FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Timisoara 2 - 2

«12345»
predatorpulse715.11.2008 21:30

Si cand ma gandesc ca unii se luau de maestrul Jenei cand acesta a zis ca Timisoara nu va avea meci greu in Ghencea.

Ce ati vazut astazi este "desavarsirea" operei de management a clanului Becali,adica o echipa lipsita de mari valori,care arata ca o gaina cu capul taiat care nu mai stie sa castige,nici macar acasa. O echipa fara ritm,fara atac,cu un mijloc slab de tot si cu o aparare care cu timpul a devenit una mediocra.

Se mira cineva mai sus cum de badoi si Stancu joaca bine la Timisoara. Pai acolo joaca intr-un sistem,au un antrenor care a rezistat mai mult de un an de zile(iar uhrin e mai antrenor decat Laca,Hagi si Munteanu) si au cat de cat liniste. La Steaua de 2 ani si ceva de zile este haos pe partea de management. Jucatorii sunt adusi pentru ca sunt ieftini nu pentru ca sunt valorosi,sunt adusi dupa preferintele lui Becali in loc sa fie consultat antrenorul.

Iar panta noastra descendenta va continua in continuare. Chestia asta cu 11 meciuri e bullshit avand in vedere ca au fost cateva in CL si unul in cupa Romaniei. Ceea ce este deranjant este faptul ca nu castigam de 7 meciuri in campionat si mai deranjant e faptul ca nu batem echipe mici,ce sa mai zicem de derby-uri.

Pentru acest spectacol jenant care este jucat in fata noastra(si pe banii nostri) de 3 ani de zile Steaua merita tribune goale. Nu este posibil sa joci atat de prost 3 sezoane la rand. Nici macar nu vorbesc de rezultate(desi acelea ar trebui sa primeze),care au lipsit cu desavarsire,ci de joc,un joc infect,incet,fara nici o noima. Daca dam de o echipa cacacioasa poate batem cu 1-0,2-1 sau facem egal iar daca dam de o echipa tare pe picioare zicem mersi daca scapam cu acel egal. Asa a ajuns Steaua condusa de un nebun,o echipa mica,mica de tot. Colac peste pupaza,au mai fost si acele incidente in peluza pentru care vom fi iarasi acuzati in presa.

Am mai zis-o de acum cateva meciuri,un obiectiv realistic pentru Steaua in acest sezon este clasarea pe un loc de cupa uefad(deci pe primele 6 locuri). As mai discuta despre meciul de azi insa este o ciorba reincalzita. Avem un mijloc de 2 bani cu un Radoi care e de fapt fundas,cu un tiago necizelat si un Lovin penibil. Dayro moreno a aratat din nou cat de ratangiu este iar kapetanos nu a mai prins un meci mare. Singurii care au iesit in evidenta astazi cat de cat au fost szekely,Ogararu si intr-o oarecare masura si Radoi. Apararea a devenit muci pentru ca nu avem mijloc,e criminal pentru jucatori ca Goian si Ghionea sa ramana la unu la unu cu goga sau bucur.

O sa apara useri care o sa ne vorbeasca de barele ratate sau de ocazia lui kapetanos insa acestea sunt scuze penibile,sa ai 3 ocazii in 93 de minute spune multe despre forta ofensiva a Stelei.

Nu batem nici cu Urziceni si nici Craiova cu jocul asta penibil. Steaua ar trebui sa o ia de la capat insa cei de la club nu realizeaza ca s-a ajuns intr-o infundatura,o sa inceapa alt sezon si o luam de la capat pana cand ii iese lui Jiji combinatia.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

sabin130715.11.2008 21:31
Chiar sunt curios ce poate determina niste oameni sa-si piarda simtul ratiunii in asa hal incat sa rupa scaune, sa injure si sa arate scene obscene.

Cand echipa ta este terfelita mereu de patron, cand suporterii acestei echipe sunt umiliti de acelasi patron, cand bunul simt, dreptul la opinie si alte texte nu mai fac 2 lei, si de aici pleaca multe altele.

Simtul ratiunii nu poate exista, fiindca nu mai are loc.

Ar mai fi discutie si despre ce inseamna ¨obscen¨.

Desigur, asteptam lamuriri despre ce s-a intamplat acolo.

Guardian15.11.2008 21:31

eu astea cu sã te vãd mort ciobane i le-am zis pe blog , numai scrieti degeaba aici , scrieti pe blogul lui poate isi dã seama odatã cã nu face bine ce face !

I.N.Money15.11.2008 21:31

Este incredibil ca dupa ce s-a intamplat in seara , exista unii care inca ne fac derbedei si ne spun ca ne meritam soarta . Bai oameni buni , au fost femei si copii gazati de aceste animale pentru ca incercau doar sa iasa din peluza .

A fost pur si simplu incredibil cum au reactionat aceste maimute .

Ciobane , pleaca odata !!

mirceaor15.11.2008 21:32
Ia explica-ne si noua, astora care nu am calcat niciodata in Ghencea, despre ce e vorba. Care e motivul comportamenului animalic? Care e motivul pentru care faci un coleg forumist "handicapat" si "cretin"?

Chiar sunt curios ce poate determina niste oameni sa-si piarda simtul ratiunii in asa hal incat sa rupa scaune, sa injure si sa arate scene obscene.

Da tu cand ai fi provocat constant, injurat, luat peste picior, lovit, cand pentru un simplu banner care "displace conducatorilor clubului"ai lua zeci de bastoane cum ai reactiona?

ANTIgigi15.11.2008 21:32
Ne-a tocat Balaj asta faza cu faza. Arbitraj slab...chiar rau intentionat!!!!! Antena 1 de toata jena ...comentatori tendentiosi ...imagine ca la TV cu lampi. Rusine GSP si Antena!!!! Steaua fragila.....Vremuri grele pentru stelisti ....dar nu ne lasam.

Incearca sa lasi deoparte arbitrajul. Chiar ne-a avantajat la 2 faze. Jocul echipei cred ca e cel mai important. Arbitrajul nu a influentat jocul de azi.

1uLy4Nn15.11.2008 21:35

respect celor care au plecat..rusine celor care au ramas..cred ca la urmatorul meci nici nu ar trebui sa ne prezentam..in cel mai rau caz stam si cantam in afara stadionului..macar nu ii mai umplem buzunarele ciobanului

m--e fecali

SS Lazio15.11.2008 21:35
Imi pare rau, dar scaunele aruncate, pumnii, picioarele , etc descriu comportamentul primatelor si nu calitatea de suporter de fotbal. Mergem la meci pentru a vedea si sprijini Steaua, se uita acest mic detaliu. Daca Becali este un nemernic primitiv, ultimul lucru la care ma gandesc este sa il imit si ii intaresc astfel pozitia. Protestele pot fi exprimate inteligent.

Ati avut o sansa. Ati avut mai multe sanse. Acum, astazi, ATI AVUT SANSA!

De ce nu s-au solidarizat cei din tribuna cu cei din peluza? De ce unii din tribuna au reactionat pozitiv, iar altii ba?!

Raspunzand la aceasta intrebare vei vedea de ce suntem la al UNSPREZECELEA meci fara victorie( 11...11!) si, mai grav, de ce ne meritam soarta!

Ne meritam echipa, jocul si patronul, domnule georgecristian, in ciuda indemnurilor dumneavoasta pline de relativism, care mascheaza suspendari aporetice, cu tendinte esopice. Faptul ca ati folosit cuvantul "inteligenta" doar imi intareste convingerea ca sunteti cel putin rau-intentionat.

Va spun cu toata sinceritatea ca , la inceput, acum 4 ani, si eu as fi zis la fel: batiste, bannere inteligente, anecdote, chiar rasete, ca metode de rezistenta si de protest. Acum, la fel de sincer, spun ca sunt nu dezarmat, ci lipsit de orice perspectiva in vederea tratarii tumorii cancerigene. Singura, dar singura metoda de protest e aceasta, doar aceasta.

Ati avut sansa si ati ratat-o. S-a inchegat tribuna infamiei cand lumea stelista putea sa invie.

Ni-l meritam pe oier.

P.S: acum puteti da vina pe batranetea lui Petre Marin, pe lipsa de inspiratie de la introducerea lui Lovin, pe ghinion, pe cele 2 bare+alte 2 ocazii, pe lipsa incurajarii propriu-zise, pe greselile evidente ale arbitrului. Hai sa ne mintim, dom'le, ca asa-i frumos! Autohipnoza!

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!

ThereauRistul15.11.2008 21:37

Era mai bine inainte cand exista o singura peluza, de ce nu si acum??? ar fi mult mai bine ca cele doua peluze sa fie una singura!!!

In aceasta seara MM Stoica a fost 100% de partea fanilor Stelei criticand dur interventia "agentilor": "este o exagerare si se depaseste orice limita,mi se pare normal sa existe torte in peluze ,pentru ca fanii stiu sa faca atmosfera! daca nu li s-ar interzice aceste lucruri nu ar exista tensiuni! NU E POSIBIL sa ii iei la bataie pentru ca au aprins torte,aa...ca se arunca in teren e altceva devin periculoase iar pe insurgenti te duci frumos ii ridici si lucrurile se calmeaza..dar sa ajungi la bataie...e ridicol! mai ales ca tot ceea ce este interzis e mult mai tentant..Nu vreau sa fiu interpretat gresit dar se exagereaza si astfel se ajunge la incidente repropabile!", este in mare declaratia fostului manager din Ghencea! RESPECT MM,mereu omul asta s-a luptat pentru noi, fie ca a fost la echipa fie ca nu mai este...

Tigerone115.11.2008 21:37

FRATILOR RESPECT pentru ACEI care AU ''DEVASTAT''STADIONUL RESPECT pentru Banel Radoi SI COMPANIA....RESPECT pentru TOATA LUMEA....MAI PUTIN Gigi Becali..CE POT SA ZIC.....A JUCAT BN Steaua A AVUT SI GHINION..ORICUM....NE LUAM REVANSA IN RETUR

Guardian15.11.2008 21:37

când am zis cã isi meritã soarta m-am referit doar la unii huligani care nu vin sã sustinã echipa ci vin special pentru scandal mã intelegeti ??

bodanelu15.11.2008 21:39

@Guardian, cum poti sa fi calm cand un jandarm bate un copil de maxim 15 ani care statea pe SCAUN???

fedora15.11.2008 21:40
când am zis cã isi meritã soarta m-am referit doar la unii huligani care nu vin sã sustinã echipa ci vin special pentru scandal mã intelegeti ??

Noi te intelegem, dar in seara asta nu suporterii au fost pusi pe scandal ci gorilele lui Becali care au batut pe cine au apucat fara motiv.

sabin130715.11.2008 21:40

Guardian, nu-ti mai bate capu´.

Cati or mai fi care au priceput tot atat.. plus ce-o sa mai serveasca presa.

SS Lazio15.11.2008 21:40

Guardian, esti offtopic, neica.

E un sfat prietenesc: TERMINA! Nu e DELOC momentul sa ne sustii teoria ta despre huliganism. Nu despre asta se discuta, nu despre dorim sa discutam.

Si nu mai imi arde retina cu mesaje integrale scrise boldat. Puteai spune ceva mai constructiv, gen :"Ciobane, pleaca din Ghenecea", "MORI CIOBANE", s.a.m.d. Macar ai fi fost on-topic.

metuzu15.11.2008 21:40

ba jandarmii au si ei vina lor, am fost la sud si am vazut tot ce s-a intamplat... dar sa trecem peste asta ..... pentru ce sa spargi geamuri la masini degeaba ???? pentru ce sa dai cu bolovanul in vitrina sau sa rupi o oglinda de la masina ???? pentru ce sunt asa multi eroi pe forum si prin parcare se calcau 100 de suporteri in picioare care fugeau de 10 jandarmi ??? de ce daca erau testoasele la 50 de metri in spate lumea calca la propriu pe unii care se impiedicasera si erau intinsi pe jos ???

RedStar15.11.2008 21:41

Daca iei bataie pentru un banner inseamna ca esti chiar prost.

Huliganii din peluza sunt niste ingerasi, iar Becali e diavolul.

Hai baieti, fiti barbati si spuneti cum va dati voi cocosi la jandarmi si pe urma va mirati ca dau in voi.

Nici jandarmii nu sunt intregi la minte, dar este o regula : daca te iei la bataie cu un idiot, el va castiga tot timpul pentru ca are mai multa experienta.

Guardian15.11.2008 21:43

SSLazio am scris si mori ciobane , dar tu chiar nu gandesti cã scrii degeaba ? eu am scris direct pe blog .. ceea ce multi nu au curaj sã o facã asa cã esti umpluturã pe-aici !

ThereauRistul15.11.2008 21:44

"Legea 4 este prost fãcutã, faptul cã nu s-au luat mãsuri dupã incidentele din meciurile cu Dinamo și Rapid au dus la aceste lucruri. În timpul incidentelor din peluza I, unul dintre cei care aprinseserã torțe m-a lovit în momentul în care noi încercam sã-i extragem pe cei care încercau sã facã scandal. Dacã își închipuie cineva cã o sã stau sã mã loveascã, se înșalã și niciodatã nu o sã dau înapoi pentru a opri astfel de manifestãri", a spus Cãtãlin Zmãrãndescu pentru mediafax

sabin130715.11.2008 21:45
Nici jandarmii nu sunt intregi la minte, dar este o regula : daca te iei la bataie cu un idiot, el va castiga tot timpul pentru ca are mai multa experienta.

Este vorba despre Steaua, nu stiu daca ai sesizat.

Zmarandescule, poate crapi si tu odata cu Becali.

korynna15.11.2008 21:46

Ce bine a zis Stelian Stancu...jj reprezinta tot raul la Steaua.

Protasov15.11.2008 21:46

Sa spunem lucrurilor pe nume: avem un patron care angajeaza oameni sa bata propii suporteri!

Cei care au ramas in tribune au dat dovada ca sunt intamplator acolo. Nu m-ar mira sa fie cei care au primit bilete gratuit pe strada in campania electorala a cimpanzeului. Astia nu sunt suporteri sunt balast.

Pleau15.11.2008 21:46

merg de vreo 2 ani jum 3 in Peluza Sud, iar azi a fost de departe cea mai "interesanta" zi.

mi-a placut mult ca s-au solidarizat toti cei de la peluze si ne-am tirat spre case, sau la o distractie in oras inca de la pauza.respect tuturor.

la sud multi nu stiau exact ce s-a intamplat cu suporterul de la nord si cred ca erau printre cei care ii provocau pe jandarmi, suporteri care nu stiau de la incepuse de fapt totul.

am un respect deosebit si pentru cei de la tribuna a 2a care au simtit nevoia sa se implice, desi la un moment dat o "fortau" aiurea cu totii, pentru ca jandarmii nu aveau de gand sa intre in peluza si uneori e bine sa stii cand se opresti pentru ca-si facusera deja cunoscut punctul de vedere.

desi dezaprob total actele de violenta si huliganism, m-am simtit un pic mandru asta-seara.pe Becali o sa-l doara undeva in continuare dar macar asa se pare ca l facem sa plece din timpul meciului.

c477u7u15.11.2008 21:47

Avem puterea de a reveni cand suntem condusi dar nu avem caracter sa si conducem, am fost si furat de arbitru dar daca marca Kapetanos sau Dayro cand au avut ocazii clare nu puteau sa anuleze golul. Am vazut neputinta din partea unor jucatori Nicolita, foarte multe greseli din partea lui Lovin, Kapetanos a inceput sa prinda aripi daca va uitati atenti inapoi numai alerga, mergea la pas. Cred ca ne-ar prinde bine 2 atacanti dar de valoare insemnand jucatori de 7-8 mil euro dar asta nu cred ca o vom vedea in era Becali.

1uLy4Nn15.11.2008 21:48

mai oameni..degeaba ne agitam noi pentru ca nu rezolvam nimic..

uite ce a declarat Mustata..liderul galeriei: "Nu e normal sã vii sã dai în oameni. S-a înțeles prost. Lumea a înțeles cã i-a trimis Gigi, dar nu e așa. S-a greșit cã s-a intervenit în forțã"

cum sa se rezolve asa cand ei mascheaza totul? a primit telefon de la cioban si gata,,nu s-a intamplat nimic..

ati uitat ce ne-a amenintat jegosul ala de cioban? "trimit cateva gorile sa le rupa capu' huliganilor din tribune" ??

fu---i stana matii Jiji

«12345»