FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Urziceni 1 - 0 (0 - 0)

«1234»
axl01.12.2008 10:04

In sfarsit, dupa multe luni, vad si eu un meci linistit, c-o bere-n fata, ca un cetatean respectabil, fara ruliu, fara tangaj, fara intreruperi, fara chibiti. Sper sa merite.

CoZzMy2401.12.2008 13:06
:steagcruce: sal baieti ... auziti ..... am si io un steag 2m pe 3m .... si vin cu el cu teava de plastic cu diametrul de 16 MM .... si nu imi da voie ........ si pe site`ul Stelei scrie ca nu am voie cu tevi mai mari de diametru 16 MM !!! aiurea ... cred ca vand steagu .....
Adrian01.12.2008 13:14

In Ghencea e dictatura.Ca nu te lasa cu steaguri e una.

Azi, maine or sa puna o placuta pe care vor scrie: "Societatea Fotbal Club Steaua Bucuresti isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.".

Melku01.12.2008 15:08

Dar se mai joaca? Conu` Vali cica nu vede tribuna a doua

"Sînt prezent la stadion acum și mã uit pe geam dar nu vãd tribuna a II-a din cauza ceții. Putem vorbi de amînarea meciului, pentru cã, fãcînd comparația dintre ceața de la ora 14:00 și cea de la ora 16:00, vãd cã e din ce în ce mai rãu.

O sã vedem la ora partidei dacã se va mai ridica negura sau va trebui sã amînãm jocul", a spus Argãsealã la Telesport.

Tipic romanesc, eu cu cine votez?! Ma mai duc sau nu la meci?!

Iatã garnitura de start a Stelei: Zapata - Rãdoi, Goian, Ghionea, Petre Marin - Lovin, Ovidiu Petre - Nicolițã, Bogdan Stancu, Dayro Moreno - Kapetanos (Gsp.ro)

Radoi fundas dreapta (a mai prins cateva meciuri in postura asta, pe vremea lui pitzi. Lovin si Ovidiu Petre, aproape ca nici nu mai imi vine sa ma duc la meci, il preferam pe TIAGO Gomes.

b0RMA01.12.2008 16:37

@Melku

Tulai doamne ce echipa!No comment!Bv Dorinel!Cu echipa asta mai mult de un egal nu scoatem!

Melku01.12.2008 16:53

@bORMA

Stai sa vedem daca se joaca ;) Eu unul o sa fiu acolo, ceatza sau nu, Becali sau nu, racit sau nu, la nu stiu cate puncte de primul loc sau nu. Forza Steaua !

andreea_steaua2301.12.2008 17:27

au aratat imagin din Ghencea acum 10 min si s-a constatat ca se poate juca...2-1 pentru Steaua:*:*:* :steag_cruce_invers:fularultrasforzateaua

b0RMA01.12.2008 18:33

Am atipit putin si am visat ca:

Meciul se termina 3-1 si ca in min 54 se accidenteaza Kapetanos(doamne fereste) :))

cornisa5801.12.2008 18:50

Hai bãieți cã se poate 2-0 pronosticul meu .

Joga Bonito01.12.2008 19:01

Emil Gradinescu, usor osor devine din ce in ce mai penibil.

Guardian01.12.2008 19:29

Arnauskisu mãtii :)) bunicel portaru ãsta!

weeezer01.12.2008 19:34

Iar nu jucam nimic... :(

LE: o victorie meritata, de asteptat, venita in urma unei faze indelung exersate la antrenament.

Roger01.12.2008 20:38

Andrei Ionescu ne-a aratat cum trebuie sa joace un coordonator (CAM).

zob7901.12.2008 20:43
Iar nu jucam nimic... :(

LE: o victorie meritata, de asteptat, venita in urma unei faze indelung exersate la antrenament.

Am marcat asa cum am jucat tot turul - cu rectul inainte.

clausblaus01.12.2008 21:15
Luam bataie cu 2-0 sau 3-1. E un rezultat previzibil si normal care reflecta amatorismul ce se ascunde in spatele clubului condus de Jei Jei.

Dane, sper ca alaturi de MM sa luati titlul. Chiar m-as bucura si sunt convins ca la voi se poate reusi performanta adevarata.

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!

Te-ai cam grabit este?

:steag_cruce_invers:

predatorpulse701.12.2008 21:23

Vai de mama noastra,am ajuns sa ne bucuram ca da kapetanos cu spatele gol in min 90. Este exact ceea ce ma asteptam,vine o victorie si ne intoarcem la 180 de grade. Vorbeam cu taica-miu la telefon,stelist care a prins acea echipa din anii 70 ce a terminat turul pe 8,insa mi-a zis ca atunci Steaua juca fotbal,avea probleme cu omogenitatea(cititi SuperSteaua pentru a avea o imagine mai exacta asupra acelei perioade in care s-au schimba nspe antrenori si rezultatele au fost slabe)dar rezultatele lipseau.

Din punct de vedere al jocului practicat,Steaua din ultimii 3 ani este cea mai slaba echipa data de club in ultimii 30 de ani,daca nu chiar din toata istoria clubului.

Ma uit acum la jegul asta de Becali care ne face vagabonti pentru a mia oara si se mira de ce ii cerem sa plece din Ghencea,ba mai face si misto de noi spunand ca daca strangem 500.000 de euro pe luna ne da el clubul. Bai cacareaza noi iti reprosam faptul ca nu stii sa conduci cel mai mare brand sportiv din tara,nu ca nu bagi bani(desi bagi putini bani pentru ce avere ai).

Cum nu ii crapa obrazul cand vede ce echipa are,echipa construita de el,cu jucatori adusi pe criterii cunoscute doar de el. Imi vine sa ma urc pe toti peretii cand vad ca Steaua are prima ocazie adevarata in min 70 prin suturile lui Dayro si kapetanos. Nu mai pot sa vad aceleasi panarame in teren,Nicolita,Semedo si altii ca el. Mi-a placut unghiul de filmare al antenei 1,care arata cat de incet merg actiunile noastre,la un moment dat era Dayro la minge si pe wide angle se vedea cum doar kapetanos se demarca. In-cre-di-bil.

Steaua de acum nu e nici macar o echipa,ce sa mai zic de o Steaua la care visam cu totii. Goian si Radoi viseaza la transfeuri(meritat,dupa 3,respectiv 8 ani in Ghencea),Ghionea ar cam vrea si el sa plece,Petre Marin e prea batran,cocostarcii de la mijloc ov Petre si Lovin sunt super-limitati,Banel a ajuns la limitele sale fotbalistice,Semedo e praf oriunde l-ai pune iar de altii nu mai zic ca mi se face scarba.

Mirel Radoi se intreba de ce fotbalistii uita cum sa joace fotbal atunci cand la vin la Steaua. Pai daca aici nu e management,cum naibii sa se joace fotbal de calitate? Sunt adusi jucatori mediocri,si antrenorilor li se cere sa faca minuni cu panarame,si de multe ori acei jucatori sunt fortati pe posturi aiurea pentru ca nu avem oameni pe acele posturi sau pentru ca respectivii sunt accidentati(amandoua probleme de management,management legat de transferuri si de staff-ul din echipa medicala).

Din toate echipele cu pretentii Steaua o duce cel mai rau. dinamu are mecanisme antice in spate,clujul indiferent de relatiile cu federatia si Liga joaca fotbal,crapidul plans de mila n-a mai pierdut de nspe meciuri,Timisoara si Urziceni joaca fotbal si au cat de cat liniste(desi se baga balena peste uhrin). Noi nu avem omogenitate,nu avem mangament,si din ce am inteles nici transferuri nu mai facem,according to Jiji.

Se pare ca ajungem la vorba lui Hagi,sa folosim tinerii. Bicfalvi,cel folosit de rege,se va intoarce in Ghencea,odata cu restul stelistilor trimisi la buzau iar ciobanul ne anunta ca nu va mai cumpara straini. Daca aveti o senzatie de deja-vu nu va mirati pentru ca acest episod s-a mai intamplat odata si probabil se va mai repeta.

Felicitari celor care l-au injurat pe imputit si imi inchei postarea cu o paralela intre vorbele unui stelist adevarat si cele ale unui cioban ratacit in istoria Stelei:

Gica Hagi: "Suporterii reprezinta istoria Stelei"

Becali: "Suporterii sunt niste bagabonti pentru ca m-au injurat".

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

redondo01.12.2008 21:41

Uffffffffff....A fost greu.Bine ca am castigat!

mountytoma01.12.2008 22:06

mi-a fost teama ca pierdem meciul asta, din primul minut vazand ca mara si frunza sunt tinuti pe banca de rezerve... mi- a fost tot mai teama vazand cum plimbau ai nostri mingea in lateral sau in spate. in prima repriza au fost doar doua ocazii, si alea atunci cand Lovin s-a hotarat sa plece spre poarta adversa si nu sa paseze lateral sau in spate! nu-l inteleg de ce nu joaca mereu in fata, daca tot e injurat macar sa fie injurat ca pierde mingea in fata, nu pentru ca o paseaza inapoi! m-a surprins total, placut, Andrei ionescu. ce inseamna un chior intre orbi! a iesit imediat in evidenta jucand aproape numai in fata!

excelent repertoriul galeriei, si-a luat-o Gigi in gura de cred ca il dor si laringele si esofagul! superba chestia cu "azi lasam conducerea si represiunea sa cante!"

m-am bucurat de victorie pentru Dorinel, pentru Ghionea si Goian si kapetanos (mie mi se par singurii carora le pasa), dar mai ales m-am bucurat de necazul arbitrului! pentru asta, sper sa pot deschide un nou topic!

fredysteaua01.12.2008 22:51

acum m-am intors de la meci !!! de cateva luni bune asta e primu meci de la care vin fericit !! au fost cateva mesaje care mi-au placut dar cel mai tare: "PAC PAC NU TE-AM VOTAT"" ceva de genu imi cer scuze daca am gresit ceva

dintre scandari a fost cea mai cantata si cea care s-a auzit cel mai bine: "EEEEEE SUGI P**A Gigi" =)))) de fiecare data cand degaja portaru...spuneti-mi ceva cei care ati stat acasa...s-a auzit la TV? ca nu am gasit inca un rezumat ceva al meciului sa vad!

multumesc!

GOD02.12.2008 06:20
acum m-am intors de la meci !!! de cateva luni bune asta e primu meci de la care vin fericit !! au fost cateva mesaje care mi-au placut dar cel mai tare: "PAC PAC NU TE-AM VOTAT"" ceva de genu imi cer scuze daca am gresit ceva

dintre scandari a fost cea mai cantata si cea care s-a auzit cel mai bine: "EEEEEE SUGI P**A Gigi" =)))) de fiecare data cand degaja portaru...spuneti-mi ceva cei care ati stat acasa...s-a auzit la TV? ca nu am gasit inca un rezumat ceva al meciului sa vad!

multumesc!

'

S-au auzit toate scandarile anti Becali,aia cu degajarea s-a auzit cel mai bine.

Bannerele nu s-au vazut daca puteti sa ne spuneti si noua...?

MoWeed02.12.2008 06:37

Am avut si noi odata noroc, dar jocul nostru este sub orice critica. Ma indoiesc sincer ca vom putea sa-i batem pe Fiorentina, dar speranta moare ultima. O surpriza placuta a fost intr-adevar Ionescu. Tinand cont ca nu o sa cumparam nimic, s-ar putea sa-l vedem titular la primavara...

Felicitari celor care i-au umplut frigiderul de carne lui Jiji

iancu dragosh02.12.2008 09:42

Doresc sa-i felicit pentru acuratetea comentariilor pe cei care ne-au luminat in legatura cu pregatirea fizica precara a fotbalistilor nostri. In 10 oameni, in ultima etapa, in ultimele 10 min. am pus presiune (penibila d.p.d.v al jocului prestat) pe echipa cea mai solida fizic din campionat. Daca ma intrebati pe mine, singurul lucru care se mai vede acum la aceasta echipa este pregatirea fizica foarte buna

fansteaua4602.12.2008 11:16

"Pac-pac, nu te-am votat" fular-campionii:steag_cruce_invers:

Melku02.12.2008 11:50

Un meci slab, asa cum ma asteptam. Se intampla lucruri foarte ciudate si faptul ca am castigat un meci dupa alte 13 nu trebuie sa ne mire, si asta cu mare noroc, pentru ca atata timp cat il preferi pe Lovin in locul lui Tiago, pe Petre Marin in locul lui Rada (asa cum am tot dat din gura, Rada poate sa joace lejer pe partea stanga, post care nu e necunoscut pentru el), pe Semedo in locul lui Ochirosii, Arthuro pe banca nu cred ca poti sa emiti pretentii. Am trait cu impresia ca Dorinel e putintel mai bun decat Laca dar m-am inselat amarnic, singurul lucru pe care il face bine Dorinel e sa se agite pe marginea terenului.

Nu in ultimul rand Dayro Moreno si-a aratat valoarea si limitele la faza cand a scapat singur cu portarul.

se7en02.12.2008 15:57

Dayro a fost destul de activ pe parcursul meciului, acea faza de la sfarsit nu s-a datorat limitelor sale tehnice ci a fost o eroare mai degraba. oricum, daca nu era Arnauskis in forma Urziceniul greu scapa fara vreo 3-4 goluri.

Andrei Ionescu se dovedeste a fi un adevarat castig pentru noi.

«1234»