@CNCT
100% de acord
@CNCT
100% de acord
din nou un meci cu un rezultat care nu ne convine...
Suporterii mi-au placut cel mai mult?! Unii mai au pretentia ca sunt cei mai tari suporterii. Dupa mine toti cei care au contrbuit la incident trebuie amendati.
Indiferent ce ar fi facut echipele de ordine... din ce s-a vazut oamenii de ordine erau pe margine nu erau intre ei. Asa ca orice mi-ar spune mie unii dintre acei mercenarii ma lasa rece...
Sa revenim la jocul echpei: unul in general frumos dar cu o lipsa de concentrare in continuare. Zapata cu momentele lui bune si rele... a fost in cel din urma un pic peste media echipei.
Penibilul si-a facut din nou aparitia! si acesta in persoana lui Nicolita, care agresit peste 50 % di pase. Un Radoi care de la o vreme fenteaza fotbalul si un Petre Marin care nu mai poate... ESte jucator de o singura repriza. Unde o fi oare Nesu?!!!!!!
Mi-a placut jocul facut de Neaga. A demonstrat daca mai era nevoie ca este un jucator mare si merita sa fie titular.
Dayro a facut un meci bun. De fapt el a fost cel mai bun in seara asta. (cu toate ca sunt citiva pe aici pe forum care spun ca nu are ce cauta pe teren. Le transmit acestora sa mearga sa il ajute pe Jiji la muls oi).
Fara Dayro pe teren Steaua nu ar fi obtinut in seara asta acest scor. Celor cu mintea scurta le reamintesc ca aceste a dat primul gol pt Steaua si pasa celui de-al doilea gol.
Szekely a jucat bine. Kapetanos un pic mai sters azi dar, cred ca merita sa fie titular. Tiago mai slab decit data trecuta dar, totusi a recuperat citeva mingi.
Ogararu a jucat bine exceptind momentul cind a gresit o pasa simpla.
Goian si Ghionea un pic nesiguri in aparare.
Lovin a jucat in stilul sau caracteristic din ultima perioada - cind rege cind cersator. De mentionat ca a recuperat un balon foartye greucind timisorenii puteau pleca pe contraatac.
Steaua are nevoie de victorii. are nevoie de puncte dar acestea nu se pot obtine peste noapte. Sa ne aducem amint cind Ioan Andone a preluat pe Dinamo si a avut 7 infringeri la rind nimeni nu ii dadea nici-o sansa ca va lua titlul.
Cred ca echipa trebuie sa se aseze si sa formeze o coeziune cum era in trecut. probabil ca peste cteva etape Dorinel va reusi sa limpezeasca lucrurile la echipa.
Tin sa mentionez ca Radoi sa-si vada de treba lui. pt ca altfel se vor forma in permanenta bisericute in interiorul lotului.
Iar pe Neaga el la scos din circuit. si stiti bine de ce?! pt ca era cel mai iubit in Ghencea la acdel moment.
Daruirea lui Radoi este demna de urmat dar nu si caracterul de care da dovada uneori.
Vom ajunge din nou sus dar, trebuie sa avem rabdare. sau daca nu avem sa ii cerem lu Gigi sa aduca citiva jucatori buni. altfel nu poti sa faci performanta peste noapte.
Hai Steaua!!!
CNCT,important e sa fim uniti si sa raspandim mesajul impotriva ciobanului. Faptul ca niste goriloi cu 2 clase mai putine decat trenul pot sa intre in peluze si sa bata oameni pentru o torta aprinsa ne arata in ce tara imputita traim.
Si asta ti-o zice un om care de obicei vine la meci la tribuna a 2-a,un om care teoretic n-are nici o treaba cu ultrasii din peluze. Nu am fost la meci in seara asta dar din ce am auzit si vazut a fost un mic macel acolo si din ce motiv?Pentru o torta? Hai sa fim seriosi,asta a fost un atac comandat de jijel. Nu intri in forta pentru un banner sau o torta aprinsa,becatel a zis sa puna la punct "bagabontii" din peluze si sa transmita un mesaj pentru alti razvratiti "va puneti cu minte,il pun pe zmarandescu pe voi".
Pe langa jocul Stelei,in seara aceasta m-a intristat si reactia unor oi din tribune care in loc sa fie solidari cu oamenii batuti au stat locului,ba chiar se uitau la loja precum vitelul la poarta noua. Saracii de ei,habar nu au ca la prima injuratura catre loja vine un goriloi sa le infinga pumnul in gura.
Ne meritam soarta daca nu se continua mesajul anti-cioban.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Pe langa jocul Stelei,in seara aceasta m-a intristat si reactia unor oi din tribune care in loc sa fie solidari cu oamenii batuti au stat locului,ba chiar se uitau la loja precum vitelul la poarta noua. Saracii de ei,habar nu au ca la prima injuratura catre loja vine un goriloi sa le infinga pumnul in gura.
Ne meritam soarta daca nu se continua mesajul anti-cioban.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
eu am fost la tribuna I si te asigur ca in jurul meu "oile" de care zici ii umpleau gura lui Becali! a luat ciobanul astazi sex oral cat nu ia nevasta-sa de la toti berbecii...
Ia explica-ne si noua, astora care nu am calcat niciodata in Ghencea, despre ce e vorba. Care e motivul comportamenului animalic? Care e motivul pentru care faci un coleg forumist "handicapat" si "cretin"?Chiar sunt curios ce poate determina niste oameni sa-si piarda simtul ratiunii in asa hal incat sa rupa scaune, sa injure si sa arate scene obscene.
Voi ati fost orbi fratilor (respectivii care i gasesc vinovati pe ai nostri)????? S a vazut clar SI DE LA TV in mama masii de treaba cum au dat in unul dintre suporterii nostri care nu facea nimic..... put si simplu se uita la ei, pasnic si au tabart pe el ....animale proaste........
In momentul ala ma simtit ca vreau sa le rup gura la respectivii curajosi care dadau in suporterul respectiv. Si de ar fi prima oara......
Cum puteti sa debitati atatea prostii cand "suporterii" echipei militiei au facut ce au facut in meciul cu noi si mai apoi in Timisoara.......?????/
Ati uiat ce ne au facut "jandarmii", nici patru clase nu au respectivii, acum cativa ani in groapa mamii lor....cum se ascundea ai nostri pe sub masini sa nu fie batuti de animalele astea, cum femeiile erau batute la un loc cu copii????????
Cum credeti ca se simte mama unui baiat de 16 ani care a avut fata "tocata" de oamenii lui zmarandescu? Ce reactie credeti ca a avut? Cum s-au simtit toti baietii care au luat gaze?
Sa-mi bag p**a-n mortii tai, oaie!
Incredibil, in timpul incidentelor zmarandescu a spus" acum v-ati gasit si voi sa faceti scandal, in campanie electorala?".
si turui ca o moara stricata, un copil de maxim 15 ani a fost batut la 15 m de mine in timp ce statea pe scaun! si-a luat pulan pe spate. si abia dupa ce au vazut ca e copil l-au lasat.
Si au continuat pe cei ce incercau sa iasa din peluza , chit ca erau fete sau tineri .
Zmarandescu V.I.P.
masini de batut copii!
Bai ce stiti sa mintiti. La PN s-au luat unii din galerie la bataie intre ei si Zmarandescu a intrat sa faca ordine. Iar la PS, neintelegand ce se intampla la PN, au inceput sa arunce cu scaune in Jandarmi.
Cica ultrasi, vai de mama voastra de [....].
RedStar
Cine te-a mintit? :laugh:
RedStar
Nu m-a mintit nimeni. Dar chestia asta ca intrarea fortelor de ordine peste suporteri a fost o comanda de la Becali e o tampenie.
Nu neg faptul ca jandarmii exagereaza in "stingerea" unui conflict si ca sufera si persoanele care nu au avut nicio legatura cu acele incidente.
Dar la aceste persoane ar trebui sa se gandeasca cele 100 de bovine din peluza (imi cer scuze ca am jignit animalele) ,care, prin actiunile lor, ii pun in pericol si pe adevaratii suporteri.
Din pacate,sau nu pentru mine, nu am avut posibilitatea de a urmari meciul.Nu ma bucura deloc rezultatul,cu atat mai mult cu cat eu ma asteptam ca acest meci sa fie unul de REVENIRE.
Insa daca trec peste supararea pricinuita de scorul acestei partide,nu pot trece peste aceste acuze si jigniri facute de catre suporterii Stelei contra altor suporteri ai Stelei.Sunteti siguri ca sunteti SUPORTERI?Nu sunt de vina cei ce nu pot veni pe stadion,dintrun motiv sau altul,ca sunt gazati,batuti sau injurati cei ce sunt in tribune.S-a spus de multe ori aici ca oricine are dreptul de a spune ce gandeste,.....dar mie nu mi se pare decat un slogan mai mult decat comunist.Se gasesc destule voci care,nu numai ca nu sunt de acord cu ce spui,(si este normal) dar te mai si fac :HANDICAPAT,IDIOT,HUILA si multe alte cuvinte care nu au ce cauta intr-un dialog civilizat.Indiferent de rezultatele echipei noastre "contre"vor exista tot timpul....dar totusi hai sa pastram un pic de decenta si un pic de respect, atunci cand ne expunem parerile pro sau contra
,fata de colegii nostri ce posteaza si probabil sufera pentru Steaua.
![]()
@redstar
M-as gandi de 2 ori la care sunt mai exact bovinele...sau ovinele.
RedStar
Prefer sa folosesc citatul de deasupra pentru a-i raspunde lui Redstar, pentru ca provine da la un om care are habar despre ce vorbeste.
RedStar, Becali este un sfant, el nu ar ordona niciodata badigarzilor lui sa intre peste suporterii care il injura pentru cel mai mic pretext...NOT
La fel cum nu i-a ordonat cretinului aluia sa intre in teren la meciul cu Charleroi...NOT
La fel cum nu le ordona unora sa intre pe acest site si sa scrie mesaje in care sa-i ia apararea..NOT AGAIN! ca deh, este campanie electorala. "Tocmai acum v-ati apucat sa faceti scandal, in campania electorala?", spunea Zmarandescu.
Inca odata,tin sa imi afirm respectul pentru cei care au luat aceasta decizie, de a-l injura pe cretin in campanie electorala si mai ales pe cei care au luat bataie pentru asta. Nu stiu cat conteaza asta pentru vanataile lor, dar au respectul meu etern!
Nici nu mai are rost ce a fost pe teren / ca ce a fost in tribune
nu mai merge asa ciobanu nu mai trebuie iertat ....
Prefer sa folosesc citatul de deasupra pentru a-i raspunde lui Redstar, pentru ca provine da la un om care are habar despre ce vorbeste.
RedStar, Becali este un sfant, el nu ar ordona niciodata badigarzilor lui sa intre peste suporterii care il injura pentru cel mai mic pretext...NOT
La fel cum nu i-a ordonat cretinului aluia sa intre in teren la meciul cu Charleroi...NOT
La fel cum nu le ordona unora sa intre pe acest site si sa scrie mesaje in care sa-i ia apararea..NOT AGAIN! ca deh, este campanie electorala. "Tocmai acum v-ati apucat sa faceti scandal, in campania electorala?", spunea Zmarandescu.
Inca odata,tin sa imi afirm respectul pentru cei care au luat aceasta decizie, de a-l injura pe cretin in campanie electorala si mai ales pe cei care au luat bataie pentru asta. Nu stiu cat conteaza asta pentru vanataile lor, dar au respectul meu etern!
Auzi mah, tu crezi ca Becali a inventat bataile dintre jandarmi si huligani?
Ia aduti aminte cam ce facea Jean Pavel cu galeria...
Crezi ca dupa ce pleaca Becali din Ghencea huliganii o sa se duca cu flori la jandarmi?
O sa iasa iar batai, ca sunt persecutati si alte cacaturi din astea.
@redstar
ce huligani frate?
Aia care au aprins 1 (UNA) torta?
Dimanovisti isi bragadiristii, care au aprins n-spe torte si n-au patit nimic, ce mai erau?
bai nene..mor cand vad indivizi d-astia de se dau cu parerea(red star).ce vroiai baiete sa te ia cineva de mana si sa-ti arate ce s-a intamplat. nu ti-e clar? nu a fost niciodata clar ce se traieste in momentul de fata in peluze. ca avortatii aia abia asteapta sa intre si "sa faca ordine" in stilul lor retardat? asta s-a vrut, la asta s-a ajuns. "Zmarandescu VIp security", a vrut ciobanu sa fim pe mana lui. sa-si rezolve el probleme din curte. de caschetari n-ai ce sa mai zici. aia si-ar bate si mamele doar ca sa realizeze ceva in viata.
ma duc sa ma culc, ma astept ca peste cateva ore [...] redstar, si dac-or fi si altii asemeni, sa nu mai poata intra p-aici, sunt sclavi care nu merita dreptul la nicio opinie.
Nu m-a mintit nimeni. Dar chestia asta ca intrarea fortelor de ordine peste suporteri a fost o comanda de la Becali e o tampenie.
Nu neg faptul ca jandarmii exagereaza in "stingerea" unui conflict si ca sufera si persoanele care nu au avut nicio legatura cu acele incidente.
Dar la aceste persoane ar trebui sa se gandeasca cele 100 de bovine din peluza (imi cer scuze ca am jignit animalele) ,care, prin actiunile lor, ii pun in pericol si pe adevaratii suporteri.
mai baiatule, tu te auzi ce spui? e la mintea ...bovinelor ca saturat sa tot ia atata muhhe de la tot stadionul, Gigi a ordonat represiunea iar zmarandistii asteptau doar un pretext. care pretext a fost o torta aprinsa in mijlocul PN.
ps dupa meci ai lipit afise png prin oras?
2 cuvinte : Petre Marin -> pe partea lui s-au luat toate golurile din actiune!!!! de la inceputul sezonului si pana acum!!
Chiar nu se vede?!?!
Nu observa nimeni ca e absolut la furat!?!
Ma da-o incolo de experienta, golurile s-au luat fie din cauza ca nu era acolo pe stanga, fie din cauza ca taloneaza degeaba. A scos si multe mingi dar eu zic ca Filip scotea cel putin atatea mingi si chiar mai multe ca e mai inalt si mai disciplinat in aparare, in plus am vazut la Filip si determinare.
Colac peste pupaza : mai urca si in atac!! acest lucru inseamna in cel mai bun caz o centrare in fata portii. Centrarile ii reusesc 1 la 10, dar mai grav e cu pasele : 4 din 10 sunt bune din care 3 sunt inapoi la Ghionea!! Astfel incat s-au iscat din cauza asta foarte multe contraatacuri ale adversarilor, din cauza aportului ofensiv al lui Petre Marin!!
Acolo e buba noastra!!
Bai ce stiti sa mintiti. La PN s-au luat unii din galerie la bataie intre ei si Zmarandescu a intrat sa faca ordine. Iar la PS, neintelegand ce se intampla la PN, au inceput sa arunce cu scaune in Jandarmi.
Cica ultrasi, vai de mama voastra de [....].
@redstar
varianta ta e unica !!! nici lui Zmarandescu nu i-a trecut prin cap sa gaseasca asa ceva ...
2 cuvinte : Petre Marin -> pe partea lui s-au luat toate golurile din actiune!!!! de la inceputul sezonului si pana acum!!Chiar nu se vede?!?!
Nu observa nimeni ca e absolut la furat!?!
Ma da-o incolo de experienta, golurile s-au luat fie din cauza ca nu era acolo pe stanga, fie din cauza ca taloneaza degeaba. A scos si multe mingi dar eu zic ca Filip scotea cel putin atatea mingi si chiar mai multe ca e mai inalt si mai disciplinat in aparare, in plus am vazut la Filip si determinare.
Colac peste pupaza : mai urca si in atac!! acest lucru inseamna in cel mai bun caz o centrare in fata portii. Centrarile ii reusesc 1 la 10, dar mai grav e cu pasele : 4 din 10 sunt bune din care 3 sunt inapoi la Ghionea!! Astfel incat s-au iscat din cauza asta foarte multe contraatacuri ale adversarilor, din cauza aportului ofensiv al lui Petre Marin!!
Acolo e buba noastra!!
Perfect de acord cu tn. Se pare ca nu sunt singurul care gandeste asa.