FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 0

«1234»
fcsteaua.ro09.11.2008 23:14

OnlineSport

Rapid si Steaua au incheiat la egalitate partida din cadrul etapei a 14-a, o remiza alba apatica, fara prea multe ocazii de poarta, cu un fotbal cel putin plictisitor, Dorinel Munteanu si Jose Peseiro multumindu-se sa se anihileze reciproc in detrimentul spectacolului.

Spectacolul din tribune a intrecut in totalitate spectacolul din teren, cei 22 de jucatori trimisi in teren de tehnicienii Rapidului si Stelei ramanand pentru cateva minute in umbra coregrafiilor, fumigenelor si tortelor din tribune. Din pacate, au existat si incidente neplacute, suporterii stelisti aruncand cu petarde in sectorul tribunei oficiale ale stadionului din Giulesti.

Nici in teren n-au fost spiritele mai calme, existand unele momente cand jucatorii celor doua formatii au depasit limitele regulamentului, insa Alexandru Tudor a intervenit de fiecare data prompt linistind situatia pentru buna desfasurare a deby-ului etapei.

Momentele de presiune au alternat de la o poarta la cealalta, insa in majoritatea timpului s-a jucat in zona mediana a terenului, atat stelistii cat si rapidistii fiind mai concentrati sa-si incurce adversarul decat sa contruiasca un atac cu mingea la picior.

Ambele echipe au abuzat de centrari lungi si de pase trimise in adancime, dintr-o astfel de faza nascandu-se si ocazia lui Boya din inceputul meciului, cand Zapata a retinut din fata acestuia la 3 metri de poarta.

Banel Nicolita a fost cel mai bun jucator al primei reprize, acesta stand la baza majoritatii fazelor ofenisve ale Stelei, fiind ba servant, ba la finalizare, insa si in aparare, unde a scos cu succes mai multe centrari periculoase ale gazdelor.

Cea mai mare ocazie de gol a meciului i-a apartinut lui Ogararu (36'), care, din lovitura libera din marginea careului, a nimerit transversala portii lui Andrade, cele doua echipe intrand la egalitate, scor 0-0, la vestiare.

Repriza secunda a avut cam acelasi scenariu ca si prima parte a meciului, pasele lungi peste mijlocul terenului fiind preferate fazelor de constructie cu mingea jos, ambele echipe avand ca scop principal uciderea sanselor adversarei de a patrunde spre poarta.

Cea mai mare ocazie a reprizei secunde a avut loc in minutul 78 cand Bogdan Stancu a scapat singur spre poarta Rapidului, depasindu-l usor pe Fernandes, Andrade a iesit hazardat in intampinare si atacantul Stelei a incercat un lob, insa mingea a trecut peste poarta. Tot peste poarta a trecut si lovitura de cap a lui Kapetanos, un minut mai tarziu, dupa o centrare excelenta a lui Ogararu de pe partea dreapta, partida terminandu-se asa cum a inceput, scor 0-0.

Rapid: Andrade - Maftei, R. Fernandes, J. Andrade, Perja - Lazar (J. Pinto 76), Adefemi - J. Cesar (N. Grigore 88), Spadacio, Cesinha (Raduta 90+1) - Boya. Antrenor: Jose Peseiro.

Steaua: Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, P. Marin - Tiago (Lovin 90+1), Radoi - Nicolita, D. Moreno (Neaga 84), Semedo (B. Stancu 58) - Kapetanos. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonase galbene: Maftei 33, Boya 74, Perja 75, J. Pinto 82, Raduta 90+3 / Tiago 41, Goian 66

Arbitri: Alexandru Tudor - Aurel Onita, Octavian Sovre

Stadion: Giulesti-Valentin Stanescu; Spectatori: 10.000

xDaJACKALx09.11.2008 23:22
Ma tot intreb unde au disparut baietii care considerau ca avem de departe cel mai bun lot din tara, chiar cel mai bun lot al Stelei din ultimii 10 ani.

Ceva imi spune ca sunt aceeasi baieti care ii injura pe Dica, Nicolita si Lacatus si ii aplauda neconditionat pe Dayro si Toja

Adevarul e ca Dayro e de vina pentru rezultatu` de azi ca i-a dat pasa aia prea buna lui B.Stancu sau ca nu e jucat aprope deloc de coechipieri. Toja a jucat azi?Dica joaca la Catania?Cu el in teren jucam diferit?Cand o sa plece Dayro si Toja o sa spui ce mult le duci dorul si lor nu?

xray_rom09.11.2008 23:28

In conditii normale, acest 0-0 ar fi trebuit sa nu ne multumeasca. De ce trebuia sa castigam?

1) Am fost mai aproapte de gol prin bara si ocazii.

2) Pentru a recupera ceea ce am pierdut in mod inexplicabil de rusinos. Cele 4 puncte cu Otopeni si Gloria.

3) Si nu in ultimul rand, pt ca noi suntem Steaua. Am fost si suntem mai buni decat Rapidul la toate capitolele: club, lot, etc!

Dar...

De ce acest rezultat nu este chiar rau?

1) Venim dupa un meci istovitor de la Lyon, iar ciorile dupa zile de relash la "pensiune":)

2) Rapid a batut acasa si pe Dinamo si pe CFR.

3) Ramanem neinvinsi de rivali pe terenul acestora (Dinamo, CRF, Rapid) si ar putea conta decisiv in lupta finala, daca se va ajunge la departajare pe rezultate directe.

4) Fata de anii anteriori, Steaua a aratat ca dupa un meci de CL nu mai este lipsita de vlaga.

Schimbarea de antrenor, atmosfera de la echipa din din jurul ei(ma refer la media), etc. , prevesteau ca vom pierde locuri in clasament, dupa seria meciurilor cu grad "0". Din pacate! Daca nu vom bate Timisoara si Urziceniul, ne vom viata f grea in retur!

Inca suferim la relatiile de joc pe faza de contructie ofensiva, la inspiratie si la precizia in fata portii ...

Sunt inca jucatori cu o forma sub valoarea demonstrata anterior.

Sper ca Dorinel sa gaseasca cheia potrivita la aceste probleme din jocul Stelei.

Adrian09.11.2008 23:46

Nu ar strica sa fie adus niste sange proaspat la echipa.Multi dintre jucatori sunt dati peste cap.

Stiu ca urmeaza meciuri grele dar Dorinel ar trebui sa riste si cu niste copii de la centrul de copii si juniori.

Semedo,Dayro,Stancu,Ghionea,Petre Marin,Zapata,Szekely,Plesan si altii sunt terminati si fizic si psihic.Si asta le afecteaza forma.

Golanski fundas stanga nu a fost o mutare proasta.Nu ar strica sa fie folosit in meciul urmator tot acolo.

Am vazut ca Farul risca cu tanarul Alibec.

Ar trebui sa riscam si noi cu Rusu.Baiatul da gol dupa gol la Steaua 2.

In cel mai rau caz ar sta pe teren ca Semedo sau Stancu.

Deja m-am saturat.Numai noua ni se intampla.

In fiecare an e aceeasi poveste.

Steaua nu merge sau merge greu de tot.Am ajuns sa urasc CL-ul.

La meciul cu Timisoara sper ca baietii din peluze sa nu uite ca dupa "eeeeeeee" vine "sugi p**a becalii".

maye09.11.2008 23:48

noi cand mai castigam?

fiara709.11.2008 23:52
noi cand mai castigam?

n-am castigat 10 milioane ca am intrat in Liga? E suficient. Ce mai vrei sa castigam? 

sabin130709.11.2008 23:59

@xray

Unii jucatori sunt prea limitati ca sa joace ceva, indiferent de forma. De asta nu cred ca se poate gasi cheia de catre vreun antrenor, una pe termen lung. E adevarat ca nu pot fi sigur de cum ar evolua unii jucatori la un club normal, ca niciun antrenor cu idei mai ofensive nu a avut viata lunga din diferite motive, dar de multi ani nu am vazut o serie de cateva meciuri care sa iasa in evidenta prin joc ofensiv sustinut, concretizat si pe tabela.

xray_rom10.11.2008 00:20
@xray

Unii jucatori sunt prea limitati ca sa joace ceva, indiferent de forma. De asta nu cred ca se poate gasi cheia de catre vreun antrenor, una pe termen lung. E adevarat ca nu pot fi sigur de cum ar evolua unii jucatori la un club normal, ca niciun antrenor cu idei mai ofensive nu a avut viata lunga din diferite motive, dar de multi ani nu am vazut o serie de cateva meciuri care sa iasa in evidenta prin joc ofensiv sustinut, concretizat si pe tabela.

Eu ma refeream la o "cheie" pe termen scurt= pana la sfarsitul turului, cand nu ai cum nici sa aduci alti jucatori si nici alt investitor sa schimbe "normalitatea" clubului.

Trebuie sa batem Timisoara si Urzicieniul cu ce avem mai bun in "curte" acum, oricat de limitati ar parea unii. Blazarea si pesimismul, cand se priveste viitorul cu actuala formula(lot+patron), nu ajuta sa se castige meciurile esentiale jucate de azi, pe maine. Desi suna paradoxal, inainte sa renasca, Steaua nu trebuie sa "moara"!

Ce o fi dupa iarna... transferuri, patron, etc. ... D-zeu cu mila:)

maye10.11.2008 00:21
n-am castigat 10 milioane ca am intrat in Liga? E suficient. Ce mai vrei sa castigam?

sunt convins ca pentru mine...pentru tine...si multi altii de pe aici nu conteaza deloc banii aia....as vrea sa nu mai intru niciodata in Liga da sa vad din nou echipa campioana....vreau sa fim din nou campioni...da cer cam mult...

Tupac Amaru10.11.2008 05:37

Banel Nicolita a fost cel mai buna jucator al primei reprize, acesta stand la baza majoritatii fazelor ofenisve ale Stelei, fiind ba servant, ba la finalizare, insa si in aparare, unde a scos cu succes mai multe centrari periculoase ale gazdelor.

Asa este, Mailat a fost acelasi fotbalist submediocru si acelasi descreierat de tip bicicleta: a fugit cat trei jucatori si a distrus multe din atacurile fratilor sai din Giulesti.

In privinta realizarilor ofensive, a fost insa zero barat, la fel ca toata echipa.

Realitatea este ca Mailat este la acest moment liderul unei echipe care nu are nici cea mai mica legatura cu spiritul stelist.

Va las sa va bucurati in tihna de aceste "realizari", de minunatul "patron "fara "ajutorul" caruia nu am avea aceste "performante" si eu imi caut altceva mai bun de facut decat sa ma enervez etapa de etapa.

CreaTor10.11.2008 05:42

Ai castigat tu bani aia, impreuna cu altii ??

udaradu10.11.2008 06:30
Banel Nicolita a fost cel mai buna jucator al primei reprize, acesta stand la baza majoritatii fazelor ofenisve ale Stelei, fiind ba servant, ba la finalizare, insa si in aparare, unde a scos cu succes mai multe centrari periculoase ale gazdelor.

Asa este, Mailat a fost acelasi fotbalist submediocru si acelasi descreierat de tip bicicleta: a fugit cat trei jucatori si a distrus multe din atacurile fratilor sai din Giulesti.

In privinta realizarilor ofensive, a fost insa zero barat, la fel ca toata echipa.

Realitatea este ca Mailat este la acest moment liderul unei echipe care nu are nici cea mai mica legatura cu spiritul stelist.

Va las sa va bucurati in tihna de aceste "realizari", de minunatul "patron "fara "ajutorul" caruia nu am avea aceste "performante" si eu imi caut altceva mai bun de facut decat sa ma enervez etapa de etapa.

Tupace iti apreciez postarile tale si sunt de acord in proportie de 80% cu parerile tale pe care le consider pertinente si la obiect. Nu sunt de acord cu asocierea numelui lui Nicolita cu al unui criminal .Omul asta este pus sa faca o treaba si o face cum stie el mai bine,se straduieste, munceste, ca numai atita stie e altceva,aici nu mai e vorba de vina lui ,e vina celor care-l trimit in teren si daca tot ii asociezi numele lui cu al unui criminal ,ia incearca si asocieri pentru ceilalti care in teren sunt mai slabi ca el desi au minte si potential fizic

goergescu10.11.2008 08:49

Buna ziua.

Sunt suporter al Stelei de vrei 20 si ceva de ani.

Am o intrebare pentru voi cei care insotiti echipa la meciuri ( in special la derby-uri )

De ce tolerati gibonii aia care isi dau in petec si arunca cu tot felul de tampenii in oameni ?? Ma refer aici la meciul cu Rapid ...

Nu pot intelege comportamentul vostru. Nu pot.

Spuneti ca suntem superiori ... ARATATI ASTA.

bodanelu10.11.2008 09:05

@georgescu tu sigur nu esti altcinevA? :D

makavelli1910.11.2008 09:10
Tupace iti apreciez postarile tale si sunt de acord in proportie de 80% cu parerile tale pe care le consider pertinente si la obiect. Nu sunt de acord cu asocierea numelui lui Nicolita cu al unui criminal .Omul asta este pus sa faca o treaba si o face cum stie el mai bine,se straduieste, munceste, ca numai atita stie e altceva,aici nu mai e vorba de vina lui ,e vina celor care-l trimit in teren si daca tot ii asociezi numele lui cu al unui criminal ,ia incearca si asocieri pentru ceilalti care in teren sunt mai slabi ca el desi au minte si potential fizic

Subscriu la cele de mai sus. Baiatul asta chiar are mult bun simt si munceste cel mai mult. Ca realizarile tehnice nu-l ajuta uneori...asta e. Dar nu inteleg la ce va asteptati de la el, sa fie Ronaldinho, C Ronaldo?! Omul isi face treaba care e pus sa o faca. Alearga pe benzi la fel din primul pana in ultimul minut si chiar o face cu folos. Recupereaza, da centrari, pune probleme adversarului. Pana cand Steaua va investi intr-un mijlocas de banda mai valoros sau va da sansa tinerilor gen Ochirosii, Banel e cel mai bun mijlocas de banda din echipa.

Cat despre asocierea numelui sau cu al unui criminal...nu pot fi de acord sub nici o forma. Dar aici e alta discutie si n-are rost sa cadem in polemici sociale.

Forza Steaua! Jiji, afara din Ghencea!

Guardian10.11.2008 09:43

e a nu stiu cata oarã cand ne scapã Bãnel de la multe faze !

in numele multor stelisti adevãrati : Multumim Bãnel Nicolitã ! jos pãlãria in fata acestui stelist , maratonist, luptãtor si in acelasi timp veteran:)

DelPiero1010.11.2008 09:52
noi cand mai castigam?

La moda e sa pierzi,nu sa castigi.Asa trebuie sa gandim. :hooray:

lupi10.11.2008 10:13

buna asta:))

kosm1n10.11.2008 10:19

Unii urmaresc prea mult Barça si uita ce valoare are campionatul nostru!! Asta a fost intotdeauna valoarea noastra la nivel de joc si spectacol! Deaia Barça are 300 de milioane si noi 10!

Pana nu o sa se dea o lege cum se incearca in Formula 1 ca toate ekipele sa aiba aceleasi sanse fotbalul o sa fie dominat de aceleasi ekipe!

goergescu10.11.2008 10:44

Daca tu esti de acord cu atitudinea lor inseamna ca eu sunt altcineva iar tu esti gibon

DanV10.11.2008 11:40

Am aceeasi parere ca si utilizatorul "georgescu" si sunt cu Steaua de peste 30 de ani. Inteleg faptul ca echipa joaca la fel de prost ca si adversarii traditionali din campionat, insa ma deranjeaza mai mult cand vad ca "suporterii" nostri se comporta la fel de mizerabil ca ai lor. Ar trebui sa dovedim ca macar la capitolul civilizatie suntem deasupra celor pe care-i facem ciori, caini etc. Blazonul nu se apara prin acte de huliganism. Sa le fie RUSINE celor care au aruncat cu petarde precum si celor care-i tolereaza si incurajeaza pe respectivii.

ebonyc10.11.2008 12:24
Daca tu esti de acord cu atitudinea lor inseamna ca eu sunt altcineva iar tu esti gibon

Bine punctat!

makavelli1910.11.2008 12:28
Am aceeasi parere ca si utilizatorul "georgescu" si sunt cu Steaua de peste 30 de ani. Inteleg faptul ca echipa joaca la fel de prost ca si adversarii traditionali din campionat, insa ma deranjeaza mai mult cand vad ca "suporterii" nostri se comporta la fel de mizerabil ca ai lor. Ar trebui sa dovedim ca macar la capitolul civilizatie suntem deasupra celor pe care-i facem ciori, caini etc. Blazonul nu se apara prin acte de huliganism. Sa le fie RUSINE celor care au aruncat cu petarde precum si celor care-i tolereaza si incurajeaza pe respectivii.

Probabil cei care sunt de-acord cu aceste fapte nu inteleg ce inseamna civilizatia si ca aceste gesturi nu demonstreaza in nici un fel "superioritatea" noastra cu care ne mandrim, ba din contra, pun si ei osul la imaginea negativa a Stelei, care spun ei (si noi de altfel) ca vine de la "conducator". Ei uite, ca mai "muncesc" si unii suporteri in defavoarea imaginii clubului si astfel pt ei, deviza SEMPER SVPERIORES, devine doar un deziderat de neatins.

Ca sa nu spunem si faptul ca aici se mai vede si unul din motto-urile de frunte ale romanului: "Sa moara capra vecinului", pt ca probabil n-au experimentat ce inseamna sa explodeze langa tine o petarda de genul celora care au explodat aseara in Giulesti. Daca ati fost atenti, inclusiv Goian, care era in teren s-a speriat de zgomotul respectiv...ca sa se inteleaga ce inseamna o petarda de manevra. Asadar, nu cred ca la randul vostru v-ati dori sa va treziti cu o petarda de genul langa voi intr-o buna zi, neavand posibilitatea sa fugiti...(din cate stiu poate provocare chiar surzirea)

Astfel de gesturi nu duc la nimic bun, vorba aia: Cine seamana vant, culege doar furtuna.

Adrian10.11.2008 12:50

Astia ca tine merita sa li se dea sa ia asfalt in brate.

Sa iti fie rusine ba!

Cine naiba esti tu sa vorbesti despre ultrasi?La cate meciuri ai mers tu in deplasari?

Cate steaguri ai facut?

De cate ori ai cantat pt echipa pana ti-a cedat gatul?

De ce s-au comportat mizerabil suporterii Stelisti ieri?

Ca au aprins 2 torte si le-au mai si aruncat?

In toata istoria fotbalului nu a patit nici un suporter nimic din cauza unei torte.

Oau.Au aruncat cu torte.Rezulta ca sunt giboni.

Prietene, gibonii astia canta la fiecare meci, gibonii astia fac coregrafiile cu care te mandresti tu si pe care ti le pui la poza de la avatar.

Gibon esti tu prietene, nu baietii care pierd timp, bani si nervi pt echipa asta.

Vreti sa fim "superiori".Ce intelegeti voi prin "superior"?

Sa stau cuminte in tarc in timp ce suporterii altei echipe ma scuipa si arunca cu pietre si alte obiecte dupa mine?Asta intelegeti voi?

Sau credeti ca rapidistii au fost cuminti si nu le-au facut nimic la stelistii care au fost in deplasare?

Maturizati-va!

Giordanos10.11.2008 13:18

Mi se pare interesanta opinia lui Tupac. La fel ca si mesajul galeriei noastre, cu trimitere la etnia mult iubita. Nu pot sa nu remarc totusi ca in echipa de start a Rapidului nu a fost niciun...tigan, sa-i zicem asa. Singurul tigan de pe teren a fost la noi, si a fost cel mai bun.

Mailatul nostru n-are totusi nicio legatura cu sinistru personaj la care faceti referire si nici nu este liderul acestei echipe. Este un jucator, cu limite, dar care isi face treaba pentru care este platit. Sau poate, arianul Bogdan Stancu ti s-a parut fenomenal?

«1234»