FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Urziceni 1 - 0 (0 - 0)

«1234»
Virgil22.11.2008 12:11

In ultima etapa a turului editiei 2008/2009 a Ligii 1, Steaua va intalni luni 1 decembrie de la 20:30, revelatia actualei stagiuni, Unirea Urziceni.

Partida va fi transmisa de postul de televiziune Antena 1 si live text pe fcsteaua.ro, de colegul nostru Dragoshel.

Unirea este o echipa foarte echilibrata, toate cele 3 compartimente - aparare, mijloc si atac - interactionand aproape perfect. Are cel mai prolific atac alaturi de cel al Timisoarei - cu cate 27 de goluri inscrise - si una dintre cele mai bune aparari - doar 12 goluri primite, ca si CFR, dar mai slaba decat a Brasovului, cu numai 9 goluri primite.

Poate ca pozitia de lider din acest moment se datoreaza si faptului ca nu este angrenata in competitiile europene. Se datoreaza insa in mod sigur modului in care conducerea administrativa si tehnica stiu sa-si faca treaba. Dan Petrescu confirma increderea care i-a fost acordata, iar Mihai Stoica si restul stafului completeaza o echipa de tehnico-administrativa profesionista.

La meciul din 1 decembrie, noi stelistii asteptam o victorie binemeritata a Stelei, dupa ultimele 4 egaluri din campionat - cu Dinamo, Rapid, Timisoara si Stiinta, in care am fost mai buni si ar fi trebuit sa castigam.

Pronostic Steaua - Unirea: 1, x

FORZA Steaua!

Dragoshel22.11.2008 15:03

multumim Dragoshel ca transmiti meciurile...

PS: este un meci greu, sfarsit de tur astia sunt cu gandul la Craciun, vacanta, deci un meci GREU

Catalyn0722.11.2008 15:34

poate iar facem egal. Asa...sa nu suparam pe nimeni

MyLove4R222.11.2008 16:13

ce ne intereaza pe noi sa nu suparam pe cineva????? Steaua tre sa faca mai mult de un egal, tre sa cistige!!!

razvaneL0926.11.2008 10:52

cand se pun biletele in vanzare?

Annie26.11.2008 14:19
poate iar facem egal. Asa...sa nu suparam pe nimeni

Sper macar un egal..decat sa pierdem...

andrey_ptm_steaua26.11.2008 15:05

galeriile o sa fie prezente la meci???stiti ceva??

Deliric126.11.2008 16:55
Sper macar un egal..decat sa pierdem...

decat sa facem iar egal , mai bine sa pierdem , m am saturat sa ne multumim cu egalul ...

sper doar un lucru , Tiago titular si 2 farfuri , chiar daca asta ar insemna Stancu - Arturho

nici Neaga titular nu ar fi rau

fredysteaua27.11.2008 14:16

am auzit ca mustata ar fii declarat ca Peluza Nord o sa fie prezenta la meci dar fara sa cante fara sa faca vreo activitate poate doar cateva steaguri !

ca or sa fie simpli spectatori...chiar nu stiu...daca stiti ceva spune-ti sa stim si noi.

oricum merg la meci si cred ca 13 este ultimul numar al meciurilor noastre proaste !

bafta baieti

steaua_gloria27.11.2008 16:50

Pronosticul meu : X (egal)

Ic3MaN27.11.2008 16:55

sper sa marga peluza la meci.si sa-i incurajeze.au nevoie de noi.credeti ca ei nu vor sa castige?

daca as fi mai aproape de Bucuresti as fi cu siguranta pe stadion,asa ca va rog pe voi aia de acolo un ultim sacrificiu.daca nu castigam cu Unirea s-a dus draq tot.va fi foarte foarte greu,dar sper sa reusim.Cu Steaua si la bine si la RAU!!!!!

Hai sa fim STELISTI ADEVARATI!!!!!! fularsteaua2

Cristiano Stelistu27.11.2008 17:18

Nici de data asta Steaua nu o sa castige!! pun pariu cu voi ! ca Steaua in momentu de fata nu are echipa1!!!

zoint27.11.2008 17:20

Am si eu o rugaminte sa spuna cineva dak se prezinta peluzele la meci?sa stiu si eu ce sa fac sa merg la meci sau Alba-Iulia

b0RMA27.11.2008 20:07

Pe stanga m-am saturat de Szekely si Semedo!Cred ca cea mai buna varianta ar fi Toja ...

In atac B.Stancu out Pedriel in

Un 4-4-2 ar fi perfect...dar cred ca si la Urziceni vom juca in blestematul ala de 4-3-1-2

Zapata - Golanski,Goian,Ghionea,P.Marin - Nicolita,Thiago,Ov.Petre,Toja - Pedriel,D.Moreno

In momentul de fata nu sunt solutii pentru o echipa mai ofensiva...

andrey_ptm_steaua27.11.2008 23:04

@b0RMA

cum sa faci frate o echipa fara Radoi?????

SteauaToronto27.11.2008 23:51

Parerea mea ca ar fi timpul sa castigam meciul asta. Ca deja ne departam de locul 1 si sincer daca o sa batem acuma luam titlul !

b0RMA28.11.2008 06:39

Simplu.Iti garantez ca dupa declaratia lui Murinho,Radoi va fi in lumea "viselor" :)

Virgil28.11.2008 07:07

Site-ul oficial al Stelei a intrat in silenzio stampa, alaturi de jucatori, antrenori si conducatori. Acesta este motivul pentru care nu mai apare nicio stire despre echipa si nici despre pretul biletelor si programul caselor de bilete la meciul cu Unirea.

Roxanica128.11.2008 08:11

totusi... pentru acest meci biletele s-au pus in vanzare??

aleyanddru28.11.2008 16:08
@b0RMA

ok Radoi in aparare in locul lui Gheonea in rest echipa data de @boRMA ii perfecta

1uLy4Nn28.11.2008 16:25

propun sa nu ne prezentam in peluze...sacrificam echipa cateva meciuri dar scapam de cioban definitiv..asta asteapta el acum...in plina criza noi sa ii umplem buzunarele

STATI ACASA

pugliesi28.11.2008 18:43

FC Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu Unirea Urziceni, din data de 1 decembrie, ora 20:30. Acestea vor fi puse in vanzare sambata, 29 noiembrie, si vor fi disponibile DOAR la casele de bilete de la stadionul Steaua.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII – 50 LEI

TRIBUNA 0 – 30 LEI

TRIBUNA 1 – 20 LEI

TRIBUNA 2 – 15 LEI

PELUZE – 5 LEI

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:

Sambata-Duminica: 10:00 – 14:00

Luni: incepand cu ora 12:00

Ic3MaN28.11.2008 19:17
propun sa nu ne prezentam in peluze...sacrificam echipa cateva meciuri dar scapam de cioban definitiv..asta asteapta el acum...in plina criza noi sa ii umplem buzunarele

STATI ACASA

crezi tu ca prin neprezentarea peluzelorla urmatoarele 2 meciuri l-ar face sa plece.eu ma gand ca e invers.l-ar face sa se gandeasca ca a castigat razboiul cu peluzele.Becali nu va lasa Steaua asa usor,poate doar un 'asasinat ' l-ar putea indeparta.glumeam :(

Fear28.11.2008 19:49

si eu as propune sa nu vina nimeni la meciul asta cu urziceniu pt a protesta si noi intr`un fel la jocu asta penibil oferit de jucatorii nostri.. dar in niciun caz pt al inlatura pe Becali .. d`aia nu mai doarme el noaptea ca nu vin galeriile la meciuri sau ca vin .. o aberatie.. Becali nu va pleaca niciodata de la Steaua doar daca are vreo oferta de 100 - 150 de milioane de euro..

Fane28.11.2008 19:52

Sincer, nu as veni la meci dar cand ma gandesc la cat de frumos se aude "Jiji sugi melu`"nu rezist sa stau acasa.

«1234»