Doamne....cum am putut sa rad in seara asta n-am mai ras niciodata de cand vin pe Ghencea de cativa ani buni....
Am venit sucarit dupa o zi de lucru 12h la serviciu gandindu-ma ca Steaua imi va face o bucurie. Cat timp mi-a pasat de rezultat (a se citi repriza I) m-am ofticat, am urlat, am inghetat ca prostu in peluza. Dar in repriza a 2-a si mai ales dupa GENIALA schimbare Semedo-Lovin (si chiar vorbesc serios), am ras de am facut pe mine, o asemenea caterinca sustinuta de un joc atat de penibil nu am mai vazut chiar niciodata in Ghencea...dintre citatele cele mai tari:
"Cel mai tehnic, cel mai fiiin, il cheama Florin loviiiin aleeee aleeee alee ale aleeeeee"
"capitan, Lovin capitan!"
"Lovin du-te la Barca, du-te la Barca, Lovin du-te la barcaaaaa"
si numeroase alte incurajari si ole-uri cand lovinica al nostru facea driblinguri si calcaie numai de-a latul si inapoia terenului. Zau ca mureai de ras....la un moment dat ne-a aplaudat nu si-a dat seama ca facem misto, si am ras asa tare ca m-am innecat....
alte citate misto din peluza:
"hai banele ca e o halca de carne langa linia de fund"
"finule, ti-a zguduit creierii bine mancatzash"
"Toja nu are picior drept, nici cap"
"ia-o pe dreptu toja, ia-o pe dreptu!" si intotdeauna pierdea mingea cand o lua cu dreptu
"Petre Marin du-te la azil"
"dorinele, ne miscam si noi mai cu talent ca e minutul 84 si inghetam"
"dorinele, cu 3 inchizatori aparam rezultatu nu? Baga-l si pe rada!"
"paunele, vrem gol paunele!"
si multe, multe, multe altele. Noroc ca era de ras, ca restul era de plans.
Am numarat de cate ori s-a strigat pentru echipa de la inceperea meciului: fix 3. Prima scandare pt echipa in minutul 44. Pana atunci, doar Mutu si Becali au fost printre suporteri.
Repriza a doua insa a facut toti banii, jur....nu ma mai uit la seinfeld daca ma mai duc pe stadion la inca cateva meciuri din astea...
hai bafta