Nu-l laud pe Ionescu,insa daca se tine si este jucat,poate deveni un jucator important pt Steaua in viitor,mai ales la gioarsele care le avem la mijloc...
Nu-l laud pe Ionescu,insa daca se tine si este jucat,poate deveni un jucator important pt Steaua in viitor,mai ales la gioarsele care le avem la mijloc...
puteti sa ma injurati toti, dar daca Lovin ar avea curaj sa joace mingea inainte, ar fi mai bun decat Andrei ionescu. ieri Lovin in prima repriza ne-a exasperat cu pasele inapoi, dar nu numai el, ci toti (la un moment dat Ghionea i-a luat pe toti la injuraturi ca s-au ascuns toti si nu avea cui da mingea, doar lui zapata!), insa de doua ori cand s-a hotarat sa plece spre poarta adversa cu mingea la picior am avut cele doua ocazii de gol! si nu el trebuia schimbat, ci ov Petre. nu-mi spuneti ca el a facut golul, ca mingea aia daca nu era kapetanos iesea la 3 m pe langa poarta!
ar trebui amendati TOTI cu cate 100 euro pentru fiecare pasa data inapoi sau in lateral si asa nu ne-ar mai exaspera... sau premiati pentru fiecare actiune ofensiva inceputa cu un dribling...
@mountytoma
La Lovin nu cred ca e vorba de curaj de a juca mingea in fata, doar ca nu poate. Oricat curaj ar avea si oricine l-ar antrena Lovin ramane o catastrofa pe faza ofensiva.
@se7en
Ma refeream mai degraba la limitele sale din punct de vedere psihic, el este un jucator cu glezna fina dar la ce bun cand el se pierde in fata portii? E dezordonat si de multe ori greseste pasii.
@mountytoma
Cam cum ai dori sa te injuram?
Eu ma inscriu. Eu ma aflu undeva la mijlocul parerilor tare, nu cred ca Lovin ar fi mai bun decat Andrei Ionescu dar nici nu cred ca A.Ionescu este un mare castig. Ai dreptate cand spui ca mai multi jucatori paseaza inapoi dar Lovin este singurul injurat, Ovidiu Petre face exact acelasi lucru dar nu are parte de acelasi tratament. Drept urmare, in loc sa initiem o disputa A.Ionescu-Lovin eu spun sa il bagam in seama pe Tiago
e peste amandoi.
Gol norocos sau nu asta e per total am meritat victoria sper intr-o revenire la o formã mai bunã in retur dar pînã atuncia mai avem un meci greu sper sã batem pe Mutu și ai lui hai Steaua
@se7en
Ma refeream mai degraba la limitele sale din punct de vedere psihic, el este un jucator cu glezna fina dar la ce bun cand el se pierde in fata portii? E dezordonat si de multe ori greseste pasii.
total de acord.
Drept urmare, in loc sa initiem o disputa A.Ionescu-Lovin eu spun sa il bagam in seama pe Tiagoe peste amandoi.
referitor la Tiago, sa il vedem jucand titular cateva meciuri la rand, si apoi ne putem convinge. eu l-as baga oricum in locul lui Ov Petre, macar pentru a nu mai sta cu teama ca iar se accidenteaza. din cate am vazut eu pana acum la Tiago, lui chiar ii este teama sa atace, iar cand o face trage niste suturi la poarta demne de mila. asta am vazut deocamdata la el. de fapt, chestia cu suturi demne de mila e valabila pentru toti, singurul care stie sa traga de-adevaratelea este Golanski, dar parca nu de la fundasi trebuie sa asteptam noi asta!
daca as fi antrenorul Stelei pentru doua zile, va jur ca numai asta i-as pune sa faca: sa traga la poarta de la 30-35 de metri, la punct fix si cu ambele picioare! ca habar nu au, de la primul pana la ultimul!
Si dupa aia sa paseze la intalnire si sa centreze si sa dribleze si sa faca preluari ![]()
@GOD
bannerele au fost: "LASAM REPRESIUNEA SI CONDUCEREA SA CANTE"
si "PAC PAC NU TE-AM VOTAT" ![]()
aa si era un baiat langa mine care rupsese nush de unde 3 placute
1a pe care scria ACCESUL
a 2a pe care scria INTERZIS
si a 3a pe care a scris el Gigi =)))))
@mountytoma
sunt de acord cu tine in totalitate
Lovin nu are taria de a incerca .. am vazut (dar rar) niste bombe bune rau de tot
vreo 3-4 dalea pe meci si una va fii gol...dar e si urat faptul ca e foarte injurat
)
tin minte acum cu Unirea era o faza fixa sau un corner a urziceniului si Lovin era undeva pe la mijlocul terenului ( nu avea nici o treaba cu faza fixa ) in sf se termina faza fixa si a inceput sa se strige "LOVINE TI-o DAM LA M**E"
) punandu-ma in locul lui nici eu nu cred ca as juca ceva asa pentru ca daca mi-as lua inima in dinti sa incerc si as rata ar fii mai rau!
cat despre tiago..nu stiu ce sa spun
am vazut ca joaca ff bine dar nu am idee de ce nu e titularizat in locul lui O. Petre de ex
O. Petre mi se pare dezastruos defapt la gol norocul nu a fost al echipei ci a lui O. Petre pt ca sutul lui spargea peluza N dar a facut kapetanos inteligent pasul inapoi la offside
multumesc!
tinere fredy...te rog frumos da-ti doua palme si pleaca cu Lovin al tau...
recoba frate nu stiu care e treaba ta aici...
postezi ca sa ce? ce vrei sa demonstrezi? fiecare cu parerile lui frate nu te-a bagat nimeni in seama asa ca numai posta doar ca sa iesi in evidenta. get a life
imi cer scuze sudistule... ![]()
Steaua va lua campionatul anul asta ![]()
Anul asta l-a luat deja CFR-ul. Cred ca ai vrut sa spui ca Steaua va castiga aceasta editie de campionat.
E destul de dificil pentru Steaua sa castige actuala editie in conditiile in care nimic nu s-a schimbat pana acum la nivelul conducerii tehnice si la nivelul lotului. Mai pune la socoteala ca e posibil ca Steaua sa fie depunctata datorita cazului Valiza si ca Dinamo e favorita la titlu a federatiei.
Dupa parerea mea va fi greu sa prinda chiar podiumul, avand in vedere ca echipe ca Timisoara, Cluj si Urziceni se prezinta la un nivel ridicat si emit pretentii la titlul de campioana.
Sa nu ne imbatam cu apa rece, aceasta editie e pentru Steaua una deosebit de grea. Iar pana acum nu prea a aratat lucruri care sa ne indreptateasca sa speram. Dimpotriva.
campionatul il i-a Steaua (daka ia un atacat bun si un fudas stanga)