nici eu nu sunt o persoana violenta, intodeauna m-am ferit, dar cand sunt tratat cu violenta raspund cu aceasi moneda. Si la Cluj e altceva, suporterii CFR-ului sunt suporterii fotbalului modern, ei iubesc banii. Sunt aparuti in peisaj ca are CFR-ul performante.
Poti face asta la un meci U-Steaua? Nu prea cred.
Cat timp suporterii de la CFR se comporta astfel, eu zic ca mergem inspre bine, nu conteaza cum au aparut.
Si am fost si la U-Steaua si crede-ma ca nici acolo n-am cautat sa ma ascund ca sunt stelist. Iti dai seama ca n-am facut nimic ostentativ, dar m-am bucurat cand a dat Steaua gol. Am fost la tribuna I si pot sa spun ca lumea s-a comportat decent.
Stiu ca galeria U e mai "infierbantata" si in preajma lor nu e absolut deloc indicat sa-ti manifesti vreo simpatie contrara U. Ultima deplasare a Stelei la U s-a lasat cu sange, spun asta pentru ca am vazut cu ochii mei un suporter stelist cu capul spart. Si chiar nu e normal ce s-a intamplat acolo! Cand esti in preajma unor incidente de genul, iti dai seama ca ceea ce se intampla nu mai are nici o legatura cu fotbalul.
(Si vizavi de galeria lui U, pot spune mai multe, pentru ca am amici implicati in fenomen, dar deja deviem).
Mi se pare ca deja discutia aluneca inspre polemici inutile si nu cred ca mai are rost sa continuam. Eu mi-am spus parerea si au fost alte cateva opinii in directia pe care am urmat-o si eu(vezi DanV, 1947OFF, mdionis si altii), foarte bine punctate. Sper ca aceste opinii sa aiba un ecou pozitiv si in randul galeriei si sa aratam tuturor ca suntem intr-adevar superiori.
Si nu uitati, ultrasi sau simpli suporteri care merg pe stadion sau vad meciul de-acasa, noi inca avem o problema care ne roade rau. Acum mai putin adanc ca e in campanie electorala, dar va reveni...