Abramovici oare nu e interesat???? ![]()
![]()
![]()
![]()
Abramovici oare nu e interesat???? ![]()
![]()
![]()
![]()
o fii Becali cel mai handicapat patron din fotbal.. dar daca ramanea Paunescu noi aveam azi deryuri cu Progresul si cu Buftea .. treziti-va din vis .. ce credeti ca daca pleaca oaia vine vreun arab , vreun magnat ca la manchestery city ? o sa vina vreun Tender sau unul dintre mafiotii Romaniei care n`au avut treaba in viata lor cu fotbalu .. dar oricum Becali nu prea cred ca va lasa Steaua cat va fii el in viata .
daca pleaca Gigi si vine unu cu capu p umeri o sa beau 1 litru de lumina lunii...ar fi cel mai bun lucru din istoria Stelei...
da',fear,suntem idealisti si ne dorim un STAPIN CU CAPUL PE UMERI!daca intelegi ceva din propozitie iti dau voie sa dai un raspuns!
da',fear,suntem idealisti si ne dorim un STAPIN CU CAPUL PE UMERI!daca intelegi ceva din propozitie iti dau voie sa dai un raspuns!
zi`mi si mie un exemplu de patron cu "capul pe umeri" din Romania .. cine crezi ca isi permite sa dea 70-80 de mil de euro in`afara de hotii astia care conduc Romania? si sa investeasca macar cat a investit Becali .. da cu putin creier .. pe care oieru nu`l are.
Semne sunt ca Becali se cam pregateste sa renunte la Steaua. De asta a creditat el clubul si nu a investit banii aia(dupa ce vinde actiunile clubul tot ii este dator). Sper doar ca el sa vanda Steaua cat mai devreme si nu mai tarziu.
o fii Becali cel mai handicapat patron din fotbal.. dar daca ramanea Paunescu noi aveam azi deryuri cu Progresul si cu Buftea .. treziti-va din vis .. ce credeti ca daca pleaca oaia vine vreun arab , vreun magnat ca la manchestery city ? o sa vina vreun Tender sau unul dintre mafiotii Romaniei care n`au avut treaba in viata lor cu fotbalu .. dar oricum Becali nu prea cred ca va lasa Steaua cat va fii el in viata .
Ti s-a parut vreun moment ca "mafiotul"Becali ar avea ceva in comun cu fotbalul?
![]()
DOAMNE AJUTA ![]()
Nici gand. Isi pierde jucaria.
Insa, daca vinde Steaua, de bucurie as fi in stare :
- sa ma duc la vot si sa-l votez pe el si tot partidul lui
- sa ii accept ca patroni pe Mititelu, Copos si Borcea, eventual impreuna
- sa n-am o problema daca Dinamo e in Liga si noi in B
- sa ma inscriu la clubul de lupte a lui Zmarandescu
- sa platesc oricat pe un bilet la meci stiind ca el nu e in loja, nici Lovin pe teren.
orice ar fi mai bine decat sa continuam cu jegosul asta si clanul lui de nepoti si veri handicapati
un refren pentru tot stadionul la meciul cu Urzicenii:
PLEACA DIN Ghencea!,
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!.......................
@@@ Can-canistii...
Mai copii,treziti-va!!!
Suntem in campanie electorala,Jiji nu poate da replici si pe noi ne duc teroristii presei cu presul.Chiar asa creduli sunt unii?
)
Nu vinde asta clubul in veci,impacati-va cu ideia!
Dar tot raul este spre bine,spune un proverb,eu unul nu i-mi doresc sa devenim frati de saracie cu pasarile inchise la culoare.Odata si o data Jiji se va plictisi sa le faca pe toate si v-a lasa profesionistii sa lucreze fara a se baga decat sa ceara rezultate.Dupa cum il stim cred ca aceea clipa se apropie.
Ciobanenko NU va pleca niciodata! Este tipul imbecilului fudul, sa nu mai stea el la loja cu tigareta -n gura?!
Este singurul care a facut bani din fotbal, a luat pina la 50 de miloane de dolari din participari in Cupe; iar transferuri de doi lei (desi maninca kkt in fiecare an); daca iese cumva mare senator sau deputat, acum la alegeri, poate scapam de el , isi va muta 'circul' in Parlament!
Ar fi ceva nemaipomenit... Cred ca s-ar iesi la Universitate ca la marile victorii ale echipei:P...Dar eu nu prea cred ca va vinde Steaua...
hai baietzi sa fim seriosi mai degraba o vinde pa masa si dupaia pa Steaua ,dar Jiji esti oricand binevenit sa imi demonstrezi ca gresesc ![]()
Nici gand. Isi pierde jucaria.
Insa, daca vinde Steaua, de bucurie as fi in stare :
- sa ma duc la vot si sa-l votez pe el si tot partidul lui
- sa ii accept ca patroni pe Mititelu, Copos si Borcea, eventual impreuna
- sa n-am o problema daca Dinamo e in Liga si noi in B
- sa ma inscriu la clubul de lupte a lui Zmarandescu
- sa platesc oricat pe un bilet la meci stiind ca el nu e in loja, nici Lovin pe teren.
orice ar fi mai bine decat sa continuam cu jegosul asta si clanul lui de nepoti si veri handicapati
un refren pentru tot stadionul la meciul cu Urzicenii:
PLEACA DIN Ghencea!,
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!.......................
cred cã erai bãut când ai scris asta, nu cred cã în românia este cineva care sã bage bani la Steaua și sã facã treabã
Da Doamne !
Da eu n-as vrea totusi un "rus" ca Abramovici. Cinstit, ar fi destul de nasol ca Steaua, clubul reprezentativ al Romaniei, sa devina Maccabi Bucuresti.
Din cate stiu eu Chelsea nu a devenit Maccabi Londra.
Hai un rus, hai un ucrainean hai tatica ca e la oferta !
Semne sunt ca Becali se cam pregateste sa renunte la Steaua. De asta a creditat el clubul si nu a investit banii aia(dupa ce vinde actiunile clubul tot ii este dator). Sper doar ca el sa vanda Steaua cat mai devreme si nu mai tarziu.
Sunt un prost. Explica-mi si mie cum poate introduce un actionar capital intr-un SA fara sa crediteze societatea.
Prietene!Fotbalul e una si economia e alta. Poate la fotbal te pricepi, dar la economie ba!
Capitalul social este una, valoarea de piata a actiunilor este alta, iar creditarile alta.
In loc apeleze la un imprumut/credit bancar sau alta sursa de finantare pt working capital si-a imprumutat/creditat el propria firma pt ca avea lichiditati disponibile.
Aia nu sunt bani investiti, ci bani imprumutati. Nici nu a vea cum sa se numeasca invetitie, decat daca facea majorare de capital social prin aport financiar corespunzator sumei virate in contul societatii.
Si eu, ca asociat unic, mi-am imprumutat temporar firma si i-am retras cand cash flow-ul mi-a permis. Ce vezi imoral in acest procedeu legal?
In cazul lui, daca a cumparat un jucator, iar firma nu avea cash pt a plati achizitia, a imprumutat-o si i-a scos (sau ii scoate) la revanzarea jucatorului. Profitul obtinut de pe urma revazarii apartine in totalitate firmei si apoi lui ca "dividende". dar dupa ce firma plateste impozitul pe profit(16%) si pe dividende(16%). Daca jucatorul nu este vandut, el poarta si valoarea imprumutata de Becali ca persoana fizica, daca firma nu a avut venituri de unde putea sa returneze suma imprumutata!
Capisci!![]()
la re-ve-dereee la revedeeereeeeeeee .. gigii la revedereeeeeeeee la re-ve- dereeeeee !
!
@ xray_rom
1. nu sunt prietenul tau
2. stiu si eu sa fac diferenta intre credit si debit, stiu ce e ala un capital social.
3. daca esti fan Becali e treaba ta,e o tara libera (sau va fi dupa ce vor disparea toti cei care au trait in comunism) si ai dreptul asta dar nu incerca ne faci prosti pe toti
4. daca nu stiam ceva as fi intrebat pe cineva competent in domeniul respectiv dar imi este suficienta economia pe care o stiu sa inteleg cum face Becali afaceri.
Becali pleaca din Ghencea
ne agitam degeaba ciobanul a declarat la realitatea in aceasta seara ca nu va vinde niciodata Steaua...a zis ca dupa ce el va muri clubul Steaua va fi controlat de nepotii sai...
Eu nu prea le am cu economia desi ar trebui, dar stiu cateva lucruri foarte simple: 1. Gigi nu pleaca de la Steaua decat daca scoate foarte foarte multi bani ( putin probabil ) 2. Gigi spune ca a creditat clubul, cu vreo 40 milioane de euro sau ceva de genu asta, dar asta le pot crede doar inocentii. Echipa asta a produs numai in ultimii 3 ani peste 40 milioane de euro din cupe europene, sponsorizari, bilete meciuri, televizari, transferuri, etc..... ei bine, unde sunt acesti bani?
O completare la ce a spus xray_rom. Daca Becali ar fi facut majorare de capital, i-ar fi obligat si pe ceilalti actionari sa participe la aportul de capital, altfel si-ar fi diminuat participarea.
a aparut un articol pe gsp in care Jiji dezminte
" Steaua e a mea .... si va ramane familei mele " ceva de genul
oaie prosta ![]()