FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olympique Lyon - FC Steaua București

«1234»
lakinstone05.11.2008 17:07

ba nu cont ce se intampla in seara asta...dak batem sau pierdem....Steaua o sa faca un meci frumos..o sa dea tot..ve ti vedea...eu cred intr o victorie...au fost numai surprize in CHL ieri...hai sa lasam prostiile astea cu pesimismul pt meciurile din campionat...acum sa credem in Steaua si sa fim mandri ca joaca in CHL...cea mai tare competitie :steag_cruce_invers: ..Forza Steaua!!!

UlTrAs PaNtElImOn05.11.2008 17:09

nu stiu dc dar prevad un 3-1 pentru Steaua.

:steag_cruce_invers::steag_sah_mic::steag_cruce_invers::steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

Guardian05.11.2008 17:12
Sunt cat se poate de sigur ca Steaua s-a deplasat la Lyon, pentru a face un joc bun si pentru a obtine cel putin un punct.

Virgil, acum nu mai esti sigur cã vom castiga , cum erai si cu javrele ? mã uimisei cu optimismul tãu in ziua meciului cu dinam0! sper in seara asta sã luãm 3 puncte cã dacã o tinem tot asa o sã ne facem si de ras!

clausblaus05.11.2008 17:26

AS Roma a dat un exemplu ca se poate atunci cand vrei.Imi doresc din tot sufletul un meci mare al baietilor nostri.Ori la bal ori la spital!Ce au de pierdut?SUCCES baieti!

w3bmaster05.11.2008 17:27

Pe ei pe ei pe mama lor ....

Forza Steaua

DAMASKINOS05.11.2008 17:29

Eu nu pricep pe ce va bazati cand spuneti ca scoatem macar un egal cu Lyon.Tinand cont de faptul ca au nevoie de 3 puncte iar or sa ne dea o lectie de fotbal. Nu uitati ca in urma cu 2 ani cand am facut 1-1 , Lyon era deja califica si a jucat doar cu 3-4 titulari.

pufica05.11.2008 17:29

io sper intr-un rezultat bun.

:steag_sah_mic:

seven705.11.2008 18:14

Jucati cu tupeu si la firul ierbii baieti! Forzza Steaua! :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii:steagcruce::hai_steaua:

xray_rom05.11.2008 18:15
Eu nu pricep pe ce va bazati cand spuneti ca scoatem macar un egal cu Lyon.Tinand cont de faptul ca au nevoie de 3 puncte iar or sa ne dea o lectie de fotbal. Nu uitati ca in urma cu 2 ani cand am facut 1-1 , Lyon era deja califica si a jucat doar cu 3-4 titulari.

Ne bazam pe...speranta si pe mentalitatea de stelist care nu depune armele, chiar daca nu le are egale cu ale adversarului:)

PS.

1)Echipa de azi nu mai e cea de acum 2 ani. nici la Steaua si nici la Lyon. Atunci putem spune ca nu au jucat vreo 3-4 "titulari" la ei, nu invers:)

Initial ne-au tratat de sus si au crezut ca le va fi usor cu noi. dar la 1-0 si dupa pauza au introdus si 3 grei de pe banca. Si mai e ceva!Doar Becali cand de umfla spune ca nu conteaza pt el 600.000 euro, dar si pt Lyon si pentru orice club profesionist, prima de victorie este atractiva! Deci voiau sa castige atunci cand am facut 1-1, nu pentru puncte, ci pentru peste juma de milion de euroi!

2) Daca iti amintesti, la meciul din Ghencea, Benzema a fost rezerva!L-a introdus si ne-a tras-o. Deci Lyonul avea o banca mai tare decat titularii...sa nu mai spun de Ben Arfa, etc:))

Uite mai jos...

Echipa din Ghencea:

1 Grégory Coupet, 2 François Clerc, 3 Cris, 4 Patrick Müller, 8 Juninho Pernambucano, 10 Florent Malouda, 11 Fred, 20 Eric Abidal, 21 Tiago, 22 Sylvain Wiltord, 28 Jérémy Toulalan.

Rezerve:

30 Rémy Vercoutre, 6 Kim caällström.12 Anthony Réveill?,14 Sidney Govou.15 Alou Diarra,19 Karim Benzema,29 Sébastien Squillaci

-----

Echipa din retur:

1 Grégory Coupet, 4 Patrick Müller, 5 Claudio Caçapa, 6 Kim caällström,9 John Carew,12 Anthony Réveill?re,14 Sidney Govou,15 Alou Diarra,18 Hatem Ben Arfa,21 Tiago, 23 Jérémy Berthod

Rezerve:

30 Rémy Vercoutre,2 François Clerc,22 Sylvain Wiltord,28 Jérémy Toulalan,29 Sébastien Squillaci,34 Lo&iumlc Remy,39 Grégory Bettiol

-----

Cred ca orice comentariu e de prisos referitor la valoarea jucatorilor de la Lyon care au evoluat in retur la acel 1-1!!

Deci, sa nu bagatelizam acel rezultat!Macar noi stelistii, daca dusmani o fac indiferent de situatie sau realitate, pt ca asa le da bine la discursul anti-stelist!

Echipa Stelei care a jucat...sunt sigur ca o stii, deci nu o mai pun aici!:)

DAMASKINOS05.11.2008 18:18

Din pacate pentru noi diferenta de valoare e prea mare ca sa fie compensata in vreun fel.

sabin130705.11.2008 18:48

Dupa gsp echipa ar fi Zapata - Ogãraru, Goian, Ghionea, Golanski - Rãdoi, Tiago - Nicolițã, Stancu, Szekely - Kapetanos.

:worthy: Fara Lovin.

valentin2day05.11.2008 18:53
Fara Lovin.

deci rugaciunea chiar mi-a fost ascultata

Acum sunt convins ca o sa batem.

c.ronaldo1705.11.2008 18:54

D.Munteanu mi se pare un antrenor cu sange-n c***e.

boggie05.11.2008 19:02

Echipa de pe UEFA.com:

Zapata - Ogararu,Goian,Ghionea,P. Marin - Nicolita, Radoi, Tiago, Szekely - Stancu, Kapetanos

Rezerve: Cernea, Golanski, Semedo, Dayro, Arthuro, Baciu, Lovin

fara Ovidiu Petre

bubu_steaua05.11.2008 19:03
Pana acum imi place de Munti!sper sa faca un meci frumos in seara asta:)HAI Steaua!!!
aurelultras05.11.2008 19:06

0-1, batem.....

si ne pregatim pentru congo sa mergem sa dam mu....la cioroi.....

Steaua MAGICA !

MANDRU DE SANGELE ROS-ALBASTRU !

Deliric105.11.2008 19:06
Dupa gsp echipa ar fi Zapata - Ogãraru, Goian, Ghionea, Golanski - Rãdoi, Tiago - Nicolițã, Stancu, Szekely - Kapetanos.

arata bine formula , tot nu cred ca e locul lu Radoi la jumate dar ...e bine si asa , mereu am zis ca imi place cum joaca Tiago , e bine si cu Szekely in locu lu Semedo .

asa cum bine zicea cineva pe aici Dorinel are sange !

Ic3MaN05.11.2008 19:07

Echipa de azi Zapata - Ogãraru, Goian, Ghionea, Petre Marin - Rãdoi, Tiago - Nicolițã, Stancu, Szekely - Kapetanos.Misto gandit.imi place de munti ca mai roteste jucatorii.Hai baietii,jucati cu inima!!! :steag_cruce_invers:

Virgil05.11.2008 19:19

Steaua va incepe meciul cu:

Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, Marin - Radoi, Stancu, Thiago Gomes - Nicolita, Kapetanos, Szekely

Rezerve: Cernea, Golanski, Semedo, Dayro, Arthuro, Baciu, Lovin.

O formatie extrem de ofensiva. S-a renuntat la Lovin si s-a apelat la Thiago. S-a renuntat la Semedo si a fost introdus Szekely. Exista concurenta pe posturi si acesta e un lucru pozitiv.

Conform site-ului UEFA, Steaua va folosi asezarea 4-3-3. Ca si Lyon.

Iata 11-le francez:

Lloris - Reveillere, Cris, Boumsong, Grosso - Juninho, Toulalan, Makoun - Keita, Benzema, Ederson

Blackzie05.11.2008 19:31

Suntem pe drumul bun. Daca Steaua pierde din nou ( 3 ciocanituri in lemn ) nu prea mai avem sanse la un loc 3. Sa speram ca vom pleca ca un punct sau cine stie poate 3 :happy:

Forza Steaua!!!

tazonne05.11.2008 19:35

Buna echipa, imi place cred ca tiago si kapetanos vor face un meci memorabil...

FORZA Steaua! VINCI PER NOI!

ros-albastru4ever05.11.2008 20:39

mda...juninho loveste din nou :(

Dragoshel05.11.2008 20:40

ptiu, chiar inainte de pauza...

fsoica05.11.2008 20:41

suntem carne de tun

ce neputinta....

Joga Bonito05.11.2008 20:43

S-au risipit emotiile unei remize.

«1234»