FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Fiorentina 0 - 1 (0 - 0)

«12345»
b0RMA06.12.2008 12:23
e greu....e si Goian suspendat aiurea...parerea mea e ca mai bine merge Ghionea in locul lui rada ... vedem ce joaca Dorinel ca degeaba jucam noi pe forum :)) nu ne i-a nimeni in considerare...

respect!

Ai dreptate.Dar daca ne-ar asculta macar o data,cred ca ar iesi ceva.Echipele care le trimite el in teren mi se par "||" fata de ce ne trebuie noua in acel moment.Adica in loc de blestematul de 4-2-3-1 ar putea foarte usor sa introduca in teren un 4-4-2...Oricum,sper ca va avea inspiratie la acest meci!

Forza Steaua!

Deliric106.12.2008 18:18
avand in vedere ca Kapetanos s-a accidentat,eu as mai da o sansa lui Arthuro!am inteles ca s-a miscat bine in amicalul cu Romania,si cred ca s-a adaptat!as vrea sa vad formula asta : zapata,golanski,rada,Radoi,Petre Marin,Nicolita,tiago Gomes,ov.Petre,toja,Dayro,arthuro!!!cred ca asta ar fi o formula foarte buna!!FORZZA Steaua!! fularsteaua2

probabil ca o sa imi sara multi in cap dar , eu cred ca arthuro daca mai avea un varf langa el ar fi un jucator foarte bun pentru Steaua , e clar ca tehnica are , protejaza bine mingea , o deviaza bine , dar lui ii lipseste mult viteza. cu inca un varf langa el sa intre in combinati si careia sa o devieze ar fi foarte util , dar ce poate sa faca un varf lent cand toti mijlocasi sunt baricadati in propria jumatate , asa cum joaca Steaua .

nu cred ca a gresit Ilie cand a vazut un jucator bun in el , asa cum a facut si cu kapetanos , doar ca la Steaua face echipa ciobanu`

SzabiStelistu06.12.2008 19:35
probabil ca o sa imi sara multi in cap dar , eu cred ca arthuro daca mai avea un varf langa el ar fi un jucator foarte bun pentru Steaua , e clar ca tehnica are , protejaza bine mingea , o deviaza bine , dar lui ii lipseste mult viteza. cu inca un varf langa el sa intre in combinati si careia sa o devieze ar fi foarte util , dar ce poate sa faca un varf lent cand toti mijlocasi sunt baricadati in propria jumatate , asa cum joaca Steaua .

nu cred ca a gresit Ilie cand a vazut un jucator bun in el , asa cum a facut si cu kapetanos , doar ca la Steaua face echipa ciobanu`

ai dreptate.....Arthuro ii bun...dar cu inca un varf langa el!

Ic3MaN06.12.2008 20:05
ai dreptate.....Arthuro ii bun...dar cu inca un varf langa el!

sunt curios daca si intr-un meci in care suntem obligati sa castigam,munti va juca cu un varf sau cu 2.Ar fi frumos un 4-3-1-2 cu Nicolita sarit din schema la mijloc si cu arthuro si pantelis in coasta apararii fiorentinei,dar mai greu de crezut.vedem miercuri. :steag_sah_mic:

Fear06.12.2008 20:51

ce tot visati ma arthuro?! nu la`ti auzit pe cioban, cred ca are alergie la numele arthuro .. deci nici o sansa sa fie titular, kapetanos accidentat - rezulta Stancu titular :no:

SzabiStelistu06.12.2008 21:28
ce tot visati ma arthuro?! nu la`ti auzit pe cioban, cred ca are alergie la numele arthuro .. deci nici o sansa sa fie titular, kapetanos accidentat - rezulta Stancu titular :no:

si Stancu ii accidentat...deci??cine va fi atacant???

Deliric106.12.2008 22:41
si Stancu ii accidentat...deci??cine va fi atacant???

Jiji :))

sunt curios daca si intr-un meci in care suntem obligati sa castigam,munti va juca cu un varf sau cu 2.Ar fi frumos un 4-3-1-2 cu Nicolita sarit din schema la mijloc si cu arthuro si pantelis in coasta apararii fiorentinei,dar mai greu de crezut.vedem miercuri. :steag_sah_mic:

asta chiar e sf. , nu te ai obisnuit ca Steaua sa aiba : un portar ,9 fundasi si un atacant mult prea sechestrat de tot ce se intampla pe teren ?

Fan FC Steaua07.12.2008 00:02

Voi nu vedeti ce scrieti? ... "arthuro e fotbalist" sau "toja e bun" ... aici nu e FIFA 2009, copii...

Pentru ce sa mergem mai departe? Nu ne-am facut destul de ras in campionat? Nu ne-am facut destul de ras in CL? Trebuie neaparat sa ne facem de ras si in Cupa UEFA? Trebuie sa fie tacamul complet? Steaua NU merita sa joace in CL sau Cupa UEFA acum... Asta e nivelul Stelei de 3 sau 4 ani, rezultatele fiind vizibile doar prin interventia ciobanului si valizelor "facatoare de minuni"...acum l-au prins...in plus mai e si criza asta...ca altfel iar eram pe primul loc....ca deh, banul aduce puncte... de 3 sau 4 ani tot citesc "SPER SA NE REVENIM", sau "TREBUIE SA NE REVENIM"... (ne revenim..dupa criza financiara, ca acum e mai greu cu punctele)

Cu Dorinel ce aveti acum? Nu poate sa faca jucatori de fotbal din circari platiti cu multi bani.. si nu poate sa vindece ranile foarte adanci si infectioase lasate de Hagi si Lacatus... venirea lor a insemnat iubire..dar o iubire neprotejata..si drept urmare...

Dorinel face absolut tot ce poate, ii mai da si peste nas pastorului echipei, chiar cu riscul de a fi dat afata..

Imi pare rau ca zic asta, dar...*Steaua e in CL doar pe post de majoreta...echipa bonus de la care se ia puncte gratis.

* = Deocamdata

bodanelu07.12.2008 07:52
Dorinel face absolut tot ce poate, ii mai da si peste nas pastorului echipei, chiar cu riscul de a fi dat afata..

Un exemplu?

redondo07.12.2008 10:26

@Fan FC Steaua

Acum ce facem? E mai bine sa nu batem Fiorentina? Acum 2-3 ani cand faceam furori in UEFA chiar credeai ca va merge asa si in Liga? Crede-ma ca pentru Romania in general nu avem deloc rezultate rele (orice alta echipa din tara ar fi fost eliminata de Galatasaray).

maye07.12.2008 12:28

sa ii umilim pe cioban si pe drogat...

mountytoma07.12.2008 12:31
Pentru ce sa mergem mai departe? Nu ne-am facut destul de ras in campionat? Nu ne-am facut destul de ras in CL? Trebuie neaparat sa ne facem de ras si in Cupa UEFA?

Cu Dorinel ce aveti acum? Nu poate sa faca jucatori de fotbal din circari platiti cu multi bani.. si nu poate sa vindece ranile foarte adanci si infectioase lasate de Hagi si Lacatus... venirea lor a insemnat iubire..dar o iubire neprotejata..si drept urmare...

se vede de departe ca esti un optimist incurabil. de cate ori ai incercat sa-ti tai venele pana acum?

de la a juca prost in CL pana la a ne face de ras e drum lung. si sa vorbesti de rani adanci si infectioase lasate de Hagi si Lacatus... nici chiar otrava din creierul becakatului nu ar fi putut scoate o asemenea grozavie!

Dorinel are parte de o galerie extrem de draguta la adresa lui, avand in vedere rezultatele de pana acum. nu mi se pare ca ar avea cineva ceva cu el. dimpotriva. !

acum, te rog frumos, stai departe de verdele de paris, si de franghie si sapun! urmeza un meci greu...

fredysteaua07.12.2008 15:40

@FAN FC Steaua

prietene u chiar nu stii ce vorbesti...nu am chef sa stau sa ma cert cu tine dar gandeste de 2 ori inainte sa postezi asemenea prostii

ontopic:

SPER INTR-O VICTORIE A ECHIPEI NOASTRE!

Ic3MaN07.12.2008 16:15
@Fan FC Steaua

Acum ce facem? E mai bine sa nu batem Fiorentina? Acum 2-3 ani cand faceam furori in UEFA chiar credeai ca va merge asa si in Liga? Crede-ma ca pentru Romania in general nu avem deloc rezultate rele (orice alta echipa din tara ar fi fost eliminata de Galatasaray).

Probabil si noi eram eliminati daca nu-i prindeam in perioada aia.Uita-te acum ce rezultate au in UEFA.

Ionutz8607.12.2008 16:20

Torino 1 - 4 Fiorentina.....sunt in forma....sincer...nu cred ca ne vom impune.

Sper sa ma insel....dar vedem miercuri.

Ps: Am bilet in PN....il dau la schimb cu unul in PS. ( daca e cineva interesat PM me )

4_ever_steaua07.12.2008 16:26

nu mai comentam nimic...vedem miercuri..Te iubesc,Steaua

SzabiStelistu07.12.2008 17:06

Dorinel vrea sa-l bage pe Semedo atacant.....:-s nu stiu daca ar fi o solutie!daca nu-l baga pe Arthuro atunci inseamna ca ciobanul face iarasi echipa.......cica "daca joci cu Arthuro,esti demis".....sau ceva de genu a zis ciobanu X(....

redondo07.12.2008 17:57
Probabil si noi eram eliminati daca nu-i prindeam in perioada aia.Uita-te acum ce rezultate au in UEFA.

Pai tocmai asta e si problema omule.E o diferenta foarte mare intre Liga Campionilor si UEFA. Si nu-mi da ca exemplu ca au batut la Benfica cu 2-0,caci Benfica,Anderlecht sau Feyenoord de peste 10 joaca au ramas doar cu numele. Au batut si la Hertha cu 1-0 unde noi am facut 0-0 si am controlat jocul,iar Rapid a batut.Nici ei nu faceau nimic cu Bayern sau Lyon.

zoloz200507.12.2008 18:39

Gilardino e omul lor numarul 1..sper la un meci cel putin la fel de bun ca in tur..

grizzly07.12.2008 22:06

pacat ca nu joaca Goian. o sa fie greu pt Radoi sa il tina pe gilardino, ala are un joc de cap exceptional. eu totusi il presimt pe Mutu cel mai mare pericol. are si clasa si dorinta mai mare decat gilardino, cel putin in meciul asta. oricum, jucam iar cu 2 inchizatori, la mica ciupeala. bleah!

MoldoVanDan08.12.2008 08:37

Buna, sa speram cu totii ca daca Champions League nu ne-a fost permisa, macar in UEFA sa intram, pentru ca e o onoare sa fim singura echipa romaneasca care sa joace in primavara europeana ( ca de obicei fular-campionii )

Fara date personale pe forum. Pentru vanzarea biletului ai un loc special amenajat pe forum

MoldoVanDan08.12.2008 10:14
Buna, sa speram cu totii ca daca Champions League nu ne-a fost permisa, macar in UEFA sa intram, pentru ca e o onoare sa fim singura echipa romaneasca care sa joace in primavara europeana ( ca de obicei fular-campionii )

Fara date personale pe forum. Pentru vanzarea biletului ai un loc special amenajat pe forum

Scuze, acum am observat si am postat acolo unde trebuie.

Lari08.12.2008 10:42

Partida Steaua - Fiorentina, care se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, în ultima etapã a grupei F a Ligii Campionilor, va fi condusã la centru de spaniolul Luis Medina Cantalejo

El va fi ajutat la cele douã linii de compatrioții sãi Jesus Calvo Guadamuro și Luis Alberto Gutierrez Perez, în timp ce rezervã va fi Cesar Muniz Fernandez. Delegatul UEFA va fi englezul Barry Taylor, în timp ce observatorul pentru arbitri a fost delegat irlandezul William Attley.

Medina Cantalejo a arbitrat meciul Steaua - Rapid, scor 0-0, din 2006, manșa retur a sferturilor de finalã ale Cupei UEFA. El a mai condus meciul România - Olanda, scor 0-2, din preliminariile CM-2006, jucat pe stadionul Giulești. De asemenea, el a fost rezervã la meciul Dinamo - Polonia Varșovia, scor 3-4, din prima manșã a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, din iulie 2000. Medina Cantalejo a fost rezervã și la finala Cupei Mondiale din 2006, dintre Italia și Franța, câștigatã de italieni.

Catalyn0708.12.2008 13:19

Cine va juca fundas dreapta la noi ? Banel ? :| ( am inteles ca Golanski e accidentat )

p.s. Andrei Ionescu si Ochirosii sunt pe lista UEFA?

SzabiStelistu08.12.2008 17:57

Nu avem probleme "surpriza" , sunt aceleasi pe care le stiti si voi cu mentiunea ca si Kapetanos este o problema nerezolvata, Ogararu nu este apt 100%, iar Arthuro nu poate intra pe gazon.", a spus Argaseala la SptFM.

nu-l inteleg....de ce sa nu-l bage pe Arthuro...acuma simt ca ar juca bine daca ar juca:(((( Becali PLEACA DIN Ghencea!!!CIOBAN PROST!!

«12345»