FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Roger Federer

«1234»
Joga Bonito14.11.2008 16:48

Inimaginabil jocul de azi a lui Roger impotriva scotianului Murray. In setul decisiv mi-a parut rau de erorile nefortate ale elvetianului: multe forhanduri in lungul liniei aut, serviciul I de multe ori in fileu sau aut la limita; in schimb Andy Murray a jucat exact, greseli putine, un backhand cu 2 maini nimicitor si o conditie fizica imecabila. Pe scurt Murray a dat totul, jucand la un potential de 110% desi era calificat in semifinale. Ca orice britanic autentic si-a aparat onoarea. Chiar daca ieri, in conditii asemanatoare Novak Djokovici a clacat in 2 seturi.

Efectiv n-am avut timp sa plec din fata TV-ului amplasat in pub-ul din satul unguresc in care am fost la pescuit.. Desi n-am inteles o boaba din comentariul maghiar, imaginile au fost de nedescris. Mare jucator, mare invins acest Roger.

steaua_gloria14.11.2008 17:00

Sunt roman, Ilie nastase

f234567k14.11.2008 18:13

Nu prea imi pasa de ceea ce face Federer in ultimul timp. Mi se pare... expirat

Astept finala "Davis Cup", dintre Argentina si Spania. Acolo spectacol, chiar daca sunt sanse ca Rafael sa nu joace:D.

Joga Bonito14.11.2008 18:55

Ciudat, folosesti termenul expirat cand te referi la cel mai complet jucator din toate timpurile. De asemenea, il gratulezi cu un asemenea cuvant pe protagonistul celor 2 meciuri memorabile din acest an: finala de la Wimbledon si meciul din aceasta seara. Da, anul acesta va retine doar aceste 2 partide in care Federer nu a jucat la potential maxim.

redondo14.11.2008 21:09

Cred ca este cel mai complet din toate timpurile,dar ca si fotbalul,si tenisul evolueaza.Nu-l poti compara pe Federer cu Borg sau Lendl,asa cum nu poti compara nici o echipa de fotbal din anii 70 cu una actuala.

f234567k14.11.2008 21:10

Pur si simplu mi se pare depasit :)). E chiar asa de greu de acceptat ca a trecut vremea lui? A fost cel mai bun timp de 4 ani si ceva, acum nu mai e.

Finala de la Wimbledon, corect, a fost senzationala(Poate iti aduci aminte de finala de la Wimbledon din 2007 cand Federer a castigat cu 3-2 la seturi, meci senzation, ). Meciul cu Murray nu l-am vazut. Nadal merita clar locul 1 in momentul asta.A avut un an senzational.

Nu uita ce serie a avut Nadal intre luna mai si luna august cand a castigat o serie incredibila de turnee importante, unul dupa altul: Hamburg, Roland Garros, Queen`s, Wimbledon, Beijing si Toronto.

Joga Bonito27.01.2009 21:19

Primul turneu de Mare Slem, Australian Open, a oferit doar 2 surprize notabile anul acesta. Eliminarea prematura, zic eu, in optimi, a lui Djokovici si al senzationalului scotian, ce-i drept pe la sfarsitul lui noiembrie, Andy Murray. La femei nu ma bag, urmaresc alte aspecte decat meciul de tenis in sine.

Semifinalele arata astfel:

1.) Roger Federer - Andy Roddick

2.) Rafael Nadal/Gilles Simon - Verdasco Fernando/Tsonga Jo-Wilfried

Elvetianul are de partea sa o zi in plus de odihna, disputarea meciurilor pe timp de seara si o forma de invidiat. De partea cealalta, Nadal revine dupa o accidentare serioasa si nu prea a etalat jocul entuziasmant de altadata. Tind sa cred ca "Fedex" va egala, duminica, recordul lui Sampras de 14 turnee de Grand Slam.

f234567k27.01.2009 21:35

Eu nu zic ca este mare surpriza eliminarea lui Djokovic in fata lui Roddick. Era si normal ca Novak sa fie epuizat atata timp cat a jucat numai in sesiunea de zi pe o caldura infernala fata de Federer-ul vostru care a fost programat numai in sesiunea de noapte.

Astept finala dintre 1 si 2.

SteauaB27.01.2009 21:56

Ce cauta Ilie Nastase pe lista aia? Sa fim seriosi, Nastase nu face nici in top 20, din toate timpurile.

Iar Federer, poate nu este cel mai valoros, insa cu siguranta este cel mai talentat jucator de tenis vreodata. La ce tehnica are cu mana? Pvaai de mine..

redondo27.01.2009 22:17
Ce cauta Ilie Nastase pe lista aia? Sa fim seriosi, Nastase nu face nici in top 20, din toate timpurile.

Iar Federer, poate nu este cel mai valoros, insa cu siguranta este cel mai talentat jucator de tenis vreodata. La ce tehnica are cu mana? Pvaai de mine..

Da,si eu zic la fel.

Joga Bonito27.01.2009 23:15

And who gives a shit? Ilie ramane...

SteauaB28.01.2009 00:03
And who gives a shit? Ilie ramane...

Agassi, Ivan Lender, Boris Becker etc. Those gives a shit. Ba baiatule ba, lasa ma patriotismul asta de doi lei, ca nu castigi absolut nimik. Romanii nu sunt atit de talentati si valorosi cum crezi tu Nu suntem o forta.

Iar Ilie Nastase, nu este nici in top 20, kiar daca este probabil cel mai valoros sportiv roman din toate timpurile.

Guardian28.01.2009 08:51

l-am votat pe Iliutã cã-i român steagro

Joga Bonito28.01.2009 17:53

1 R. Nadal 6 7 7

6 G. Simon 2 5 5

14 F.Verdasco 7 3 6 6

5 J.Tsonga 6 6 3 2

Se pare ca semifinala 2 va fi 100% spaniola.

Maine dimineata de la 10.35 avem Federer - Roddick.

Bodanel29.01.2009 08:32

Pete Sampras. Fara nici un fel de discutie. Lui Federer daca ii opune cineva rezistenta clacheaza. Desi mie personal mi-a placut Goran Ivanisevic.

Joga Bonito29.01.2009 14:10

Federer - Roddick 6-2; 7-5; 7-5

Anticipasem ca vom avea parte de un meci fara istoric.

Urmatoare intalnire cu tenisul de super-clasa e duminica, ora 10:30.

raul stelistu29.01.2009 16:56

Ilie Nastase a fost poate cel mai carismatic jucator care l-a avut tenisul vreodata.A fost unic.A fost nr 1 mondial cand avea adversari ca ivan Lendl,Bjorn Borg,John Mcroe si alti giganti ai tenisului,are 64 de turnee castigate ,finalist la Wimbledon................

Federer are cel mai complex si spectaculos joc dintre toti,practic el are ce ii mai bun de la toti campionii.Duminica va egala nr de grand-slamuri ale lui Sampras.

@SteauaB nu mai da cu mucii in fasole daca nu te pricepi la tenis,fa tu o lista cu cei mai buni 20 de jucatori.

Joga Bonito30.01.2009 14:45

Fernando Verdasco - Rafael Nadal

Meci superb intre doi spanioli tineri, taiosi si foarte talentati. Meciul a fost intr-un echilibru permanent, in toate cele 5 ore, respectiv cele 5 seturi, balanta a oscilat in favoare cui a stiut sa profite de slabiciunile adversarului. Multe fisuri din jocul lui Nadal ne-au fost dezvaluite astazi. Pana la urma, prospetimea lui Nadal a triumfat, desi, cu dezamagire, recunosc mi-as fi dorit sa castige Verdasco.

Pun pariu ca si Federer a urmarit de undeva din tribune meciul si zambind strengareste, si-a dat seama ca duminica va scrie istorie in lumea tenisului.

c.ronaldo1730.01.2009 15:06

Nu prea le am eu cu ale tenisului, dar imi place sa ma uit in special la meciurile dintre Federer si Nadal. Sa inteleg ca duminica se vor infrunta cei doi?

Joga Bonito31.01.2009 13:08

Da, maine de la ora Romaniei 10.35 pe Eurosport.

f234567k31.01.2009 13:59

Sper sa-si revina Rafa dpdv fizic :thumbsup:. Pronostic final: 3-1

c.ronaldo1701.02.2009 10:03

Primul set, 7-5 pentru Nadal. Vamos Rafa! :ohmy:

Setul 2: Federer 6-3

Setul 3: Nadal 7-6

Setul 4: Federer 6-3

f234567k01.02.2009 13:30

Era si normal. :hooray:

bodanelu01.02.2009 13:54

ce meci frate. Si ce jucatori.

DelPiero1001.02.2009 14:17

Imi pare atat de rau...intotdeauna l-am simpatizat pe Federer.A fost un meci extraodinar,dar a invins cel care e mai in forma.Nadal are o capacitate de efort incredibila,scoate practic orice minge!Dar pentru mine,Federer ramane jucatorul mai creativ,mai tehnic.Dar imbatraneste si el...iar diferenta de ani se vede.Dar ca jucator,ca executii,Nadal nu are cum sa fie peste Roger.

«1234»