FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Fiorentina 0 - 1 (0 - 0)

«12345»
se7en08.12.2008 18:38

Catalyn07: din cate stiu, Ionescu nu e inregistrat sigur, si nici Ochirosii nu cred. dar am impresia ca este o faza in regulamentul UEFA, desi nu mai stiu pe unde am auzit-o. era ceva de genul ca jucatorii de pana in 21 de ani nu trebuie trecuti pe lista deoarece ar fi inclusi automat. poate gasesc vreun link pe undeva... :hmmm:

edit: si in FM09 este regula. :hai_steaua:

b0RMA08.12.2008 18:43

O echipa probabila

Zapata - Nicolita Ghionea Radoi P.Marin - Szekely Ov.Petre Tiago Toja - Dayro Semedo

LucaSteaua9408.12.2008 18:56

Steaua poate ramane fara Gigi Becali din iarna. Seful Stelei s-a saturat sa fie atacat de toata lumea, iar dupa ce a intrat in ochii DNA, a pierdut alegerile, iar Ministerul Apararii incearca sa-i ia culorile, numele si palmaresul Stelei, Becali a anuntat ca intentioneaza sa se retraga.

"Nu mai pot. M-am saturat sa ma lupt cu toata lumea. M-am luptat incontinuu de cand am intrat in fotbal. Vreau sa traiesc in pace. Asa vrea Dumnezeu. Ori daca ma lupt in fotbal, nu traiesc in pace. Asta vreau.Pace! S-ar putea sa ma retrag din fotbal si din politica!", a spus Becali la gspTV

Semne bune anul are!!!

fular-campionii

georgetocila08.12.2008 19:13

@LucaSteaua94

Vise doar vise nu o sa plece ciobanul ,asta cu generalii e doar un foc de paie,sa nu fie doar ceva planuit de cioban sa ne arate ca nu poate fi inlaturat . parerea mea

Catalyn0708.12.2008 20:27

@ se7en

mie mi s-ar parea 2 solutii bune Ionescu si Ochirosii titulari....dar cred ca nici in vise n-o sa-i bage Dorinel

SzabiStelistu08.12.2008 21:43

Zapata s-a accidentat......GREAT!!asta ne mai lipsea:((......sper sa fie recuperat pana la ora meciului!

Ic3MaN09.12.2008 08:52
Pai tocmai asta e si problema omule.E o diferenta foarte mare intre Liga Campionilor si UEFA. Si nu-mi da ca exemplu ca au batut la Benfica cu 2-0,caci Benfica,Anderlecht sau Feyenoord de peste 10 joaca au ramas doar cu numele. Au batut si la Hertha cu 1-0 unde noi am facut 0-0 si am controlat jocul,iar Rapid a batut.Nici ei nu faceau nimic cu Bayern sau Lyon.

Probabil ca nu faceau nimic nici ei.Eu vreau sa spun ca daca ar fi fost meciul acum noi nu ne calificam.Dar a fost in august i-am prins bine le-am dat-o si suntem in UCL si ei in UEFA:D.

Poate ne depasim maine,pacat de accidentarile astea,nu era de ajuns ca jucam prost.Hai Steaua!!!

@ se7en

mie mi s-ar parea 2 solutii bune Ionescu si Ochirosii titulari....dar cred ca nici in vise n-o sa-i bage Dorinel

pai nu poate sa-i bage nici in vise ca nu sunt pe lista UEFA:(

Lari09.12.2008 11:42

Ce dragut, inainte de conferinta de presa a lui Dorinel, gesepeaua da imagini cu golurile lui Mutu. :puke:

redondo09.12.2008 11:47
Ce dragut, inainte de conferinta de presa a lui Dorinel, gesepeaua da imagini cu golurile lui Mutu. :puke:

Niciodata nu l-am avut la inima pe Mutu.Nu neaparat ca a jucat la Dinamo,dar mi se pare cel mai ingamfat fotbalist pe care l-a avut Romania vreodata.

Virgil09.12.2008 12:09

O noua veste "buna". Zapata s-a accidentat si e posibil sa nu apere poarta Stelei maine seara. Cand vrea Domnul cu saracul, dintr-o buba-i umple capul.

Lari09.12.2008 12:10

Dorinel a spus la conferinta de presa ca Zapata se va afla maine pe teren, din primul minut.

Virgil09.12.2008 12:19

Asa a spus el? Inseamna ca asa e. Doamne, ce se mai intrec gazetele astea in minciuni.

Ultima oferta facuta de Gigi generalilor: 20 milioane si le da Steaua. :))

Lari09.12.2008 12:25

Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la meci.

Accesul spectatorilor se va face în stadion începând cu ora 19.00, suporterii echipei italiene urmând sã intre pe stadion prin poarta de acces numãrul 4 a Complexului Sportiv (sere), la intersecția dintre Strada Brașov și Bulevardul Ghencea.

Si, bineinteles, nu puteau lipsi urmatoarele informatii: :wall:

Conform prevederilor Legii 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor sportive, spectatorilor le este interzis sã introducã în stadion bãuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acțiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violențã. Este interzisã afișarea de inscripții care incitã la ura naționalã, rasialã, de clasã ori religioasã, la discriminãri de orice fel și la violențã publicã.

georgetocila09.12.2008 13:31

Arthuro " Am reziliat contractul cu Steaua", bine ca a ramas Semedo si Stancu sa ne dispere

mountytoma09.12.2008 13:42
Niciodata nu l-am avut la inima pe Mutu.Nu neaparat ca a jucat la Dinamo,dar mi se pare cel mai ingamfat fotbalist pe care l-a avut Romania vreodata.

nu doar cel mai ingamfat, dar si cel mai egoist, totusi foarte norocos in cariera pana acum.

o javra ca el nu putea sa joace decat la Dinamo, unde altundeva?

pentru a-l vedea plangand pe mu(is)tu, dar si pentru a-i intari jena financiara a ciobanului, as vrea sa batem fiorentina!

SzabiStelistu09.12.2008 13:48
Arthuro " Am reziliat contractul cu Steaua", bine ca a ramas Semedo si Stancu sa ne dispere

:(( ce se mai poate intampla???acuma cu cine atacam???cu Semedo??nu avem nici un atacant pentru meciul de maine....MULTUMIM CIOBANULE!!!PLEACA DIN Ghencea!!!

aleyanddru09.12.2008 17:35
:(( ce se mai poate intampla???acuma cu cine atacam???cu Semedo??nu avem nici un atacant pentru meciul de maine....MULTUMIM CIOBANULE!!!PLEACA DIN Ghencea!!!

Si Moreno ce-i mijlocas defensiv ?, in sfirsit va juca pe postul lui ,trebuie sa-l bage pe tiago la mijloc si va face un meci mare ..... vom invinge si fara un'' atacant de careu '' vom practica un juc de pase pe jos la care Fiorentina nici nu se va astepta .......... noi trebuie sa sustinem echipa orice s-ar intimpla pe teren ........ chiar nnoi nu putem fi ca publicul din Anglia ,Germania care cinta si atunci cin echipa lor pierde cu 2-0 dar la noi la primul gol primit -liniste .... la al doilea -huiduieli...........

b0RMA09.12.2008 19:19

Nu-mi pasa de rezultat in meciu asta.Vreau doar ca unii jucatori(Toja,Semedo,Dayro) sa ne arate adevarata lor valoare.Dayro in ultimul timp s-a lasat dus de val de laudele primite de le Becali iar cei 2 vreau sa dea tot ce au mai bun pt ca nu cred ca ce joaca in acest moment la Steaua este tot ce pot.Nu cred ca este nici pe jumate.Toti 3 + Nicolita ar putea forma un cuplu perfect pentru atac:

Toja - tehnica,dribling,pase catre atacanti

Semedo - viteza si precizie(in ultimul timp nu ne-a prea aratat asta dar vreau sa imi schimb parerea)

Dayro - precizie si tehnica + centrari perfecte

Nicolita - viteza,rezistenta,centrari precise,dorinta de a da tot ce are mai bun

Asta sper eu pentru meciul cu Fiorentina.

Pe scurt:echipa sa joace bine si rezultatul sa fie cel meritat!

Lari10.12.2008 08:33
acuma cu cine atacam???cu Semedo??nu avem nici un atacant pentru meciul de maine....MULTUMIM CIOBANULE!!!PLEACA DIN Ghencea!!!

Avem un atacant apt de joc: Dayro Moreno. El a fost adus ca atacant, nu ca mijlocas. Astfel, Semedo ar putea pendula pe ambele parti, fapt ce ne-ar putea fi de ajutor tinand cont de faptul ca Prandelli a afirmat ca vine la Bucuresti sa se apere si sa contraatace. Fiorentina poate fi pusa in dificultate in aparare doar cu pase rapide si cu schimbari dese de pozitie ale atacantilor. Asta pentru ca nu avem un pivot.

Folosindu-l pe columbian ca "atacant impins", s-ar putea elibera un loc la mijloc pentru Tiago, singurul nostru mijlocas care, atunci cand are balonul la picior ridica ochii sa vada unde se demarca atacantii.

Cred ca ar fi o solutie buna ca Radoi sa joace fundas central, pentru ca in meciurile decisive a facut jocuri exceptionale pe acest post. Langa el, care-o fi mai in forma: Baciu sau Rada.

Am incredere ca putem obtine victoria, mai ales ca statistica UEFA de pana acum nu arata diferente majore intre noi si ei.

FORZA Steaua!

pytycrys10.12.2008 09:26

Mda,In prosport scrie ca Semedo e varf si Dayro mijlocas ofensiv...Un kkt

Mai bine il baga pe Dayro varf

LucaSteaua9410.12.2008 09:29

ce pot sa zic dekt

Mutu mangia myo cazzo

si ....

cine o sa dea mai multe goluri ala o sa castige

cum zicea si tamas :bananadance:

DelPiero1010.12.2008 16:48
ce pot sa zic dekt

Mutu mangia myo cazzo

si ....

cine o sa dea mai multe goluri ala o sa castige

cum zicea si tamas :bananadance:

Mutu mangare nostro cazzo.:)) Presimt ca-i batem pe italieni.Fiorentina e tare in atac,dar atat.Steaua vinci per noi!

EruptioN10.12.2008 19:35

Doamne Cand vad ratarile alea lui Semedo.. mi se face rau.. si cand vedeam cand juca la CFR cand scapa singur numai gol si gol..off.. asta e.. In seara asta vreau un 1-0 Steaua.. gol Dayro :D:steagcruce:

Dany's10.12.2008 21:30

Penibili...nu reusim 2-3 pase,ciobanul a reusit sa distruga Steaua si milioane de suporteri.

cosmin258010.12.2008 21:53

Cu asa echipa,suporteri si mai ales "patron" declar cu mare scarba si lehamite ca: MI-E RUSINE CA SUNT STELIST"

«12345»