FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Timisoara 2 - 2

«1345»
CoRsSo16.11.2008 11:28

Mi am luat si am dat la pumni de nici nu mai tin minte. Bagami-as **** n mama ta aia stricata ciobane! Pleaca o data!

xray_rom16.11.2008 11:59

Nu prea sunt multe de spus!

Ne-am indeplinit norma de 2 bare si de ...alt meci egal!

Aceste lupte surde : suporteri-patron, suporteri-unii jucatori, suporteri-forte de ordine, media- Steaua/Becali, patron-unii jucatori, jucatori-jucatori ... sunt perfecte pentru non-performanta!Castigi o lupta, dar pierzi razboiul!

Se spune, cum iti asterni asa dormi.

Echipa nu poate sa obtina rezultate bune daca este inconjurata doar de un camp al energiilor negative cumultate de la toti cei care ar trebui sa contribuie la performanta ei.

Unii culeg acum ceea ce au tot semanat de la inceputul acestui campionat prin cobire si carcotiri "Gica-contra"...

Doar ei sunt fericiti acum!Si tot ei vor jubila si la sfarsitul acestui sezon...ratat!

Guardian16.11.2008 12:38

s-a lins pe bot jj nu o sã mai fie in viata lui nici mãcar primar la o comunã .

DelPiero1016.11.2008 12:41

Imi este si sila sa ii notez pe jucatori...

Ingerul din Ghencea16.11.2008 13:42
Imi este si sila sa ii notez pe jucatori...

sila???acum a ajuns echipa sa iti faca sila ... cand au condus pe dInamuisti cu 1-0 nu iti mai era sila sau cand s-au calificat in CL iar nu iti era sila ... acum iti este ... nu crezi ca ai depasit limita bunului simt ??

mai degraba sa iti fie sila pentru oierul care viseaza cai verzi pe pereti si vb mult si prost nu pe niste jucatori ... sa iti fie mila si nu Sila pentru cei care ieri au fost in ambuscada cu gorilele lui Jiji ... nu te inteleg ... poate sunt eu mai tralala dar nu poti spune ca iti este sila

stelista4everd:x16.11.2008 14:52
voi batausii de pe teren va considerati suporteri?ati parasit echipa cand avea mai multa nevoie de voi.voi sunteti adevarata dezamagire a acestui meci nu marionetele alea de pe teren,aici excluzandu-l pe Mirel.daca vreti sa va bateti inscrieti-va la sala lui zmarandescu ca va nenoroceste ala.atat despre voi.in rest pe jucatori mai bine plecati singuri daca aveti putina personalitate si Becali vei ramane cel mai mare dusman al Stelei.BV Mirel,SINGURUL STELIST ADEVARAT!!!nu va strofocati sa ma contestati ca oricum sunteti ca niste oi.ganditi mai intai sa ma analizati si veti vedea ca am dreptate.in mod sigur pentru mine Steaua inseamna mai mult decat fanatism.daca sunteti suporteri adevarati haideti in **** sa-i trezim pe morti! fular-campionii
ai dreptate !! Radoi este cel mai mare stelist dar si cel mai bun !! mi`a placut insa si cum a jucat Neaga, si el s-a straduit si a jucat bine. Se putea si o victorie, insa asta e. Forza Steaua si Forza Radoi cel mai mare capitan !!
fiara16.11.2008 15:09
cred ca Gigi se saturase sa fie cu gura plina (tot stadionul era prin gura lui) iar Victor nu mai reusea sa-l stearga pe cioban pe buze... asta e cred cauza interventiei in forta a gealatilor.

revenind la meci, zapata 10 Ghionea Ogararu si Goian 7 Petre Marin trebuie sa ii lase locul lui filip cat mai repede, Banel nu trebuia scos el ci Dayro, tiago bunicel, Radoi execrabil ca si conducator de joc, s-a vazut clar ca capitanul fenteaza fotbalul de la o vreme si nu se mai descurca cu mingea, Lovin in nota obisnuita, szekely e cam pierdut in spatiu, Dayro aerian ca de obicei, kapetanos se zbate mult dar singur nu poate face mare lucru, rica mi-a placut cel mai mult, cand punea el piciorul pe minge se vedea. ambele goluri au plecat din fazele lui si se pare ca e singurul care stie sa construiasca un atac altfel decat sa arunce mingea in fata la bataie.Stancu era mai util daca intra la pauza in locul lui Dayro, un Dayro din nou frustrat si frustrant. imi pare rau pentru Dorinel, la primul meci in Ghencea trebuia sa se bucure de aplauzele galeriei, nu sa asiste la un razboi de care nu se face vinovat.

celor care isi inchipuie ca altcineva decat Dinamo va lua campionatul asta, cred ca astazi ati avut dovada clara ca toti arbitrii dau in Steaua. subtil sau mai putin subtil, in momentele cheie arbitrii au impins Timisoara de la spate.

pacat ca nu au plecat toti spectatorii din tribune la pauza, era cea mai buna reclama electorala pentru png. in repriza a doua Peluza Nord era plina de alegatorii ciobanului: goala-goluta!

Omule, eu inteleg ca esti suparat ca ati facut egal cu Aek Bragadiru, dar nu te ajuta cu nimic sa crezi ca arbitrul v-a pus bete in roate ca sa iasa Dinamo campioana. Gandeste-te ca ati avut 3 bare. Nu arbitrul a impiedicat mingea sa intre in poarta. Puteati sa castigati. N-a fost sa fie.

Adrian16.11.2008 15:12

Intr-adevar, balaj nu a gresit cu nimic.

Serios, nu a gresit.A facut totul intentionat.

1 penalty nedat la faultul lui Pantilimon asupra lui Neaga la prima bara a lui Dayro.

1 penalty nedat la obstructia facuta de bragadiristul ala la Dayro in careu.

1 rosu nedat la badoi la faultul de ultim aparator la Neaga.

balaj nu a gresit.balaj a venit cu lectia invatata de acasa si a luat 10.

alaturi de steaua16.11.2008 16:47

si uite ca am ajuns si eu acs ,din pacate cu capu spart.

am ratat si a-2 a repriza! totusi ma bucur ca am umblat si eu din nou pe strazile din buc.

si oare din cauza cui!?

numai nenorocitu de Becali putea sa faca asta. bagareas p... in scumpa de mata........infectule

respect toti suporterii care au plecat acs.

alaturi de Steaua pan la moarte :steag_cruce_invers:

mountytoma16.11.2008 16:56
Intr-adevar, balaj nu a gresit cu nimic.

Serios, nu a gresit.A facut totul intentionat.

1 penalty nedat la faultul lui Pantilimon asupra lui Neaga la prima bara a lui Dayro.

1 penalty nedat la obstructia facuta de bragadiristul ala la Dayro in careu.

1 rosu nedat la badoi la faultul de ultim aparator la Neaga.

balaj nu a gresit.balaj a venit cu lectia invatata de acasa si a luat 10.

multumesc, adriane. scurt si la obiect. partea buna a faptului ca ne vaneaza arbitrii este ca NU ne vom califica la anul in Liga Campionilor, iar lui Gigi i s-a golit sacul de bani, acum nu mai cumpara nici dracu case sau terenuri. fara banii din Liga Campionilor, s-a lins pe bot ciobanul. in plus campania electorala il seaca de bani acum, iar sansele lui sunt un pic mai mici de 0.02%. asa ca vrem nu vrem, nu avem cum sa castigam campionatul, desi doar Unirea Urziceni ar merita poate mai mult decat Steaua.

as adauga la balaj (va amintiti penaltyul de cascadorii rasului dat CFR-ului la Bistrita anul trecut?) felul cum stia sa rupa jocul Stelei schimband echipa care trebuia sa bata o banala aruncare de la margine: asa s-au fript cu cartonase si Ogararu, si szekely...

c.ronaldo1717.11.2008 16:54

@Adrian

Sa fim seriosi. Nu a fost nici-un fault la Neaga sau Badoi asupra lui Dayro la care sa se dea penalty sau cartonas rosu. La Rica, Pantilimon a sarit sa prina mingea, a scapat-o pe sub el, iar Neaga s-a dus in Pantilimon, timp in care mingea era deja in bara. Nici-un arbitru din lume nu ar da penalty la o astfel de faza. Iar la faultul lui Badoi asupra lui Dayro, Balaj a luat cea mai buna decizie. Dupa ce am vazut reluarea, putea chiar sa nu ii acorde nimic lui Badoi pentru ca abia l-a atins pe Dayro. E sport de barbati, nu de papusi. Daca nu esti in stare sa rezisti unui duel, lasa-te de fotbal...

Daca eram buni, castigam. Acum ce mama dracu`, dam vina pe arbitrii la neputinta noasta? A fost un arbitraj impecabil dupa parerea mea?!

Sunnyblack17.11.2008 18:44

Unirea Urziceni o demonstrat clar, ca Timisoara o vandut meciul la Dinamo.

de asta sunt 100% sigur.

sa iti fie rusine iancule.......

rusine... rusine.....

Guardian17.11.2008 19:34

@ Adrian

dacã l-a atins putin e penalty ? :)

«1345»