Teoretic nu'l poate opri nimeni pe Federer sa obtina al 15-lea Grand Slam... dar am asa un feeling ciudat.
Dap, singurul obstacol cred ca ramane Andy Murray. Finala e duminica.
Teoretic nu'l poate opri nimeni pe Federer sa obtina al 15-lea Grand Slam... dar am asa un feeling ciudat.
Dap, singurul obstacol cred ca ramane Andy Murray. Finala e duminica.
Finala de duminica se va disputa intre Roger Federer (favoritul numarul 1) si Andy Roddick (favoritul numarul 6).
[Roger Federer: "Sînt dezamãgit cã Rafael Nadal nu va participa la Wimbledon"]
Cred ca iti dai si tu seama cu adevarat ca este foarte bucuros de lucrul asta. Noul sistem atp care ii obliga pe jucatori sa isi apere punctele ii face pe acestia sa joace intr-un ritm infernal, din saptamana in saptamana.
Daca era acelasi sistem inca din februarie 2004 de cand a fost Federer numarul 1, nu mai rezista el atat ca lider.
___
[Eu am avertizat inca de anul trecut ca spaniolul - ce se scarpina in cur - o sa cedeze fizic de la atata dopa si nu o sa mai faca pe Superman prea multa vreme... In scurt timp se va retrage sau va reveni in anonimat.[
Bai baiatule, cunosti termenul de tendinita(Tendinita este o inflamatie a tendoanelor -fascicule fibroase care fixeaza muschii pe oase. Afectiunea provoaca durere si slabiciune la nivelul articulatiilor si afecteaza in general umerii, coatele, genunchii, soldurile, calcaiul si incheietura mainii.Tendinita, foarte frecventa la sportivi.Riscul de a avea tendinita creste daca se fac miscari excesive si repetitive, miscari ale bratelor sau a picioarelor. De exemplu, jucatorii profesionisti de baschet, tennis, baseball, etc sunt susceptibili la tendinita la umeri, genunchi, brate si coate.Tendinita poate deveni cronica sau de lunga durata si poate duce la ruperea tendonului. Deasemenea, in timp, poate cauza leziuni permanente asupra tesuturilor care alcatuiesc tendonul.]
O dai atata in dopaj, se vede ca habar nu ai ca se fac controale anti-doping in fiecare saptamana.
Ce va mai bucurati ca lipseste Nadal. Mi se pare ceva normal, atata timp cat este nasul favoritului vostru complexat.
Cand nadal e intr-o forma fizica de macar 70% nimeni nu ii poate sta in cale.
Suntem la fotbal?Nu iti e putin rusine sa incepi si tu ca altii sa spurci sportul asta atat de nobil cu diferite jigniri?
Se vede ca nu te poti delimita de Liga lui mitica.
PS banuiesc ca esti fericit.. duminica vei avea parte de o finala ce va dura sub 2 ore in loc de una de 4 ore care sa te faca iti rozi unghiile mereu de emotii pentru expresul din basel.
Wimbledonul a avut mult de pierdut din cauza lipsei lui Nadal. Spaniolul este singurul jucator care ii poate face fata lui Federer si pe care il poate spulbera pe iarba(vezi anul trecut cand doar ploaia l-a impiedicat pe Nadal sa castige 3-0 la seturi facandu-si aparitia la scorul de 6-4 6-4). Ar trebui sa existe un respect mai mare intre fanii tenisului precum este cel dintre jucatori. Vamos Rafa!
O dai atata in dopaj, se vede ca habar nu ai ca se fac controale anti-doping in fiecare saptamana.
Pai in cazul asta nici tu nu stiai ca se descopera cate un drog nou in fiecare saptamana... care nu e trecut in lista celor interzise. Si majoritatea sunt mascate sub forma de lotiuni, infiltratii, plm... Poate se dopeaza amandoi!?
Sincer, de Nadal nu mi'a placut efectiv de el, de la primul French Open, mutra lui de animal strambat, stilul de joc, scarpinatul in cur
Locul lui nu e intre jucatorii tehnici, spectaculosi, rugby scrie pe fruntea lui.
Azi, de pilda, m'a impresionat Roddick. A renuntat la jocul lui rigid si si'a exploatat anumite calitati, cum bine a explicat CTP.
Cat despre accidentarea lui Nadal sper ca e clara treaba. Stilul lui de joc l'a terminat, Roger joaca din placere si din talent, Nadal si'a suprasolicitat genunchii si organismul. Verifica si cauzele ce duc la tendinita.
http://www.emedonline.ro/afectiuni/view.article.php/109
Am zis eu ca nu e Federer cel mai mare din istorie?
Din moment ce la Nadal a fost o lipsa mai mare de talent mi se pare normal sa poata sa il bata pe Federer doar prin munca, ceea ce a reusit.
Eu cred ca tu nu il suferi pe el datorita acelor neplaceri cauzate de el din 2004(la 18 ani), la Miami, cand l-a invins pe Federer pe hard pana la ianuarie 2009, la AO.
Nadal nu e spectaculos? Daca tu spui asta despre jucatorul cu cel mai bun passing si cel mai bun slice din lume..
Nadal nu e spectaculos? Daca tu spui asta despre jucatorul cu cel mai bun passing si cel mai bun slice din lume..
du'te mah ca nu te cred... ![]()
du'te mah ca nu te cred...![]()
doamne ce rau te roade...
=)) invidia!
Priviti meciul. E unul senzational!!!
L-ati vazut? A fost senzational. Iar Federer trebuie sa multumeasca denivelarilor de pe teren.
PS banuiesc ca esti fericit.. duminica vei avea parte de o finala ce va dura sub 2 ore in loc de una de 4 ore care sa te faca iti rozi unghiile mereu de emotii pentru expresul din basel.
Ai mancat rahat? R: DA!
Meci epic! Cuvintele sunt de prisos.
Frumoasa finala...
Tot ce a lipsit la acest Wimbledon a fost regele
Nadal
Superba finala!
Imi calculasem programul zilei cu o finala care sa tina maxim 2 h. Ma bucur ca am anulat celelalte probleme care le aveam de rezolvat.
A meritat!!
Nu am prins meciul de la inceput, da' adevarat ce discutau comentatorii cum ca Rodick l-ar fi lovit pe Federer cu mingea intentionat?
Eh.. a venit in viteza la fileu si a Lovin intr'adevar spre Roger, dar...
Frumoasa finala, chiar daca as fi vrut sa castige Djokovic sau Roddick.
Roddick asta e un nesimtit! Nu e prima data cand face acest gest. In 2006 la meciul de Cupa Davis Romania-America, avea de executat un smash usor de langa fileu dar el a lovit intentionat spre Andrei Pavel.. nici macar scuze nu si-a cerut. Noroc ca l-a pedepsit cneazul nostru si a intors scorul de la 2-0.
Eee a dat intentionat, a exagerat si CTP in stilul lui caracteristic. Era chiar in debutul setului 3 dupa ce Roddick pierduse incredibil setul 2 la tie-break dupa ce a condus cu 6-2. Era frustrat, nervos, nu a mai gandit in momentele acelea. In acel tie-break s-a decis meciul, imi pare rau pentru Andy care merita sa castige finala. Cred ca a fost cel mai slab joc al lui Federer intr-o finala castigata de el, a asteptat greselile adversarului si a trait din servici si din putinele lovituri care aduceau aminte de Federer inumanul. Poate vom avea parte de o revansa la US Open.
Poate vom avea parte de o revansa la US Open.
O revansa din partea altcuiva.
Ilie Nastase [ 12 ] ** [28.57%]
Bjorn Borg [ 4 ] ** [9.52%]
Pete Sampras [ 8 ] ** [19.05%]
Roger Federer [ 9 ] ** [21.43%]
Rafael Nadal [ 7 ] ** [16.67%]
Altcineva [ 2 ] ** [4.76%]
ce rezultat are sondajul.. ![]()
Joi dimineata: Federer-Hanescu!
ce bataie ia hanescu...
Joi dimineata: Federer-Hanescu!
La ce ora? Si pe ce program?
Meciul e la ora 10, acum caut in program sa vad daca-l difuzeaza cineva.
Edit: Cred ca pe Eurosport si Eurosport 2, aici au fost televizate toate meciurile.
pe Federer sigur il televizeaza EuroSport. Sanse foarte mici pentru Victor. Nu stiu cand a pierdut ultima oara Roger intr-un grand slam asa de repede.
legat de turneu, Sorana Cirstea a pierdut in turul 2 si a ratat sansa sa se dueleze cu Justin Henan. Avea sanse mici in fata belgiencei dar o mai vedea si pe ea lumea, ca stiu ca o intereseaza mai mult celebritatea decat performanta.
Roger Federer - Victor Hanescu 6-2, 6-3, 6-2.
Scorul putea fi mai echilibrat.. nu si la seturi. In primul set la 4-2 pentru Federer, Victor a ratat 3 mingi de break pe serviciul elvetianului.