FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olympique Lyon - FC Steaua București

«1234»
Natsume05.11.2008 20:44

ForZzZa Steaua!! :steag_cruce_invers:

tazonne05.11.2008 20:44
S-au risipit emotiile unei remize.

s-or fi risipit da macar jucam onorabil in fata unei echipe cu buget de 200 mil pe an

armanovici05.11.2008 20:47

tiago e parca singurul de Liga din echipa, cu 2 clase peste Lovin...si Ogararu...in rest ne miscam ca deobicei, carne de tun.

Jucam prea jos!

Munti biciu pe ei...

Hai Klose :chair: :chair:

SteauaB05.11.2008 20:47

Asa este, cand n-ai jucatorii technici, sau jucatorii cu ABC:ul fotbalulul.

Suntem muncitorii, dar pe degeaba muncim...

Ic3MaN05.11.2008 20:48

ce gol de cocos am luat:( poate o scoate in repriza a 2.oricum sunt cu 2 clase peste noi.cine zicea ca Lyon e mai slaba decat inainte se insela.inainte aveau nume consacrate gen tiago,malouda,wiltord dar acum acesti keita,ederson sunt inca necunoscuti dar oare peste 2 ani vor fi la fel? mai mult nu putem.eu sunt sigur ca ei vor face totul in seara asta.Doamne ajuta!!!

cornel-cluj05.11.2008 20:49

Mare pacat.....chiar in ultimul minut.....cum naiba au lasat gaura aia in zid....nu inteleg. Poate intra Dayro si mai face ceva, ca de Stancu chiar m-am lamurit. O fi avand talent, dar inca e necopt pentru CL.Parerea mea. Si cred ca acum chiar nu mai avem nimic de pierdut. Trebuie sa iesim la joc cum trebuie. Ce mi-e 1-0 ce mi-e 3-0........macar sa le dam un pic peste nas.

FORZA Steaua!!!

SteauaB05.11.2008 20:50
tiago e parca singurul de Liga din echipa, cu 2 clase peste Lovin...si Ogararu...in rest ne miscam ca deobicei, carne de tun.

Jucam prea jos!

Munti biciu pe ei...

Nici Tiago nu este jucator de Liga, insa are ceva technica..De aia tine ritmul cu Lyon.

PS: Bogdan Stancu nu este un fotbalist..

fsoica05.11.2008 20:50

daca ce joaca Steaua e onorabil, fotbalul seamana cu luptele greco-romane.

Mirel Radoi e un jucator slab si un fin care nu va parasi niciodata mosia nasului Becali.

cine sa cumpere asa un jucator ?

MoWeed05.11.2008 20:50

Din pacate numai cativa jucatori par a fi de CL la meciul asta. Sper sa ii atacam repriza asta; doar nu mai avem nimic de pierdut

c477u7u05.11.2008 20:51
mda..nici o sansa cu 11-le asta.. acelasi sistem.. acelasi kkt.. nu inteleg de ce tot il baga pe Semedo?! ca nu a facut nimic in niciun meci de CL..ar fii mai bun un Szekely dupa pararea mea.. plus dc nu jucam cu varfuri? Arthuro si Kapetanos? un egal ar fii miracol

Nu l-a mai introdus insa cum spunea si Guardian ... Tiago s-a dovedit dupa prima repriza foarte bun ... si sunt de acord cu Guardian si cu Pepe ... cred ca ne lipseste enorm atat el cat si Mendoza ... dar cand oierul se baga strica echipa ... sa speram ca o veni si la noi in tara un rus cu niste miliarde avere si care e dornic sa investeasca ... asta daca oierul ar vinde echipa

Scrie corect gramatical

dax4705.11.2008 20:52

Doar 1-0 pt Lyon. Inca suntem in grafic. Dupa reluare, la 5-10 minute o sa fie 2-0, si prin min 80 se inchide tabela cu 3-0. :)

Alex88pl05.11.2008 20:53

mda..se pare ca din nou luam un gol de tot kktul care sa ne strice seara.unele lucruri nu se schimba niciodata.si totusi dupa cum s-a jucat in prima repriza..parca e un dram de speranta ca mai sutam de 2 ori la poarta.FORZA Steaua.

fsoica05.11.2008 20:54

ma intreb daca i-am putea bate pe cei de la anorthosis...

Fear05.11.2008 20:55

inca o infrangere.. inca o editie de CL in care am iesit umiliti.. asta e valoarea .. sper ca pana nu ne facem echipa sa nu mai luam primele 2 locuri din campionat si sa mergem unde nu ne este locu. Nu se vede ca am avea vreun meci in competitia asta

84ava05.11.2008 20:55

Diferenta de la cer la pamant intre cele 2 echipe.Astia parca joaca pe calculator.Nu stiu daca e cineva de blamat.

Probabil ca in timp ce ai nostri inca se gandesc daca le sta bine freza in timpul meciului si la Q7-le ala care ii asteapta in parcare,la bamboo sau mai stiu eu ce,ceilalti au depasit demult faza asta si au in cap numai progresul,indiferent la ce nivel,victoria.

Totul tine de mentalitate.Atitudine si mentalitate.

Nu am avut si nu am asteptari mari de la meciul asta nici macar de la cele viitoare.E timpul sa revenim cu picioarele pe pamant,sa ne dam seama unde suntem,sa lasam la o parte declaratiile razboinice si sa bagam bani daca vrem s afacem ceva,daca nu o sa ramanem cei mai buni la noi si doar atat...iar pentru mine unu nu e suficient.

predatorpulse705.11.2008 20:56

Frati stelisti nu trebuie sa fiti suparati. Hai sa fim cinstiti,daca nu venea in min 45,venea in repriza a 2-a. Ce pretentii sa ai cand posesia e 61%-39% in favoarea francezilor? Sper ca vazand neputinta(de fapt diferenta de valoare) dintre noi si marile echipe din CL sa scapam de diferite tampenii care ne obsedeaza gen "de ce n-a jucat ala","de ce a jucat ala". Oricine juca astazi,Lyon ne batea iar un egal tinea de un mic miracol. Ieri,Cluj,o echipa care este totusi construita dupa un plan(spre deosebire de noi care ne facem strategia dupa haosul din capul lui Becali) a fost batuta de bordeaux,care este cu cel putin o clasa sub Lyon asa ca ce pretentii sa avem noi. Si sa nu-mi veniti cu scuza aia,ca avem omogenitate,ca avem experienta,bla bla bla. Singurii jucatori care au prins CL anii trecuti au fost Goian,Ghionea,Petre Marin,partial zapata,ov Petre,Lovin si Banel. Scuze daca am uitat pe cineva. Dupa cum vedeti acesti jucatori nu sunt niste superstaruri care sa faca diferenta ci niste muncitori,niste jucatori mai mult defensivi si cu destule limite.

Steaua trebuie sa se concentreze pe campionat iar daca mai intra in CL trebuie sa-si propuna mereu locul 3 pentru ca nu putem sa atingem locurile 1 si 2. N-a putut sahtior jucand de vreo 3 ani la rand cu un buget de 60 milioane la transferuri,n-a facut cine stie ce rosenborg,care pana acu' cativa ani avea vreo 9 ani la rand in Liga(deci va dati seama ce "omogenitate" aveau aia?) dar putem noi,o echipa cu o mare traditie,dar cu un buget pispiric si cu un patron care nu merita sa conduca acest club.

Cand vom avea un super-buget,cand vom juca cat de cat de la egal la egal cu o echipa din urna a 2-a macar,atunci voi spera la optimile CL. Pana atunci sustin ca Steaua trebuie sa-si faca un obiectiv din a castiga mereu titlul si cupa Romaniei si de a ajunge in cativa ani intr-o finala de Cupa UEFA. Astea ne sunt limitele cu acest buget. Pana nu vom vedea acest lucru vom avea din ce in ce mai multe deziluzii la "masa bogatilor".

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

CreaTor05.11.2008 20:56

Hai frate zapata asta chiar are ceva , nu se explica deloc , gol pe mijlocul porti de la 30 de metri !! Si ca sa fie cireasa pe tort a respinso si in poarta ...

Dragoshel05.11.2008 20:57

da ma, Zapata e buba, ca am avut la ocazii de i-am spart.

CreaTor05.11.2008 20:58

Ma uit si eu in europa , Anortosis 3-3 cu inter , fiorentina conduce , basel egal cu Barcelona si alte rezultate , si vad ca se poate frate se poate , fiorentina dupa gol nu a cedat ba mai mult ataca mai bine ca Bayern !! Pacat ...

MoWeed05.11.2008 21:00
Hai frate zapata asta chiar are ceva , nu se explica deloc , gol pe mijlocul porti de la 30 de metri !! Si ca sa fie cireasa pe tort a respinso si in poarta ...

Da de Banel care i-a permis lui Cris sa se infiltreze in zid ce zici?

dax4705.11.2008 21:15

Au echipa, au public , au rezultate. Noi ce naiba avem ?

Vai cum se aude . . .

fiara705.11.2008 21:21

@dax47

Avem pe Becali =))

Nu avem cum sa ne batem cu asemenea echipe. Poate doar cand ii prindem intr-o zi extrem de slaba sau cand nu ii mai intereseaza. "Bine" ca nu mai pierdem la 3 goluri ca acum 2 ani.

ros-albastru4ever05.11.2008 21:28

ce sa mai vorbim,toti sunt mediocri in fotbalul mare,toti de la Radoi pana la zapata...toti jucatorii care cica sunt cautati de cluburi precum Inter,Sevilla,Arsenal sau mai stiu eu cine,dar care sunt ofertati de sovietici,toti nu reprezinta absolut nimic intr-un fotbal pe care nu-l vor invata niciodata

ros-albastru4ever05.11.2008 21:35

finu asta n-are nicio treaba cu meciul

DanStan05.11.2008 21:38

Mde, sunt mediocri da-s ai nostri. Altii mai buni nu vor veni prea curand. N-are nici un rost sa-i desfiintam. Cel mult ne-am putea intreba cam ce cautam in grupele Chamions League in conditiile in care avem doar echipa de UEFA.

Nu-i cazul sa desfiintam jucatorii. Multi dintre ei s-au format intr-o atmosfera de amatorism. Iar strainii 'se integreaza' repede in atmosfera.

«1234»