Da...sa nu vina nici un suporter la stadion si Steaua sa castige cu 4-0...
)Cred ca toata lumea ar fi ofticata rau ca nu sa prezentat la meci:))
Da...sa nu vina nici un suporter la stadion si Steaua sa castige cu 4-0...
)Cred ca toata lumea ar fi ofticata rau ca nu sa prezentat la meci:))
Sincer, nu as veni la meci dar cand ma gandesc la cat de frumos se aude "Jiji sugi melu`"nu rezist sa stau acasa.
cã bine zici
credeti ca daca stam acasa Jiji va plange dupa noi????va spun eu ca NU...asa ca mai bine mergem si il injuram tot meciul...pacat ca e dupa campania electorala acest meci pentru ca ar fi fost tare sa ii vedem reactia stiind ca iar isi va pierde din voturi...oricum sper sa fie atat de suparat ca nu a intrat in parlament incat sa faca infarct cand va auzi injuraturile noastre...
Geez ce tipuri de gandire observ pe forumul asta...
Unii se gandesc sa protesteze pt jocul slab, altii, si mai tare, vin pt ca suna misto "**** Becali"...
i rest my case.
cica emeghara s-a rupt si rateaza tot sezonul!na bine....atunci nu avem fundas stangaX(X(X(X(
propun sa nu ne prezentam in peluze...sacrificam echipa cateva meciuri dar scapam de cioban definitiv..asta asteapta el acum...in plina criza noi sa ii umplem buzunareleSTATI ACASA
eu zic ca ar trebui sa mergem la meci pentru a incuraja echipa, chiar au nevoie de sprijinul suporterilor. sa bata cu Unirea, iar apoi sa bata si cu fiorentina, caci calificandu-se in UEFA, unde nu vor mai castiga bani ci doar vor cheltui pe deplasari, ar adanci jena financiara a ciobanului prost.
evident ca intre doua incurajari pentru Steaua trebuie sa i-o dam prin gura si becakatului, sa nu-si imagineze cumva ca il iubsc suporterii... altfel decat in gura!
da tu crezi ca Steaua mai castiga vreun meci sezonul asta?
ar fii bn sa facem o coregrafie ceva si sa incurajam baietii sa vedem de ce mai intra jandarmii peste noi daca nu aprindem torte...acum serios daca nu ii provocam cu tortele poate lucrurile stateau altfel...
nu cred ca intra doar pt simplu fapt ca il injuram pe cioban !
baietii chiar au nevoie de noi...park ieri strigam in peluza la bine si la greu...
am vazut declaratia lui Adi Ilie!cred ca are dreptate!!ar trebuisa jucam cu doua varfuri!!eu am incredere in Arthuro ,si cred ca s-a adaptat deja,si inca nu a aratat ce stie!! ![]()
Am visat ca pierdem cu 2-1 .. sper sa nu fie asa si sa castigam noi cu 2-1 :laugh:
Pronostic : X 2 .
Nu se mai face poll ? ![]()
off-topic
Vreau sa imi fac si eu un steag si as vrea sa stiu ce dimensiuni trebuie sa aibe teava de la steag? As vrea sa fac ceva de 4 5 metrii cu chipul lui Laca si vreau sa stiu cum ar trebui sa fie teava ca sa nu cumpar prea mult material. Sper sa imi raspundeti cei ce cunosc legea stupida a lu' "mititica" . Multumiri anticipate!
pentru un steag de 4/4 m ai nevoie de o teava de circa 5-6 cm diametru...pentru a introduce in stadion atat steagul,cat si teava,va trebui sa faci efortul de a veni cu 3-4 ore inaintea inceperii meciului...
@b0RMA
cum sa faci frate o echipa fara Radoi?????
Foarte simplu,daca nu are loc nu joaca. Ce, Radoi o fi vreun balon de aur si noi nu ne-am dat seama? E si el un jucator al Stelei normal ca si altii,iar cu Bayern a fost in nota echipei.
Eu as juca cu Goian-Ghionea ca fundasi centrali si un singur inchizator Thiago.
Foarte simplu,daca nu are loc nu joaca. Ce, Radoi o fi vreun balon de aur si noi nu ne-am dat seama? E si el un jucator al Stelei normal ca si altii,iar cu Bayern a fost in nota echipei.Eu as juca cu Goian-Ghionea ca fundasi centrali si un singur inchizator Thiago.
esti dus cu pluta...si se scrie Tiago fara "h"
Am mai zis eu ca e o problema cu limita de varsta a celor ce posteaza...Era o parere, asta nu inseamna ca sunt dus cu pluta.Iar despre valoarea lui Radoi eu am mai discutat,asa ca nu o voi face din nou.Dar atat timp cat unii inca mai cred ca e un mare fotbalist (fotbalist nu sufletist) ne vom mira mereu de rezultate precum cel de la Munchen.
2-0
Eu sunt de parere ca vom castiga, daca ne dorim cu adevarat.FORza Steaua. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jiji ti-au dat romanii teapaaaaaa....speram sa pleci si din fotbal acum....
cateva sloganuri pentru maine la meci:
prim ministru, Gigi prim-ministru! (asta ca sa se bucure de rezultatul de la alegeri)
falimentu', Gigi falimentu"! (asta ca sa se bucure ca a ajuns sa nu mai aiba nici un ban in cont)
meciul insa va fi greu, Unirea e o echipa unita, ceea ce noua ne lipseste. dar echipa noastra este Steaua, asa ca ar trebui sa castigam.
Luam bataie cu 2-0 sau 3-1. E un rezultat previzibil si normal care reflecta amatorismul ce se ascunde in spatele clubului condus de Jei Jei.
Dane, sper ca alaturi de MM sa luati titlul. Chiar m-as bucura si sunt convins ca la voi se poate reusi performanta adevarata.
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!
9. Steaua Bucuresti - Unirea Urziceni
Stadion: "Ghencea" 01.12.2008 ora 20.30
A: Kovacs Istvan (Carei)
A1: Nica Cristian (Ploiesti)
A2: Onicas Ioan (Zalau)
R: Craciunescu Teodor (Rm. Valcea)
Obs: Alexandru Valentin (Ploiesti)
Sorescu Corneliu (Pitesti)
Referitor la meciul din aceasta seara, doresc sa atrag atentia ca Steaua nu e chiar echipa care sa se lase batuta pe terenul propriu. De altfel in cele 16 etape disputate pana in prezent, nu a suferit nicio infrangere in TFR. Singurele doua esecuri s-au inregistrat la Vaslui (0-1) in prima etapa, si la Galati (0-2) in etapa a 11-a.
Steaua prezinta o aparare foarte buna (desi Goian va absenta astazi, pentru cumul de cartonase galbene), cu doar 13 goluri primite, si o linie de mijloc satisfacatoare. Hiba cea mare este atacul, care inscrie foarte rar, desi avem atacanti care erau bine cotati inainte de inceperea campionatului (Badea, Stancu, Arthuro, Kapetanos, D. Moreno). Cu toate acestea, nici Lacatus, nici Munteanu, nu au reusit sa-i motiveze suficient de bine, si nici sa-i puna cum trebuie in valoare.
Nu garantez, dar simt ca diseara jucatorii nostri vor juca cu ardoare pentru a obtine victoria si pentru a-si mai indulci relatiile cu suporterii. In niciun caz nu vor pierde, pentru ca (stiu ca o sa radeti) Steaua e Steaua.
Ne va arbitra un arbitru tanar, asupra caruia planeaza banuiala ca ar fi vulnerabil in fata conducatorilor federali. Sper ca in aceasta seara sa-si faca datoria corect si sa duca meciul la bun sfarsit.
@ virgil
nu cred ca Goian va absenta azi...el e suspendat in Liga Campionilor pentru meciul cu fiorentina...din cate stiu eu azi poate juca
Da, ai dreptate. In schimb avem probleme cu fundasii laterali. Ogararu si Golanski sunt indisponibili, iar P. Marin la 35 de ani e la limita expirarii.
Dorinel nu e foarte decis sa joace cu Baciu - fundas veritabil - pe dreapta, si se gandeste sa-l planteze acolo pe Banel. Solutie perdanta la meciul cu Dinamo din returul trecut, cu Laca pe banca.
Referitor la Unirea spun doar atat, titlul de campioana va fi doar un vis frumos pentru ei. Sunt o echipa prea mica si fara relatii la nivel inalt in fotbalul romanesc pentru a ajunge acolo. In final tot granzii vor castiga. Unirea imi aminteste de National Bucuresti al anilor '90 cu Lita Dumitru la conducerea tehnica si Cornel Dinu presedinte. S-a aflat cativa ani buni in pole position, pentru ca pe final de campionat sa-l cedeze altora. C-asai in fotbal.
Campioni am fost, campioni vom fi pana vom muri, Steaua Bucuresti... http://www.trilulilu.ro/alexandru26/863772248b969c
Haideti sa fim aproape de echipa si la bine si la rau.