FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Universitatea Craiova - FC Steaua București

«1234»
Azazello21.11.2008 20:58

Semedo tata, de ce plm ai venit tu la echipa asta ? Sa ne mananci nervii ? Ori esti vreun unguras de-al CFR -ului care a facut operatie estetica ca in bancul ala cu cainele lui Mircea cel Batran si Baiazid ?

Lasa-ne tata. Pentru ocazia asta nu te pot ierta...Cred ca si un copil de mingi o baga in ate de acolo. Macar sa fi dat pe poarta, in Bornescu, in bara. Dar tu ai dat in ma-ta...

Sunt foarte nervos. Si din nou mare ghinion. Am jucat bine.

Bravo Dayro, bravo Mirel.

Fear21.11.2008 20:59
Dayro si-a aratat clasa un pic superioara catorva dintre colegii lui. Sper sa iasa de tot din lipsa asta de forma.

degeaba iese el din lipsa de forma.. ca n`ai cu cine sa joci .. cu panarame gen Lovin si cu 2 extreme gen Nicolita si Semedo care nu sunt in stare sa dea o centrare buna decat o data la 5 meciuri.. ce sa`i mai ceri lu` Stancu ?! si cu un antrenor limitat care in minutu 70 el gaseste o solutie ofensiva: Lovin in locu lui Ov Petre.. ce rost are sa ne mai agitam degeaba ?

steaua_gloria21.11.2008 21:00

Banel s-a aratat din nou cel mai constant jucator. Au venit Semedo , Szekelly, Toja, ...CE-AU FACUT ? va spun eu : au sopt-o mult si bine, ca tot Banel le arata cum se pune suflet.

Deliric121.11.2008 21:00

ce kcat de comentatori , ce kcat de schimbare (Lovin) , nu inteleg de ce nu joaca tiago ?!!?!?!! de ce nu e bagat pedriel ?!?!?!

daca vrem sa castigam de ce trebuie sa jucam cu 8 fundasi ? la cat ataca echipele adverse cand joaca cu Steaua Goian si Ghionea ar fi de ajuns .

trebuie sa spun ca mi -au placut cum s-au miscat golansky si Dayro ( a dat cel putin 3 pase geniale )

inchei pan a spune din nou ca tiago e peste toti mijlocasi care ii avem si totusi nu joaca ...

Grenada21.11.2008 21:00

Jucatori de milioane pe dracu...jumatate din echipa sunt jucatori de mana a2-a , sau deja expirati.

Nu stiu cum unii chiar au vointa dar la Steaua asta este un subiect inchis decand cu plecarea lui Oli.Colectivul se destrama pe zi ce trece.Fiecare pentru fiecare, Lovin,Petre Marin Semedo,Ovidiu Petre,arutro,Dayro moreno,toja.jucatori expriati. Bogdan Stancu are nevoie de mingii cand e cu fata la poarta nu invers,Ochirosii (nu stiu daca am scris corect) are nevoie de mai multa incredere.Daca ar fi murit feCali in seara asta intr`un avion puteam sa luam si bataie de la Craiova toti stelisti erau fericiti...

PLEACA INFECTIE!

S.S.Lazio21.11.2008 21:00

ba,deci ma dispera in ultimul hal ..tot..si tacticile,care de fapt sunt 0,tot mingi bubuite ..si jucatorii folositi pe posturi pe care se vede ca nu dau randament ! ma dispera cum a putut ratat coloratu' ala ..ca mi vine sa i sparg capu` daca il vad pe strada ..e inadmisil sa joci atat de penibil..pai marti..ne calca aia in picioare in halu' asta .Legat de CL,nu-mi mai trebuie...sa vad ce ?umilinte ? nu mi mai trebuie tata,UEFA ..daca pot duce asta macar.Alt sezon ratat ..imi aduc aminte cu "placere" de sezoanele 2000-2001,2002-2003,2003-2004 ..de ce nu s-or trezi odata ?chiar nu le pasa ?

steaua_gloria21.11.2008 21:01
si cu un antrenor limitat care in minutu 70 el gaseste o solutie ofensiva: Lovin in locu lui Ov Petre.. ce rost are sa ne mai agitam degeaba ?

Iti spun eu ca ar fi schimbat atacul , da n-are nimic pe banca, sau macar sa fie calitativ.

EPE21.11.2008 21:03

Eu cred ca Ov Petre trebuia schimbat din min 15 chiar si cu Lovin

S.S.Lazio21.11.2008 21:03

pai joci doar Stancu care n a miscat nimic `90 de min in atac?Ca sa demonstrezi ce? ca stii sa te joci cu nervii suporterilor ? bun ..Ochirosii,de ce tocmai in min 85 ? copilu' ala e perfect pt 90 de min ....degeaba comentam ..usor usor,ne ingropam !

steaua_gloria21.11.2008 21:04
pai joci doar Stancu care n a miscat nimic `90 de min in atac

Si pe cine ma rog voiai in atac. ARTURO ?

strezahuzum21.11.2008 21:05

Si cine sa intre monser in locul lui Stancu ? Nu ma lua cu Pedriel, ca daca era ceva de capul lui il baga Dorinel, stai tu linistit.

Mai curand as intreba de ce naiba nu primeste o sansa Vlad Rusu, pustiul ala o baga in ate cam cat Dayro, Stancu si Kapetanos la un loc.

steaua_gloria21.11.2008 21:06

Rusu nu-i fundas?

S.S.Lazio21.11.2008 21:07

prietene,de ce doar un atacant ? de ce nu arthuro Stancu ? Stancu-kapetanos ?..si in spatele lor Dayro ...flancuri szekely-Nicolita ...si e de ajuns,defensiva se stie ! Chiar..Pedriel-cocardel..de ce nu joaca ?..alt transfer facut cu degetu' mic de la piciorul drept ..

Fear21.11.2008 21:08

si inca ceva nu inteleg ce tot se insista cu Szekely pe stanga .. chiar asa vrea sa`si bata joc Steaua cu antrenori gen Lacatus si Dorinel si de acest jucator? care mi se pare unul dintre cei mai talentati fotbalisti din Romania la ora actuala.. cum la o echipa de terminati (otelu) facea senzatie la fiecare meci , dadea niste goluri senzationale si la Steaua nu a reusit nici macar un gol .. decat kktu ala din penalty !! :blink: cu niste coechipieri care cred ca sunt mult mai buni decat ce a avut el la otelu.. frate ori il bagi pe dreapta in locu lui Nicolita ori lasa`l draq pe banca si nu`ti mai bate joc de el

brada21.11.2008 21:09

tactica 0 mijloc 0...

NU e de vina nici Semedo nici szekely ei sunt de bandA DREAPTA si sunt folositi pe stanga... Ochirosii chiar nu are nici o prioritate? era singura banda stanga pentru meciu asta... tiago centru in locu lu ov Petre pedriel... Munteanu nu e antrenor :) e c lar

steaua_gloria21.11.2008 21:09

Va spun eu : nu mai faceti voi planuri , ca nu stiti voi ce si cum sta treaba cu jucatorii. Omu asta ii vede la antrenamente.

S.S.Lazio21.11.2008 21:11

da,da..am mai auzit replica asta ..inseamna ca nu ii vede bine la antrenamente ..are peste 25 de jucatori in lot si nu faci tu in 11 calumea,ma ? ..hai lasa-ma .. :thumbdown:

Adrian21.11.2008 21:11

Am vazut cat de bine ii vede la antrenamente.Daca a inceput cu Semedo si cu Stancu titulari e clar ca ii vede foarte bine.

Khalid21.11.2008 21:12

Bicfalvi isi rupe picioarele la Buzau - Lovin joaca meci de meci la Steaua. Petre Marin e terminat, nu mai poate si asta se vede in 2 minute de joc - Pustiu Filip nu primeste nici o sansa, desi a aratat in Cupa ca poate. Se insista cu Stancu varf impins desi se stie ca nu da randament acolo - Pedriel da goluri la Steaua II sau curata banca la prima echipa.

Dupa ce echipa nu joaca nimic timp de 85 min, Dorinel se plange ca Tudor nu a dat penalty la Szekely. Este penibil!

Stanici21.11.2008 21:12

In 5 minute pe ceas inchid acest topic. Discutiile se muta la una dintre cele doua cronici.

steaua_gloria21.11.2008 21:12

are 25 de jucatori , 5-6 de calitate si restul de duzina, cam asta-i problema.

«1234»