate. oricum multa succes sper sa castigi procesul!!

tavimai29.11.2008 20:46

"Nevinovatul" se afla din greseala in momentul nepotrivit intr-un loc nepotrivit.Si-a ales gresit locul si momentul omu ca sa fie "curios ".La cum arata n-are 16 ani ci mult mai mult .Violenta insa trebuie condamnata atat la "cei mai tari" cat si la cei mai slabi"!Ca Zmarandescu nu s-a batut de unul singur acolo ci avea "de lucru cu cineva"!Cei care au fost "la intrunirea" cu jandarmeria de dupa meci au afirmat ca sunt casete filmate si ca sunt probe ale vinovatiei unor suporteri care acum "se dau la fund" si-i vezi doar pe aici pozand in "cocosei"!Este bine daca a apelat la lege dar sa mearga pana la capat si sa aiba curajul sa-si dovedeasca nevinovatia chiar si in fata casetelor filmate in acele momente!

Vinovata este si jandarmeria ca a acceptat sa "faca armistitiu"(musamalizare clasic romaneasca) cu cei care reprezentau huliganii! Pana cand nu vor fi eliminati turbulentii nu va fi liniste si nici rezultate la echipa!Legea trebuie respectata si de Zmarandescu si de suporteri!

Puid3draC29.11.2008 20:57

inca un motiv sa i urasc pe dinamovisti ....

Fear29.11.2008 21:34

Dc credeti voi ca doar lui Daniel asta sau cum il cheama i s-a pus electrosocul pe fatza? dc nu i l`au pus la toti.. pai sa va spun eu dc pt ca am vazut .. cand a venit zmarandescu si cu ai lui sa`l ridice pe ala care a aprins torta, Daniel s-a dus la el si l-a luat pe sus mai ca il lua si la bataie.. atunci un bodyguard i`a pus electrosocu pe fatza .. mi se pare cam exagerata masura dar daca faci pe teribilistu o patesti .. imi pare rau pt el dar daca statea linistit nu patea nimic

Adrian29.11.2008 21:46

Fear

Da' de ce a venit Zmarandescu?

w3bmaster29.11.2008 22:06

Adrian si Steaua-no1 nu e nevoie sa va dai patrioti si mari romani pt ce sa fiu banat ? asta ar fi ceva nou ... pt ca , consider ca e o tara de kkt sa fiu banat pe un site care inainte de toate e despre Steaua nu cred ca suntem la ultrasromania.ro ... asa ca chill cetateni ca mine serios deia e de kkt tara .... ha ha gata ca nu are rost aici se vb despre alceva nu despre patriotism si alte aberatii de genu ... da e greu ca unii sa inteleaga ...

Adrian29.11.2008 22:11

Te-am intrebat pe un al topic ce ai facut tu pt Tara asta de ai curajul sa vorbesti asa de multe despre ea.Nu mi-ai raspuns.Nici nu mai astept alt raspuns de la tine.

Se vede de la o posta ca nu esti Roman.Limba Romana e prea grea pt tine.

fredysteaua29.11.2008 22:12

chiar nu cred ca Romania e ceva pe care 2 stelisti sa se certe !!

chiar imi pare rau pt pusti...pt bataia care a primito si pt ca 100% nu il vor mai lasa parintii lui la meciuri...asta e aiurea pt ca au aprins 2 torte unii o patesc urat rau de tot ... cand faceti ceva ganditiva si la cei din jur ;) daca tot sunteti suporteri

bodanelu29.11.2008 22:17

@Adrian, w3bmaster sunteti off-topic. Daca vreti sa discutati despre Romania mutati-va pe topicul legat de ziua nationala sau pe privat.

bla bla29.11.2008 22:38

@@@ Adrian...

Mai nene,observ ca nu mai are nimeni loc de tine,esti cel mai cult,cel mai"gramatic",cel mai roman si bineinteles cel mai Stelist!?!

Eu raman la parerea,buna sau proasta,ca nu te bate nimeni daca nu o cauti cu lumanarea.

Ultrasii m-au facut sa pierd in ultimii ani mai multe meciuri,pe care doream sa le vad de pe stadion si nu la TV.

Ultrasii au provocat suspendarea terenului in mai multe randuri,chiar si' UEFA.

Tot un huligan a intrat pe teren la un meci AMICAL sa pocneasca portarul advers,facandu-ma sa-mi fie rusine.

Sportul in general si fotbalul aici in special este un spectacol,o lupta dusa in teren si eu ma duc la stadion pentru a urmari ceva frumos nu drogati,alcoolisti si dezaxati ce vin pentru a sparge capete si asi varsa frustrarile de complexati.Nu doresti sa fii in rand cu majoritatea,nu ai decat sa nu intri in stadion!

STARforce29.11.2008 22:38

Concluzia este>> Stati linistiti sau cum zicea nea Nicu >>>asezati-va linistiti.......mitica la mititica ca acolo iti este locul, nenorocitzilor lasati-ne!!!!!!!Va rugam din tot sufletul!!!Luati-va nevestele si copiii si emigrati in XXXX vostri undeva sa nu va mai vedem la shopping, ca v-ati implinit de tarani imputiti.....mitica mai vrei o aprobare de ARO ca sa te mai ingrasi, sa **** ****** tai de comunist *******. Hai la parnaie tarane ca esti cunoscut la racoare!Fa-ne o bucurie acum de sarbatori!DOAMNE-AJUTA!!!!!

Fane29.11.2008 22:47

@bla bla

lasa-i pe altii mai vechi sa-si dea cu parerea...mai stai deoparte...mai citeste....si mai vorbim peste ceva vreme ..da ?

bla bla29.11.2008 22:58

@@@ Fane...

Fanica tata,ti-as raspunde cum meriti dar am mai fost banat DEFINITIV odata,asa ca nu-ti spun decat sa fii atent la neatentie...,sa nu te impiedici in ironie,caci este mai lunga decat poti tu duce!

Asta cu datu' de pareri,cititul si vorbitul este pentru cei de varsta ta...,putoi ce cereau demisia simbolului Lacatus de la Steaua,echipa la care se dau mari suporteri dar nu prea vin la stadion.

Adrian29.11.2008 23:00

Bla bla

Esti cumva Ultras?

Ai luat parte la vreo deplasare?

Ai suferit vreodata vreun abuz sau vorbesti doar din ce vezi la stiri la TV sau prin presa?

Tu habar nu ai ce se intampla pe lumea asta.

Baiatul ala care a sarit sa loveasca portarul nu e ultras.A fost un oarecare venit in slapi in TRIBUNA(nu in peluza) si care a vrut sa isi impresioneze prietenii.

Stii ce inseamna sa fii batut de politisti?

Nu cred ca stii.Nimeni nu se baga sa te scoata de la aia.NIMENI!

La un meci Unirea Alba Iulia - dinam0, am mers si eu.Si la pauza, am iesit din stadion sa imi iau o sticla de suc.Mi-am luat respectiva sticla si m-am intors la stadion.Acolo "aparatorii legii" mi-au cerut sticla.Am refuzat sa le-o dau si am inceput sa o beau acolo, la intrare.Era o sticla de 2 litri de Sprite.

Faptul ca nu le-am dat sticla a fost o mare insulta pt ei si o mare infractiune.Pt ca au inceput sa ma injure si sa ma loveasca.

NU SA MA AMENDEZE!

Doar sa ma loveasca si sa ma injure.

ASA FAC PRIETENE OAMENII LEGII?

EU AM CAUTAT-O?

Probabil ca am cautat-o prin faptul ca nu am fost de acord sa le dau sticla ca sa o bea ei si pt ca aveam la gat fularul Stelei.

Guardian29.11.2008 23:07

cu totii sunteti penibili , terminati odatã cu cearta !

«1234»