Excelent. Vom continua atunci.
Esti liber sa pui si trotil in Ghencea!Esti major, vaccinat si responsabil pe faptele tale.
Esti liber sa-ti doresti si sa actionezi ca Steaua sa retrgradeze, sa fie exclusa din Europa numai sa-i faci in ciuda lui Becali.
Din fericire, inca mai traim intr-un stat de drept, in care libertatea este o necesitate inteleasa. Esti liber atat cat nu-i deranjezi pe cei din jur!
Unde sunt maestre acei suporteri, vreau si eu sa ii vad. De ce n-a strigat nimeni pro-Becali in Ghencea ? De ce nu apar afise la Cluj cu \"Becali nu pleca din Ghencea!\" ? Sau in Iasi, sau in Bucuresti, sau in Constanta, sau in Timisoara. De ce nu fac un meeting ? De ce nu lipesc afise impotriva \"huliganilor\" ? De ce s-a strigat si de la T2 si de la T1 in ultimele meciuri ? De ce atunci cand ploua sau cand ninge, tot cei cateva sute/mii am fost acolo sustinand echipa ? De ce in deplasarile din tara nu se striga pro-Becali ? Tu chiar crezi ca mai exista suporteri stelisti sanatosi si cat de cat inteligenti, care ar fi pentru pastrarea creditorului in Ghencea ? Nu 4 milioane, nu 2, nu 1, nu 100.000...dar macar vreo cateva mii mai sunt ?
Ori confunzi pro-stelismul suporterilor non-violenti cu pro-becalismul, ori esti rau intentionat cand faci o astfel de asociere aberanta din afirmatiile mele!
Cine a zis, mai, ca il vrea pe Becali in Ghencea si unde am zis ca trebuie strigat pro Becali?
Citeste bine si nu mai rastalmaci dupa shablonul de lemn: \"cine nu e cu noi e musai cu Becali\"!
Eu am spus ca prin mijloace violente (petarde, torte,etc.) nu va fi determinat Becali sa plece.
Timpul iti va dovedi si tie ca am dreptate!
Lumea sanatoasa nu vine la stadion nici pt Becali, nici pentru a face acolo un nou Kosovo!Vine sa sustina echipa! Punct!
P.S.
Afisele din Cluj, cu \"pleaca Becali din Ghencea\", sunt doar fitile electorale. Din pacate! Astfel de actiuni sunt mult mai eficiente decat petardele pe stadion, unde iti mai iei si pe coaja si amenzi!
@joseph
in primul rand vrem un club curat, cu niste valori adevarate, care sa respecte fostele glorii, suporterii si chiar si adversarii. vrem un club spre care sa ne indreptam si copiii sa il sustina, nu vrem performata cu orice pret.
Cine nu ar vrea asta??
Dar intr-o societate dominata de betia banului, de o scara stramba a valorilor este aproape imposibil!
In primul rand trebuie sa ne educam noi insine, sa ne dopam cu toleranta si respect fata de cel de langa noi indiferent de culoare, sex, religie bani, etc.
Nu putem cere de la altii ceea ce nu putem noi depasi ... decat in declaratii.
Au trecut 19 ani de la o rasturnare cand am inlocuit comunismul cu capitalismul, dar in afara de libertatea de a spune vrute si nevrute nu am realizat nimic! Cum?Prin vot!Avem ce am votat!
Becali e produsul sistemului si implicit al societatii!Ea a permis ca astfel de specimen sa se culce sarac si sa se trezeasca pudred de bogat, cu Steaua in brate si o nemeritate notorietate!
Daca Becali ar fi singurul, ar fi usor. Dar tara e plina!
De aceea ce iti doresti tu, nu gasesti la nici un club!
Sunt unii patroni care tac. Tacerea lor este de alta natura decat aceea a bunului simt. Sunt cei carora le tremura chilotzii cand cineva le suna la usa, sa nu fie Garda financiara sau Politia! Cei care spala bani in cluburi si iesirea in fata, ar fi iesirea sarpelui la drumul mare! Ma invart in mediul de afaceri si cunosc f bine \"specimenele\".
Cand te intalnesti cu o firma straina in primul rand itti prezinta cifra de afaceri, profitul, nr de angajati. La noi, daca il intrebi pe unul astefel de lucruri, parca il injuri! E totul trecut sub obroc, desi pe site-ul ministerului de finante sunt puse bilanturile contabile.
Dar majoritatea firmelor au contabilitati paralele. Una pt fisc si alta in subteran.
De aceea nu o sa vezi niciunde publicat cifra de afaceri, bugetul si profitul unui club din Romania.Pentru ca manevreaza in ele si bani negrii si inginerii financiare menite sa eludeze fiscul!
De ce crezi ca d-l Copos nu vrea audit financiar la Rapid? De ce crezi ca este deja coada la DNA?Sunt convins ca pana la urma va suna ceasul tuturor, dar pana atuinci mai e..
Chiar daca prin absurd, Becali ar vinde Steaua, sa nu te astepti ca va veni un sfant cu buzunarele pline de bani si cu inima plina de intentii bune! Vine fie sa o stoarca de bani, fie sa o cosmetizeze si apoi sa o revanda cu profit, cum a facut si Patriciu cu Rompetrol!
Pe la inceputuri prin talk swow-uri, se datea petrolist din tata-n fiu:)...asta pt urechile prostimii!Dupa ce a cotat-o la bursa si a modernizat-o pe banii statului (peste 600 mil $) a vandut-o cu datorii!
A umflat 2 miliarde, intrand in afacere cu mainile in buzunar(gol)!Este unul dintre cele mai mari tunuri post decembriste trase statului...si implicit prostimii!
Vor mai trece 10-15 de ani pana vom avea macar normalitatea de acum a tarilor din vest!