FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali vinde Steaua ?

«13456»
xray_rom28.11.2008 12:20
Asta momentul sa-l facem pe cioban sa plece!

Galeria sa o tina tot asa ca pana la urma pleaca singur!

Afara cu acest cancer!

Baloane de sapun!

Tine minte!

Cand ciobanul va pleca din Ghencea datorita contestarilor, tortelor si petardelor din stadion, sa ma contactezi!Jur ca iti voi face un cadou cu ceea ce iti doresti tu cel mai mult in plan personal!:)

Daca galeria va continua la meciul cu Urziceniul si Fiorentina, numarul din meciul cu Poli si Bayer, nu va pleca ciobanul din Ghencea, ci Steaua din UEFA , pt ca nu va mai prinde nici locul 5. Poate si din Liga 1, pt ca suntem la 8 puncte de locul 1, dar si la 10 de primul loc retrogradabil!

Nu poti face meci de meci anti-atmosfera, dar sa emiti cu emfaza sau ultimativ, pretentii la rezultate si performanrta. Suna imatur si ipocrit!

Nu exista cale de mijloc!Ori la bal(sustinere+rezultate), ori la spital(circ fara sa intereseze locul si rezultatul).

In fine ... Nu cred ca cei 4 milioane de stelisti activi(cum ne informeaza prietenul Protasov), in majoritatea lor, sustin acest demers sinucigas, in conditiile in care este clar si pt un sugar ca tembelul nu poate fi izgonit din Ghencea prin astfel de metode "in forta", care nu fac decat deliciul dusmanilor si al medie si mai toarna plumb in picioarele si asa cam impiedicate, ale jucatorilor!

Mai mult, interzicerea accesului suporterilor stelisti pe stadioane va "rezolva" simplu problema, dar si o astfel de contra-masura ar afecta tot echipa si pe acei suporteri care nu subscriu la aceste forme de extremism al revendicarilor!

steauaclub28.11.2008 13:56
xray_rom28.11.2008 14:05
primul doritor: nati meir! sa vezi atunci distractie! cu un evreu chitros patron, e garantat ca ajungem pe culmile gloriei!

Nu e de glumit cu asta!:))

Nati Meir este un alt dobitoc, care se plimba de la un partid la altul, de la o echipa la alta(a vrut sa ia si Rapidul) fluturand o avere umflata ca a lui Becali, din speculatii bursiere.

Asta este un sarlatan si un idiot cu mult peste Becali. Un fel de Zambon de Iesruselim si un Jean Valvis circumcis:))

Nu suntem noi atat de pacatosi incat sa se rabune D-zeu pe noi si sa ne parashuteze in Ghencea pe Iuda in persoana:))) Si Nati Meir tot platforma de imagine pentru accesul la putere prin politica urmaseste, nu propasirea fotbalului stelist!

1uLy4Nn28.11.2008 16:22

nu avem noi norocul asta..nu cred ca pleaca el asa usor de la Steaua..si oare daca o vinde cate zeci de milioane o sa ceara pe ea?

andyro28.11.2008 17:07
Daca galeria va continua la meciul cu Urziceniul si Fiorentina, numarul din meciul cu Poli si Bayer, nu va pleca ciobanul din Ghencea, ci Steaua din UEFA , pt ca nu va mai prinde nici locul 5. Poate si din Liga 1, pt ca suntem la 8 puncte de locul 1, dar si la 10 de primul loc retrogradabil!

Excelent. Vom continua atunci.

Nu poti face meci de meci anti-atmosfera, dar sa emiti cu emfaza sau ultimativ, pretentii la rezultate si performanrta. Suna imatur si ipocrit!

Ne-am lamurit destul de mult cu performanta care se poate in Ghencea. Nimeni nu a emis pretentii la rezultate si performanta. Desi, vorba Jijelului, daca suntem atat de neimportanti, atunci rezultatele echipei n-ar trebui sa fie influentate de scandarile noastre (sau lipsa lor).

Nu exista cale de mijloc!Ori la bal(sustinere+rezultate), ori la spital(circ fara sa intereseze locul si rezultatul).

Cred ca ti-am raspuns deja la problema asta.

In fine ... Nu cred ca cei 4 milioane de stelisti activi(cum ne informeaza prietenul Protasov), in majoritatea lor, sustin acest demers sinucigas, in conditiile in care este clar si pt un sugar ca tembelul nu poate fi izgonit din Ghencea prin astfel de metode "in forta", care nu fac decat deliciul dusmanilor si al medie si mai toarna plumb in picioarele si asa cam impiedicate, ale jucatorilor!

Unde sunt maestre acei suporteri, vreau si eu sa ii vad. De ce n-a strigat nimeni pro-Becali in Ghencea ? De ce nu apar afise la Cluj cu "Becali nu pleca din Ghencea!" ? Sau in Iasi, sau in Bucuresti, sau in Constanta, sau in Timisoara. De ce nu fac un meeting ? De ce nu lipesc afise impotriva "huliganilor" ? De ce s-a strigat si de la T2 si de la T1 in ultimele meciuri ? De ce atunci cand ploua sau cand ninge, tot cei cateva sute/mii am fost acolo sustinand echipa ? De ce in deplasarile din tara nu se striga pro-Becali ? Tu chiar crezi ca mai exista suporteri stelisti sanatosi si cat de cat inteligenti, care ar fi pentru pastrarea creditorului in Ghencea ? Nu 4 milioane, nu 2, nu 1, nu 100.000...dar macar vreo cateva mii mai sunt ?

joseph28.11.2008 17:44

nu suntem in primul moment in care avem dilemele astea. au mai fost proteste impotriva ciobanului si s-a ajuns la solutia cu ignoratul reciproc datorita problemelor puse de tine(dorinta de a sustine echipa) si a santajului folosit de cioban(va aduceti aminte de deplasarea de la Constanta cand n-am avut bilete?). L-am ignorat si am vazut ca nu a adus nimic bun treaba asta, pentru ca el continua cu prostiile. chiar nu vad de ce nu realizeaza lumea ca istoria se repeta(contestare-santaj bilete cu Dinamo) si noi daca l-am ignora acum, tot ar face o prostie peste ceva timp si ne-ar aduce iar in situatia de a-l contesta?! mai bine incercam sa scapam de el acum, ca mai incolo sa ne daruim iar trup si suflet. acum foarte multa lume nu mai poate pune un strop de pasiune in sustinerea echipei din cauza lui Gigi, multi au si renuntat sa mai vina pe stadion. chiar sunt uimit ca mai exista lume care crede ca se poate face performata cu asta la echipa.

iar legat de mijloace... folosim si noi mijloacele pe care le avem si incercam sa facem ce putem. nu cred ca suntem noi de condamnat pt ca incercam sa facem tot ce ne sta in putere, ci cei care stau si comenteaza fara sa faca nimic. unii poate chiar au putere sau alte mijloace mai bune, dar prefera sa stea deoparte. poate la centenar o sa ne uitam inapoi si istoria ne va zice cine a avut dreptate

in primul rand vrem un club curat, cu niste valori adevarate, care sa respecte fostele glorii, suporterii si chiar si adversarii. vrem un club spre care sa ne indreptam si copiii sa il sustina, nu vrem performata cu orice pret.

xray_rom28.11.2008 18:52
Excelent. Vom continua atunci.

Esti liber sa pui si trotil in Ghencea!Esti major, vaccinat si responsabil pe faptele tale.

Esti liber sa-ti doresti si sa actionezi ca Steaua sa retrgradeze, sa fie exclusa din Europa numai sa-i faci in ciuda lui Becali.

Din fericire, inca mai traim intr-un stat de drept, in care libertatea este o necesitate inteleasa. Esti liber atat cat nu-i deranjezi pe cei din jur!

Unde sunt maestre acei suporteri, vreau si eu sa ii vad. De ce n-a strigat nimeni pro-Becali in Ghencea ? De ce nu apar afise la Cluj cu \"Becali nu pleca din Ghencea!\" ? Sau in Iasi, sau in Bucuresti, sau in Constanta, sau in Timisoara. De ce nu fac un meeting ? De ce nu lipesc afise impotriva \"huliganilor\" ? De ce s-a strigat si de la T2 si de la T1 in ultimele meciuri ? De ce atunci cand ploua sau cand ninge, tot cei cateva sute/mii am fost acolo sustinand echipa ? De ce in deplasarile din tara nu se striga pro-Becali ? Tu chiar crezi ca mai exista suporteri stelisti sanatosi si cat de cat inteligenti, care ar fi pentru pastrarea creditorului in Ghencea ? Nu 4 milioane, nu 2, nu 1, nu 100.000...dar macar vreo cateva mii mai sunt ?

Ori confunzi pro-stelismul suporterilor non-violenti cu pro-becalismul, ori esti rau intentionat cand faci o astfel de asociere aberanta din afirmatiile mele!

Cine a zis, mai, ca il vrea pe Becali in Ghencea si unde am zis ca trebuie strigat pro Becali?

Citeste bine si nu mai rastalmaci dupa shablonul de lemn: \"cine nu e cu noi e musai cu Becali\"!

Eu am spus ca prin mijloace violente (petarde, torte,etc.) nu va fi determinat Becali sa plece.

Timpul iti va dovedi si tie ca am dreptate!

Lumea sanatoasa nu vine la stadion nici pt Becali, nici pentru a face acolo un nou Kosovo!Vine sa sustina echipa! Punct!

P.S.

Afisele din Cluj, cu \"pleaca Becali din Ghencea\", sunt doar fitile electorale. Din pacate! Astfel de actiuni sunt mult mai eficiente decat petardele pe stadion, unde iti mai iei si pe coaja si amenzi!

@joseph

in primul rand vrem un club curat, cu niste valori adevarate, care sa respecte fostele glorii, suporterii si chiar si adversarii. vrem un club spre care sa ne indreptam si copiii sa il sustina, nu vrem performata cu orice pret.

Cine nu ar vrea asta??

Dar intr-o societate dominata de betia banului, de o scara stramba a valorilor este aproape imposibil!

In primul rand trebuie sa ne educam noi insine, sa ne dopam cu toleranta si respect fata de cel de langa noi indiferent de culoare, sex, religie bani, etc.

Nu putem cere de la altii ceea ce nu putem noi depasi ... decat in declaratii.

Au trecut 19 ani de la o rasturnare cand am inlocuit comunismul cu capitalismul, dar in afara de libertatea de a spune vrute si nevrute nu am realizat nimic! Cum?Prin vot!Avem ce am votat!

Becali e produsul sistemului si implicit al societatii!Ea a permis ca astfel de specimen sa se culce sarac si sa se trezeasca pudred de bogat, cu Steaua in brate si o nemeritate notorietate!

Daca Becali ar fi singurul, ar fi usor. Dar tara e plina!

De aceea ce iti doresti tu, nu gasesti la nici un club!

Sunt unii patroni care tac. Tacerea lor este de alta natura decat aceea a bunului simt. Sunt cei carora le tremura chilotzii cand cineva le suna la usa, sa nu fie Garda financiara sau Politia! Cei care spala bani in cluburi si iesirea in fata, ar fi iesirea sarpelui la drumul mare! Ma invart in mediul de afaceri si cunosc f bine \"specimenele\".

Cand te intalnesti cu o firma straina in primul rand itti prezinta cifra de afaceri, profitul, nr de angajati. La noi, daca il intrebi pe unul astefel de lucruri, parca il injuri! E totul trecut sub obroc, desi pe site-ul ministerului de finante sunt puse bilanturile contabile.

Dar majoritatea firmelor au contabilitati paralele. Una pt fisc si alta in subteran.

De aceea nu o sa vezi niciunde publicat cifra de afaceri, bugetul si profitul unui club din Romania.Pentru ca manevreaza in ele si bani negrii si inginerii financiare menite sa eludeze fiscul!

De ce crezi ca d-l Copos nu vrea audit financiar la Rapid? De ce crezi ca este deja coada la DNA?Sunt convins ca pana la urma va suna ceasul tuturor, dar pana atuinci mai e..:(

Chiar daca prin absurd, Becali ar vinde Steaua, sa nu te astepti ca va veni un sfant cu buzunarele pline de bani si cu inima plina de intentii bune! Vine fie sa o stoarca de bani, fie sa o cosmetizeze si apoi sa o revanda cu profit, cum a facut si Patriciu cu Rompetrol!

Pe la inceputuri prin talk swow-uri, se datea petrolist din tata-n fiu:)...asta pt urechile prostimii!Dupa ce a cotat-o la bursa si a modernizat-o pe banii statului (peste 600 mil $) a vandut-o cu datorii!:)) A umflat 2 miliarde, intrand in afacere cu mainile in buzunar(gol)!Este unul dintre cele mai mari tunuri post decembriste trase statului...si implicit prostimii!

Vor mai trece 10-15 de ani pana vom avea macar normalitatea de acum a tarilor din vest!

andyro28.11.2008 21:17

Iar intru in polemici inutile cu tine.

Da, daca asta e necesar pentru a scapa de Becali, as vrea ca Steaua sa retrogradeze. Si din divizia judeteana sa incepem, daca asta inseamna sa avem un club curat, care promoveaza valorile steliste, care nu isi bate joc de glorii, simboluri, jucatori, antrenori si suporteri, un club murdarit de blaturi, campionate castigate cu valize, si peste toate astea hahaitul grotesc al creditorului. Si daca ai impresia ca e doar parerea mea, te inseli amarnic. Raul cel mai mare, infinit mai mare decat orice infrangere, umilinta in fata rivalilor sau retrogradare, este Becali. Orice alta discutie pe tema astea e inutila.

Erau cateva semnaturi pe forum pe aici, in genul "tot ceea ce e necesar sa se intample pentru ca raul sa triumfe e ca oamenii buni sa nu faca nimic". Da, ii condamn pe cei care continua sa vina la stadion fara sa faca nimic, prefacandu-se ca toate lucrurile sunt bune, ca echipa care joaca in ros-albastru mai are vreo legatura cu ce a insemnat Steaua acum 10 ani, acum 20 de ani sau acum 40 de ani. Sunt niste lasi care ridica din umeri a neputinta si care vor face asta toata viata, nu doar pe stadion, gasind mereu pretexte de genul "e inutil", "nu putem noi'....daca niste tineri in '89 gandeau la fel, acum inca luam paine pe cartele si auzeam la Europa libera de o minune numita Internet.

Nu esti de acord cu modul nostru de manifestare ? Nici o problema, fa altceva. Lipeste afise, striga pe stadion, picteaza pereti, convinge-ti 3 prieteni sa nu-l voteze, convinge-ti 5 prieteni sa nu cumpere de la fabricile lui, fa ceva, orice crezi tu ca e util macar cu 0.001% pentru a-l face sa renunte. Nu e un lucru care se va intampla peste 3 luni, 6 luni sau 2 ani. Dar noi vom fi aici, la fel cum suntem de ani de zile si la fel cum au fost cei dinaintea noastra. Iar peste 5 ani, sau 10 ani, noi vom putea spune ca am contribuit la ceva ce parea imposibil, iar tu vei ridica in continuare din umeri, neintelegand ce se intampla in jurul tau. Inactivitatea ta de acum e la fel de grava ca activitatea acelor putini care intind mana la poarta palatului. De aceea, cine nu face ceva, orice, e impotriva noastra, a celor care facem ceva.

xray_rom28.11.2008 23:54

@andyro

In schimb, eu nu mai intru in polemici inutile cu tine si nici cu sfaturile tale! Pastreaza-le pt echipa ta de shoc!

Eu sunt un om echilibrat si nu un exaltat care crede ca intoarce Pamantul cu o petarda, o fumigena sau un afis.

Nu poti deposeda in forta un om, cat de cretin ar fi el, de o proprietate care-i apartine cu acte in regula, ca in vestul salbatic! Nu poti, nu ca ar fi imoral fata de Becali, ci pt ca nu te va lasa statul, care vrea sa fie ca-n in vestul Europei 2008 si nu ca-n vestul american al sec 17-18. Iubirea exacerbata nu este o circumstanta de absovire a unei faradelegi!

Nu am ajuns sa fiu in fata judecatii tale pt ca traim in 2 lumi paralele! Eu in lumea celor care respecta legea si statul de drept si tu in cea a celor pentru care scopul scuza toate mijloacele. De aceea nu am nevoie nici de aprecierea ta si nici de propunerea de-a ma subordona mijloacelor tale.

Asa cum ti-am mai spus, esti liber sa-i pui lui Becali si dinamita, pe Ghencea, la palat...unde vor muschii tai!Nu fac eu educatie civica in virtual!O va face legea.

Bafta si succes!

P.S.

Daca ai stii ce au insemnat aceste culori acum 20, 30, 40 de ani tot ar fi ceva!:)

korynna29.11.2008 01:56

@xray_rom

Tu esti un sclav care nu va realiza in viata lui nimic!Munceste ca un sclav, fii mandru de statul tau care te considera un sclav, dar nu acuza tu oamenii care vor sa faca diferenta!Accepti un maimutoi pe post de patron pentru simplu fapt ca statul il accepta, ceea ce te face din nou...ce crezi? un sclav!Asa cum nu aveti nimic de spus in fata nedreptatilor ce se comit fata de clubul Steaua, nu aveti nimic de spus nici in fata oamenilor care inceara sa indeparteze aceasta anomalie de langa echipa!Cei ca tine vor ramane mereu subjugati sistemului, indiferent care va fi acesta, nu veti simti nicodata ca traiti cu adevarat si ca luptati pentru ce iubiti.Esti un anonim care incearca sa-si expuna un punct de vedere pe internet si cu asta vei ramane toata viata pentru ca pun pariu, ca in fata sefului tau de rahat n-ai sa comentezi niciodata, n-ai sa te revolti pentru ca esti acuzat de o nedreptate, tu o sa accepti totul asa cum e.Lasa-ne sa iubim Steaua asa cum simtim!

xray_rom29.11.2008 05:07

@korynna

Mai, Gavroche cu fustitza si funditza! Tu vorbesti munca pt ca munca nu are ce vorbi despre tine!Nu te cunoaste!:)

Vai, de gradinitza ta...!Pentru cultura ta generala, eu sunt un om de afaceri, care are destinul in proprile maini! Sclava esti tu!Sclava proprilor limitari educative in a intelege si ce e statul si ce e comportament civilizat!

Pentru ca esti fata, iti fac un pustiu de bine si te destup eu, un "anonim" cum spui tu:) Statul este expresia executiva a vointei poporului, "vedeta" virtualului! Popor care a fixat prin legi si reguli de comportament, astfel incat sa ne manifestam libertatile personale fara a le incalca pe ale altora!Daca nu-ti plac ochii cuiva nu sari sa-l rupi in bataie, ca ultimul borfas!

In contrast cu limbajul si obrazul, constat ca doar la istetime stai mai subtire!

Intr-o firma, pe patron nu ti-l alegi prin vot sau revolutie, smart girl! Patronul te alege el pe tine si te concediaza daca esti incapabila! Nu iti convine, pleci si te angajezi la alta firma!Punct!

Daca nu ai citit pozitiile mele anti-Becali si fata de ceea ce se intampla la Steaua, abtine-te si nu mai poza in Ioana d'Arc a frondei anti-becaliste!

Sunt stelist de pe vremea cand tu nu erai nici macar sub forma de spori. Asta nu ma indreptateste sa ma cred mai stelist decat tine! Dar tu crezi ca daca dormi cu petarde la sanishori, fumigene la cap si invelita-n bannere iubesti si iti pasa de Steaua mai mult decat altii sau esti mai stelista decat ei?

In violenta ta nu vorbeste dragostea de Steaua, ci foliculina juvenila pe care vrei sa o compensezi cu adrenalina pe scaunele din Ghencea! Go ahead, keep your faith! E treaba ta ce faci, pe cine iubesti, cat iubesti si cum iubesti!! Nu ti-am ingradit eu aceste libertati, dar ai decenta si pastreaza-ti pt uzul intim parerile despre iubire si sclavie dedicate mie si nu mai virusa cu ele etica de comunicare!

PS.

Fa lectura dintr-o replica de-a mea. Nu te speria!Cititul dauzeaza doar prostiei.

"xray_rom - 28-11-2008 - 18:42

@predatorpulse7

Asta este alt discurs si sunt de acord cu tine!

Este adevarat ca:

1) Becali in afaceri este un haiduc anacronic si nu un om de afaceri modern gen Patriciu, Tiriac, etc. Marile lui afaceri au fost, de cand se stie, gainarii speculative cu orice si nu constructia sau reconstructia unei firme sau companii.

2) Steaua are un management de club sportiv la nivel de echipa de Liga 2-3, fara o structura organizatorica profesionala si performanta conform standardelor managementului modern.

Nivelul administrativ este ca la un butic ceva mai rasarit ...

Una peste alta, este un melanj intre tehnica moderna(ma refer la sistemul de intrare pe stadion, tehnica de calcul si comunicatii, etc.) si o cultura manageriala arhaica, specifica unui sef de magazin mixt din Cuca Macaii:))Este ca o carutza manageriala cu computer de bord de la un mertzan:))

3) Atins de virusul puterii, a devenit si el un Ceausescu 2 care are senzatia ca se pricepe la toate, dar la nimic bine.

Daca va continua asa, colapsul ii va veni din interior, nu din exterior de la suporteri.

El va fi propriul sau calau si gropar ca investitor al Stelei!"

axl29.11.2008 07:19

@Xray, @Corina

Aceasta disputa in public se va opri aici.

Stanici29.11.2008 08:30

Sau cel putin gratularile inter-personale. Asa, despre atacul punctelor de vedere ale fiecaruia dintre voi, simtiti-va liberi sa va exprimati, sa discutati in contradictoriu.

@Radiografie, in afara de a ataca actiunile celor mai "hotarati" si de a-ti da cu parerea despre cadrul legal in care se afla/nu se afla mijloacele folosite de respectivii, ai putea, rogu-te, sa vii cu niste propuneri concrete? Daca tot esti atat de afacerist, poate ne luminezi si pe noi, restul, despre ce ar trebui sa intreprindem, nu despre ce sa nu facem. Adica de criticat, ma pricep pana si io.

A! Si inca ceva... Corina a cheltuit mult mai mult la suta din fondurile proprii fata de tine pentru a fi prezenta la meciuri despre care tu nu stiu daca stiai ca se joaca. Parerea mea.

korynna29.11.2008 09:03

@xray-rom

Raspunsul tau superficial demonstreaza clar ce ai reusit sa pricepi din postul unui copil de 20 de ani si face mai mult decat 1000 de posturi in contradictoriu. :thumbsup:

PS: Eu am deschis vreo 2 afaceri si am in subordine vreo 3000 de angajati...asta sa fie intre noi...in lumea virtuala ca orice e posibil! :laugh: Data viitoare cand te mai justifici in fata mea, te rog sa-mi oferi dovezi!

xray_rom29.11.2008 10:04
Sau cel putin gratularile inter-personale. Asa, despre atacul punctelor de vedere ale fiecaruia dintre voi, simtiti-va liberi sa va exprimati, sa discutati in contradictoriu.

@Radiografie, in afara de a ataca actiunile celor mai "hotarati" si de a-ti da cu parerea despre cadrul legal in care se afla/nu se afla mijloacele folosite de respectivii, ai putea, rogu-te, sa vii cu niste propuneri concrete? Daca tot esti atat de afacerist, poate ne luminezi si pe noi, restul, despre ce ar trebui sa intreprindem, nu despre ce sa nu facem. Adica de criticat, ma pricep pana si io.

A! Si inca ceva... Corina a cheltuit mult mai mult la suta din fondurile proprii fata de tine pentru a fi prezenta la meciuri despre care tu nu stiu daca stiai ca se joaca. Parerea mea.

1)Nu am atacat nicio o actiune a "hotaratilor". S-au bagat peste un dialog purtat cu altiii pornit de la cu totul alt subiect, nu alungarea lui Becali cu torte si petarde. Chiar i-am recomandat unuia sa incerce cu dinamita ca e mai de efect!

2) Am spus cum vad eu o cale pt a-l determina pe Becali sa plece din Ghencea. Daca nu ai citit sau retinut atunci, sa fi sanatos!

3) Si daca ar fi cheltuit Corina mai multi bani din "fonduri propriii" (ma intreb care ar fi fost cele "improprii") la "meciuri undergound"/"undercover", din moment ce eu nu stiam ca se joaca, cum spui tu,, asta nu-i da dreptul sa ma jigneasca( sclav,etc) si nici nu o face mai stelista decat altii ! Steaua nu este o femeie de moravuri usoare, fata de care iti arati dragostea prin banii cheltuiti pe ea.

In logica ta stramba, ciobanul ar trebui sa-si reclame pozitia de prim amorez, "cel mai stelist dintre stelisti", la cati bani spune ca cheltuit cu ea!

Corina a cheltuit, daca a cheltuit, pt placerea ei, nu pt mine, nu pt nu altii!Punct!

4) Tie, calitatea de moderator, iti cere sa-ti vezi lungul nasului atunci cand faci aprecieri zeflemiste si cu un aer de guru asupra presoanelor cu care intri in dialog neprovocat! Nu esti aici nici judecator de intructie, nici avocatul poporului si nici mascariciul regelui sa imparti "prostimii" dreptatea, adevarul si mistoul, ci un mederator care vegheaza ca dialogul sa se desfasoare conform "legii" forumului. Cum tu ai marturisit ca nu ai respect fata de lege... nu ma mai mira ce faci, ci de ce mai stai!

Este pt a 2a oara cand iti iei liberatea, dincolo de litera regulamenttului, sa ma persiflezi. Daca prima data am trecut cu vederea, acum te invit, prieteneste, sa faci adresari mistocarite gen "radiografie", etc. apropiatilor tai cu care iti permiti sa te tragi de curea, nu mie!

Am fost destul de clar?

@xray-rom

Raspunsul tau superficial demonstreaza clar ce ai reusit sa pricepi din postul unui copil de 20 de ani si face mai mult decat 1000 de posturi in contradictoriu. :thumbsup:

PS: Eu am deschis vreo 2 afaceri si am in subordine vreo 3000 de angajati...asta sa fie intre noi...in lumea virtuala ca orice e posibil! :laugh: Data viitoare cand te mai justifici in fata mea, te rog sa-mi oferi dovezi!

1) Eu nu m-am justificat in fata ta, cum nu ma justific in fata nimanui pentru propriile opinii.

2) Nu era nimic de retinut din "postul unui copil de 20 ani", care incepe cu un atac la persoana: "Esti un sclav"!

3) 20 ani si 2 afaceri si 3000 de angajati!Bun asa! Acum inteleg[....]

Bafta in afaceri si succes in razboiul din Ghencea contra lui Becali!

PS.

-Vezi, nu am fost rautacios la punctul 3) sa ma intreb "si marmota ce zicea?":)

-Iti recomand sa citesti ce am scris la "Steaua și bucuria confuz-polemicã". Poate de acolo vei intelege mmai multe decat din replica pe care ti-am dat-o.

korynna29.11.2008 10:47

Atunci nu trebuia sa imi raspunzi daca nu era nimic de retinut.

Un moderator nu este pus sa se uite pe aici, are dreptul la o opinie si poate discuta in contradictoriu cu orice alt user, in limita bunului simt.

PS: "propriile opinii"

Asta e ultimul post adresat tie, nu trebuie sa iti irosesti pretiosul timp sa-mi raspunzi, mai ales cu criza asta economica.

PS2: Ironia cu cele 2 afaceri se referea la faptul ca in lumea virtuala putem sa fim cine vrem, cu ce afaceri vrem si faptul ca aduci in discutie profesia ta nu are nicio relevanta. Ce ti-am scris eu in primul post despre situatia cu seful era o situatie ipotetica ce ilustra cam cum vad eu caracterul tau.

Deja o dam in chestii personale si n-are rost din moment ce nu prezinti niciun interes pentru mine. Daca imi zici ca esti mare afacerist cu nu stiu cate secretare, nu ma impresionezi deloc ...iti sugerez site-ul cu pitipoance.

iNsTiGaToR29.11.2008 10:51

DOAMNE AJUTA !!!...SCAPAM DE CIOBAN !!!!...YUPIIIII !!!....POATE VINE CINEVA care ARE CAPUL PE UMERI

xray_rom29.11.2008 10:57
Atunci nu trebuia sa imi raspunzi daca nu era nimic de retinut.

Un moderator nu este pus sa se uite pe aici, are dreptul la o opinie si poate discuta in contradictoriu cu orice alt user, in limita bunului simt.

PS: "propriile opinii"

Asta e ultimul post adresat tie, nu trebuie sa iti irosesti pretiosul timp sa-mi raspunzi, mai ales cu criza asta economica.

Ti-am raspuns atacului la persoana!La fel si moderatorului!

PS.

Ai spus ca esti business woman, nu corector de texte!?)

Vezi ca nu e singura miss-typing. Ai de lucru!

Pe forum nu am secretara cu mine si nici timpul si rabdarea acestei munci migaloase.

Stanici29.11.2008 11:04

@ Raza X

3) Vezi ca eu m-am referit la respectivele fonduri din punct de vedere PROCENTUAL - nu cantitativ.

4) Mie, calitatea de moderator nu imi rapeste dreptul de a avea o parere proprie vis a vis de ceea ce se discuta. Nu am jignit - "x-ray" poate sa insemne si Privirea lu' Superman - asa ca te enervezi degeaba.

Oricum,nu trebuie luat in considerare faptul ca sunt moderator p-aici cand mi te adresez - sunt in primul si in primul rand un suporter stelist care isi da cu parerea in felul in care se pricepe si el. Oricum, e un forum liber si nu tre' sa fiu judecator, mascarici sau ce mai zici tu ca sa ma exprim p-aici.

xray_rom29.11.2008 11:12
@ Raza X

3) Vezi ca eu m-am referit la respectivele fonduri din punct de vedere PROCENTUAL - nu cantitativ.

4) Mie, calitatea de moderator nu imi rapeste dreptul de a avea o parere proprie vis a vis de ceea ce se discuta. Nu am jignit - "x-ray" poate sa insemne si Privirea lu' Superman - asa ca te enervezi degeaba.

Oricum,nu trebuie luat in considerare faptul ca sunt moderator p-aici cand mi te adresez - sunt in primul si in primul rand un suporter stelist care isi da cu parerea in felul in care se pricepe si el. Oricum, e un forum liber si nu tre' sa fiu judecator, mascarici sau ce mai zici tu ca sa ma exprim p-aici.

Nu te fa chinez! Ai inteles prea bine ca nu m-am referit la dreptul tau de opinie fata de ceea ce se discuta pe forum, ci la lejeritatea ta de a emite opinii si caracterizari persiflante legate de persoana mea, nu de subiect! Nu ma obliga sa le insir aici, off toipc, ca nu a fost numai acel "radiografie"!

dee29.11.2008 11:43

@xray-rom

Dupa parerea ta, care e solutia ca Becali sa paraseasca Steaua?

E adevarat, protestele, petardele, fumigenele, afisele, nu-l pot determina pe Becali sa plece din Ghencea,nimeni nu e naiv sa creada asta, insa capitalul sau de imagine va avea de suferit. Gigi are permanent nevoie de un surplus de imagine. In acest context, orice protest, manifestat intr-o maniera civilizata, e binevenit.

xray_rom29.11.2008 12:39
@xray-rom

Dupa parerea ta, care e solutia ca Becali sa paraseasca Steaua?

E adevarat, protestele, petardele, fumigenele, afisele, nu-l pot determina pe Becali sa plece din Ghencea,nimeni nu e naiv sa creada asta, insa capitalul sau de imagine va avea de suferit. Gigi are permanent nevoie de un surplus de imagine. In acest context, orice protest, manifestat intr-o maniera civilizata, e binevenit.

Ai perfecta dreptate in tot ceea ce ai scris!

Este o analiza matura a unui om cu capul pe umeri!

Desi mi-am propus sa nu mai discut pe aceasta tema, fac o exceptie din respect pentru tine.

Nu sunt nici Mafalda si nici Guru din Damaroia sa am o solutie certa, poate doar una care cred eu ca ar fi mai eficace:)

Inceputul trebuie sa fie finalul din comentariul tau.

Protestul civilizat ii va anula replica "niste vagabozi care injura, nelegiuti, etc.." si va certifica protestul ca unul a celor multi si nu doar al unei minoritatii "ultras", ceea ce ar fi o lovitura mare de imagine.

Ii va anihila complet si capacitatea de reactie pt ca nu va putea invoca nici legea si nici folosirea fortei impotriva demostratilor pasnici pt ai pune la punct! Va fi legat de maini si de picioare si cu calushul in gura!

In opinia mea, protestul civilizat numai la stadion nu este eficient.

Memoria omului e scurta si dupa doua saptamani , pana cand vine ramdul sa jucam iar pe Ghencea, se uita. Se raceste si ca impact media.

El trebuie permanentizat cu mutarea lui la palat. Pichetarea zilnica a palatului.

Functie de rezultatul din alegeri se poate alege si strategia viitoare.

Inclin sa cred ca daca nu va ntra in parlament(si sunt 90% sigur ca asa va fi), ii va pieri cheful de politica si nu-l mai intereseaza nici imaginea publica ... Afacerile lui imobiliare nu reclama o publicitate ca in alt gen de afaceri. De fapt, daca ai observat, nici nu are vreo firma pusa pe tricou ca in cazul PIC-ului la Arges, etc.

In acest caz determinata va fi macinarea psihica si asa la pamant dupa pierderea alegerilor, care sa-l duca in pragul lehammitei. Sa-si bea in fiecare dimineata cafeaua la palat pe melodia "Afara cu Becali din Ghencea!" fredonata ca un inm de cei care-i picheteaza palatul.

Parasit de electorat, contestat zilnic de suporteri si cu averea injumatatita de criza, cred ca sunt premize semnificative sa cedeze psihic si sa renunte la Steaua si sa se retraga in anonimat!

In extremis, chiar daca nu va pleca din Ghencea sunt sigur ca va lua masuri sa schimbe ceva la Steaua, ceea ce poate fi putin, dar mai mult decat "nimic":)

Daca se va alege o solutie in forta, asta il va trezi din amorteala, pentru ca va reactiona instinctual la forta prin forta cu legea-n mana. Ii va da motiv de lupta si o tinta pe care sa doreasca sa o invinga. Va ramane pe metereze sa-si apere proprietatea. Isi va pune toata ura deceptiei din politica in acel razboi, ca un urs ranit. Nu mai spun ca in acest razboi nu va fi singur, ci ajutat si de fortele de ordine.

Cam asta este in brief opinia mea! Asta nu inseamna ca detin si cheia succesului sau ca o impun cuiva! Doar am (re)exprimat-o la rugamintea ta.

sabin130729.11.2008 13:59

Mi-e teama ca in zilele noastre societatea noastra, ale caror principii democratice sunt reprezentate si aparate asa cum sunt, nu lasa loc de proteste civilizate si democratice, sau cel putin nu le garanteaza. Pentru ca un protest sa se desfasoare in conditii normale si civilizate, indiferent unde ar avea loc, intai trebuie sa fie asigurat cadrul normal si civilizat. Multe legi sunt aberante, cei care le aplica dovedesc de multe ori ca nu le inteleg sau pur si simplu nu le pasa, permitandu-si orice abuz cu o liniste ¨justificata¨ de antecedente similare ramase fara repercusiuni vizibile de vreun fel, iar puterea judecatoreasca completeaza perfect decorul schimonosit.

¨Normalitatea¨ si-a pierdut prea mult din contotatii ca sa poata fi invocata. Niciun protest nu poate fi sigur de reusita. Sunt convins doar de un singur lucru: ca Becali trebuie sa plece de la Steaua cat mai repede, indiferent cum. Sunt de acord cu orice lucru care il indeparteaza pe Becali cat de putin de Steaua, iar cei care isi asuma riscurile constienti de ele au respectul meu.

tavimai29.11.2008 22:31
Ai perfecta dreptate in tot ceea ce ai scris!

Este o analiza matura a unui om cu capul pe umeri!

Desi mi-am propus sa nu mai discut pe aceasta tema, fac o exceptie din respect pentru tine.

Nu sunt nici Mafalda si nici Guru din Damaroia sa am o solutie certa, poate doar una care cred eu ca ar fi mai eficace:)

Inceputul trebuie sa fie finalul din comentariul tau.

Protestul civilizat ii va anula replica "niste vagabozi care injura, nelegiuti, etc.." si va certifica protestul ca unul a celor multi si nu doar al unei minoritatii "ultras", ceea ce ar fi o lovitura mare de imagine.

Ii va anihila complet si capacitatea de reactie pt ca nu va putea invoca nici legea si nici folosirea fortei impotriva demostratilor pasnici pt ai pune la punct! Va fi legat de maini si de picioare si cu calushul in gura!

In opinia mea, protestul civilizat numai la stadion nu este eficient.

Memoria omului e scurta si dupa doua saptamani , pana cand vine ramdul sa jucam iar pe Ghencea, se uita. Se raceste si ca impact media.

El trebuie permanentizat cu mutarea lui la palat. Pichetarea zilnica a palatului.

Functie de rezultatul din alegeri se poate alege si strategia viitoare.

Inclin sa cred ca daca nu va ntra in parlament(si sunt 90% sigur ca asa va fi), ii va pieri cheful de politica si nu-l mai intereseaza nici imaginea publica ... Afacerile lui imobiliare nu reclama o publicitate ca in alt gen de afaceri. De fapt, daca ai observat, nici nu are vreo firma pusa pe tricou ca in cazul PIC-ului la Arges, etc.

In acest caz determinata va fi macinarea psihica si asa la pamant dupa pierderea alegerilor, care sa-l duca in pragul lehammitei. Sa-si bea in fiecare dimineata cafeaua la palat pe melodia "Afara cu Becali din Ghencea!" fredonata ca un inm de cei care-i picheteaza palatul.

Parasit de electorat, contestat zilnic de suporteri si cu averea injumatatita de criza, cred ca sunt premize semnificative sa cedeze psihic si sa renunte la Steaua si sa se retraga in anonimat!

In extremis, chiar daca nu va pleca din Ghencea sunt sigur ca va lua masuri sa schimbe ceva la Steaua, ceea ce poate fi putin, dar mai mult decat "nimic":)

Daca se va alege o solutie in forta, asta il va trezi din amorteala, pentru ca va reactiona instinctual la forta prin forta cu legea-n mana. Ii va da motiv de lupta si o tinta pe care sa doreasca sa o invinga. Va ramane pe metereze sa-si apere proprietatea. Isi va pune toata ura deceptiei din politica in acel razboi, ca un urs ranit. Nu mai spun ca in acest razboi nu va fi singur, ci ajutat si de fortele de ordine.

Cam asta este in brief opinia mea! Asta nu inseamna ca detin si cheia succesului sau ca o impun cuiva! Doar am (re)exprimat-o la rugamintea ta.

Mersi !Citesc,citesc si iar citesc si parca mi-este ciuda ca mi-ai luat vorbele din gura !E ca si cum as privi in oglinda !Cam orice as vrea sa zic este deja scris de tine de parca mi-ai fi citit gandurile si sentimentele!Nu sunt sanse sa razbesti si sa te impui in fata tinerilor carora "sangele le clocoteste in vene"!Tineretea lor le da dreptul sa spere si sa fie mai vulcanici asa cum si noi am fost candva!Anii care vor trece o sa-i mai domoleasca , o sa-i faca mai intelepti si daca am avea ocazia sa-i putem urmari in timp am putea sa ne dam seama de maturizarea lor.Avand acum viata in fata ei pot alege mai multe cai pe care noi ,"cei mai trecuti",nu ne mai putem permite sa le visam.Stim ca sunt bine intentionati si refuzam sa credem ca sunt manipulati politic fiind obligati sa-i acceptam , dar in final raspunderea pentru faptele proprii le apartine doar lor .Daca nu vor sa inteleaga ca este bine sa ia in considerare si vorbele celor care sunt de o varsta cu parintii lor care ii indeamna la mai mult cuget "se vor califica la locul de munca" si asta "pe pielea lor"! Eu sunt nemultumit cand vad ca in jurul acestei echipe s-a acumulat mai multa ura decat iubire si-mi vine sa urlu in gura mare:LINISTEEEE!

rLz05.12.2008 07:40

bun scapam de cioban... si sper din tot sufletul sa se intample astfel dar ...daca va fi preluat clubul decineva cu capul pe umeri dar care nu are bani sa investeasca in viitorul clubului? doamne fereste...

mai bine neam pune in genunchi toti si neam ruga ca becalii sa plece si sa vina un patron gen celor de la Manchester city care sunt dispusi sa dea 150 mil euro pe casillas... DOAMNE AJUTA!

«13456»