FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olympique Lyon - FC Steaua București

«1234»
fcsteaua.ro05.11.2008 08:03

Steaua se deplasează la Lyon pentru returul "dublei manşe" cu campioana Franţei, Olympique Lyon. Meciul începe la ora 21:45 şi este transmis în direct de postul Pro TV.

Roş-albaştrii încearcă să-şi valorifice ultima şansă de a trece de grupele Ligii Campionilor, înfrângerea scoţându-i din calcule pentru una din primele două poziţii în grupă. Mai mult decât atât, rezultatul din această seară se poate dovedi hotărâtor inclusiv pentru obţinerea locului 3 în grupă, dacă ţinem cont că Fiorentina pare să aibă un culoar ceva mai favorabil.

Partida marchează debutul lui Dorinel Munteanu în această competiţie. Nu putem decât să sperăm că Steaua va repeta jocul bun din primul meci sub comanda "neamţului", de data aceasta însoţit de mai mult pragmatism şi sânge rece în faţa porţii.

Cel mai probabil, Steaua va începe cu:

Zapata - Ogăraru, Ghionea, Goian, Petre Marin - Rădoi, Lovin - Nicoliţă, Dayro Moreno, Semedo - Kapetanos.

Forza Steaua! Hai băieţii!

Ovidiu

Meciul din această seară va fi comentat LIVE SCRIS pe situl fcsteaua.ro

zoloz200505.11.2008 09:15

Suntem pe drumul cel bun, sper sa dovedim in seara asta..

84ava05.11.2008 10:01

SUCCES BAIETI!!! Sperante sunt minime zic eu insa ma astept la un joc frumos si deschis din partea noastra.Sa luptam pentru toate mingile si sa nu ne dam batuti dinainte!

Guardian05.11.2008 10:14

eu zic cã si lui Thiago G. ar trebui sã i se acorde mai multã atentie .. ati vãzut cum trage de la distantã..

sper sã castigãm altfel vom avea viatã grea..Mult Noroc

Fear05.11.2008 10:15

mda..nici o sansa cu 11-le asta.. acelasi sistem.. acelasi kkt.. nu inteleg de ce tot il baga pe Semedo?! ca nu a facut nimic in niciun meci de CL..ar fii mai bun un Szekely dupa pararea mea.. plus dc nu jucam cu varfuri? Arthuro si Kapetanos? un egal ar fii miracol

Guardian05.11.2008 10:15

ce bun era Pepe acum .. era un fel de Kone .

cristian01405.11.2008 10:47

Daca incepe si Dorinel cu Petre Marin si Semedo e clar. N-avem nici o sansa.

steauafaf05.11.2008 10:56

@guardian

nu e mare diferenta intre arthuro sau kapetanos si pepe. sa fim seriosi nici pepe nu e de Steaua. noua ne trebuie altceva. intradevar kone ar fi fost un atacant pt Steaua. sa speram ca la iarna Jiji va dori sa aduca 2 atacanti de talia Stelei sau daca nu sa plece el, ca ar fi mai bine.

legat de meci sper sa nu ne-o furam urat de tot desi am incredere ca in seara asta vom face un meci mare.

Forza Steaua!!!

Virgil05.11.2008 11:49

Sunt cat se poate de sigur ca Steaua s-a deplasat la Lyon, pentru a face un joc bun si pentru a obtine cel putin un punct.

Aceste doua deziderate sunt perfect realizabile:

1. pentru ca sa recunoastem, Steaua a facut un joc bun si la Bucuresti, in prima repriza a meciului tur.

2. cu o organizare mai buna a apararii in meciul tur, dupa numarul de goluri inscrise, ar fi trebuit sa obtinem cel putin un egal. A fost insa seara noastra de cosmar.

Claude Puel, antrenorul echipei gazda, se teme de faptul cã românii sunt mai odihniți si de faptul ca Dorinel a adus un suflu nou. Eu cred ca nu a subliniat aceste doua lucruri de florile marului, ci pentru ca a simtit ca Steaua e o echipa care poate atunci cand vrea.

Cand ministrul apararii steliste, Dorin Goian, spune: "Nu ne temem de Lyon! E ultima noastrã șansã", e clar ca ne putem astepta de la Steaua la fapte minunate.

Steaua va juca in aceasta seara binecunoscutul 4-4-2, pe care il stapaneste foarte bine si care daca ar fi fost folosit in cea de-a doua repriza a meciului tur, scorul ar fi fost mult mai aproape de realitatea din teren.

Poate ca daca vom folosi cu precadere contraatacul in acest meci, asa cum ne sugereaza de la Catania Nicolae Dica, si vom juca pe doua linii in aparare, prin care lyonezii nu vor mai putea trece ca prin branza, atunci e posibil sa obtinem un rezultat bun. E imperios necesar.

Vrem in primul rand atitudine in jocul jucatorilor nostri. Sa vada toata lumea ca atunci cand vrea, romanul pune osul. Indiferent ca-l cheama Radoi, Goian, Nicolita, Kapetanos, Dayro sau Semedo. :)))

FORZA Steaua! aM INCREDERE IN VOI BAIETI!

udaradu05.11.2008 11:56

este vreo unul mai bun ca Marin la ora actuala pe postul lui?

mountytoma05.11.2008 12:32

cu Petre Marin nu mi-e teama, altul mai bun nu avem acolo. daca insa Semedo si Dayro sunt cei care trebuie sa vina sa il ajute in aparare pe jair, vom lua bataie rau rau de tot. sper sa-i vina mintea la cap lui Dorinel si sa ii lase pe banca pe Semedo si Dayro macar pana in minutul 70. ce bun era Neaga acum! sa-l phute cainii in gura pe cioban inca o data ca prost mai e, el si aia de-l pupa in c...

DelPiero1005.11.2008 12:54

@Virgil

Optimist,ca intotdeauna.Tare mi-e teama insa ca Lyon e Dinamo inzecit...

max1605.11.2008 13:06

:steag_cruce_invers:

HAI DOAMNE AJUTA

Am si eu o intrebare pentru cunoscatori, dar mai ales pentru cei care se uita la meciuri la TV si sunt atenti la ce zic crainicii. Tot vorbind acestia la TV despre anumiti jucatori, tot dezvaluind din "sursele" si "sapaturile" lor, aud ca ar exista un site unde pot afla orice despre absolut toti jucatorii din lume sau ceva de genu.....un site despre toate echipele si toti jucatorii + istoria acestora.........

STIE CINEVA ACEL SITE? :notangel:

Turcu Sorin05.11.2008 13:25

Lyon - STEAUA = 1-1

mfun05.11.2008 13:34

@Turcu Sorin

Lyon - Steaua

2 - 2

(1-1)

strezahuzum05.11.2008 13:39

Ca de obicei, Virgil e optimistul de serviciu. Ei din pacate, eu raman in rolul pesimistului. Cat timp la Lyon o sa intre pe teren iar Benzema, Keita si Toulalan iar la noi tot Lovin, Banel si restul, nu vad ce ar putea fi diferit.

Mai bine nu ne mai facem iluzii. Trei sferturi din echipa e formata din jucatori mult sub valoarea celor francezi. Ce sa faca Dorinel intr-o saptamana ? Sa-l invete pe Nicolita sa dribleze si sa centreze ? Sa-i dea vitamine lui Lovinho sa nu mai fie dat la o parte ca o musca de adversari ? Sa le implanteze niste cipuri fundasilor nostri ca sa nu mai ramana blocati de parca prind radacini cand ajung francezii pe la 16 metri ?

eu_jimmy05.11.2008 14:21

Haideti macar inaintea meciului sa fim optimisti si sa avem incredere in baieti si dupa meci sa tragem linie!!!

Ce ar fi ca si jucatorii sa intre in teren cu pesimismul vostru in teren din primu minut?Cred ca am lua de de nu am putea duce!FORTA Steaua!!!:X

STARforce05.11.2008 15:08

Poate reusim un egal sau poate ne umple iar tolba oricum important este sa-i batem pe fiorentina lu mutulina!

grizzly05.11.2008 16:03

nu conteaza daca pierdem iar si la ce scor. sau cel putin, nu asa de mult. important e sa vrem si sa facem tot ce putem. daca dau jucatorii suta la suta din ce pot o sa fiu multumit.

1uLy4Nn05.11.2008 16:06

castigam...sunt sigur de asta

morosanu'05.11.2008 16:16

ideal ar fi sa nu primim gol cat mai mult timp (min 60-70) si de acolo incolo io zic ca Steaua poate da lovitura. SUCCES BAIETI,SUCCES Dorinel,M..E Jiji!

Heart_For_Steaua05.11.2008 16:36

Sper ca Dorinel sa aduca ceva nou in jocul nostru si sa castigam azi , pentru ca este greu dar nu imposibil sa ne calificam mai departe...

Forza Steaua...

Protasov05.11.2008 16:37

Eu nu am sa incerc formule de joc ca nu's antrenor. Dar mi-ar place sa ii avem in acelasi timp in teren si in careul lor pe Kapetanos, Arthuro, Goian si Ghionea si sa le dam gol la fiecare centrare care cade in careul lor:)

Se poate, hai baieti!

xray_rom05.11.2008 16:58

Esecul CFR-ului a mai inchis gura celor cazuti pe spate si care au descoperit peste noaptea unui meci(cu Roma): "ce management are CFR!!!", "ce club profesionist este!!!", "ce joc de vis are!!!", "ce scule de jucatori: Culio, Muresan, Kone, etc.!!!", etc.

A mai adus cu picioarele pe pamant si cei care au confundat "intamplarea/conjuctura" cu regularitatea si era sa ne faca o nationala ... multinationala si pe Steaua Cenusareasa din CL.

Nu avem valoare cu pretentii(ca potential lot) de urna 1 sau 2, dar niciodata, in CL, Steaua nu a pierdut ambele meciuri cu echipe de urna 3 si sau 4(D.Kiev, Slavia si Fiorentina)!

Mai mult ca oricand, in seara asta imi doresc ca printzul(Dorinel) sa gaseasaca condurul(sa-si puna in ghete echipa potrivita) si sa danseze printzesa fotbalului romanesc(Steaua) in palatul Lyonez cu o gratie si o maiestrie care sa crape fierea-n toti detractorii!

Un rezultat bun ar fi mai mult decat o bila alba la palmares!

Ar fi o dulce si triumfala razbunare pe toate mizeriile mediace(si nu numai) care au inundat mintea si sufletul celor care cred cu adevarat in Steaua lor.

Pentru toata suflarea stelista, o seara minunata si o noapte de vis!

cristian01405.11.2008 17:07

Cei mai multi de pe-aici vor un egal. Pai ce sa facem fratilor cu egalu' ? Ca oricum la Bayern nu avem nici o sansa, chiar daca bavarezii se califica pana atunci. Ori la bal, ori la spital, cum titra si gsp-u' astazi. In momentul de fata nu mai e cale de mijloc. Si sa ne rugam sa-i bata nemtii pe macaronari sa mai tragem si noi la UEFA.

«1234»