FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Fiorentina 0 - 1 (0 - 0)

«1345»
Melku12.12.2008 13:10

Comentariile au venit in urma unei atitudini trufase si sfidatoare a ciobanului ("facem 12 puncte", "CFR-ul nu o sa faca nici un punct" etc.) plus ca meciul asta a fost unul dintre cele mai slabe pe care le-a facut Steaua de foarte foarte mult timp, e si normal sa fii critic, ce ati fi vrut? Sa ii cocoloseasca? Sa spuna ca arbitrii ne-au furat sansa de a juca finala CL? Au scapat foarte usor dupa prestatia patetica, trebuiau mitraliati a doua zi in presa asa cum sunt laudati cand fac meciuri bune. Dar ei sunt domnisoare nu? Nimeni nu are voie sa spuna ceva rau de ei pentru ca incep si plang. Ati vazut vreo rabufnire de orgoliu la vreunul din cei de pe teren, in afara de Radoi care incepuse sa urce el in atac? Leafa tot merge.

Concluzie : Nu va mai agitati voi sa aparati niste elemente carora oricum nu le pasa de voi sau de acest club, merita laudati cand fac meciuri bune dar si criticati (nu injurati) cand fac meciuri slabe.

Anca_stelista4ever18.12.2008 20:11

Nici nu mai am ce comenta la acest meci. Am fost foarte dezamagita de prestatia Stelei si nu numai in meciul asta, ci pentru prestatia din Champions League. Desi am facut un meci bun cu Bayern in tur, tot am luat-o, cu Lyon la fel, dupa ce am condus, dar ce sa facem....nu avem jucatori cu adevarat valorosi. Am cheltui o groaza de bani pe transferuri si degeaba. Inaintea acestui meci, chiar aveam sperante sa mergem in UEFA, dar nu ai cu cine...Unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Gigi ar face bine ca in iarna asta sa bage mana adanc in buzunar si sa ne aduca niste jucatori cu adevarat valorosi. Un atacant, un varf veritabil in primul rand, cineva care sa bage mingea in poarta, de mult ne lipseste asa ceva, desi Pantelis nu e rau, poate Pedriel...vom vedea ce transferuri facem anul asta, dar de aici pana la titlu e greu, mai ales la cum am jucat :|

«1345»