Eu nu pricep pe ce va bazati cand spuneti ca scoatem macar un egal cu Lyon.Tinand cont de faptul ca au nevoie de 3 puncte iar or sa ne dea o lectie de fotbal. Nu uitati ca in urma cu 2 ani cand am facut 1-1 , Lyon era deja califica si a jucat doar cu 3-4 titulari.
Ne bazam pe...speranta si pe mentalitatea de stelist care nu depune armele, chiar daca nu le are egale cu ale adversarului:)
PS.
1)Echipa de azi nu mai e cea de acum 2 ani. nici la Steaua si nici la Lyon. Atunci putem spune ca nu au jucat vreo 3-4 "titulari" la ei, nu invers:)
Initial ne-au tratat de sus si au crezut ca le va fi usor cu noi. dar la 1-0 si dupa pauza au introdus si 3 grei de pe banca. Si mai e ceva!Doar Becali cand de umfla spune ca nu conteaza pt el 600.000 euro, dar si pt Lyon si pentru orice club profesionist, prima de victorie este atractiva! Deci voiau sa castige atunci cand am facut 1-1, nu pentru puncte, ci pentru peste juma de milion de euroi!
2) Daca iti amintesti, la meciul din Ghencea, Benzema a fost rezerva!L-a introdus si ne-a tras-o. Deci Lyonul avea o banca mai tare decat titularii...sa nu mai spun de Ben Arfa, etc:))
Uite mai jos...
Echipa din Ghencea:
1 Grégory Coupet, 2 François Clerc, 3 Cris, 4 Patrick Müller, 8 Juninho Pernambucano, 10 Florent Malouda, 11 Fred, 20 Eric Abidal, 21 Tiago, 22 Sylvain Wiltord, 28 Jérémy Toulalan.
Rezerve:
30 Rémy Vercoutre, 6 Kim caällström.12 Anthony Réveill?,14 Sidney Govou.15 Alou Diarra,19 Karim Benzema,29 Sébastien Squillaci
-----
Echipa din retur:
1 Grégory Coupet, 4 Patrick Müller, 5 Claudio Caçapa, 6 Kim caällström,9 John Carew,12 Anthony Réveill?re,14 Sidney Govou,15 Alou Diarra,18 Hatem Ben Arfa,21 Tiago, 23 Jérémy Berthod
Rezerve:
30 Rémy Vercoutre,2 François Clerc,22 Sylvain Wiltord,28 Jérémy Toulalan,29 Sébastien Squillaci,34 Loïc Remy,39 Grégory Bettiol
-----
Cred ca orice comentariu e de prisos referitor la valoarea jucatorilor de la Lyon care au evoluat in retur la acel 1-1!!
Deci, sa nu bagatelizam acel rezultat!Macar noi stelistii, daca dusmani o fac indiferent de situatie sau realitate, pt ca asa le da bine la discursul anti-stelist!
Echipa Stelei care a jucat...sunt sigur ca o stii, deci nu o mai pun aici!