FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Fiorentina 0 - 1 (0 - 0)

«12345»
Belodedici10.12.2008 22:06
Cu asa echipa,suporteri si mai ales "patron" declar cu mare scarba si lehamite ca: MI-E RUSINE CA SUNT STELIST"

Nu e asa. Daca ti-ai facut cont ca sa vorbesti aiurea, mai bine du-te si lasa-ne. Daca ar fi castigat Steaua in seara asta, ai fi fost mandru ca esti stelist?

STEFAN-Steaua10.12.2008 22:06

CUM SA CAUTI VICTORIA FARA ATACANTI ?

SI CU TOJA IN TEREN ?

predatorpulse710.12.2008 22:21

Meciul de azi nici nu trebuia sa se joace,au jucat 2 echipe de pensionari care au aratat un spectacol jalnic. Pe italieni ii durea in p**a,pe ai nostri ii durea in p**a,Jiji a declarat inaintea meciului ca de acum incolo il va durea in p**a de Steaua(ca nu-i va mai pasa de echipa),pe scurt nu am vazut nimic atractiv la acest meci.

Am vazut in schimb falimentul managementului becalian,atat din punct de vedere al managementului sportiv cat si in ceea ce priveste relatia cu fanii. Omul asta a reusit in ultimii 3 ani de zile,odata cu plecarea lui MM,sa distruga prin incompetenta tot ce s-a realizat pana atunci.

Se lauda in stanga si in dreapta ce a facut el la Steaua insa niciodata in istoria sa Steaua nu a fost atat de jos,din toate punctele de vedere. Nu sunt de acord cu violenta pe stadioane insa rabdarea oamenilor a ajuns la capat.

Ca sa va dati seama cat de greu de ucis e brandul Steaua tot au venit 20.000 de oameni pe stadion desi Steaua nu joaca nimic de vreo 3 sezoane.

In afara de traditie,stadion si gazon Steaua nu mai ofera nimic fanilor sai in aceste momente. Titlu nu(si nici anul asta nu luam titlul),cupa Romaniei ciu-ciu de nspe ani de zile,in CL incasam umilinte la greu,joc frumos nu,joc eficient nu,atac bun nu,mijloc ofensiv nu si chiar si asa oamenii tot isi rup de la gura si merg la stadion dupa o serie de 13 meciuri fara victorie(alt capitol la care echipa construita de marele Becali).

Spuneti-mi un capitol la care Steaua exceleaza si un jucatori in forma la Steaua si imi scot palaria(sapca) in fata voastra. Staff-ul medical e praf(uitati-va cati accidentati avem din nou),managementul este ZERO BARAT,moralul este la pamant datorita jocului modest dublat de rezultate si mai modeste,antrenorul este cantitate neglijabila iar transferurile au fost ratate. Steaua in acest moment este ZERO din toate punctele de vedere,singurul lucru pozitiv din aceasta seara este faptul ca protestul a continuat.

Nici cel mai mare dusman al Stelei nu reusea sa distruga Steaua cum a facut-o Becali in ultimele 3 sezoane. Si sa nu credeti ca "distractia" se va termina prea curand. Dupa ce am vazut cum ne pleaca pe rand manageri,antrenori si jucatori,dupa ce am vazut cum o echipa fara istorie a facut eventul,dupa ce am vazut cum javrele castiga dupa 18 ani in Ghencea si ne fura un titlul in penultima etapa,dupa ce ne-am facut de ras in campionat si in cupa(din nou),dupa ce ne-am incasat portia obisnuita de goluri in CL,vom fi martorii unui eveniment neplacut pentru orice suporter roman,nu neaparat stelist,dinamu in CL(jocurile sunt facute pentru ei anul acesta). Toate,direct sau indirect,cauzate de incompetenta lui Becali,om care a dovedit ca nu poate conduce de unul singur cel mai mare club de fotbal din Romania.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cosmin258010.12.2008 22:25
Nu e asa. Daca ti-ai facut cont ca sa vorbesti aiurea, mai bine du-te si lasa-ne. Daca ar fi castigat Steaua in seara asta, ai fi fost mandru ca esti stelist?

Lasa-ne? Dar ce ma esti si tu vreun Becali? Pai ce echipa mai avem ma? Pai cum s-au purtat ma suporterii la ultima sansa a echipei de a merge in UEFA? Pai ce hal de patron e Becali care omoara echipa asta cu prostia lui?

Daca ar fi castigat? Pai cu cine sa castigi ma cand noi de 15 meciuri castidam un meci cu curu'?

Si da dak ar fi castigat asta as fi facut as fi tipat din tot sufletul ca sunt mandru ca sunt stelist dar cum nu au facut-o , ma voi repeta: MI-E RUSINE CA SUNT STELIST!!!

anjin10.12.2008 22:26

:wall: :wall: :wall: :wall: Nu stiu ce au sperat altii,pentru mine a fost un rezultat super previzibil.

Nu stiu ce sa mai sper si sa astept in continuare....un traznet de la Dumnezeu poate in pipera!

FORZA Steaua SEMPER FIDELIS

andrey_ptm_steaua10.12.2008 22:38

Semedo e vai mama lui..toti terminatii ajung la Steaua...

Melku10.12.2008 22:59

M-am plictisit de moarte si am inghetat bocna in seara asta. Nu imi aduc aminte un meci mai prost, fara nici o idee de joc, fara nici o reactie la golul primit, fara o pasa mai buna, un sut mai bun, zero fotbal. Faliment total. Singurul care merita nota de trecere este Tiago. In alta ordine de idei, in afara faptului ca nu am jucat nimic si nu meritam sa facem nici macar egal, s-a super remarcat nenorocitul ala de arbitru, a fost de-a dreptul jenant, a tras cu ei non stop si a judecat aceleasi faze doar in favoare Fiorentinei, si cu CFR a fost aceeasi poveste, i-a mancat rau de tot (vezi simularea patetica a lui Ballack la intrarea lui Trica, faza premergatoare golului unu si multe altele) dar nimic nu e de mirat, asta se intampla cand te bati cu cei "mari", (Romania - Danemarca handbal feminin, un arbitraj de asemenea clar in favoarea danezelor, in multe faze de-a dreptul penibil si patetic).

Dorinel nu merita sa mai stea nici macar o secunda, dar desigur ca nu are onoarea sa plece, nu are nici o scuza atata timp cat NU s-a vazut absolut nici o idee tactica pe parcursul meciurilor antrenate de el. Daca Laca era un antrenor slab, Dorinel e sub zero.

"Suporterii nu și-au dorit victoria, fac lucruri pe care eu nu le înțeleg. cumpoți sã arunci cu petarde în teren. Nu ne-au susținut nici mãcar un minut. N-am fost mulțumit de Semedo, nu aveam altã soluție în locul lui. ", a spus Munti (prosport.ro)

Pai nici tu nu ai vrut bai sa castige Steaua, marioneta ce esti, catastrofa de antrenor. Noi suntem de vina, nu incompetenta ta totala.

Hassan10.12.2008 23:25

Doamne....cum am putut sa rad in seara asta n-am mai ras niciodata de cand vin pe Ghencea de cativa ani buni....

Am venit sucarit dupa o zi de lucru 12h la serviciu gandindu-ma ca Steaua imi va face o bucurie. Cat timp mi-a pasat de rezultat (a se citi repriza I) m-am ofticat, am urlat, am inghetat ca prostu in peluza. Dar in repriza a 2-a si mai ales dupa GENIALA schimbare Semedo-Lovin (si chiar vorbesc serios), am ras de am facut pe mine, o asemenea caterinca sustinuta de un joc atat de penibil nu am mai vazut chiar niciodata in Ghencea...dintre citatele cele mai tari:

"Cel mai tehnic, cel mai fiiin, il cheama Florin loviiiin aleeee aleeee alee ale aleeeeee"

"capitan, Lovin capitan!"

"Lovin du-te la Barca, du-te la Barca, Lovin du-te la barcaaaaa"

si numeroase alte incurajari si ole-uri cand lovinica al nostru facea driblinguri si calcaie numai de-a latul si inapoia terenului. Zau ca mureai de ras....la un moment dat ne-a aplaudat nu si-a dat seama ca facem misto, si am ras asa tare ca m-am innecat....

alte citate misto din peluza:

"hai banele ca e o halca de carne langa linia de fund"

"finule, ti-a zguduit creierii bine mancatzash"

"Toja nu are picior drept, nici cap"

"ia-o pe dreptu toja, ia-o pe dreptu!" si intotdeauna pierdea mingea cand o lua cu dreptu

"Petre Marin du-te la azil"

"dorinele, ne miscam si noi mai cu talent ca e minutul 84 si inghetam"

"dorinele, cu 3 inchizatori aparam rezultatu nu? Baga-l si pe rada!"

"paunele, vrem gol paunele!"

si multe, multe, multe altele. Noroc ca era de ras, ca restul era de plans.

Am numarat de cate ori s-a strigat pentru echipa de la inceperea meciului: fix 3. Prima scandare pt echipa in minutul 44. Pana atunci, doar Mutu si Becali au fost printre suporteri.

Repriza a doua insa a facut toti banii, jur....nu ma mai uit la seinfeld daca ma mai duc pe stadion la inca cateva meciuri din astea...

hai bafta

The Game10.12.2008 23:27

Regret ca am fost asta-seara la meci(cum fac de 8 ani aproape la fiecare meci de pe Ghencea),nu a meritat deloc sa inghet de frig,nu a meritat deloc sa cheltui niste bani pe un pachet de bilete de UCL care ajung in curul unui oier imputit,nu a meritat sa urmaresc un fotbal de 2 lei,ca intr-un final sa ne-o furam de la Fiorentina.Asta e,incheiem inca un an de umilinte,in care am adunat decat calificarea in grupe,in rest,titlu NU,Cupa NU,calificare in saisprezecimile UEFA NU,dar in schimb am avut bataie de joc,jucatori de 2 lei gauriti adusi la echipe,am avut parte de umilirea lui Lacatus,simbolul Stelei.Multumim conducerii si jucatorilor.Ramanem doar cu injuraturile aduse pe merit lui Mutu si oierului....

valentin2day11.12.2008 00:03
Lasa-ne? Dar ce ma esti si tu vreun Becali? Pai ce echipa mai avem ma? Pai cum s-au purtat ma suporterii la ultima sansa a echipei de a merge in UEFA? Pai ce hal de patron e Becali care omoara echipa asta cu prostia lui?

Daca ar fi castigat? Pai cu cine sa castigi ma cand noi de 15 meciuri castidam un meci cu curu'?

Si da dak ar fi castigat asta as fi facut as fi tipat din tot sufletul ca sunt mandru ca sunt stelist dar cum nu au facut-o , ma voi repeta: MI-E RUSINE CA SUNT STELIST!!!

Daca ti-e rusine ia un pistol puneti-l la tampla si apasa pe tragaci,n-o sa-ti mai fie apoi.

zoloz200511.12.2008 07:19

si noua NE E RUSINE cu tine..acum suntem chit !

Belodedici11.12.2008 07:21

Nu trebuie sa-mi mai arati cat de istet esti, s-a vazut din primul post. :smile:

Ar trebui sa-ti fie rusine de prostiile pe care le debitezi in posturi, nu de faptul ca esti stelist.

Poate ar trebui sa schimbi albastrul pe alb, sa fii si tu fericit. ;)

In alta ordine de idei, eu m-am resemnat cu situatia actuala de la Steaua. Atata timp cat nenorocitu' ala de Becali e la Steaua, nu se poate face performanta, imi e destul de clar. Tot planul de conducere al echipei e la pamant (mai bine zis nu exista). Nu e posibil sa ai aproape jumatate din efectivul de lucru accidentat, nu e posibil sa vinzi singurul atacant care mai stia cat de cat cu o zi inainte de un asa meci, nu e posibil sa apari la televizor si sa spui "sa-l injure pe Mutu, las' sa-l injure...". Ce face cretinu' asta, isi boicoteaza propria-i echipa?? Stupidul ala de Argaseala zici ca e picat din luna, la varsta lui sta capra in fata lu' Becali. Ridica Steaua in slavi de parca ar fi un fel de Barcelona. Problema mare la Steaua e ca nu se constientizeaza halul in care a ajuns echipa. Si Dorinel, mai si da declaratii "Am jucat destul de bine..."... :thumbsup:

kyrre11.12.2008 07:47

Un spectacol grotesc. Si in teren si in tribune. M-am saturat de echipa asta care nu joaca nimic ( bine ca au fost si multe improvizatii ) dar si de rahatul care se numeste galeria Stelei. Cum sa arunci cu petarde in teren, sa intrerupi meciul? Nu credeti ca erau suficiente 11 petarde in teren, vreti sa le inmultiti. De acum o sa ma uit mai linistit la meciurile Stelei, pentru ca nu mai merita sa ma enervez aiurea. Bine ca a venit iarna, si pe eurosport am o gramada de schi.tot ce i

Si pentru baietii din galeria Stelei, va urez -sarbatori fericite. De aia sa aveti parte, ca voi nu veniti sa incurajati echipa, veniti doar sa va bateti cu stewarzii si jandarmii. Si pe urma sa va plangeti de mila ca ati luat bataie nevinovati. Cel putin lasati-ne pe noi, "samantarii" cum ne spuneti in bataie de joc, sa vedem un meci fara incidente. Din partea nu aveti decat sa va duceti in groapa sau sub pod, sa scapam odata de voi. Tot ziceti ca Becali e cancerul Stelei, dar voi sunteti mai rau decat el.

DanStan11.12.2008 08:11

Ai dreptate, coane. Alo, galeria, nu mai faceti scandal, ca se oftica Jiji si nu mai da pomana. Stimatu' domn kyrre are poate probleme financiare. Si exact cand gasise si el o sursa de finantare veniti voi si-l enervati pe finantator ...

cosmin258011.12.2008 08:25
Nu trebuie sa-mi mai arati cat de istet esti, s-a vazut din primul post. :smile:

Ar trebui sa-ti fie rusine de prostiile pe care le debitezi in posturi, nu de faptul ca esti stelist.

Poate ar trebui sa schimbi albastrul pe alb, sa fii si tu fericit. ;)

In alta ordine de idei, eu m-am resemnat cu situatia actuala de la Steaua. Atata timp cat nenorocitu' ala de Becali e la Steaua, nu se poate face performanta, imi e destul de clar. Tot planul de conducere al echipei e la pamant (mai bine zis nu exista). Nu e posibil sa ai aproape jumatate din efectivul de lucru accidentat, nu e posibil sa vinzi singurul atacant care mai stia cat de cat cu o zi inainte de un asa meci, nu e posibil sa apari la televizor si sa spui "sa-l injure pe Mutu, las' sa-l injure...". Ce face cretinu' asta, isi boicoteaza propria-i echipa?? Stupidul ala de Argaseala zici ca e picat din luna, la varsta lui sta capra in fata lu' Becali. Ridica Steaua in slavi de parca ar fi un fel de Barcelona. Problema mare la Steaua e ca nu se constientizeaza halul in care a ajuns echipa. Si Dorinel, mai si da declaratii "Am jucat destul de bine..."... :thumbsup:

Imi pare rau sa te anunt dar tocmai datorita celor resemnati ca tine Steaua nu va face performanta prea curand , adica de ce rau ca strig in gura mare ce simt dupa ultimii 3 ani de umilinta,?Cat despre gluma sa schimb albastrul pe alb , aici ai fost jenant scuza-ma ca-ti spun.

JDERUL11.12.2008 08:41

Aseara am asistat neputinciosi la uciderea spiritului stelist! Tot ce ea ce a insemnat Steaua : tehnica,viteza,joc combinativ,onoare,tot absolut tot au fost aruncate la cosul de gunoi al istoriei.Toti cei care au reprezentat Steaua in meciul de aseara ar trebui deferiti justitiei acuzati fiind de BATJOCORIREA INSEMNELOR NATIONALE.Cu un antrenor si un presedinte de club care probabil au privit la alt meci(altfel nu pot sa-mi explic declaratiile date ,,..ne-am creeat ocazii de a marca dar am avut si ghinion" sau ,,...multumesc jucatorilor pentru daruirea aratata in joc",cu 12 impostori in teren care stateau cu gandul ca poate le iese vreo faza si lor pentru a putea fii remarcati de niscai impresari si-si vor lua zborul spre alte meleaguri unde vor fii platiti regeste fara a se ,,osteni prea mult cu fotbalul,nu aveam cum sa nu ne facem de ras in fata unei echipe pe care, la modul cum a jucat aseara,o batea si Gloria Buzau! Nu credeam ca voi trai sa regret meciurile memorabile de sub comanda lui Oli cand se lamenta ca a ajuns la capatul meseriei,sau ca as putea regreta vreodata dupa Romeo Surdu!

Obraznicia fara margini a ,,oficialilor" razbate din urmatoarea declaratie ,,...acestia nu sunt adevaratii suporteri stelisti.Nu ne-au incurajat,n-au fost alaturi de noi. Adevaratii suporteri ne iubesc si ne incurajeaza neconditionat". Mai,sa fie!? Pai mai retardatilor,imi las balta familie,afaceri,strabat cateva sute de km,ma lupt cu traficul infernal din Bucuresti,satau la coada,imi cumpar bilet,inghet de frig in tribuna,strig sa incuralez ,,cele 12 cocote din teren"de-mi scuip bojocii si nu mai pot vorbi o saptamana si voi imi spuneti ca nu sunt adevarat suporter? Aaaaa, am strigat impotriva voastra,a pseudostelistilor? Pai cum sa nu fiu revoltat in fata nesimtirii voastre si a indolentei celor din teren?

Aseara,cea mai grea palma pe care puteam sa le-o dam australopitecilor ar fii fost sa parasim cu totii stadionul prin minutul 60 cand era clar ca noi,suporterii eram in plus pe stadion. Doar noi,suporterii eram cei care tineam cu fotbalul,actorii principali erau doar jalnici figuranti!

bubu_steaua11.12.2008 12:30

Aseara am vazut cat suntem de mici in Liga Campionilor...puteau fi surpriza grupei macar printr-un joc frumos nu prin vreun meci castigat..dar deocamdata astia sunt cu astia defilam...ne aparam ne aparam ne aparam. totusi in continuare.....fanatici cu voia noastra...

Allyylla11.12.2008 14:19
Aseara,cea mai grea palma pe care puteam sa le-o dam australopitecilor ar fii fost sa parasim cu totii stadionul prin minutul 60 cand era clar ca noi,suporterii eram in plus pe stadion. Doar noi,suporterii eram cei care tineam cu fotbalul,actorii principali erau doar jalnici figuranti!

Hai ca deja o exagerati... evident ca vorbesc eu cea lipsita de experienta.. dar bine mai oamenilor, Bekkt face de ras echipa pe o aprte si voi pe cealalta parte.

daca aveti ceva de impartit cu nenorocitul ala de oier, distrugetii masinile, casa, rapiti-l. toate alea.. dar lasa-ti echipa in pace.

daca voi a-ti juca in locul celor de pe teren, cu ce chef a-ti juca daca cei din tribune nu stiu decat sa ii bage p**a in gura lui Mu(is)tu si ciobanului?

cei 2 erau o cantitate neglijabila, nula , zero.

Dopa meci si ianinte, si intre reprize nu aveati decat sa le dati de mancare cat pentru un an intreg, dar in timpul meciului trebuia sa va sustineti echipa.

Jalnica galerie.

Steaua zero echipa Zero galerie..

unde e Armata Ultra? unde au ramas cantecele?

:-j

mai jalnic decat jocul prestat aseara de echipa mea adorata, ati fost voi:)

cornisa5811.12.2008 16:39
Aseara am asistat neputinciosi la uciderea spiritului stelist! Tot ce ea ce a insemnat Steaua : tehnica,viteza,joc combinativ,onoare,tot absolut tot au fost aruncate la cosul de gunoi al istoriei.Toti cei care au reprezentat Steaua in meciul de aseara ar trebui deferiti justitiei acuzati fiind de BATJOCORIREA INSEMNELOR NATIONALE.Cu un antrenor si un presedinte de club care probabil au privit la alt meci(altfel nu pot sa-mi explic declaratiile date ,,..ne-am creeat ocazii de a marca dar am avut si ghinion" sau ,,...multumesc jucatorilor pentru daruirea aratata in joc",cu 12 impostori in teren care stateau cu gandul ca poate le iese vreo faza si lor pentru a putea fii remarcati de niscai impresari si-si vor lua zborul spre alte meleaguri unde vor fii platiti regeste fara a se ,,osteni prea mult cu fotbalul,nu aveam cum sa nu ne facem de ras in fata unei echipe pe care, la modul cum a jucat aseara,o batea si Gloria Buzau! Nu credeam ca voi trai sa regret meciurile memorabile de sub comanda lui Oli cand se lamenta ca a ajuns la capatul meseriei,sau ca as putea regreta vreodata dupa Romeo Surdu!

Obraznicia fara margini a ,,oficialilor" razbate din urmatoarea declaratie ,,...acestia nu sunt adevaratii suporteri stelisti.Nu ne-au incurajat,n-au fost alaturi de noi. Adevaratii suporteri ne iubesc si ne incurajeaza neconditionat". Mai,sa fie!? Pai mai retardatilor,imi las balta familie,afaceri,strabat cateva sute de km,ma lupt cu traficul infernal din Bucuresti,satau la coada,imi cumpar bilet,inghet de frig in tribuna,strig sa incuralez ,,cele 12 cocote din teren"de-mi scuip bojocii si nu mai pot vorbi o saptamana si voi imi spuneti ca nu sunt adevarat suporter? Aaaaa, am strigat impotriva voastra,a pseudostelistilor? Pai cum sa nu fiu revoltat in fata nesimtirii voastre si a indolentei celor din teren?

Din pãcate trebuie sã fiu în totalitate de acord cu tine ceva trebuie schimbat și tare cred cã ar trebui sã înceapã de la Gigi.

Stefan8811.12.2008 18:27

Acum e randul meu.Vad ca toti sunteti suparati ca etc.Eu sunt foarte fericit ca am pierdut meciul,sunt foarte bucuros ca s-a aruncat cu torte pe teren pacat ca nu s-a oprit meciul,era de vis.Mesajele au fost superbe.Daca nu era acest specatacol in tribune,pretul biletului nu era justificat.Are rost sa vorbesc despre fotbalul practicat de catre cei de pe teren?! Nu exista apelative pentru acesti jucatori si aceasta conducere.Acest club nu mai are nimic din spiritul Stelei de altadata.Este o fantoma a unei echipe iubita si respectata de altadata.Imi pare bine ca nu ne-am calificat in UEFA,sa stam acasa sa nu mai ia nici un ban taranul asta infect,ne meritam soarta.Sper ca UEFA sa ne suspende din competie 2-3 ani,sa vedem cati stelisti adevarati vor mai veni pe stadion si poate ciobanul asta va pleca odata,microbul asta purulent.Foarte bine ca l-a injurat toata lumea pe Mutu,asta-i merita,pentru ca este ingamfat,dorgat,betiv,afemiat si nu isi iubeste tara vine la nationala pentru fitze si impresari.Pt mine oricum nationala Romaniei nu reprezinta nimic.Imi iubesc tara nu nationala.Sper ca in retur sa fim si mai rai sa continuam pe aceeasi linie anti-Becali.Tot raul spre bine.

fredysteaua11.12.2008 21:33
Cu asa echipa,suporteri si mai ales "patron" declar cu mare scarba si lehamite ca: MI-E RUSINE CA SUNT STELIST"

bai baiatule ... de unde vii tu frate? la cate meciuri ai fost tu ma de esti asa STELIST? cu asa mentalitati distrugem echipa, galeria, suporteri tot

cand Steaua castiga toti sunteti in al 9lea cer si cantati melodii genu LA BINE SI LA RAU dar acum cand ne f..e ciobanu` echipa vin 2,3 dastia ca tine ca sunt si ei Stelisti si ca le e rusine

mai bine ti-e rusine de maicata aia ca s-a chinuit sa faca un asa copil prost!

dar numai stau sa-mi bat capu cu STELISTI ca tine

Sper sa iesim odata din kktu asta atat de mare si sa faca cineva ceva odata!

am auzit la stiri (foarte putin..in timp ce schimbam posturile nu stiu despre ce e vb exact) ca i-a facut Dragomir oferta lu Becali pt Steaua...e adevarat? stiti ceva?

P.S: ar trebui urgent scapat de Stelistii ca, Cosmin asta

Sarbatori fericite!

Belodedici11.12.2008 22:00
Imi pare rau sa te anunt dar tocmai datorita celor resemnati ca tine Steaua nu va face performanta prea curand , adica de ce rau ca strig in gura mare ce simt dupa ultimii 3 ani de umilinta,?Cat despre gluma sa schimb albastrul pe alb , aici ai fost jenant scuza-ma ca-ti spun.

Ai "vorbit" cand trebuia sa taci. Esti superificial si stupid, inceteaza.

Eu am auzit ceva de o oferta de la rusi pentru Steaua, dar ce sa mai crezi?

Am zis ca prefer Steaua in B, dar scapata de jegul asta...

Comentantorii de la Pro TV m-au calcat pe nervi, sunt niste nesimtiti. Eu inteleg, CFR a jucat bine, mai bine ca Steaua, dar sa nu uitam cui ii datoreaza (intr-o oarecare masura) participarea in CC.

Ati vazut comedia de toata jena care a facut-o Cretinul cu Lacatus la Sport.ro (parca)? Omul asta sufera cu capul, un psiholog ar avea ce sa lucreze la el.

redondo11.12.2008 23:39

Trecem noi si peste asta...

fredysteaua12.12.2008 10:37

@Belodedici

intr-adevar comentatorii au fost de toata rusinea

de la un timp numai de comentatori din astia avem parte...zici ca sunt comentatorii echipei adverse...si pe deasupra mai erau si niste AGRAMATI ! Au gresit de cateva ori calumea..

se7en12.12.2008 12:40

Vagin Vajeu ala era ok inainte dar de la un timp incoace are numai glume in program. de Mironica nici nu vreau sa mai aud, numai asta mai lipsea sa mai faca o comparatie intre Radoi si Don Quijote si imi culegeam TV-ul cu penseta.

«12345»