DOAMNE ajuta sa se intample si minunea asta
mereu superiori
DOAMNE ajuta sa se intample si minunea asta
mereu superiori
@ xray_rom
1. nu sunt prietenul tau
2. stiu si eu sa fac diferenta intre credit si debit, stiu ce e ala un capital social.
3. daca esti fan Becali e treaba ta,e o tara libera (sau va fi dupa ce vor disparea toti cei care au trait in comunism) si ai dreptul asta dar nu incerca ne faci prosti pe toti
4. daca nu stiam ceva as fi intrebat pe cineva competent in domeniul respectiv dar imi este suficienta economia pe care o stiu sa inteleg cum face Becali afaceri.
Becali pleaca din Ghencea
1. E ok!Bine ca m-ai anuntat:)))
2. Se vede. Nu ai observat? Nu am fost singurul care am inceract sa te destup.
3. Unde omul nu intelege, are cea mai usoara arma: aruncarea cu noroi prin shabloane. In perioada comunista, daca nu mai aveai replica ii strigai "chiaburile", in perioada post 89 se striga "comunistitule", iar aici pe site, "becalistule=fan Becali".
Daca nu ai observat, tu ne-ai jenat inteligenta cu cunostiintele tale economice. Oricat de mult l-ai uri pe cineva, nu poti invoca aiureli numai sa scoti in evidenta o culpa imaginara. Becali are pe constiinta alte tembelisme si potlogarii si nu ceea ce incerci tu sa insinuezi interpretand economia cum iti vine bine la trombon.
4. Ca sa intrebi, in primul rand trebuie sa stii ce nu stii!
)
Ca esti naiv cand crezi ca stii cum face Becali afaceri, se vede dupa viteza cu care ai pus boticul la o facatura de presa ca ciobanul va vinde Steaua!![]()
sa vina vreun arab
Steaua doar cu buletinu
)
80 e cam mult - nu face atata mai ales ca are o gramada de datorii la Becali :-D
apropo, "mutati" circul in parlament si am scapat de fanfaron!
apropo, "mutati" circul in parlament si am scapat de fanfaron!
esti penegecedist? ![]()
Si eu cred ca nu e departe momentul in care cimpanzeul ne va parasi. Spun asta deoarece de la un individ cu atata instabilitate emotionala, mentala, morala, decizionala, te poti astepta la orice mai putin consecventa in gandire.
La oi, scarba!
Fiti siguri ca decizia de-a vinde sau nu Steluta, nu-i apartine in totalitate gibonului. Poate ca el a avut bani si mai mult ca sigur va avea in continuare pentru 2-3-4 sute de ani, insa nu acelasi lucru as putea spune despre lipitorile din jurul lui, gen Virgil Becali. La Steaua exista o multime de rude ale ciobanlui care-si castiga existenta "prestand diferite servicii". Cel mai elocvent exemplu : VIRGIL, varul minune. Umflatul asta a ajuns din muritor de foame in scouter oficial al clubului nostru, urmarind jucatori pe dvd-uri (evident) si sfatuindu-l pe Gigel din cand in cand.
Chiar Becali spune ca Steaua va fi lasata mostenire urmasilor lui si cel mai probabil se lasa influentat de diferiti veri si nepoti. Nu cred ca exista cineva in clanul Becali care sa doreasca vanzarea Stelei. Ar fi o pierdere mult prea mare pentru ei, atat in plan financiar cat si din punct de vedere al imaginii.
@radu18
Mai conteaza asta?Intai sa plece berbecul si dupa aia sa ne ingrijoram de cine va veni.Steaua e un mare brand, cine are minte si o echipa competenta, isi scoate un profit excelent...dar parca nici nu vreau sa devenim atat de comerciali pentru ca se pierde de tot spiritul.Niciodata nu o sa fim multumiti, dar orice e mai bine decat jj.
unde nu am fi si noi comerciali , la fel ca arsenal !!!!!
De vandut ar vinde in orice clipa daca ar fi sa vina altcineva cu o suma care sa il multumeasca pe cioban. Problema e sa se gaseasca cineva sa faca oferta
1. E ok!Bine ca m-ai anuntat:)))2. Se vede. Nu ai observat? Nu am fost singurul care am inceract sa te destup.
3. Unde omul nu intelege, are cea mai usoara arma: aruncarea cu noroi prin shabloane. In perioada comunista, daca nu mai aveai replica ii strigai "chiaburile", in perioada post 89 se striga "comunistitule", iar aici pe site, "becalistule=fan Becali".
Daca nu ai observat, tu ne-ai jenat inteligenta cu cunostiintele tale economice. Oricat de mult l-ai uri pe cineva, nu poti invoca aiureli numai sa scoti in evidenta o culpa imaginara. Becali are pe constiinta alte tembelisme si potlogarii si nu ceea ce incerci tu sa insinuezi interpretand economia cum iti vine bine la trombon.
4. Ca sa intrebi, in primul rand trebuie sa stii ce nu stii!
)
Ca esti naiv cand crezi ca stii cum face Becali afaceri, se vede dupa viteza cu care ai pus boticul la o facatura de presa ca ciobanul va vinde Steaua!
Mai hai sa lamurim odata treaba. Poate ma insel eu sau poate imi scapa ceva ca nu sunt economist. Dar de ce nu a marit capitalul social? Si daca el tot a bagat bani la Steaua cum naiba se face ca nu avea Steaua lichiditati (din cate a spus presa el a creditat Steaua cu 11 milioane intr-o singura transa daca tin eu bine minte)? Nu te-am facut becalist (in fraza respectiva era si cuvantul DACA) iar pentru cum face Becali afaceri iti dau 2 exemple schimbul de terenuri cu Armata si donatia pentru catedrala mantuirii neamului pe care a cerut-o inapoi.
N-am pus bot-ul la aberatiile presei dar in vara asta a investit foarte putin in comparatie cu ce a luat in ultimii ani din CL. Analize economice ale Stelei au mai fost facute pe aici de altii mai priceputi ca mine si s-a demonstrat clar ca El Ciobadante e mult pe plus la Steaua.
@Bodanel
Eii! Ai revenit la un ton mai pamantesc si amical, asa ca-mi cer scuze ca am pus putin venin in replica precedenta.
1. Nu a avut interes sa blocheze banii proprii prin investire in marirea capitalului social, pentru ca o data bagati acolo nu-i mai putea scoate ca persoana fizica decat la lichidarea/vanzarea societatii. In alta ordine de idei, desi valoarea intrinseca a unei actiuni este direct legata de marimea capitalului social, valoarea de piata a unei actiuni este speculativa si conteaza numai atunci cand esti cotat la bursa, deci actiunile sunt vandute/cumparate pe bursa. Ori el nu a cotat Steaua la buirsa si nici nu sunt actiuni tranzactionate acolo pt ca este un cerc inchis(ca la Dinamo) cu actionarii "din familie" si nu vor sa intraineze actiuni.
Daca o vinde, o va vinde prin vanzare directa si nu prin bursa. Nimeni nu cumpara o societate in functie de marimea capitatlului social, ci la valoarea de piata a firmei(capacitatea de a genera profit, active si pasive, etc.) Altfel spus, poti sa ai o firma cu capital social de 1 mil de $ si fara datorii, dar sa iei pe ea doar 100 mii $![]()
Majorarea de capital este si o inginerie financiara prin care un actionar majoritar, cu bani, poate diminua valoarea actiunilor celor mici, dar si o modalitate de a reinvesti profitul:)
Un exemplu este Patriciu care a vandut de ~2 miliarde $ actiuni(rompetrol este cotat la bursa), desi are rompetrol datorii de peste 600 mil USD:))
2. Cu toate ca a bagat bani la Steaua nu mai sunt lichiditati pt ca acei bani sau dus o parte in achizitii si restul cheltuieli curente (salarii, prime, etc.) pt ca societatea a consumat/cheltuit mai mult decat a produs/a incasat. Doar cei de pe achizitii mai pot fi recuperati la revanzare, restul...ales-bules). Deci el a acoperit cu cash diferenta dintre toate cheltuielile/luna.an si incasari(CL, TV, etc.).
La cheltuieli/pierderi se adauga si tzepele luate cu Carlos, etc. cand a luat mai putin decat a platit la cumparare.
Mai e ceva! Desi pare paradoxal, o societate poate sa fie pe profit, dar sa fie in criza de lichiditata pt ca are banii blocati temporar fie in stocuri, fie la clienti, fie in mijloace fixe recent achizitionate, etc. E un caz f frecvent in toata economia romaneasca!Steaua/Becali ii are "blocati" aiurea si in jucatorii cumparati care acum taie frunza la caini in lotul largit. Pe langa banii blocati in ei mai si consuma bani(salarii,etc.)
3. O afacere buna se incheie intre un destept si un fraier:))Aia cu Armata e datoria justitiei sa o lamureasca, iar cea cu Patriarhia nu este o afacere, ci o donatie!Este dreptul lui sa doneze cui vrea si cum vrea. Am intelers ca Patriarhia tine blocati in banca acesti bani pt ca nu au inceput lucrarile si nici nu vor incepe curand. El voia sa ia acesti bani si sa-i dirijeze spre calugarii din Athos(au nevoie acolo, dar el nu mai are cash), urmand ca atunci cand incep lucrarile la Catedrala sa-i doneze iar.
Asa cum am mai spus, Becali nu va vinde Steaua in primul rand ca nu ar da nimeni atat cat pretinde el. In al-2-lea rand, care poate fi si primul, ca este singura legatura a lui cu notorietatea, publicitatea, etc. El nu mai are nevoie de bani, pt ca are cat prentru 10 generatii, ci e bolnav dupa putere!
Penescu a cumparat Argesul, nu de dragul suporterilor, ci asa cum a declarat, sa-si promoveze compania PIC.
vise taicã vise ..
Doamne,nu mai fiti naivi. Nu vinde idiotul asta nimic...E doar un motiv sa isi mai faca reclama inainte de alegeri. Fara Steaua e 0,si stie asta mai bine ca orice
Pentru prima data,exista posibilitatea ca Jiji sa vanda Steaua.Depinde de cum va decurge criza asta economica...oricum,sunt sub 0,5% sanse sa se intample asta anul asta sau anul viitor...
Becali o sa vanda Steaua
citez din marele intelept Jiji
""Sa vand Steaua? Astea sunt manevre securisto-comuniste, ca sa-mi strice mie imaginea. Steaua este a mea si va ramane a nepotilor-nepotilor-nepotilor mei, in vecii vecilor. "
gata, v`ati linistit?
Nici gand. Isi pierde jucaria.
Insa, daca vinde Steaua, de bucurie as fi in stare :
- sa ma duc la vot si sa-l votez pe el si tot partidul lui
- sa ii accept ca patroni pe Mititelu, Copos si Borcea, eventual impreuna
- sa n-am o problema daca Dinamo e in Liga si noi in B
- sa ma inscriu la clubul de lupte a lui Zmarandescu
- sa platesc oricat pe un bilet la meci stiind ca el nu e in loja, nici Lovin pe teren.
orice ar fi mai bine decat sa continuam cu jegosul asta si clanul lui de nepoti si veri handicapati
un refren pentru tot stadionul la meciul cu Urzicenii:
PLEACA DIN Ghencea!,
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!.......................
Poate ca o sa fiu condamnat de unii dar, in aceste clipe, simt la fel. Oricum, eu cred ca galeria Stelei isi are si ea partea de contributie la aceasta stare de lehamite a finantatorului. Daca liderii din galerie ar fi uniti doar in a protesta fata de finantator (echipa trebuie sustinuta) cred ca pedala de acceleratie ar fi apasata si mai tare. Pur si simplu, Becali trebuie sa inteleaga ca are acelasi status in Ghencea ca orice alt investitor, presedinte al Stelei din trecut si ca el detine in clipa de fata doar niste jucatori si nu insasi simbolul Steaua si suflarea fotbalistica din jurul acesteia. Acelea sunt pentru toti si in parti egale pentru ca iubirea nu poate fi masurata ci doar exprimata prin fapte si atasament.
Daca pleaca, intr-adevar exista un Dumnezeu...
fara indoiala ca exista Dumnezeu...
Sa fim seriosi. Ghiavolul asta nu pleaca decat daca primeste un glont in cap !
HAHAHAHHAHAHAHAHA
bye bye JIJEL
De stirea asta din sport.ro ce spuneti?
"Criza loveste CFR-ul! Paszkany ar putea vinde echipa CFR Cluj
Dupa ce a fost eliminata din Europa de Bordeaux si AS Roma, CFR-ul inoata in ape tulburi.
Chiar daca presedintele Iuliu Muresan a spus raspicat ca la Cluj criza financiara nu a ajuns pentru ca partenerii de afaceri ai patronului Paszkany sunt oameni puternici, se pare ca nici campioana nu a fost ferita de lipsa lichiditatilor.
Bugetul CFR-ului se bazeaza in mare parte sursele firmelor imobiliare administrate de Paszkany. Cum piata imobiliara a ighetat, iar banii din Liga Campionilor nu vor mai veni, patronul clujenilor are o problema. In Cluj se zvoneste chiar ca Paszkany ar putea vinde CFR-ul, in conditiile in care capitalul echipei depinde de marile firme imobiliare care au investit aici, scrie EVZ. "
""Sa vand Steaua? Astea sunt manevre securisto-comuniste, ca sa-mi strice mie imaginea. Steaua este a mea si va ramane a nepotilor-nepotilor-nepotilor mei, in vecii vecilor. "
ha ha a ha ha a ha ha am puso ros albastrilor in cazul asta e nasoala treaba AFARA DIN Ghencea CIOBANE
Asta momentul sa-l facem pe cioban sa plece!
Galeria sa o tina tot asa ca pana la urma pleaca singur!
Afara cu acest cancer!
primul doritor: nati meir! sa vezi atunci distractie! cu un evreu chitros patron, e garantat ca ajungem pe culmile gloriei!