FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Universitatea Craiova - FC Steaua București

«1234»
fcsteaua.ro21.11.2008 16:05

Runda a XVI-a a Ligii I programeazã o întâlnire de tradiție între Universitatea Craiova și Steaua, douã din cele mai titrate și iubite echipe ale fotbalului românesc. Oltenii sunt în mare formã și abordeazã partida de pe un surprinzãtor loc 3, în timp ce Steaua vine dupã 11 meciuri fãrã victorie (în toate competițiile) și sperã sã rupã acest șir nefast în aceastã searã în Cetatea Banilor.

Dorinel Munteanu se vede nevoit sã înceapã meciul fãrã George Ogãraru, accidentat în recentul amical al naționalei contra Georgiei. De asemenea, alți câțiva titulari (Rãdoi, Nicolițã, Goian) vin destul de obosiți dupã același amical, în care au fost serios întrebuințați. În aceste condiții, e de așteptat ca Munti sã trimitã în teren urmãtorii 11 jucãtori:

Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin - Rãdoi, Thiago - Nicolițã, Dayro Moreno, Neaga (Toja) - Kapetanos (Bogdan Stancu).

Meciul începe la ora 20:45 și este transmis în direct de postul Antena 1.

Forza Steaua! Hai bãieții!

Ovidiu

MoWeed21.11.2008 16:07

Sper sa batem in sfarsit azi!

SzabiStelistu21.11.2008 16:19

nu stiu daca asta va fi formula de start.......cred ca Neaga este accidentat......asa s-a zis in presa,dar sper sa nu fie adevarat....FORZZA Steaua!!

bad_joke21.11.2008 16:22

Batem sigur, eu zic ca echipa a aratat potential si sunt sigur ca batem, U.Craiova e o echipa umflata, bine ca nu il da Mititelu pe Costea ca ne mai alegeam cu o teapa, e vai de capu lui ala , e de ajuns ca am luat "bijuteria" Craiovei, Andrei Ionescu parca ii zice, ori poate nu sunt antrenori buni la promovat tineri. Daca a fost un lucru care mi-a placut la Hagi ca antrenor ,acela ar fi faptul ca promova tinerii, Lacatus l-as fi tinut ca pe Ferguson o viata la Steaua, pana al urma daca il lasai in pace si antrenor slab cum era tot facea performanta, cel putin in campionatul intern, pt ca nu avea cum sa nu ii iasa unui om care tine atat de mult la echipa Steaua.

Hai sa dau eu un pronostic 1-0 pt Steaua. Hai baietii sa le aratam ca se poate si la noi o victorie!!!

FORZA Steaua!!!! :steag_cruce_invers:

MALDINI21.11.2008 17:19

Erea sa moara ciobanu :))) Il prind blestemele ... e semn de la Dumnezeu :D

CaTaLiNsm StElIsTu21.11.2008 17:34

3-1le dam.....Azi le bagam motu' in casa............;))

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!

MEREU SUPERIORI!!!

SzabiStelistu21.11.2008 17:39

la un pas de moarte Becali:)) pacat ca numai la un pas =))

ssinpadureacualune21.11.2008 17:40

DE 2 ORI S-AU OPRIT MOTOARELE IN AER...

CE MAI E DE ZIS...

MoWeed21.11.2008 17:44

Noroc au toti prostii....

tazonne21.11.2008 17:44
la un pas de moarte Becali:)) pacat ca numai la un pas =))

un inger era sa se duca in galaxie... Dumnezeu il vroia pe jijinho in echipa lui pt aprigul meci contra dracilor... ar fi fost un comandant de elita a oastei ceresti, ar fi stat langa Sf Petru... parca vedeam in viitorul apropiat in biserici tablouri cu prea cuvinciosul jijinho ... a ramas insa pe pamant pt a candida si a face lumea mai buna , pt a starpi coruptia si pe derbedeii de la stadion impreuna cu celalalt arhanghel al lui zmarandescu ...

asta o sa il invete minte sa mai fugareasca maicutele cu buldozeru' si sa ceara banii inapoi dati bisericii

DE 2 ORI S-AU OPRIT MOTOARELE IN AER...

CE MAI E DE ZIS...

iti zic eu ce mai e de zis: a 3-a e cu noroc:))))))

zloty21.11.2008 17:49

stai sa vezi acuma cum o intoarce oaia asta, jur ca daca era singur in avion mias fi dorit ........

CoRsSo21.11.2008 17:50

Ba ziua asta intra in istoria Stelei ca una din cele mai fericite zile din viata noastra... Pacat... Prostu mai e si norocos

2-0 la Craiova

RED-STAR21.11.2008 17:52

@ 'tazonne'

Sa speram ca asa va fi! Urmatoarea decolare a ciobanului va fi marti, asta daca nu se razgandeste si poate merge cu noi cu autocarul :) Te asteptam cu "bratele deschise" ciobandante!!!

FORZA Steaua!!!

Mori ciobane!

MoWeed21.11.2008 17:54

Bai, daca-l pilota el as fi fost de acord cu voi, dar asa mi-ar fi fost mila de saracul pilot...

Dragoshel21.11.2008 17:56

Sper intr-un meci bun, si totodata o victorie pin care ne vom reveni

Steaua! VICTORIE!

alaturi de steaua21.11.2008 18:14

dam 4 si nu luam nimic;) :steag_cruce_invers:

hai Steaua

twetwet21.11.2008 18:19
Sper intr-un meci bun, si totodata o victorie pin care ne vom reveni

Steaua! VICTORIE!

explica-mi si mie de ce iti doresti o revenire????????

o revenire la ce, unde, cand? pentru ce va doriti victorii amagitoare de moment daca asta duce in acelasi ciclu nesfarsit: echipa merge binisor in campionat, prinde un loc de Liga, ia 10 mil si devine ciuca batailor...ciobanu peticeste in continuare, jigneste mai mult, echipa merge prost, ciobanul e contestat, echipa merge binisor in campionat....etc etc

NU FRATE! anul asta toate semnele indica un singur lucru, revolutia trebuie sa continue pana la capat si toate scenariile de pana acum indica acest lucru.

mori infectule!

Forza Steaua!

P.S. nu m-ar mira sa vina sa zica ca era pilotat de PSD elicopteru si a avut o viziune sa nu decoleze.

Virgil21.11.2008 18:20
Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin - Rãdoi, Thiago - Nicolițã, Dayro Moreno, Neaga (Toja) - Kapetanos (Bogdan Stancu).

Neaga si Kapetanos sunt accidentati, deci sar din echipa preconizata in articol.

andrey_ptm_steaua21.11.2008 18:30

vom juka in urmat. formula: zapata-p. Marin-Goian-Ghionea-golanski-Semedo-Radoi-Ov. Petre-Nicolita-Dayro-Stancu

Semedo si Stancu sper sa nu ma dezamageasca din nou

kaymack21.11.2008 18:35
un inger era sa se duca in galaxie... Dumnezeu il vroia pe jijinho in echipa lui pt aprigul meci contra dracilor... ar fi fost un comandant de elita a oastei ceresti, ar fi stat langa Sf Petru... parca vedeam in viitorul apropiat in biserici tablouri cu prea cuvinciosul jijinho ... a ramas insa pe pamant pt a candida si a face lumea mai buna , pt a starpi coruptia si pe derbedeii de la stadion impreuna cu celalalt arhanghel al lui zmarandescu ...

asta o sa il invete minte sa mai fugareasca maicutele cu buldozeru' si sa ceara banii inapoi dati bisericii

doaaaaamneeeeee ce fata aveaaaa cand a coborat din avion :)))))))))))))))) =)))))))) nu cred ca a mai avut curaj sa incerce si a 3 a oara...cica el a vrut sa incerce si a 2 a decolare :))

Lari21.11.2008 18:43

TREBUIE sa spergem ghinionul! TREBUIE!!!

De-abia astept sa ne bucuram dupa meci!

SzabiStelistu21.11.2008 18:44

nu stiu de ce astept asa meciul asta.....sunt extrem de nerabdator :XFORZZA Steaua!!HAI BAIETI!!

dax4721.11.2008 18:57

Cad avioane cu nevinovati dar nu poate sa cada cel care il cara pe oier. Asta da nedreptate.

Anyway, alt meci greu pentru noi. De fapt, orice meci e greu pentru Steaua, indiferent de adversar. Ce-o fi o fi...

Forza ce a mai ramas din Steaua ! :steag_sah_mic:

SzabiStelistu21.11.2008 19:02

pana acum observ ca baietii joaca cu mingi pe jos!!si din prima!!foarte bine!!

twetwet21.11.2008 19:05
pana acum observ ca baietii joaca cu mingi pe jos!!si din prima!!foarte bine!!

vorbesti de Craiova nu?

«1234»